Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüşş belim ağrıyoo evet evet belim ağrıyo nedenmii? bugün 5 saat yürüdüm, 12 gibi evden çıktım önce mertere gitttim biliyorsun orda çok güzel kıyafetler var ama nedense ben beğenemedim ve napsam diye düşünürken kendimi bakırköy cumartesi pazarında buldum kaydirigubbakcemile3 ordan harika kazaklar aldım bayağ bi gezdimm sonra ordan çıktım bakırköyde benim bi parfümcüm vardı oraya geçtim meydana ve özel akşam için burberry aldım miss kokuyorrrraklinialirimsmile sonra eve dönüş yoluna geçtim eve geldim annem üstümü bile çıkarmama izin vermeden hadi komşu annen çağırdı oraya gidiyoruz dedi ve hadi gidelim bari dedim
Sağolsun harika mamalar yapmış hepsini yedim hatta doymadım 1 tabak daha aldım, sonra bir güzel kahve keyfi derken falsız olmaz tabikide ( nedese çıkıyor komşu annemin) ımm yine içime su serpti bol enerji depoladım, ordan çıktık markete geçtim kolaydı aburcuburdu derken eve geldik tam ayakkabılarımı çıkarıcam kuzenimi gördüm kapıda ve hadi ablama gidelim 10 15 dakikaka otururuz özledim dedim ve akşam 8 gibiydi direk ablama geçtik ayakkabımı bile çıkarmadankaydirigubbakcemile3 eniştemle ablam mutfakta yemek yapıyorlardı ay eniştem çok şekerdi yaa giymiş önlükleri pilav yapıyordu kuzenim şaşırdı :1shok: abi napıyosun sen diyor, eniştemde pilav yapıyorum fatih görmüyormusun öğren olum lazım olcak dedi ay koptum yaa kaydirigubbakcemile3 Benim canım ablam saçlarını kestirmiş pek bi şeker olmuşş canımın içi, dedğim gibi fazla oturmadık ve eve geldik sonunda, ben kuzenlere geçtim birazda orda oturdum ve 11 gibiydi sanırım eve girdiğimde tam olarak şuan keyif modundayım ama belim gerçekten fena ağrıyor yaa, yarında Şu Tophanedeki BODY WORLDS sergisine Gidelim diyoruz kuzenlerle, çoook istiyorum gitmeyi görmeyi yaa neyseki 10 aralık son günü daha var ama olsun ben yinede erkenden gitmek istiyorumm hadi bakalım yarın ola hayrola diyelim ve ben biraz facede okey oynim sonrada yatimmm HERKESE İYİ GECELER..

Günlükkk 1 haftadan az kaldı inanabiliyor musunnnn akannehir
Ayy çok fena heyecanlıyım yaa napcam beenn eyvahedigeldismile
Dua et bana, bize de her şey gönlümüzce olsun, bi sorun çıkmasın inşallah :Saruboceq:
Heyecandan daha fazla bi şey yazamıyorum günlük görüşürüz sonra hoşçakalll opuyorumnanaktan

günlükkk
özledim ben
geceleri neden böyle efkar basar insanı yaaa:çok üzgünüm:

yıldönümü için acil yaratıcıhediye fikirlerine ihtiyacım var günlük. burdan arkadaşlara duyur ben yokken olur mu?

ağlasam sesimi duyar mısın günnük :gitme: dokunabilr misin göz yaşlarıma :gitme:
hayır
ağlamak istiyorum.içimdeki dert anca böyle geçicekmiş gibi geliyor ama yok böylede geçmez biliyorum..bildigim içinde ağlıyamıyorum kaydirigubbakcemile3 güldüğüme bakma kızz,beni görsen sarılırdın şöyle :teselli: teselli ederdin belki :a015:
üzgünüm...
özlüyorum...
yanında olmak istiyorum...
uzaktan uzaga olmuyo yanımda olsun geçsin şu zamanlar :gitme:
az önce konuştuk off yaa boshayallersmile şuan yanıma gelse oturur ağlarım hee :icecream: sonrasını anlatmıyım çok fena senaryo yazdım günnük gece vakti aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
melankolik durumumdan çıkıp normal yaşamımdan bahsediyim mi gamyoncuiremsu
bugün hayatımdaki en mutlu gündü diyebilirim.züper vakit geçirdim..inşallah allah herkesin gönlüne göre verir :Saruboceq: kahvaltıya gittik bebekde bayanssulusmile
aaa buarada parfümünü değiş hayatım dedi :umursamaz: 212 herkesde varmş artık benneyaptımki inat değil mi hayır dedim ( hemen arayışa girmem gerek şşş çaktırma :1rolleyes: )
buarada kuzen geliyo bana delikafadulden
( hee tabi dülden :mymeka: nişanlımı özlerken çok sevindim cidden :gitme: )
işte bebiş geliyo.ne zamandır yeni bebek görmemştim,o koku :asigim: o yumoş ten :asigim:
alıp mıncıklamak istiyorum :dance: ağladıgında da kaçmak sempatiksalakcinni
ananecim de rahatsızdı yanına gittim akşam Şeniz kıyamam ben ona yaa ŞenizŞeniz
halacımda da sorunlar var şakkıdı eşiyle arasında
boşa gel anacımm ne duruyon suratsızın yanında :hulya: kaç kez dedi babam ama bırakamıyo.seviyomuş pehh
yirim böle sevgiyi cokacimcoook
kafam dagılsın diye yazdım da yazdım başka şeyler ama özledim ben şimdiden mafoldumben ağlamadan yatmam gerek zira erken uyancam benneyaptımki buna kim inanır bilmiyorum gamyoncuiremsu
pati kaçar günnük boshayallersmile

Yeni bir hayat kurdum
İçine huzur koydum
Yaslandım arkama dünü kovdum...

Uyuyamıyooom yaa !! Bende bir tane daha varmı merak ediyorum ?? Sabahın 7:30 'da kalkıp hazırlandım askımcım geldii günüm nasıl gecti anlamadım ya neyse .. Okula gittik ben derse girdim ne zaman bitecek bu okuull !! Sevgilim diplomasını almaya geldi adam diploman gelmemis dedi.:1shok:

Cok üzüldük tabii haftasonu okul kapalı calısıyor haftaici zırt- pırt izin alıp gelemez kosturduk notere vekalet aldık ben alıcam diplomasını. Gece 23:30 ' a kadar gezdik. Eve geldim baya bir oturdum oyalandım falan 1-2 gibi yattım ama bende uyku yookk !! Sabaha karsı uyudum nasıl bir bünyem var yaa !!:çok üzgünüm:

Ondan önceki gün bütün gün okuldaydım arastırmam vardı kütüphaneden kütüphaneye kostum eve geldim 17:30 ' da gectim pc ' nin basına bastım dügmeye ama acılmıyorr !!:uhm:sempatiksalakcinni
Kaptım götürdüm anlayan birine harddisc yerinden oynamıs dedi oysa daha bir hafta önce digistirmistim ben. Eski yurduma gittim oturdum biraz kalktım sonra pc ' mi almaya gittim ama evin anahtarını pc ' nin cantasında unutmusum ücreti nasıl vericem aceleden cantasız cıkmısım?? Aldım anahtarı kostum eve sonra sonra gittim pc ' mi almaya gece oldu gel gör ki bende gram uyku yook.

Ahh ahh aman be olmasın galii uykum sevdicegim olsaydı ya yanımda. Giderdik evine doldururduk nevaleyi sabaha kadar otururduk dandik tv ' de ne varsa ( o kadar olacak artık ögrenci evi ) cok özledim günnük yaa. Hala burda olmadıgına inanamıyorum sanki sabah beni alıp kahvaltı yapmaya gidecegiz. Bu sokaklar, yemek yedigimiz her yer onu hatırlatıyor bana bak gene duygusallastım ben neyse fazla konusmayım.:sinifsinif:

Gecenin sessizliğinde yalnızca seninle kavuşmayı bekler ellerim ellerinle
Sen dolarsın içime her nefeste, hayalin gözlerimde nefesin yüzümde
Hayallerimle dolanırım gecenin koynuna, her gecenin renginde düşünü görürüm

Sensizlik çırılçıplar sarmış dört bir yanımı ,nereye dönsem yüzün gözlerimde
Içimde özlemin büyüdükçe büyüyor, hasreti silen tarih hangisiyse
ben o tarihe dönmek ve o tarihte sana kavuşmak seninle yaşamak istiyorum…

seninle yaşlanmak seninle ahirete göçmek istiyorum…
seni bedenindeki sen gibi özlüyorum…

Seni Cok Özledim Askerim benim
Seni cok Seviyorum
$afak 116

Aslanım Günlük,
Bir haftadır eşim, üç gündür de oğlum yanımda değil. Kuzucuğumla başbaşa yapayalnız kaldık.
Çok şükür ki evimizin erkekleri bugün geliyorlar İstanbul'dan. Allah hiç bir aile ferdinin yokluğunu göstermesin inşallah. Nasıl özledim ikisini de...

Günnüş;
Yorgun ve bitkinim.
Sınavada ne kaldı şurda yaa bilmiyorumkismile
Gitmek istiyorum bu şehirden mafoldumben

günlükçümmm selammm
nasılsın sende dunden berı
guzel bır uyku cektın mı
ben gene telle uyandıgım ıcın basım agrıyor gıbı
annemlerde tum gun evde olmayacaklarmıs yanlızım gunlugum yanlızım yanlızzz
daha kahvaltı etmedım bılıomusunn
forumlarımı okudum şöyle birrr
geçen hafta çok sinirli olduğum anlar vardı o zaman yanlıs bırkac cumle etmısım
keşke onları duzeltebılsem

bugun keşke gunu olsun mu günlükkkk
bak sıralayım keşke okulum hala uzamasaydı tez derdı felan
keşke gecen seneden berı ılk basta yanlıs dedıgım seyler yuzunden en basta sevgılımden vazgecseydım
yada o duzelttıgınde bende bu kadar sınırlı hale gelmeseydım
keske subattan berı yasadıgımız hıcbır kavgayı yasamasaydık
gule oynaya gecseydı her gunumuz
keske gecen sene evlılık teklıfını hemen kabul etmeseydım
tabı adam yaydı sımdı
romantık bısı hak getıre onun ıcın
keşke ıse gırmek ıcın 6 ay daha bekleseydım su an cok daha ıyı bır yerde olacaktım
keşke su an bıle yapmam gerekenlerı yapsam
bıraz sevgılımı dınlesem
bıraz sakın olsam,
bıraz gozlemledıgım sevgılımın sevdıgı seylerı yapabılsem , sevmedıklerınde bu kadar damarına basmasam keske
herkese verdıgım taktıklerımı kendıme uygulasam keşke
keşke dıdem evo ıle gamze belınayı gormeye ıstanbula gıtsemmm
keşke ılk bastan berı paramı daha dıkkatlı bırıktırseydım
yanı bakıyorum aslında
para hıc har vurulup harman savurulmadı
saglıgım ıcın bılıyorsun amelıatıma verdım
evımızdekı bazı esyalara verdım
annemın babamın ıstedıklerını hedıye ettım
tatıle gıttık
sevgılıme hedıyeler aldım
bır suru arkadasım evlendıgı ıcın bır suru altın taktım her dugune kuafor bılmem ne parası
ee egıtımıme verdım
ama genede su an bırkac kurusum olsun ısterdım fazladan
tabıı ceyızlıklerde aldım
dahada devam edıyorum
aslında su an bıraz mobılya ve nevresım bılmem ne yemek takımı anlamında ceyızım var
yarın bıgun o donemler gelınce zorlanmayayım ıstıyorum
keşke ınanclarıma daha fazla ozen gosterebılsem

Mahvoldum 2 gündür
Boğaz ağrısı burun akıntısı falan (
Yanımda birilerinin olmasını isterdim
Nane limon kaynatsın bana içiyim iyileşeyim..

