Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz:
İki başımız var, bir tek bedenimiz.
Ne kadar dönersem döneyim çevrende:
Er geç baş başa verecek değil miyiz?

Kız günlük uyumadan yazıyım gene sana..
Yaptım maşamı çok güzel oldu bayanssulusmile
Aşkım aradı demin ezeli izlemişler uyumadan arıyım demiş konuştuk o esniyo bi yandan bende bıdı bıdı konuşuyom kıyamam sonra ben uyuyım artık dedi kaydirigubbakcemile3
Ona mustafa ceceliden bekleyi armağan ettim dinlicek:asigim:
Kız günlük aşkıma rezil oldum bizim internet sınırsız ya bizim evde internet sebil dedim o da güldü zebil diyecektin galiba diye ay çok fena rezil oldum yaohaoldumsmile
Neyse aşkım uyumaya gitti malum sabah 6 da nöbeti var bende sütümü içer kremlenir yatarım şekerim aklinialirimsmile
Hadi çav

ŞAFAK 108

Son düzenleme:
sevgülüü günlüğüm..
birazcık hastayım bugün şekerim boğazım acıyo ağrıyo.
yine sinüzitüm tuttu galibaa
az önce sevgilimle konuştum mutlu oldum biliomusun 3günden beri cnmız çok sıkkındı
bugün sesi baya ii geldi bnde çok mutlu oldum
yarın çarşı iznine çıkacakmış ama ben doktora gidicem kulaklarımı yıkatcam
yıkattıktan hmn snr ewe gelip hayatımla msn de konuşuruz 1 aydan beri yüzüne hasretim yarimin
çok özledim be günlük gelmesine 3 hafta 3 gün kaldı =) bitiyo günnüşüm askerliği
rabbime şükürler olsun bu günlerde gelip geçiyo
460 tan 25 e düştük sonunda kurban olduğum allah sağ salim getirsin seni bana
sana hiç doyamıyorum hiç bi zamanda doyamıcam biliorum
seni çokkk sewiorum meleğim ben iyiki warsın iyi ki bnmsin..

Günlükk napıyossunnn boshayallersmile

Gecenin bu vakti özledim onu ... :kedi:

Bu saatte insanın aklına geliyosun ne kadar güzel bir şey yaa... :asigim:

Gerçi ne zaman aklıma gelmiyo ki :kedi:

Günlüüüüüüüüükkkk Şeniz

Yarın okulum yok, tatil günüm. içim rahat o yüzdennn holeeyyyyy sositososito

Günlük bee.. Artık şu üniversite bitse , askerim gelsee ve hayaller gerçekleşse inşAllah ne güzel olur değil mi ?? :1rolleyes: :asigim:

Şafağımızdan 1 gün daha eksildi turkbayragi çok Şükür Rabbim :Saruboceq:

Uykum var günlük ama uyuyasım yok fisfisfis

Neyseee biraz daha bakınayımmm sonra gider yatarım günlükkkkkkaydirigubbakcemile2

Görüşmek üzreeeeee günlüğümmmmm a.s.

Slm günlükaklinialirimsmile
Biliyorum uğrayamıyorum bu ara sana sık sık ,
Yoğunum yine , buluşma,misaifr,alışveriş vs vs derken günler geçiyo boshayallersmile
Yarın bi sürü misafirim var
Mamalarımı hazırladım bu akşam cokacimcoook
ıspanaklı börek
incirli kurabiye
kalp kek
zeytin salatası
patates pastası
buyrunnnnnnnnn

Çarşamba günü alışverişe gidicem kendime ciciler alıcam zemuszemus
Kurbanımın tüm tanıtımlarını okudum not aldım
hatta bazı sevdikelrini yıldızla işareteldim kaydirigubbakcemile3 öncelik olarak onlara bakıcam :jeyyar:

Cumarteside, çocukluk arkadaşım var , bahsetmiştim daha önce meloşuma gidicem

Parfümelrimde geldi bu arada , ikside şahane kokuyo bayanssulusmile

Neyse ben azıcık kk da dolanıp yatayım sonra

Son düzenleme:
film izlemesem mi artik?
cok uzuluyorum neden bana da bir sans verilmedi diye..
bugun zaten kotu bir gun gecirdim.. hem migrenim hem isler hem de insanlar yordu beni..
bugun birinin bosver ya takma kafana demesine ihtiyacim vardi..
ama diyorum ki artik insanlar birbirlerini lisede felan mi teselli edermis sadece
ya da ben senelerdir hicbisi ile teselli olmadigim ikna olmadigim icin etrafimdakiler vaz mi gecmis?
ne olmus bilmiyorum.. hala basim catliyor.. agzimda kotu bir tat.. yarin olsun istemiyorum..
hoyfff....

