Popüler Konu Sevgili günlük...

Kardeşim bu gece arkadaşında kalıyor. Çok sevindim.
Rahat rahat izleyebileceğim dizimi, belki de dizilerimi.
Bu arada düşündüm de, kızım olursa adını Asmin koyacağım.

Toparlanmaya az kaldi...,bavullar hazirlanacak ve kizimlaopuyorumnanaktan kisa da olsa,guzel bir yere gidilecek, insallah:Saruboceq:

Ya bu arada herhalde çaktı benimki davayı ondan mesaj atmıyor.
Ya da tam çakmadı ama şüpheleri var. Artık umrumda değil inan.
Derslerimle başbaşayım bundan sonra. :/ Onları düşünecek vaktim yok.
Neyse ben youtube dan makyaj videoları izliim bari. Yarın için fikir versin.

fazla atar döte batar oldu benimkisi :)
uzun bir banın ardından yine burdayım..
yarın okul var ve canım hic gitmek istemiyor sabah erken kalkma düsüncesi yeterince bunaltıyor beni
canım sıkılınca forumda çök övülen sorry, i love you dizisini izledim so ji nin tüm karizmasıyla..
çok etkilendim ama ben can alıcı sözleri sahneler vs vs
sonu niye hüsranla bitti..bir daha izlemek istiyorum ama ağlarım ki
neyse günlük onun dısında kuzenim iphone 4 almış tasarımını hic begenmedim acıkcası
diğer tüm özellikleri süper ama cok kaba
telefonumdan sıkıldım ben de, seneye ilk maaşımla en afilisinden bi telefon almayı düsünüyorum
..artık uzun süre etkisinden cıkamam ben bu dizinin gercekte var mıdır ki böyle asklar?..
hic sanmıyorum.. zaten depresiftim bunalım oldum cıktım
ya bir de neden benim etrafımda böyle full karizma adamlar yok ki
kimseye asık olamıyorum..
yakınlasmaya calısıyo aklınca bi elinde de sigara dogal olarak iğreniyorum tiksiniyorum
bi süre sonra da bunalıyo insan
beni seviyosun di mi? bırakmayacaksın beni di mi?aşık değilim ki seveyim :/
olamıyorum işte aşık falan sürekli aşkım sevgilim birtanem modunda gezen tiplerden olamıyorum ben.
hem daha iyi di mi aşık olup acı cekmek cok kötü bişi
etrafımda örnek cok böyle.. yemeden içmeden kesiliyolar hangi mantıkla yapıyolarsa bunu
bi insan evladı icin kendine eziyet cektirmek.. kula kulluk yapmak bir nevi..
aşırı saçma aşırı..
ben böyle diyince millet diyor ki aşık ol da gör
ben de bekliyorum işte..
hem filmlerimle mutluyum ki ben..
özlem cektigim duyguları görmek beni ne kadar üzse de mutluyum..

Günlük yaaa moralim çok bozuk
Bugün kuzenimdeydik günü vardı sabah erkenden gittik diğer kuzenimle yardıma pastaları börekleri yaptık, annem aradı bizi almaya gel diye, arabayla onların otoparktan çıkmaya çalışıyordum geri geri giderken direğe çarptım tam köşeden hızlı değildim çok hasar yok sadece tampon çizildi biraz, ezilme filan yok ama çok üzüldüm yaa hiç yapılmayacak hata yani, park sensörü var diye arkaya bakmazsan böyle olur. Kuzenimin eşine söyledim de yarın boyattıracak orayı.Bi de komple cila attırırım yeni gibi olur araban hiç moralini bozma dedi de biraz rahatladım. Bugün o kadar yoruldum ki anlatamam gün de 20 kişilik misafir ağırladık, herşeyden bol bol yaptık ancak yetti valla. Haftaya da yeni doğum yapan kuzenime bebek görmeye gideceğiz tabi biz kızlar sabahtan gidip pasta börek yapacaz yine.Sabahtan 9dan beri ayaktayız 3ümüz de öldük yorgunluktan bugün erkenden yatar uyurum heralde akannehir yarın da okul var 5. haftaya giriyoruz günlük zaman çok çabuk geçiyor bana göre. Bu yılki öğrencilerim sorunsuz ve derslerim de çok zevkli gerçekten.Geçen yıl okuldan mesleğimden soğumuştum ama bu yıl seviyorum ve zaman hızlı geçiyo gibi geliyor o yüzden.Hadi seni öpeyim de gideyim ben kkda gezineyim ok a.s.a.s.

Günlükcan her hafta sonu sevdiceğimle piknik yaptığımız için pazar gününü ayrı bi seviyorum.:asigim:Bugünde sanşımıza İzmirde hava inanılmaz güzeldi hihoyyytGene çok eğlendik yedik, içtik ,şıçtık sırnaşık şeyArkasına bir de laptop'u açıp, dün torrenten indirdiğim filmi izledik :lepi:

Livocanın sağlığını soracak olursan günlüğüm=)Kaç gündür düşüp bayılacak gibiydim sürekli tansiyonum düşüyordu mafoldumben Bugün ise kendimi çok iyi hissediyorum :dance:

Hadi ben kaçtım :sm_cool:

Son düzenleme:
Hani iyiler, doğrular kazanırdı bu dünyada ?
Herkese karşı hiç olmadığım kadar dürüst oldum bu sefer.
İstisnasız herkese, yalansız, iyi niyetle dürüst oldum.
Neden herkes yüzünü döndü bana ?
İnandığım her şey bu sefer tuz buz oldu.
Dürüst oldukça sanki kötü bir şey yapmışım gibi davrandı herkes bana.
Suçum bu mu pembişim ?

Dayanamıyorum artık olanlara.
Bu haksızlığa dayanamıyorum.
Sağlıklı düşünemiyorum, sürekli ağlayıp duruyorum.
İşimi, sağlığımı etkileyecek bu olanlar korkuyorum.
Kimseye anlatamıyorum içimdekileri.
Bu yüzden sana geliyorum her seferinde.
Sadece sen sessizce dinliyorsun beni pembişim.

Tam kendimi toparladığıma inanıyorum.
Bir tek esinti bile yerle bir ediyor beni.
O kadar güçsüz, o kadar kötü hissediyorum ki kendimi.
Daha önce hiç böyle olmadım ben.

Ne olacak halim, bilmiyorum... mafoldumben

aklinialirimsmile
hastayım şu smile,tipe bakaklinialirimsmile :mymeka:kamil:smiley-cool: aslında favorim delpin şutarafagitti
msn' imdeki smilleri görsen hasta olursunkaydirigubbakcemile2içlerinde edepsiz olanlarda varçok komik ama:smiley-cool:
benim mimiklerime öyle benzeyen smiller varkisüprizzzzz
ben ne yazıcaktım-tatlicadiarzu- neler yazıyorumbenneyaptımkiburaya gelince yazıcaklarımı unutuyorum ya:smiley-cool:
kurban bayramı için çekiliş yapıyoruz yine..her zamanki gibi çok eğlenicez:dancenun heyecanı var içimde:teytey:
daha yılbaşı çekilişi var,benim topik çekilişim var:teytey:var oğlu vargamyoncuiremsu
hediyeleşmek dinimizcede,örf ve adetlerimizcede çok güzel bir davranıştır:asigim:kapımızın herkese açık olduğunu burdanda belirtmek istiyorumolumunekankayizsmile
yarın işim yokevde yapmam gereken bir kaç iş var..onları hallederimzemuszemusaçarım müziğimi,hem göbek atar,hem işimi yaparımsositososito
birşeylerle uğraşırken,özellikle temizlik yaparken oyun havaları açmaya bayılıyorumruhum çingene biliyosun artık günlükboshayallersmile
günlük:1shok:rüyamda saçımı kızıla boyuyordum yine:1shok:bu 2. görüşüm ve etkisinde kalışım:asigim:kendimi hayatım boyunca bu kadar güzel görmemiştim
bak benimkine anlatmayı unuttumohaoldumsmilehemen arayıp fikir danışmam lazımaklinialirimsmilekızıl saçtan nefret eder kendisibenneyaptımkiama kırmızı bir kızıl değil dediğim..çok tatlı,nasıl anlatsam:asigim:
aşkımın işleri bitmek üzere,istanbula dönücek bir kaç güne..(allah nasip ederse)burada kafasını kaşıyacak vakti kalmıyacak,ama olsungamyoncuiremsu
hazıra konmadan,bileğinin gücü ile sil baştan yapıcak benim cabbarım:asigim:allah bizim ve sıkıntıda olan herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:
bu arada kankam liv hastalanmış:2: oda işallah bir an önce toparlarŞeniz

dün iş görüşmem vardı gittim
güzelde geçti aslında şimdi yarını bekliyorum çok heyecanlıyım biraz da sabırsızz nişanlım aradı sevdiceğim onu çok seviyorumm:asigim:

ımm az önce duştan çıktım okadar iyi geliyor şu su nasılda rahatlatıyor beni anlatamam, birde benim gibi su kuşu bi insan duş yapıyorsa o duştan çıkmak minumum 1 saati alıyordur ojelerimi yeniledim sonrada kaş bıyık olayına girdim birazdanda saçlarımı düzleştiririm ohhh değme keyfime zemuszemus
Biliyosun dedem eve çıktıktan sonra bayağ bi rahatladım ve busefer ben tıklattım beyimizin kapısını ee dün pırlantacığımın verdiği taktikten sonra kabul etmişti paşa paşa ama nasılsa düzeldiğine göre dedem hadi dedim bi tıklatim kapısını yerimseniben konuştuk yumuşak yumuşak düzgün düzgün tripsiz bir şekilde çok şükür kaydirigubbakcemile3 neyse efendiciğim konuşmamızın sonunda yarın işe gitmiceğini ve bişiler yapmak istediğini söyledi hımm dedim yapalımmı dedi yapalım dedim ne yapalım peki dedi bilmem teklifi sunan sensin dedim kaydirigubbakcemile3 ilk defa normal arkadaş olmadan görüşmemiz olucak onunla ve ikimizde fazlasıyla heyecanlıyız :kedi: hadi bakalım hayırlısı olsun diyorum ve pırlantanın dediğinide yapıcam bakalım ona karşı ne hissettiğimi tam anlamıyla ölçmek için bi hamle yapıcam bakalım neler olucak yerimseniben yarın öğlen buluşucaz ve bi yemek yicez beraber sonrasımı bilmem sonrası o anın akışına bağlı belki erkenden eve dönmek isticem yemeğimi yiyip belkide biraz daha durmak isticem yanında yaşicaz ve görücezzzz hadi bakalımmm off ne giysem ben yarın yaa bilmiyorumkismile:kedi:

selam
bunalıorum gunluk
okudugum bolumden nefret edıorum ıstemıorum
okul bıtınce ıs bulamamaktan cok korkuorum ustumde buyuk bı baskı hıssedıorum
keske basta bı yıl daha hazırlansaydım doru duzgun bı bolum olsaydı
okula basladıgımda mutluydum guya bı yere kapak atmıstım ama noldu sımdı okul bıtcek
bısuru mezun arasında ben nolcam...
kahretsın yaa tekrar hazırlanmak ıstıorum unıwersteye.off
kucugum ben daha ne warkı okurum ama hersey ertelenır...
askıma soledım mırın kırın ettı ıstemıo tabıkı...
ewde bes karıs suratla oturuorum kac gundur dogal olarak annemlerede bıse soleyemıorum...hem ozelde okuorum bıde ıstemıorum mu dıyım.
offf keskee su keskeler olmasa dımı...
bunalıyorum...

Günlük azıcık güleyim diye çghb izliyim dedim
Berbattı resmen ya sahne falan
Bir de Yılmaz Erdoğan'ın ukala tavırları yok mu -tatlicadiarzu-

sevgili günlük,
ilk defa böyle kalp agrisi cekiyorum. Bu hallere de mi düsecektim ben?
Allah kimseye karsiliksiz ask göstermesin...

offf günlükk sıkıldım yinee
huzurlu olmak istiorum gülmek istiorum
nolursun sewgilim üzülmesin artık o hep gülsün
onu çok sewiyorum be günlük dayanamam üzülmesine
şafak :32
çbk bitsin nolur şu askerlik..

kötüyüm..bu kelimenin hakkını tam anlamıyla verecek kadar hemde..ruhum kapana kısılmıs gibi hicbirsey dusunemiyorum..uyumak uyumak ve uyumak tek istedigim bu uyandıgımda ise butun bu yasadıklarımın sadece kotu bir kabus oldugunu dusunmek istiyorum hani bazı kotu ruyaları cok gercekci yasarsın ya kalktıgında derin bir ohh cekersin gercek degilmis diye işte aynen boyle olsun istiyorum bende..

