- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Uzun bi ara mı verdim nedir..
Sana bi sır vereyim mi günlükcan..
Kendi hayatımı kurmaya gidiyorum..Temellerini atmaya...
Kankamın Neee demesini duyar gibiyim..
Esmer'im.. Çok Yakında aklinialirimsmile
Ne Güzeldir Asker Beklemek..Umutla Sabırla Ama Gururla..
Bilirim 2 Sene Önce Bende Bu Zamanlar Sancılıydım..ohaoldumsmile
Kasım 2007 de Göndermiştim.. Şubat 2009 Da Aldım Geri..
Nasılda Gururla Şafak Panosuna Yazardım Günleri Saatleri..
Nasılda Heyecanlıydım Canım O Benim Derken mafoldumben
Sonra Araya Ayrılık Girdi.. Çektik Gittik Birbirimizden..Ama Onu Beklediğim Bi Saniye Bile Pişman Olmadım Hiç..
Şimdi Gel Diyo Bana..Yeniden Deneyelim Başarabiliriz.. :1no2:
Bilmiyorum Korkuyorum.. Ya Tekrar Acı Verirse.. Denenmişi Deneme Der Hep Kankam..
Korkma Kanka Denenmişi Denemeyeceğim..
Ama Hani Kalbimdeki Sızı Varya.. Of! :gitme:
Kafam Çorba Gibi... Müsadenle Günlükcan Az Gidip Fırça Yemeliyim.. :bbo:
sevgili günlük
bugün seni ilk defa gördüm. tanıştığımıza çok memnun oldum sanırım sana ihtiyacım var bu aralar...
dün çok yoğun bir gündü iş yerinde çok sıkıldım eve gittim yemek yaptım bu kadar yorgunluğun üzerine ders mers hak getire... neyse kanki aradı hadi gelin dışarı çıkıp turlayalım dedi....
Küçük çamlıcada eşim kanki emrah ve bana güzel bir çay ve pastanın ardından az turlamak için çıktığımız zifiri karanlık ağaçlar arasındaki patika yolda 5 tane köpek saldırdı. çok tırstık tabi biz geri kaçtık ama onların hiç pes etmeye niyeti yoktu. arabamızın etrafında bekliyorlardı. uzun bir yol gittikten sonra arabaya çıkan başka bir yol bulsakta nafile köpekler hala bizim peşimizdeler. tabi ben bu arada türlü türlü düşüncelerle boğuluyordum. şimdi köpekler bizi ısırınca birileri bizi hastaneye götürürmü bu kuduz aşısını göbekten hemenmi vuruyorlar. vsvs..
neyse elimize bol bol taşları topladıktan sonra köpeklerin üzerlerine ilerledik tabi ben en arkadan saklana saklana gidiyorum. köpeklerin bazıları sağa sola kaçıştılar. kalanlar içinde en çok bizi korkutan siyah olandı. beyse taşlar sayesinde arabadan uzaklaştırıp arabaya daldık. eşim bi süre arabayı çalıştıramadı malüm hepimiz tir tir titriyorduk. sonra yolda olanlara gülmekten yorulduk sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?