Popüler Konu Sevgili günlük...

şu insanları anlayamıyorum günlük...
kendilerini ne sanıyolar acaba?
kötü bi huy sanırım ama intikam duygum fazlasıyla belki de gereksizce formunda...
neyse göricez bakalım...

Günlük ben geldim çok yorugunum be günlük karın ağrısıyla kalktım yine malum dönemler neyse uzandım az geçti temizlik yapmak istedi canım tam başlayacağım elektirkler gitmesin mikötükedihüso nasıl sinirlendim temizlik yapıp aşkıma gidecektim ama yok gelmiyor elektirk 1 saat falan gelmedi geldikten sonra temizlik yaptım halıları sildim süpürdüm tülleri yıkadım örtüler değişti ohh mis gibi oldu evzemuszemus sonra bi duşa girdim hazırlandım aşkıma gittim özlemişim:asigim: hem aşkı, hem sevdiğimi boshayallersmile Yapmam gereken bir sürü iş var be günlük hem sınava çalışmam lazım hem de cafeye biraz el atmam lazım sorumluluklarımı yerine getirmeliyimboshayallersmile off dişim çekilcek bir de bu arada:sinifsinif: dişimi oysun kanal tedavisi yapsın ama çekmesin be günlük sevmiyorum diş çektirmeyi:umursamaz:

Günlükcan Hayatımda Unutamayacağım Bir Haftasonu Geçirdim..
Geberiyorum Hala Gülmekten sırnaşık şey
Offf Allah ım Sen Ağlatma Ya :Saruboceq:
Karaoke Yaptık.. Ama Görmelisin Kimse Gülmekten Şarkıyı Tamamlayamıyo kafamçokkarıştı
Bildiğimiz Şarkılara Yeni Yorumlar Katıyoruz..
Hele Beni Görmeliydin.. Sahnenin Ortasında Taburcuyu Söylerken :jeyyar:
Birde Giymişim Mini Elbiseyi Topukluyu Artık Allah Ne Verdiyse delikafadulden
Neyse Önemli Kararlar Aldığım Birgündü.. Yakında Bana Yolculuk Görünmekte..
Ama Dönüşte Muhteşem Bir Ben... Muhteşem Bir İzmir :lepi:

Selam günlüükk

Arkadasımdaydım bugün cok güzeldi hersey..
Sabah oluyooor yarın yolculuk var bana ama sen bir sor gitmek istiyor musun diyee !!
Tabikiiii hayııııırrr!! 15 günden fazla kalacagım orada zaman nasıl gecicek kii..:a015:

günlük şans ta bu ya tamirat varmış okulda, haftasonu yetişmemiş
umm hangi filmi izlesem..
kaydirigubbakcemile2

günaydın cicim... vee işte o süper yoğun haftaların başladığı gün...
servisim geldi... gitmem gerek ; gidip haftalar boyu çok çalışmam gerek offf...

Nolur sanki pazarteside tatil olsa...mirmirmirmir
Sabah ne güzel 5dk fazla uyuyordum kardeşimin telefonu başladı ötmeye
Offf sinir oldumm :sinifsinif:

Haftasonu cumartesi aşkımlaydım ama doyamadım herüfümee :asigim:
Pazarda görümcem geldi oğluyla bize.Oturduk çay börek çörek muhabbet sohbet hesabı
Ben anlamıyorum valla bu haftasonlarından hiç bir şey..
Bu hafta 29ekim haftası olsa ne olurdu sanki yaaa.. :dilcikar:
29ekim cuma aşkımı bir gün daha fazla görücem nihauahahahaah :smiley-cool:

selam günlük
son günlerde eşimle çok kavga ediyoruz:mymeka: deli ediyor beni of moralim bozuk adet sancılarımda başladı bugün hiç keyfim yok kimse anlamıyor beni:çok üzgünüm:

Günlük ;
hamileymişim ....
Sevinsem mi ? Üzülsem mi ? bilemedim.
Daha eşimle kavuşamamıştık bile
Ama yinede çok şükür, güzel bi duygu ama bizim için birazda zorlu.
Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş....

selam günlük..az önce bi durumdan dolayı gülmekten yeerlere yattım kedi bile durmadı kucağımda kaçtı öyle güldüm yanii:roflol: ama çok komik yaaa allahım bak bak gül

bugün çook neşeliyim günlük dün bol bol çalıştım ders.. rejime tam gaz devamm

günaydın günnük hayırlı haftalar....
sana yazmadığım dönemde, girpten resmen çatlıyodum...bu nalet hastaslığın ilaçsız bu kadar zor geçebileceğini hiç tahmin etmezdim...ama hem istirahat hemi de kocemin bakımıyla çok şükür iyileştim, sahalara döndüm....yalnıızzz bulantılarım başladı hacı benim?!
e tabi normal yani gebelikte bulantı neyin...yalnız arkadaş, kendimde gördüğüm her belirti her bişey de normal sayılıyo maşallah:roflol: şimdi de resmen cildim deri atmaya başladı...nasıl soyuluyom var ya...saçlarım da bi anda kepeklendiakannehir amaaaaaaaan be günnüş bebiş iyi olsun da ben fredi krugır a bile dönüşsem razıyım yani
hadi ben kaçayım şimdi sonra görüşürük si yu

günnüknaz

gittim yine postu deldirip geldim
bu sefer hamilelik haberini almayı çok istiyorum
her tahlilde çatır çatır da boşa para gidiyor laf aramızda..
parasında değilim .. pozitif çıksa tükkan senin gız bacım..... :a015:

