Sevgili günlük; bugün çok güzel enerji doluyum sabah vücut ölçülerimi aldım süper :))) Ramazandan önceki aynı kilodayım .. ramazanda bile kilo verdim hiç almadım . hareketsiz kalmama rağmem. kilo veridim. bu hafta yine başladım sporayani azıcık hareketle yine attım fazlalıkları.evet biraz hızlı oldu salıdan bu yana 2-3 kilo ...
Haziran -eylül arası 6 cm inceldi. hemde isteğim herşeyi özgürce yedim. pizza-hamburger-şaç böreği- döner hafta bir kere yedim -yaş pasta fazla bir aktivede de yok :)) sadece günde 20 dk. dans , 40dk yürüyüş ve egzersiz süper ve bırakmama rağmen 2 ay bounca değişmedi
aslında biraz yediklerie dikkat ediyorum şu anda ama birazda sıkıntılı bir hafta geçirdim bunu da aleyhime çeviridm haa haaa ne güzel zayıflıyorum
sağol BAy odun senin sayende....
sayende 3 günde 2 kilo verdim. istesem veremezdim..... bu kadar çok 10 kilo verme isteği olmazdı sanırım :)))). şimdi hala oğlunun düğününe hazırlanıyorum... 2ayda 5 kilo yeter fıstık gibi maşallah !
Her yaşın ayrı bir güzelliği var. En güzel çağındayım. ... Konserdeyidm ve süper kahkalar havada uçuştu . çok güzel bir akşamdı
kendime aynd abakıyorum kızım sen harikasın çok güzl birisin diyorum seni kaybeden üzülsün. Boşver Allahından bulmuş zaten bulacağı kadar daha beter olsun
D:
Kısaca günlükcüm hayatıma yeni bir sayfa açtım :) artık Ç.. adlı birini duymamadım tanışmadım... görsemde artık Bay odun için ;maymun iştahlı. desem
..
Çok da tın....