Popüler Konu Sevgili günlük...

cok yorgunum,sabah 6bucuktan berı uyanıgımohaoldumsmile
9da kurs yyerındeydık ,sınıflarımız bellı oldu,pazartesı salı tüm gun kursumuz var,
pazartesı dersler baslıo ama ılk gunden vapurla gezıye cıkıyorz kızlarlakaydirigubbakcemile3
alısvers yapıp gezıcez sabahtan aksmaa kadar ,ıns hava guzel olur ve o gune bı aksılk olmaz
bugun ıste sınıflar bvellı olunca sahıle gttık,hep gttıgımız kafeye gttık daha sandalyeler yere bıle ınmemıstıısocum bı arkadasıyla oturuyodu soba yanıodu mıs gıbı,usumustukte ole ıyı geldıkı
kahvaltı ıstedık ,super kus sutu eksık bı kahvaltı yaptık harıkaydı
sonra carsıya donus yaptık araba altımızda,dıger arkadaslarla bulustuk,o magaza senın bu magaza benım dolandık,bıse almadım am apazratesıye sakaldım ıstahımı-tatlicadiarzu-
eve geldım yemek falan derken aksam oldu market yaptık annemle gıdıp
ıslerı hallettım ve pc basındayım,acayıp yorgun ve uykusuzum,bacaklarım fecı agrıo:gitme:

buarada dun bulusma vardı bılıosun,gelıp yazmamısım bıleaklinialirimsmilegelırım demıstım dımı
gttık bulustuk cok guzel sohbet ettık ,ama olmadı hıc elektrık almaadım,yanı normal bırı olarak ıyıdı ama baska bısı yoktu,
aksam msn de konustuk,olmadı bıseler eksık dedım,vardr bı bıldıgın dedı,neyım eksık bılıyım dedıakannehirnese vedalastık ,valla rahatladım,olmayınca sevınıyom
aslında bı bosluk var haytaımda ama onu doldurmayada korkuyorum:sinifsinif:
nese ıste hayrlısı dıyelım

bu gece erken yatmak ıstıorum kendıme soz gecırebılırsem bilmiyorumkismile

Uzun bi ara mı verdim nedir..
Sana bi sır vereyim mi günlükcan..
Kendi hayatımı kurmaya gidiyorum..Temellerini atmaya...
Kankamın Neee demesini duyar gibiyim..
Esmer'im.. Çok Yakında aklinialirimsmile

Uzun bi ara mı verdim nedir..
Sana bi sır vereyim mi günlükcan..
Kendi hayatımı kurmaya gidiyorum..Temellerini atmaya...
Kankamın Neee demesini duyar gibiyim..
Esmer'im.. Çok Yakında aklinialirimsmile

öğreneceğim ne olduğunu ...ama seni çok özledim mafoldumben

günlük bıcı bıcı yaptı.kendime geldim.
ders çalışmak istemiyorum artık....
off off kpss yaaa
atayın artık beni,3. girişim bu ya da sizin çocuklarınız da girsin ....

Ahh aşkkk ♥
Onu öyle seviyorumki günlük öyle seviyorum ki..♥
Sabah ilk duydugum ses onunkiydi konuştuk uzun uzun..
Sevgilim herşeyim o benim ya içimi nasıl bu kadar heyecanlandırıyo anlamıyorum..
O konuşmaya başlayınca dünya duruyo benim için öyle güzelki sesi , konuşması..
Bi an önce gelse doya doya öpsem koklasam o kadar özledim ki..
Şafak 299 ♥
300lerde bitti çok şükür..
Mutlulugum o benim , o benim Dünya'm ♥♥

Ne Güzeldir Asker Beklemek..Umutla Sabırla Ama Gururla..
Bilirim 2 Sene Önce Bende Bu Zamanlar Sancılıydım..ohaoldumsmile
Kasım 2007 de Göndermiştim.. Şubat 2009 Da Aldım Geri..
Nasılda Gururla Şafak Panosuna Yazardım Günleri Saatleri..
Nasılda Heyecanlıydım Canım O Benim Derken mafoldumben
Sonra Araya Ayrılık Girdi.. Çektik Gittik Birbirimizden..Ama Onu Beklediğim Bi Saniye Bile Pişman Olmadım Hiç..
Şimdi Gel Diyo Bana..Yeniden Deneyelim Başarabiliriz.. :1no2:
Bilmiyorum Korkuyorum.. Ya Tekrar Acı Verirse.. Denenmişi Deneme Der Hep Kankam..
Korkma Kanka Denenmişi Denemeyeceğim..
Ama Hani Kalbimdeki Sızı Varya.. Of! :gitme:
Kafam Çorba Gibi... Müsadenle Günlükcan Az Gidip Fırça Yemeliyim.. :bbo:

kızabilirmiyim günlük ben ona...
bilmezmiyim nelere gögüs gerecek güçte oluyor insan.halbuki neleri haketti şu deli kız,bilmiyormu ki en iyisi olacak sonunda...

en iyi ses kalbinin sesiymiş.kalpde yanıltmazmı adamı be söyle?
bitkin,umutsuz yapanda o değil mi bizi sonrada tutup kaldıran...