Sevgili günlük,
Yabancıyım buralarda..Sana ilk defa yazıyorum..Çünkü sana yazıcak pek birşey bulamıyorum..
Umarım beni de diğerleri gibi bağrına basarsın :)
Herşey çok rutin..Hergün aynı..Evet yine de buna da şükürler olsun..
Ama dört gözümle bekliyorum, hayatımda olumlu değişiklikler olur olmaz söz ilk sana koşacağım..
Dualarım hayırlısıyla bir kabul olsa...

Müthişş bir günün ardından tabikide müthiş bir gamze olarak geldim sana...
sabah 9'da çıktım evden sağolsun kapıya kadar geldi aldı ve beni gördüğündeki o gözlerinin içindeki ışıltıyı o bakışları ve "ama sen muhteşem olmuşsun" diyişini unutumam, evet biraz ukalalık olucak ama napim bugün bende kendimi çok beğendim ve bunu k.k kızlarıda dile getirdi gerçekten tarzımın dışına çıtkım düşün saçlarımı bile topladım ( merak ediyorsan ne giydin çek bölümüne bakarsınkaydirigubbakcemile3)
neyse nediyorduk heh işte geldi aldı beni ve floryada güzel bi kahvaltının ardından biraz turladık yeşilköy florya yeşilyurt hattını ve ordan çıkıp bakırköy capactiy'e geçtik tabikide ilk kez olucağı için biraz fazla meraklı olan ben sorular soruyorum yürüyen merdivenlerden çıkarken, ee nasıl film ve özelliği ne bu 5D'nin falan diyerek susmak bilmeyen bi gamze vardı girdik filmimize, elimize verdiler gözlükleri emniyet kemeri bulunan koltuğa oturuken ne gelecek başıma diye düşündüm ve film başlaaarrrr ay o neydi yaa koltuklar sallanırrr sanki film değilde bire bir yaşıyorsun yarabbim o neydii o nasıl bişiydi yanımdakini unuttum nefesimi tuttum gözlerim fal taşı gibi bi sağa bi sola gidiyorumm ay süperdi yaaa kaydirigubbakcemile3 kısa sürdü ama yaaa guclubacismile neyse çıktık filmden ve ben salondan dışarı doğru çıkarken aman allahım birde ne göreyimm biz içerdeyken dışardakiler içeridekileri izleyip tiplerine gülüyorlarrr ohaoldumsmile ay acaba biz nasıldık yaaa :kedi: çok eğlendim, ordan çıkıp yine aynı yerde kahvelerimizi içtik sonra çıktık lünaparka gidicektim ama lmazlmadı benim giyim tarzım o aletlere binmeye el verişli değildii kaydirigubbakcemile3 napalım derken havanın tadını çıkaralım dedik ve otoparka inip arabayla bastık ortaköye of allahım hava bukadarmı güzel olurr, aldık kumpirleri takıcıları gezdik beraber ve uğur bilekliği aldık bana :kedi: biraz gezindik ve hadi tavla oynayalım dedik tophaneye osmanlıya geçtik başlasın tavla turnuvası çaylar eşliğinde tavlamızıda oynadık ama yine yenildim ben yaa bilmiyorumkismile neyse dedim boynumu bükdüm ordada biraz oturduk sohbet ettik sonra hadi gel müzeye gidelim senin istediğin dedi Body Worlds'e ama nedense çoook gitmek istediğim müzeye ben boşwer sonra gideriz daha var zamanına 10 aralığa kadar burda dedim
Dolmabahçeye gittik ve denize karşı oturduk süperdi yaa hava deniz ortamm ımm evet istediğim tek huzur tek sakinlik buyduu ve yaşadım doya doya bugün, neyse biz koyulduk yola bakırköy tarafına geçicez trafiğe takıldık ve trafikte herzamanki teyzeler iş başındaydı ve bizim balıkta açtı camı aldı gülü :kedi: geçtik bakırköye parkettik bi ara sokağa arabayı ve mağzaları dolaştık hem onun parfümü bitmişti benimde fikrimi almak istiyormuşş tabikide hiç düşünmeden 212 al dedim napim yaa çoook güzel kokuyo o parfüm bi erkekte aklinialirimsmile aldık 212 ona sonra ben adil ışığa girmek istedim orda bi manto denedim süperdi yaa ama çok pahalıydı ve okadar meblağ tabikide yoktu yanımda ama resmen aşık oldumm eee ihtiyacımda vardı, görsen üstüme giydim cuk diye oturdu ve inan bana bi giydim herkes döndü döndü baktı gerçekten çok hoş durdu çok güzel durdu aklım kaldı onda.... balık bey almak istedi ama aldırırmıyımm aslaaa lmaz: neyse ordanda çıktık ve karnımızın acıktığını hissettik ikimizde ve doğruuu yemek yemeye gittik çok acıkmışız varyaa yemekten sonra biraz daha sohbet ettik ve dönüş yoluna geçtik, eve braktı beni herşey için teşekkür ettim ve yolcu ettim onu, eve girdiğimde saat 18:30 idi , annem hiç gelmeseydin kızım dedi hee unutmadan elmalı şeker bile yedim bugünnn
Sonra babama biraz şirinlikler yapttım ve gördüğüm denediğim mantoyu anlattım, ee alsaydın dedi, alırdım babacımda yanımda okadar meblağ yoktuki dedim fiyatını söyledim ama kredi kartına taksit yapılıyor dedim hemencecikkaydirigubbakcemile3 yarın annenin sonuçlarını almaya gittiğimizde ordan bakırköye geçeriz ve bakarız şu mantoya dedi :lepi: ayy gerçekten çok güzeldi yaa aklım kaldı valla,,, ee işte bende herşey böyle anlicağın üzere ben bugün sabah 9'dan bu saate kadar pek bi mutluyum pek bi enerjiğim yüzümde hala o sebepsiz tebessüm var, sebepsiz değil aslında ama neysee:asigim:
Çokk konuştum dimi ben gidim biraz facede dolanim sonrada yatim yarın annemin sonuçlarını alıp bakırköye geçicez mantoyu almayazemuszemus

Sevgili günlükcüm..
Kk'nin güzel hatunlari misil misil uyurken ben calismis oluyorum CADIARZU
Barii buraya biseyler yazayim dimibilmiyorumkismile
Yaaa Asker Kocacigimi cok özledim yaa mafoldumben
$afagimiz bugün 114.. Nerden nereye dimi Günlükcüm. 460tan geldik buraya
Ama aslinda 114 dedigimde uzun gibi geliyo bana..
Ben en iyisi son 3.5 ay diyim.. daha güzel duruyo dimi bilmiyorumkismile
Aslinda askimdan baska bisey diyesim, konusasim gelmiyo ya :bbo:
Ben en iyisi kendi kendiligime askimi konusiyim/dusuniyim lülülülülülü
Basin agrir simdi, aman aman zemuszemus
Bütun kk'nin güzel hatunlara iyi bir gün gecirme Dilegiyle
Günaydin demek istiyorum a.s.

kötü bi geceydi dün akşam...
gözlerim hala şiş ve çok ağrıyor...
karnım aç ama yemek yemiycem...
senağlama

Gelince herşey üstüste gelir derler ya aynen öyle oluyor günnük.
Şu hırsızlık olayı ile uğraşırken bıdışım hastalandı mafoldumben
Kıyamam ona ben. O iyi olsun, herşeyi hallederiz Allah'ın izniyle.
Bugün emniyet müdürü ile görüşülecek bakalım inşaallah bir sonuç çıkar.

benimde midem bulansın,
başım dönsün,
gözlerim kararsın,
olmadık şeyler aşereyim,
gidip küçük adama alışveriş yapayım...
geleceği günü hesaplayayım...
ona dair bişiler yazayım..
ooff offf offf

günaydın günlükcüm
ben hep aynı ben işte değişen bişey yokki ne yazayım sana hep aynı şeyler işte ama bişey varki cok canımı sıkıyor yaptığım herşey sanki mecburmusum gözüyle bakılması hiç iyilikten anlamıyorlar hç hemde yapanda aynı yapmayanda aynıymış olsun ama kul görmezse allahım görür ama yazıklar olsun onlara yazıklar olsun başka bişeyde demiyorum

günlükçüm ben neden bu kadar takıntı halinde yaşıyorum :S. şimdi insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi çok zor oluyor. Takıyorsun kafayı :S . Kafandan sildin arada neden dönüp bakıyorsun ne yaptı diye. senin aklından zorun mu var be kızım. sonrada sözünden dönmüş oluyorsun. masum çocuk numarası anlatılan hikayelere neden aklını takıyorsun. neden sürekli aklına geliyor. neden bir nefret bir sevgi bocalamsı yaşıyorsun. kurduğun hayeller suya düştü artık t-rahat ve özgür bırak kendini düzeltmye çalışmayı hiç bir şeyi. düzelmeyecek biliyorsun. onun sözleri bıçak gibi geldi artık. daha ne duymayı bekliyosun. daha ne hayaller peşindesin kızım ... seyrettiğin film değil ki sonu mutlu bitsin. gördüklerin sadece sanaldı artık düş düşüncelreden. resetle. neden benim pc. anıalrına sahip çıkıyor. ps çökmüşttü neden halen d dürücünde takıldın kaldın neden bakıp duruyosun d sürücüsüne :S... UZaklaşın düşünceler... hayal kurduymayın bana... aklımda pozitiflik oldu da ne oldu x kişisiyle. duymak istemediğim şeyler duydum... kızgınlıklarım..kızgınlıkları... öfkeler... birbirini kovaldı...

Boş bir parafraf at artık.. sonu yok de gitsin...

Son düzenleme:
yav günlük;
bu hafta ödeme gözükmüyor planda diyo
nasıl susturucam ben bu işçileri bu hafta para gelmezse yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............
küfür bile ediyolar bazen bee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…