Merhaba günlükcan
1 hafta aradan sonra yine burdayım. İyi haberlerle gelmedim sana. Annemle babam gelmişti geçen hafta Ankaraya, söyledimmi sana bilmiyorum. Dizlerinde problem vardı annemin fizik tedaviciye göstermek için randevu almıştım. Biz fizik tedavi beklerken neler oldu, neler.
Annem meğer parkinsonmuş günlük.mafoldumben. 1 yılda nasılda değişti annem. Daha 61 yaşında ama görsen 80 yaşında gibi. Nerde benim Osmanlı kadını annem, nerde benim canım ciğerim. O gitmiş sanki bambaşka biri gelmiş. Öylesine cökmüşki. Bunları yazarken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için, işyerindeyim çünkü.
Hastalığını öğrendikten sonra bıraktı iyice herşeyi, sanki ölümü bekliyor gibi.:gitme:
Ne bizde ne babamda ne de annemde hiçkimsede moral kalmadı günlük. Gizli gizli ağlamaktan helak oldum, onlara çaktırmamak ne kadar zor. Ben yanlarında değilimki günlük, onlar Artvinde ben Ankarada. Gözümün önünde olsalar inanki bu kadar dert etmem. Kalın diyorum kalmıyorlar, napıcam ben günlük, bana bi akıl ver. Kim ilgilenecek onlarla.Kim bakacak. Abim var ama o da tek başına ne kadar yapabilirki. gelin zaten hiç oralı bile değil yıllardır.Ha var ha yok. offf çıkmazdayım yeminle.
Haftaya salı günü için Proftan randevu aldım, bi de ona göstericem anamı. İnşallah hayırlı haberler verebilirim sana. İnşallah iyileşir anam.mafoldumben, yatalak hasta gibi sanki şu anda, öylesine koyverdiki kendini:gitme:
Sol göğsümdeki ağrı için bende gittim doktora, 5-6 tane kist varmış ama kistlerden biri için 3 ayda bir kontrole çağırdı o doktorda.takibi gerekiyormuş.
benden bu kadar günlük.