Günnüş;
Bu herif beni çileden çıkartıyo dalacam yemin ediyorum o derece:mymeka:
Onun yüzünden de işi bırakmak istemiyorum:umursamaz:

insanların namkör olduğunu biliyordumda ama bu kadar olduklarını bilmiyordum günlük olsun ben namkör değilim ben yapılan hiç birşeyi unutmam olsun ben zaten allah rızası için yapıyorum onun için değilki o zannetsin ki onun için yapıyorum girsin havalara bakalım kul hakkını unutup öbür düyayı düşünmeden yap bakalım kim kaybedecek sonunda zaten benin ilgili bir acık olmadığı için söylenecek söz olmadığı için bu kadar yapıyosun yapıp bende sinirle senin istediğin sözlerini ağzına vereyim diye ama olmaz ben sana senin istedğini şimdiye kadar vermedim bundan sonra hiç vermem sen merak etme

Sevgili günlük; bugün çok güzel enerji doluyum sabah vücut ölçülerimi aldım süper :))) Ramazandan önceki aynı kilodayım .. ramazanda bile kilo verdim hiç almadım . hareketsiz kalmama rağmem. kilo veridim. bu hafta yine başladım sporayani azıcık hareketle yine attım fazlalıkları.evet biraz hızlı oldu salıdan bu yana 2-3 kilo ...
Haziran -eylül arası 6 cm inceldi. hemde isteğim herşeyi özgürce yedim. pizza-hamburger-şaç böreği- döner hafta bir kere yedim -yaş pasta fazla bir aktivede de yok :)) sadece günde 20 dk. dans , 40dk yürüyüş ve egzersiz süper ve bırakmama rağmen 2 ay bounca değişmedi
aslında biraz yediklerie dikkat ediyorum şu anda ama birazda sıkıntılı bir hafta geçirdim bunu da aleyhime çeviridm haa haaa ne güzel zayıflıyorum sağol BAy odun senin sayende....
sayende 3 günde 2 kilo verdim. istesem veremezdim..... bu kadar çok 10 kilo verme isteği olmazdı sanırım :)))). şimdi hala oğlunun düğününe hazırlanıyorum... 2ayda 5 kilo yeter fıstık gibi maşallah !

Her yaşın ayrı bir güzelliği var. En güzel çağındayım. ... Konserdeyidm ve süper kahkalar havada uçuştu . çok güzel bir akşamdı kendime aynd abakıyorum kızım sen harikasın çok güzl birisin diyorum seni kaybeden üzülsün. Boşver Allahından bulmuş zaten bulacağı kadar daha beter olsun D:

Kısaca günlükcüm hayatıma yeni bir sayfa açtım :) artık Ç.. adlı birini duymamadım tanışmadım... görsemde artık Bay odun için ;maymun iştahlı. desem ..

Çok da tın....

İnsanlar kendi çılgın ihtiraslarının neticelerini kadere yüklerler.' miş.
aynı benim gibi mafoldumben

Günlük;
Bitti sonu olmayan saçma sapan ilişkimiz bu kez kesin olarak bitti
Ben çok kararlıyım bu kez arada sapıtsam da
Dün mesaj attım gerçi konuştuk ne kadar kötü hissettiğimi biliyor,dönecem sandı aklınca redetmeye çalışıyor beni. ama asla dedim aynı şeyleri yaşamıycam bi daha sen değişmeyeceksin dedim
Bu aptal adamı hala çok seviyorum,belki de vazgeçmeme en çok arkadaşlığını kaybetme korkusu engel oluyor
Ona da çözüm buldu beyfendi arkadaş kalacakmışız,olur kalalım ama acaba kaç gün dayanacaksın merak ediyorum umarım düşündüğüm şeyleri yapmaz.
Nasıl bişey ki günlük eski sevgilinle arkadaş kalmak
Böyle yanyana otururken ona deli gibi sarılmak isterken nasıl arkadaş olup gülüp eğleneceksin ki
Ya da bi gün gelip ben başkasına aşık oldum derse
Heheheee belki de ben derim yasempatiksalakcinni
Bu adama çok acı çektiresim var günlük

Günnüş şimdik süsleneyim püsleneyim gideyim
Göürüşürüz sonra
Bizim kılzarla toplanıyoruzda :)
Kış geldi davetler arttı :)

gunluk bugun pek pozıtıfı kalkmadım acıkcası
ruyalarım mı yetısmesı gerekn ısımın hala yetısmemesı mı nedır cok fazla benı streslendırdı gercekten
ee zaten evdeyım
aslında yapmam gereken o kadar cok sey var kı
sevgılım bır konuda gercekten haklı
hımm neden sınırlı oldugumu bılıyorum galıba
artık arkadasım olarak hıssetmedıgım bır kac kısıyı ruyamda gordum
bıttıler gercekten benım ıcın
acıda hıssetmıyorum acıkcası
dostum degıller bunu bu kadar erken ogrenmek guzel oldu
dua etmıstım zaten kım hayırsızsa goster Allahım dıye gordum cok sukurrrr

bugun tam 2 yıl oldu gunluk ,

ne cabuk gecıyor yıllar :)

Allahım bitmesin bitmesin bu rüyaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…