şimdi söyle dostuma hangi sesi dinleyecek?
ben ona söyledim günlük.
elbette en doğru kararı verecek,ne olursa olsun yanındayım bunu da bilecek.
ve bende biliyorum ki konuşmadığımız anlarda bile ne diyeceğimizi biliyoruz birbirimizin...
onu seviyorum günlük söyle ona ben uzağında değilim hiç... :1hug:

günlük kalbimde öyle kocaman bi yük var ki anlatamam...
canım çok yanıyor...
çok özledim askerimi, dayanamıyorum artık.
bu nasıl büyük bi aşk böyle...
sesini duymak yetmiyor, sımsıkı sarılıp kocaman öpmek istiyorum.
yanımda olsun artık nolur... ellerimi tutsun gene sımsımkı.
çok zor geliyor artık bu ayrılık. dağ gibi oldu içimde yokluğu...
ömrüm o benim, mutluluğum, huzurum...

Son düzenleme:
günlükkkk.... şafağımız kaç biliyo musun 299 :lepi: buna bile sevinçten ölüyorum yaa içim içime sığmıyo artık 300'leri bitirdik daha dün gibi 450'ler.. darısı kalanın başına inşallah çarçabuk geçer:gitme:

bugün bitanem dışarı çıktı msn de görüştük.. ilk defa karşımda gözleri doldu ağladı nerdeyse mafoldumben o orda ben burda mafoldumben dayanamıyorum sensizliğe diyo bitanem:gitme: çok özledim ya çok özledimmm... karşımda duruyo ama dokunamıyorum..
perşembe günü doğum günüm... uzun süredir geçirdeğim en berbat doğum günü olcak.. evimde, odamda tek başıma..

Ama bitanemin varlığını bilmek bile bana güç veriyo.. Allah'ıma binlerce kez şükrediyorumki onu benim karşıma çıkardı.. o benim herşeyim.. :asigim:

Son düzenleme:
Bugün derse gittim günlükk.Ya ben cok kötüyüm ne oluyor bana aglıyorum süreklii kendimi iyi hissetmiyorum sevgilimi, ailemi cok özledim. Yalnızlık cok zooor neredeyse bir arkadasım bileem yook !! Ama ısınamıyorum ne yapayım. Nasıl birini arıyorum ne bekliyorum bende bilmiyorum ama kendimi birilerinin yanında garip hissediyorum beni üzeceklermis gibi geliyo. senağlama

Derste sürekli gözlerim doluyor sürekli sıkıyorum kendimi. Ya heryerde onu görüyorum koridorda elele gezerdik. Merdivenlerden inerken beni kostururdu resmen.. Kantin ' de cay icerdikk. Carsıda gezerdik ikimizin yemek yedigi yerlere giremiyorum artık.senağlama

Mutsuz uyanıyorum resmen. Kendimi toplayamıyorum günlüükk sınıftan selamlastıgım bir kız bana smuwila senin dikkatin cok cabuk dagılıyo ve adaptasyon sorunun var dalıp, dalıp gidiyorsun derste dedi. Vaay be benimi izliyorsun dersi dinlemek yerine demek geldi icimden ama tuttum kendimi. Haklıydı cünkü neredeyse kendimi bildim bileli bunu yasıyorum ben.fisfisfis

Eve geldim kuzenim aradı benim baska bir kuzenim ilkokul ögrencisi ve 1. sınıftan beri derslere öyle isteksiz ki anlatamam. Doktora gitmis dikkat bozuklugu varmıs. Bende randevu aldım doktordan yarına. Bi gidem bakam ne diyecek..
senağlama

Son düzenleme:
Günlük sol elime kusursuz sürdüğüm ojeyi bir de sağ elime sürebilsem düzgünce boshayallersmile

Ben Sana O Satırları Yazarken Aradı.. Kısa Kesmek Zorunda Kaldım..
Özledim Seni Dedi Günlükcan.. Özledi(m)!.. :2:
2 Hafta Sonra Yanımda Olacağını Söylüyo Ama Hadi Hayırlısı Bakalım..
Eğer Dediklerini Yaparsa Ne Ala.. Belki Bi Son Şansı Hakedecek..
Ama Eğer Burnunun Dikine Giderse Eskisi Gibi.. Kendi Yolunu Kendisi Çizecek.. :mymeka:
Ayrıca Bilmem Mi Esmerimi Günlük..Bilirim Hep Yanımda En Zor Anlarımda..
Bende Çok Özledim Onu..Dile Kolay 3 Haftadır Görmüyorum Güzel Gözlümü :1no2:
Kanka Ramazanda Bitti.. Keyiflerde Gıcır.. Eee Yapalım Artık Bi Kaçamak :jeyyar:
Seviyorum Günlük Onu Ya.. Zuzum Beniiim :asigim:

ooffff uyuyamıyorum günlük içim çok sıkılıyo:çok üzgünüm:
Allahım hayırlara çıkar...
:Saruboceq:

merhaba günlükcan,

uzun zamandır yazmadım sana.nasılsın görüşmeyeli sempatiksalakcinni

bende aynı tas aynı hamam. değişen bişey yok.

