Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük-üm zemuszemus
Tüm tebrik eden kk daşlarıma teşşekkür ederim. :1hug:a.s.
Bekar olanlara tez zamanda koca, nişanlı olanlarına ise tez zamanda evlilik dilerim kaydirigubbakcemile3
Bizimde işte kaldı 8 aycık kötükedihüso zaman azalıyor sanki hiç bişey yetişmez gibi geliyor. oysa ne kadar çok var daha :sm_confused::sm_confused:
İçim sıkılıyor herşeyi ben düşünür oldum düğün-evlilik-balayı nasıl olacak diye :bbo:
Ben bu stres ile sanırım sivilceli asabi bi gelin olucam gibi geliyor şakkıdıdelikafadulden
Allah'ım sen yardım et evleceklere bana ve tüm hepimize hihoyyytÇok üzgünüm çoook

silam günnükdelikafaduldençok çok çok mutluyum
annecımı aldım geldım şuan evde yeğenımleama ben işteyımm
bı an evvel akşam olsun dıye beklıyorum
canım anneme kavuşayımmmbayanssulusmilecok özledım onu cokk
dünde balık yapmış bana yedık sonra kocemde dedı annemıde al gel
ısrarıma dayanamayıp geldı:hulya:banada neler neler getrmış köyden
annecığımın ellerınden bereketlı mamalarım oldu:asigim:
kuru fasulye nohut k.mercımek y.mercımek
sarımsak
pekmez
erişte makarna mantı(ellerıyel kesmiş)
kuru sıyah üzüm kuru kayısı
melemenlık
domates daha neler neler
sonra yengemle cıkıp saklama kabı aldık
annemle aksam koyduk bı güzell onlara evıme kıtlık grse 1 yıl yetersempatiksalakcinniAllah anamı babamı eksık etmesın
hemencık akşam olsunn yaamafoldumben

Selam günlük çookk mutsuzum çokk hatta bunalımın eşiğindeyim..mafoldumben hani nişanlı olunca herşey farklı oluyordu..Neden herkesi ben mennun etmek,suyuna gitmek zorundayım..Arada kalmaktan nefret ediyorum..Dün nişanlım geldi stüdyo fotoğraflarımızı aldık ordan da köyden anneannesi gelmiş el öpmeye gittik ve tabikide annem zor izin verdi öle eve gitmeler olamazmışmış..Sanki..neyse..!!neyse gittik selam hoşbeş sohbet muhabbet yedik içtik kalktık..Bizimki hiç vakit geçimedik ya bi sinemaya gitsek bari dedi ...ee tabi bende istiyorm neyse annemi aradım böle böle anlattm ağız ucuyla tmm git çok geçe kalma dedi..Neyse ben büyük bi huzursuzlukla film izlemeye çalışıyrm film bitti ..eve varmam 11 i buldu muu aha buyurrr evdeki harpı şimdii off offf çok bunaldım ben öle herzaman gezen tozan bi insan değilim otobüs bekle ee yakında değil anca koştur koştur ter kan içinde eve geldim.Niyee...?? banada yazık değilmi.2 senedir her sevgilimle buluştuğumuzda şöle huzurla asla eve geldiğimi hatırlamıyorm :çok üzgünüm: nişanlandımm..halada gelemiyorum..benim ne yapmam gerekiyor en süper çözümü nişanlımla evlenene kdar görüşmemek herkes öle istiyorr..Allahım sen bana yardım et ya

Bugün bir haber aldım..:Saruboceq:
Rabbim hayırlısını nasip etsin bundan sonra da inşallah..
Bu sabah çok değişikti, kimseye anlatmayacağım ta ki 9 Kasım'a kadar...
Buraya kadar geldim ya bu dua ile oldu kesinlikle inanıyorum...
Şimdi 25 Ekim'e kadar kamptayım..Allah muvaffak etsin inşallah...
Ne kadar şükür etsem az :Saruboceq:

Daha yeni uyanabildim. Bir de erkenden okula gideceğim diye yazmıştım.
Bugün toptan ekiyorum okulu. Gitmicem öğlenki derslere de.
Çok fazla bir şey kaçıracağımı düşünmüyorum. :/
Düşünmek istemiyorum. Sıkıldım yau. :/
Yazıcıdan bir sürü sayfa çıkarmam lazım ama çıkmıyor. :/
Oturup ders çalışıcam.

güzel bi hafta sonu geçirdik itiraf etmeliyim ama nedense bgn içim çok buruk yaaaa..
dün sabah 8de ayaktaydım kalktım hazırlandım..
aşkımla dışarda kaffaltı yaptık.
tabi yine açık büfe.
ya bu açık büfe olayında çok görgüsüz oluorum ben yaaaa.
ooof şundan ondan bundan derken tabak yiyemicem kadar doluo.
görgüsüzüm taaaam biliiimm..
sonra yediklerimizi sindirmek için yürüdük yürüdük..
bi avm ye girdik..
herifime ayakkabı aldım..
ya kıyamam o eskimiş ayakkabısını giymeye gönlüm el vermediki..
güzel giyinsin istiyorum..
ayakkabı yazlık bide mahvolmuş ayağında.
havalarda soğumaya başladı önümüz kış malum.
çok begndiği güzel kışlık bi ayakkbı aldık.
çalışmayı bu yönden çok seviorum kimseye muhtaç olmuosun.
sevdiklerini sevindiriosun.
aslında benimde alışveriş yapmam lasım giyecek bişiiim kalmadı.
ama eşim benden daha öncelikliymiş benim için bunu iiice anladım.
eşime karşı bi anne içgüdüsü yaşadıgımı bile farkediorum bazen..
yani benim varsın olmasın ama onun olsun diye düşünüorum hep..
neseee...
bölelikle cüzdanımdaki küçük servetimde eşime gitti.....

akşam yemeğimizide dışarda yedik.
bu arada bu yemek paraları hep benim sodexomdan gidiiii haa.
yosaam paramız oldugundan deeelll.
hafta içi herifin tükanında yeom yemeği sodexodaki parada kalıo tabisiiii.
onuda hafta sonu yiok...
zemuszemus

offf iiçimde tuhaf hisler var..
çok halsizimm..

her şey yolunda günlükçüm
dün akşam babam :
"seninkiyle konuştun mu?" dedi =)
"evet" dedim "konuştum gelecekler"
bunları konuşurken de neşeli ve güler yüzlüydü
vay bee.. bugünleri de görecektik demekk nerden nereyee.......
şükürler olsun Allahım :Saruboceq:

slm günnükümmm
gezdim gezdim gezdimmmm geldimmmm zemuszemus
kapadokya turumuz süperdi hava süperdi gezdiğimiz yerler,kaldığımız otel herşey süperdiiii
dolu dolu yaşadık kapadokyayı tuz gölüne girdik ayaklarımızı soktuk harikaydı,ıhlara vadisine indik 393 basamak ve sonra geri çıktık aynı basamakları guclubacismile
yer altı şehrini gezdik insanlar ne zor şartlarda yaşamışlar hayret ettim herşey güzeldiii gece geldik ve sabah iş başı keşke daha çok tatil yapsak kaydirigubbakcemile

Barış Akarsu'ya benzetiyorlardı çok. Şimdi de Jack Sparrow diyorlarmış.
Demek ki saçlar ve sakal benim ilk görüşte vurulduğum şekline gelmiş yine.
Çok pis kıskandım şu an. Kimbilir kaç kız vardır peşinde. Zaten havasından
hiç geçilmezdi şimdi tavan yapmış olmalı. Yeterince tavandı ya zaten, neysee... :1closedeyes:
Bir daha görebilecek miyim acaba ya... (((

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

çok belirsizim çaresizim siirlerim bozuluyor şu belirsizlikten artık bi belli olsa da yolumuzu çizdiğimiz gibi yürümeye başlasak. her zaman ben sabılı davranırdım. sonuna geldik artık sakin ol diyen bendim. şimdi ne bu gerginlik anlamadım. şu an rolleri değiştik o rahat ben gergin yine anlamadım.

evlenmek zorunda kalabiliriz dedim evlilik bunalımına girdi. ben seninle herkesin önünde evet demek istiyorum dedi. Allahım ben miyim erkeeek o mu anasını sattim. tazminat için evlenmemiz gerekiyorsa evlenecez ha önce ha sonra ne farkedecek hayalci olma bu kadar dedim. alacağımız paraya değecek mi istediğin şekilde evet demek dedim.

bunalımı geçti iki gün soğuk neyim tavan yapınca, nerde nasıl istiyorsan hemen evet dedi.:))) çok kötüyüm haa zorla evlendiriyom çocuğu kendimilen ... belkim istemiyor alla allah yaa:))))

inşallah evlilik istemeden tazminatı verir de istediği gibi 'evet' der yarim.

YAĞDIKÇA..

Yerle yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü,
Kavim göçlerinden bu yana ağlayan
Ve durmadan
Cep kanyağı yakıcılığında ezgiler
Çalan, çaldıran, yakalatan
Adı bende gizli bir kadındı İstanbul

Şehre bir yağmur yağdı
Ben ağladım .