akşam misafirim geliyo ben hala oturuyom günlük...
gerçi yapcak bi işim yok ama ben ancak hazırlanırım akşama kadar bayanssulusmile

Nerdesin Aşkım?
Seninle Uyanmaya Alışmışken Şimdi Nerdesin:sinifsinif:
Her Sabah Gözümü Mutlu bir Şekilde Açarken Aşkımla Buluşucam diye..
Bu Sabah Yoksun..Sensizim,Mutsuzum:gitme:
Yataktan Çıkasım Gelmedi..
Uyanınca Mesajını Gördüm,Yapamıyorum Sensiz Çok Kötüyüm Diye Söyle Ben nasıl dayanırım şimdi:1no2:
Kalbim,Aklım her zaman Seninle...:gitme:
Sebebim sensin:asigim:
Rabbim SAbır Versin..Sen Daha zor şartlardasın..Zaman Su gibi Geçsin inşallah Bizim İçin:Saruboceq:
Başkent diye birşey yoktur,Sevdiğin NerDeyse Senin Ba$kentin orasıdır..

Son düzenleme:
Günlükcüm,sabahtan beri net başındaym bi yandan yarın çocuklara öğreteceğim şarkıların notalarını arıyorum,bi yandan gözüm facete,bi yandan da kk'da dolanıyorumsempatiksalakcinni
Off yarın olsun hemen gidip minik kuşları göreyim tüm stresimi atayım onlarla,ben öğretmen olmak için doğmuşum günlük onlar benim canım:asigim: Stajıma başlasaydım bi an önce daha çok seveceğim bu mesleği eminim ama az kaldı ona dakaydirigubbakcemile5
Yaşıyoruz be günlük aşk acısı da hayatın bi parçası,alıştım sayılır acım da benden bi parça.Ama artık geçecek günlüğüm geçecek bi bakmışım yeniden doğmuş gibi olcam,sonra yeni bir aşk; tüm acılarımı alıp götürecek mükemmel bi adamboshayallersmile gelecek evet inanıyorumboshayallersmile
Geçen gün bi arkadaşımla konuşurken o kadar güzel şeyler söyledi ki bana;Sen bu ayrılık için dünyanın sonu gibi hissediyorsun,ama Rabbim sana kimbilir ne güzel başlangıçlar hazırlıyor.Gözünden şu yaşları düşüren de cezasız kalmayacak emin ol dedi. O kadar hoşuma gitti ki:) Canım arkadaşlarım benim keşke her saniye yanımda olsanız o zaman hiç özlemeyeceğim bile onu:1hug:

Tamam mi devam mi????eyvahedigeldismile Bilmiyorum bu soruyu kendime kac kere sordum bilmiyorum!!!

Cok zor bir insan o, ve benimle olmak istiyorsan benim istedigim gibi olucaksin diyor üstüne basa basa!!!!

Ne yapmaliyim günlük, allah askina bana bir akil ver????

günlük
gün geçtkçe daha çok bunalıyorum
ve şu an yaramazlıktan bıkmayan kedmden iyice nefret etmekle meşgulüm =)
şu şehirden kurtulmak istyorum be günlük. biran önce.... =(((

Sevgili Gunluk,
sadece cok kisa...beni ters koseye yatirmak isteyen varsa cok yaniliyor...
:roflol:

hoyff.... insan bazen gercekten filmlerin gercek olmasini istiyor..
belki diyesi geliyor insanin zaman zaman ama gittim gordum gercekti iste..
insani ayakta tutan umududur, ama bende o da yok..
bugun burnumun diregi sizladi ozlemden... eskiden cok dua ederdim uzatma dunya surgunumu benim diye..
ne guzel geride birakmistim ya da sanmistim, ona o kadar benzemeseydi eger geride kalmis olurmuydu gercekten.. hicbirsey bilmiyorum.. nasibimde bunu yasamak varmis..
artik hayirlisi deyip geciyorum..
hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…