Popüler Konu Sevgili günlük...

son bir hafta

Allahım sen çalışanların emeğini boşa çıkarma

AMİN..........

Son düzenleme:
malesef gidemedim cancağzım dünkü dediğim sergiye.. ama henüz geç kalmış sayılmam 10 aralığa kadar yolu var :)
birazdan mısırımı patlatır kolamı alır maçı izlemeye başlarım babacığımla birlikteee, annemde ablama gitti eniştemle ablam maçtan sonra getirirler onu kaldık babacığımla başbaşa ohh maç keyfii yapıcaz ışıkları kapatıp mısırları kolaları alıp 90 dakika heyecanlı bir maç keyfi olucak seviyorum derbileri yaa :)

çocukluğumu özlemişim günnük yaaa
babamla arabayla dolaşmaya çıktık.
salıncağa bindirdi babam :roflol:
sallandım sallandım bi saat:roflol:
bi de kurbanıma hediye başlangıcına başladım.
4 parça aldım daha devamı gelicek..

Gunlukcum
bugun saat 15e kadar uyudum ama cok uyuyunca dahada yorgun oluyorum mirmirmirmir. Ruyamda teyzemi gordum, ilk defa gordum vefat ettiginden beri. Cok mutlu oldum, cok ozlemistim :asigim:
Nihayet 1 haftalik tatil basladi hihoyyyt. Bugun iyice dinlenimde yarin ders calismaya baslarim. Yapacak cook sey varrr cok ders var cook :çok üzgünüm:. Macta var bugun :dance:
Cabuk aksam olsun gunluk askimi cok ozledimmm.
Babyke nin yazdigi siiri cok begendim :asigim:, cok duygulandim insallah cabuk gecerde kavusur askerine :Saruboceq: turkbayragi

Güüüünnnnllllüüükkkkkkkçüüümmmmm :smiley-cool: Şeniz

Bugün hoş bir gün oldu.. Annem ve babamla dışarda takıldım bugün. Tıpkı çocukluğumdaki gibiydi her şey.. gamyoncuiremsu Uzun zamandır onlarla gezmiyodum.. Bakırköy tarafına gittik. Her taraf ne kadar kalabalıktı.. Bir şeyler yedik, dolaştık falan.. Güzeldi=) bayanssulusmile

Ama günlük biliyor musun, yanımızdan en az 50 tane sevgili geçti, elele... :kedi:
Gülüyolardı, mutlulardı... Kıskandım onları günlükk .... alsanaalsanasmile

Askerim geldi aklıma onları görünce... benneyaptımki

Şafaklarımızı bir an önce yiyelim, bitsin askerlik günlük... süprizzzzz

Birde kısalsa biran önce askerlik, hayırlısıyla inşAllah ne hoş olur... :Saruboceq:

Özledim günlük ... benneyaptımki

Bir gün daha bitti çok Şükür Rabbim :Saruboceq:
Görüşmek üzere günlüüükkkkçüüümmmm zemuszemus opuyorumnanaktan

Günlük hastayım bildiğin üzere
Nane limon içip yatmayı planlıyorum
Burun çekerek geçirmek istemiyorum haftayı..
Fener de ikinci yarı kendine gelse fena olmaz hani :/

Günnüş sana bir sır verimiiiiiiii

BABAMIN Maçın ilk başlarındaki halini heyecanını görsen bi oturup bi kalkmasını görsen :) ben otur baba dur baba su iç baba heyecan yapma baba dedikçe hem gülüyoruz hem tekrar aynı şeyler yaşanıyor dejavu gibi bişi yaa :) dur bakalım 2. yarı başladı ama benim canım babam balkonda sigara içiyo evde içirmediğim için :) neyse dur ben kolaları tazelimmm :) sırrımı söyleyip gidiyorummm
"uğruna ölünecek bir adam tanıdım ve onu mutlu etmek için yalnızca ' BABA ' demek yetiyordu..".

Son düzenleme:
Günlük babamın yaptığı hata yüzünden evi su basacaktı az kalsın yine de mutfak battı annem temizlikle uğraşıyo hala. Kaloriferin havası varmış babam da havasını alırken kırmış biyerini biranda sular fışkırmaya başladı bezle tutmaya başladı bu sefer de su sıcak olduğu için eli yanıyo, hemen kaloriferciye koştum evde yoktuohaoldumsmile cepten aradık hemen çağırdık adamcağızı sonra vanayı kapattılar.Kırılan yeri de değiştirdiler de az hasarla atlattık çok şükür. Bir kere daha böyle yapmıştı babam o zaman durduramamıştık halı yerler filan hep ıslanmıştı bu sefer çok su akmadan durdurdular.ama halı ıslandı yine de yarın yıkamacıya gidecek.
Şimdi de yazılı sorusu hazırlıyorum, gerçekten güzel sorular sordum günlük bikaç soru daha sorduk mu bitiyor. Güzel sorular derken zor değil hemen yanlış anlama, dersi iyi dinledilerse mutlaka yaparlar oturup çalışmalarına bile gerek yok aslında. Hadi ben devam edeyim sorulara görüşürüz şeker öptüm seni a.s.

beynimin uyuşukluğu ve kalbimin içinin gerçekten dayanamayacak kadar ağrımasına neden olan tek şeye hala neden sımsıkı sarılıp parmaklarımı gevşetemiyorum...

ÇARESİZİM.. ÇARE ARIYAMIYORUM..

çarem her geçen saniye beni bırak defol git diyen sese doğru koşmak mı?

aciz değilim ben.. ama kararlarımda hep acıyan yanım kazanıyor..

Son düzenleme:
Kızz günlük bugün pozitifm aman nazar değmesin
Artık hatalarımı gördüm bi kişi sayesınde o kendini bılıyo onu cok sevıyorum..
Bundan sonra daha dıkkatlı davranıcam.
Şafak atarsa 109 turkbayragi
Mutluyum daha da mutlu olucam inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
Sevgili günlük..
Cok mutluyum cokkkk... Bu sabah Askerimin carsi izni vardi..
Internette geldi.. tum gün nette görüstük, bakistik, agladik..
Askim bana tam 17 tane fotograf cekmis.. Askeriyede..
Birde en güzelii.. video yolladi bana.. Birtane onun gibi karadenizli asker kemence getirmis.. 4 karadenizli ranzalarda uzanip, onu dinlemis.. asker hem calip hep sarki söylemis.. eSimde eslik etmis diger askerlerle beraber..
Kemenceyi calan asker bi bakmis herkezin gozleri doldu.. birden horon calmis.. bunlar birden ayaklandii... Horon teptiler.. hahahaha:roflol:
Ayaklarinda plastik terlikler.. pacalar havadaa. keltos kafalarlaaa..:lepi:
Kogustan taaa koridara kadar teptiler..
Cok mutlu oldum yaa onu oyle gordugumde..
Cok Seviyorum ben Kocacigimi cok..
Allahim neolur zaman cabuk gecsin.. Askima kavusmak istiyorum artik..
$afak atarsa turkbayragi115turkbayragi

ah gunlukcum
ıkı tane tatlım var
ıkısıde bu aralar mutlu cok sevınclıyım maşallah ınsallah kımsenın ılıskısıne nazar degmes
salı gununu gamzem ıcın beklıoruss

dıdemımm evocum benden bahsetmiş bende onu cok sevıyorum
begendım butonum gıtmıs begenemıyorumm

bugün evden çıkmadım
telefona bakmadım
çok yedim ama çok ağlamadım
depresyondada diilim sempatiksalakcinni
1 haftadan beri fellik fellik gezdiğim için bugün totomu kapayıp evde oturdum sonundaa -tatlicadiarzu- ama çok sıkıldım, resmen metropol avradıyım ben, evde oturmak , bilmem ne ruhuma ters lülülülülülü gezip tozmalı alışveriş yapmalıyım ben, kalpsiz ortam insanımıyım ne -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- naniknanik
yine karışık günler yaşıyorum arapsaçı :sinifsinif: birileri 2011in adını aldı ağzına şakkıdı şaşırdım açıkçası ama sormadım bişey :bbo: kendimde bilmiyorum ki ne istiyorum :1ninca:
neyyyyseee selayım gelicek yakın bir tarihte, ezgim evlenicek , baryam çekilişim olcekk.. günler aslında hem çabuk geçsin istiyorum hemde geçmesin boshayallersmileboshayallersmile geçen zaman bana bişeyleri kaybettiricek, ama bişeylerde kazandırıcak , yani bir yanımız yaprak döker, bir yanımız bahar bahçe olayı
buaralar aşşşşırı ciğara içiorum, öskürük bile yapmaya başladı
hmm yine alışveriş delisi oldum çıktım son zamanlarda sigarayla doğru orantılılı olarak, neler aldım neler ne ciciler aldım ne makkajlarrr kötükedihüsokötükedihüso battı balık yan going delikafadulden
şimdik ezgimin düğünü için bişiler ayarlamam gerek, bu sene evlenenin doğuranın, askere gidenin haddi hesabı yok.. epey bir telaş atlattım şakkıdı
burcuuyuda çok özledim, alakasız oldu şimdi bu cümle ama öyle senağlamasenağlama​

Maçtan sonra bir tel konuşması ve tel konuşmasında geçen diyaloglar "Evet itiraf ediyorum özledimm seni :kedi: yarın görüşelim birlikte kahvaltı edelim nedersin? ama zaten yemeğe çıkıcaz hatırlarsan, tamam oda olucak ben çıkmicaz yemek yemicez demiyorum ama sen salı günü annenin emar sonuçlarını alıcaksın ve çarşamba günü doktora gidip sonuçları göstericeksin ee ben perşembeye kadar beklicekmiyim? nasıl olsa buluşucaz yemek yicez konuşucaz diye illa o günümü beklemeliyiz?? söz yarın hiç o konuyu açmicam sadece kahvaltı yapıcaz ve biraz çocukluğumuza inip değişik şeyler yapıp yaşımızın kişileri gibi davranmayı tüm delilikleri denicez yarın, nasıl yani ne gibi delilikler? kısaca şunu diyim lünapark gibi 5D gibi, ayyy ozaman tamam neden olmasınn kaçta kahvaltı yapalım kaydirigubbakcemile3"
Biz deliyiz günnükçüm valla bak ben kendimde itiraf ediyorum bunu, hadi bakalım yarın felekten bir gün olucak inşallah havada güzel olurr ayy:lepi::lepi::lepi:
Bu aradaa pırlantamı çok seviyorumm didemde düzelmişş en son msn'de konuştuğumuzda kötüydü ama çooook şükürr kesin pırlantam sayesinde doğru kararlar vermiştir güzel yüzlüm opuyorumnanaktan ikisinide tanıdığım için çok mutlu ve şanslıyım çünkü ikiside birbirinden harika kişiler...
Neyse Ben dolabıma girim ve yarın neler giyebilirim bi bakimmmzemuszemus

Günlük çok kötüyüm senağlama
Berbat bir gün geçirdim, dalgınlığım yüzünden...
Bir daha hafta sonları bankamatiklerin yanından bile geçmeyeceğim.
Offff oooffffffffffffffff senağlamasenağlamasenağlama

Bu zamana kadar kendi kararlarımla ertelediğim hayatı şimdi de sizler erteleyin.
Daha ne kadar erteleyeceksiniz. Sıkıldım bunaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…