Sevilirken ayrılmak mı kaldı Bizanstan
Oyun dolan yoktu gözlerde sadece ses
Verilen sözler birdi edilen yeminler sıfır
Eşyalar alındı fotoğraflar söküldü
yerlerinden
Bir aşkın izlerini yok edecek yeni bir aşk
sipariş edildi yeniden

Bir şehre yağmur yağdı
Ben ağladım

Kim daha çok yalan söndürdü çay
bardaklarında
Hangisi talandı demli öpücüklerin
Ve buğularda yitirilen kimin adıydı
Bir aşktan diğerine kaç saate gidiliyordu
Soyulur muydu kabuğu hayatın
Yoksa bütün vitamini kabuğunda mıydı?

Yağmur şehre bir yağdı
Ben ağladım .

Ben giderken en çok seni götürdüm
Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları
Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı
Kutsal kitabımdı ziyan edilmiş sevgililer atlası
Ben sevmeyi beceremedim belki de sevilmeyi
Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı

Ben yağmur ağladım bir şehre yağdı
Ben şehre ağladım bir yağmur yağdı
Ben bir ağladım şehre yağmur yağdı
Ben,
Yağmur,
Ağladım.

18/10/2010.Herşey bitti.

Son düzenleme:
Bazen abla bile yabancı olabiliyormuş...

Bir daha birşey demek mi ona...?

Hayır, hiç sanmıyorum...

Zaten bu kaç oldu, sayısını unuttum.

Alacağımı aldım,anladığımı anladım...

günnükkk hihoyyyt duydun mu kızz çekilişimiz varr hihoyyyt bu 3. olcak kısmetse :lepi:
oorganize eden tanrıça karısı :hulya:
umarım bu çekilişimiz daha düzenli olur,herkes ekler gelen hediyesini...zamanında :hulya:
dün nasıl bi güzel hava vardı anlatamam :asigim: evde durmak zorunda olmasam beşiktaş bebek filan yapardım.deniz olsun da başka bişe olmasın :icecream:
anaa zalak pati yapamazdın benneyaptımki avrasya maratonu vardı gamyoncuiremsu 2dk keyif yapmak için gitsen kalabalıkta kaybolurdun kız sen fisfisfis
şok üstüne şok yaşıyorum bu ara hadi hayırlısı günnükcan :dance: hayırlısı olur inşaalllaaahhh :hooray: buara acayip çok işim var aslında.çok sıkılıyorum bu duruma.
bilgisayrdayım ama iş!!! bi açıp film izliyemiyorum yaa :teselli: ( kendimi teselli ettim sempatiksalakcinni )
kk da da eskisi gibi saatler geçiremiyorum.5 dk aprilimden ataş alıyorum sonra gud nayt :a015:
nişanlım arar şimdi görüşürüz şekerim -tatlicadiarzu-
pati kaçar...opuyorumnanaktan

ankaradan geldim günlük kongremizi yaptık ve çok hoş bir karar çıktı
daha anlatmıyorum günlük bana kalsın

Son düzenleme:
bugün abimin dooomm günü günlükçük , hediyemi almaya gittim geldim canım annemle ...
aşkımın babası rahatsız 2 gündür allahıım şifa versin iyileşssin istiyorum çok mu şey istiyorum
hastalıklardan nefret ediyorum günlük keşke hastalık diye bişiy olmasaydı of içimi karartmadan bitiriyim görüşürük müdür.......

neden???

neden güçlü değilim.?

neden kapalı kutuyum.. ?

allahım bana nolur yardım et... güç ver...

ben değerliyimde neden çöplükteyim hala..?.

Son düzenleme:
Günlükcağızım,

Sevdalımın yanına Cuma günüsü gidiyorum hihoyyyt çünkü sevgili en yakın arkadaşım görümcem :asigim: de o gün gelecek oraya, ailecek toplanmış olacağız, çok mutluyum!!! hihoyyyt

Diğer taraftan, moralim bozuk, :gitme: çünkü büyük teyzemde de tiroid nodülü çıktı. :çok üzgünüm: Genetik bizim anne tarafında bu belli oldu artık...eyvahedigeldismile
Ameliyat olması şartmış, ama henüz biopsi olmadı, umarım küçük teyzeminki gibi kötü huylu çıkmaz, oof of! :gitme:

Dün gece ablacımdaydım, sonra gece geç saate kadar balkonda muhabbet ettik, açtık Efes fıçıları. :içelim: Kendisi bir de sabahın köründe işe gitti ama maşallah bizim ailenin bir diğer özelliği de alkole karşı direncimizin fazlaca yüksek olması herhalde :roflol: ahahhahahha,sempatiksalakcinni Trakyalıyız yani normaldir.:lepi: :içelim: :roflol:

Sabah 7.30 da kalktık, gayet dinç bir şekilde,:roflol: onlar eşiyle işe gittiler, ben de eve döndüm sabah trafiğinin kalbinden geçerekten...:bbo:

cicikız34 canım arkadaşım olumunekankayizsmile, bak herşey yoluna giriyor gördün mü tatlım ? Allah daha mutlu etsin sizi sevdiceğinle, artık söz nişan olacak hayırlısıyla... :1hug:

Pati kankam, aaah bir ataaş viir kankaaammm... olumunekankayizsmile

Tanrıça balımın çekilişi gene harika ötesi olacak, çok heyecanlıyız topikçek hihoyyyt :hooray:

arzubalım da kandırdı resmen ali enişteyi, delikafadulden hadi bakalım, adamı kulaandan tutup oturtçak iresmen nikah masasına, kaydirigubbakcemile cadı işte ya, :roflol: ben ne diyim daha hahhaha :roflol:

Şimdi akşam yemeğine gidiyorum Günlük,cokacimcoook hadin görüşürüzzz...

Son düzenleme:
Yarabbim bukadarmı güzel gün olur yaa huzur doluyum ben ya pozitifim pozitif biliyorsun bugün önemli bir gündü benim için erkenden kalktım güzel bir kahvaltı sofrası hazırlayıp bizimkileri uyandırdım bir güzel sohbet eşliğinde kahvaltımızı yaptık ve ben başladım süslenmeye öyle ahım şahım giyinmedim ama makyajda çok takılı kaldım yaa bozdum bozdum yaptım ne çok sade nede çok abartılı olsun istemedim ,ama bir makyaj yaptımkiii offf değme gitsin yani sonunda ben bile tanıyamadım kendimi'ki okadar iddalıyım bu seferki makyajımda zemuszemus neyse yağmurlu bir hava olunca ben riske atmak istmedim kendimi ve atladım taksiye geçtim bakırköye tabi o sırada mesajlaşıyorduk ve karar capacity doğrultusunda verildi şükürki kaydirigubbakcemile3 neyse ben indim bir güzel girdim capacity'e ve meğerse benim balık ben merdivenlerden çıkarken beni zaten bekliyormuş yukarda ay bi hoş oldum bi acaip oldum düşün hep arkadaş olarak buluşur sohbet ederdik ama busefer bende bi heyecan bi kalp çarpıntısı yüzümde aptal bi tebessümmkaydirigubbakcemile3 içimden diyorumki dur kızım gülümseme sırıtma şş ellerin neden titriyor bi dur bi kendine gel ( iç sesimle savaş halindeydim oturana kadar) neyse işte ilk önce oturup kahvemizi içtik sohbet ettik normal birr sohbetti bu tabi paldur küldür girmedik derin mevzulara , sonra napalım derken hadi dedik bowling oynayalım doğruu galeria'ya geçtik tabiki o yendi alsanaalsanasmile ama bunun rövanşı var daha bayağ bi vakit geçtikten sonra ikimizde acıktığımızı hissettik ve bir güzel yemeğimizide yedik..
pırlatacığımın dedikleri hep aklımdaydı ama cesaret edemedim hernekadar kendimden eminde olsamda azcık birazcık yapamicağımı anladım :kedi: Neyse yemekten kalktık ben bırakim seni dedi ve otoparka doğru yol aldık, arabaya bindik ve galeria'dan bizim ev çok yakın sahilden ama beyimiz yolu uzatmak adına yeşilköyü dolandı floryayı dolandı düşünebiliyormusun kaydirigubbakcemile3 neyse bişi demedim nasılsa günümüz eğlenceli geçti arabanın içindeki müzik ve sohbette eğlenceliydi, çıkart tadını gamze dedi iç sesim Eve geldik ve ben herşey için teşekkür ederken işte o aaaaaaannnnnnn ellerimden tuttu :kedi::kedi: (PIRLANTA HANİ SENİNLE MSN'DE BİŞİ KONUŞMUŞTUK YA İŞTE ŞÖYLE İZAH EDİM, KALBİM GÜM GÜM ATTI O AN NEYAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM) Neyse sıcak ve masum bir öpücükle tekrar görüşmek üzere sözleştik ee tabi daha rövanşı var heyecanıma versin o bugünkü bowlingde olanları
Şuanmı şuan ikimizde mesajlaşıyoruz sanki bugün buluşan görüşen biz değiliz yalnız varya ilk kez bugün iç sesim çok fazla konuştu :jeyyar::jeyyar:
Ayyy neyse işte benden bukadar zorlanıyorum şuan hem burası hem telefonda mesaj atıyorum karıştı kafam bak msj'dada iç sesim diye yazıyordum az kalsın :roflol::roflol:

Hadii ben kaçtım paii paiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…