Günlükcüm,sabahtan beri net başındaym bi yandan yarın çocuklara öğreteceğim şarkıların notalarını arıyorum,bi yandan gözüm facete,bi yandan da kk'da dolanıyorumsempatiksalakcinni
Off yarın olsun hemen gidip minik kuşları göreyim tüm stresimi atayım onlarla,ben öğretmen olmak için doğmuşum günlük onlar benim canım:asigim: Stajıma başlasaydım bi an önce daha çok seveceğim bu mesleği eminim ama az kaldı ona dakaydirigubbakcemile5
Yaşıyoruz be günlük aşk acısı da hayatın bi parçası,alıştım sayılır acım da benden bi parça.Ama artık geçecek günlüğüm geçecek bi bakmışım yeniden doğmuş gibi olcam,sonra yeni bir aşk; tüm acılarımı alıp götürecek mükemmel bi adamboshayallersmile gelecek evet inanıyorumboshayallersmile
Geçen gün bi arkadaşımla konuşurken o kadar güzel şeyler söyledi ki bana;Sen bu ayrılık için dünyanın sonu gibi hissediyorsun,ama Rabbim sana kimbilir ne güzel başlangıçlar hazırlıyor.Gözünden şu yaşları düşüren de cezasız kalmayacak emin ol dedi. O kadar hoşuma gitti ki:) Canım arkadaşlarım benim keşke her saniye yanımda olsanız o zaman hiç özlemeyeceğim bile onu:1hug: