bugün evden çıkmadım
telefona bakmadım
çok yedim ama çok ağlamadım
depresyondada diilim sempatiksalakcinni
1 haftadan beri fellik fellik gezdiğim için bugün totomu kapayıp evde oturdum sonundaa -tatlicadiarzu- ama çok sıkıldım, resmen metropol avradıyım ben, evde oturmak , bilmem ne ruhuma ters lülülülülülü gezip tozmalı alışveriş yapmalıyım ben, kalpsiz ortam insanımıyım ne -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- naniknanik
yine karışık günler yaşıyorum arapsaçı :sinifsinif: birileri 2011in adını aldı ağzına şakkıdı şaşırdım açıkçası ama sormadım bişey :bbo: kendimde bilmiyorum ki ne istiyorum :1ninca:
neyyyyseee selayım gelicek yakın bir tarihte, ezgim evlenicek , baryam çekilişim olcekk.. günler aslında hem çabuk geçsin istiyorum hemde geçmesin boshayallersmileboshayallersmile geçen zaman bana bişeyleri kaybettiricek, ama bişeylerde kazandırıcak , yani bir yanımız yaprak döker, bir yanımız bahar bahçe olayı
buaralar aşşşşırı ciğara içiorum, öskürük bile yapmaya başladı
hmm yine alışveriş delisi oldum çıktım son zamanlarda sigarayla doğru orantılılı olarak, neler aldım neler ne ciciler aldım ne makkajlarrr kötükedihüsokötükedihüso battı balık yan going delikafadulden
şimdik ezgimin düğünü için bişiler ayarlamam gerek, bu sene evlenenin doğuranın, askere gidenin haddi hesabı yok.. epey bir telaş atlattım şakkıdı
burcuuyuda çok özledim, alakasız oldu şimdi bu cümle ama öyle senağlamasenağlama