çok kararsızım o konu hakkında. ne yapsam acaba? çok zor bir karar.

hangi konu olduğunu biliyosun sen anlattırma bana burda

yeni telefonumla da çok iyi anlaşıyoruzkaydirigubbakcemile3 canım benim ya

kaydirigubbakcemile3

dün ali iyice sıktı canımı..o kadını eve getirdi:gitme: çocukların hali perişanmafoldumben

kendimi cemilenin yerine koydum da ben bu durumda hemen boşanırdım:umursamaz:

işler de çok yoğun kız günlükkaydirigubbakcemile3 şaka kız şakakaydirigubbakcemile3

birazdan da çarşıya gidicem.. bakıp geliim herkeş yerinde misempatiksalakcinni

sevgili günlük
bugün seni ilk defa gördüm. tanıştığımıza çok memnun oldum sanırım sana ihtiyacım var bu aralar...
dün çok yoğun bir gündü iş yerinde çok sıkıldım eve gittim yemek yaptım bu kadar yorgunluğun üzerine ders mers hak getire... neyse kanki aradı hadi gelin dışarı çıkıp turlayalım dedi....
Küçük çamlıcada eşim kanki emrah ve bana güzel bir çay ve pastanın ardından az turlamak için çıktığımız zifiri karanlık ağaçlar arasındaki patika yolda 5 tane köpek saldırdı. çok tırstık tabi biz geri kaçtık ama onların hiç pes etmeye niyeti yoktu. arabamızın etrafında bekliyorlardı. uzun bir yol gittikten sonra arabaya çıkan başka bir yol bulsakta nafile köpekler hala bizim peşimizdeler. tabi ben bu arada türlü türlü düşüncelerle boğuluyordum. şimdi köpekler bizi ısırınca birileri bizi hastaneye götürürmü bu kuduz aşısını göbekten hemenmi vuruyorlar. vsvs..
neyse elimize bol bol taşları topladıktan sonra köpeklerin üzerlerine ilerledik tabi ben en arkadan saklana saklana gidiyorum. köpeklerin bazıları sağa sola kaçıştılar. kalanlar içinde en çok bizi korkutan siyah olandı. beyse taşlar sayesinde arabadan uzaklaştırıp arabaya daldık. eşim bi süre arabayı çalıştıramadı malüm hepimiz tir tir titriyorduk. sonra yolda olanlara gülmekten yorulduk sırnaşık şey

Ayy bunu okudum aklima bizim macera geldi.. :lepi:
Ben ve e$im konyaya gittik, anneannem vefat etmisti..
Araba kiraladik gidiyoruz.. Yeni bir araba tabiki..
Ehh konya yolu hep tarla.. duz yol.. eSim yeni ehliyetini almisti..
Birden sagdan soldan 6 tane coban köpegi arabaya dogru geliyordu..
Ama bir hizla arabay dogru geldilerki.. anlatamam :bbo:
Boyunlarda demir var.. disari cikik, igne gibi ama cok kalin sempatiksalakcinni
Anoww biz 50 gibi gidiyorduk.. hepsi kut arabaya zipladi..
bir sesler hav hav hav :1shok: Cok kortuk.. Cama, ön cama durmadan zipliyorlardi.. bu arada araba hala devam ediyo.. napalim mecburuz..
Ayy bir tirstik anlatamam kafamçokkarıştı sonunda biraz daha yavasladik.. ve köpekler gitti.. toplam 15 dak boyunca saldirdilar.. cam kirilsaydi bizi yerlerdi vallaha cokacimcoookkafamçokkarıştı
arabadan inmek istedik arabanin hasarina bakmak icin..
Eh tabiki arabadan cikmaya tirstik :roflol:
Neyse geldigimizde bi baktip her yer felc olmus.. boyunlardi demirler yuzunden..
Yani kisacasi kaymisti bize :bbo:

gutın morgın güllük ablaa
arkadaş, üzerimde iki kat yorganla uyuyorum totom açık değil...ama gördüğüm rüyaların biri bin para...valla hepsini senaryo haline getirip, flaş tiviye satmayı düşünüyorum, fenomen olurum Allah seni inandırsın:roflol:
içerdeki minik de artık, harfiyat çalışmalarına mı başladı, inşaat mı var bilemiyorum; ilaçlarımı bile zor yutuyorum midem ağzıma çıkıyı afedersinakannehir "sizin için büyüyoruz" diye tabela dikti harıl harıl çalışıyo heralde içerde maymun:roflol:
onun dışındaaaa bildiğin gibi hayat be güllük bugünümüze şükürler olsun..bi ara işten izin alıp, şu 80 tane kan testimi de yaptırsam iyi olucekboshayallersmile
si yu leytır

Evlenmek istiyoruz ama evlenemiyoruz. Sürekli bişeyler engel olarak çıkıyo karşımıza. Sıkıldım sanki bu durumdan bişeyde yolunda gitse nolur sanki???

Bugün DOĞUM GÜNÜM:) Ama ben çalışıyorum yaf: Akşam olsa da süprizlere tanık olsam:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…