Bugün yıkığım biliyor musun?
Ezginim çaresizim umutsuzum
Birakma beni insanlar kötü
Birakma beni korkuyorum...

Bir deli otlar büyüyor icimde
Sanciliyim yorgunum kederliyim
Bu halini sevdim gitme kal
Çamurlar çirkefler içindeyim..

Birakma beni korkuyorum

Bir dayak yemis ADAMIM simdi
Bezginim kararsizim yilginim...
Al götür beni o kayip gecelere
Yeter ikimize yalnizligim

Birakma beni korkuyorum...

Güzel ama duygulu bir gündü , aşkımla baş başa günlük :çok üzgünüm:

Nette böyle fink atarken sabahın köründe nasıl uyanabilicem sence?
Ji Sub'a da baktıkça içim gidiyor resmen... ://
Bir erkekte aradığım her şey bu adamda toplanmış fiziksel anlamda. (
Bir insan nasıl bu kadar kusursuz olabilir? Nasıl bu kadar güzel olabilir?
Karakterinin de büyüleyici olduğuna eminim gerçi. ://
Üüüüfffff!!! ( Ben de istiyorum onun gibisinden bir tane. (
Zaten zor beğenen bir insanım, bir sürü özellik arıyorum, bir de bu adama bakınca
kimseyi beğenesim gelmez benim. Çıtamı yükseltiyor sadece. ://
O yüksek çıtadan birini Türkiye'de zor bulurum ben. ://
Nasıl ki Türk erkeği ruslara meraklıysa, ben de yabancı erkeklere ilgi duyuyorum.
Ve ben de Türk erkeğini beğenmiyorum. Onlar bizi beğenmesin, biz onları. Pfff!!!
Peki aşık olur muyum yeniden? Olursam ne zaman? Sıkıldım çünkü artık yau. (
Yalnızlık yalnızlık nereye kadar... Benim de o güzel duyguları yaşamaya ihtiyacım var.
Sevmeye, sevilmeye, sevdiğimle iyi vakit geçirmeye, eğlenmeye, beraber üzülüp,
beraber sevinmeye... :// Bu arada harika makyaj videoları izledim.
Makyaj yapasım geliyor. 6 saat sonra yapacağım zaten okul için. ://
Daha saçlarımı düzleştirmedim... ( Ve yarın ne giyeceğimi de bilmiyorum.
Daraldım günlük. Çok daraldım. (

ooff saat 1
ben sabah 6 15 gözlerimi pörtletmem lasım :))
sohbet sardı be günlük cıkcam birazdan
biraz önce misafirlerim de vardı ablacım geldi yegenimle canlarım ya ne cok büyümüş bitanemm

Sevgili günlük; a.s.

Kadınlar Kulübü'ndeki ilk günüm. yaklaşık 1 senedir bir senedir merak ettiğim bir konu olduğunda KK ya gelip forumu okuyordum. Bir defa da üyelik deneme oldu ama sistemde sorun vardı sanırım uğraştım uğraştım yapamadım. Bende dedim beni istemiyorlar işte :çok üzgünüm: [ Bugün yine sistitim azmışken Kadınlar Kulübünde bilimum ilaç tavsiyesi var mı diye bakmaya geldim. Tekrar denedim üye olabilir miyim diye :) bir de baktım ki üyeyim :enbuyukkk: Şimdiden diyebilirim ki her gün Kadınlar kulubune uğrayacam, umuyorum ki yeni çok hoş arkadaşlar edinecem, burayı daha da sevecem hatta belki bende ilerde bir anne gurubuna dahil olabileceğim. 'Mayıs Annesi ' olmak istedim şuan -tatlicadiarzu- Öyle işte anacım uğrar uğrar yazarım sana neler olup bittiğini bugünün en önemli olayı artık benim de Kadınlar Kulüplü olmam.. İlk mesajımı da sana yazdığım için mutluyum..

Hoşça...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…