Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükçüm
gördüm ki tek benim günlüğüm degilsinnn
neiisee...
ben kurbanımı öğrendim o cadıya seçim yapmakta zorlanacagım galibaaaa

Günlük dua ediyorum, inşaallah o adi, ş....siz bulunur en kısa zamanda. Yaptığının cezasını çekmeli kesinlikle, bana yaşattıklarını Rabbim ondan çıkarsın inşaallah :Saruboceq:

Sabah cook gec uyandım .. Dısarıda bir grültü kıyamet aman allahım dedim bu ne? Cıktım markete gittim fenerbahce bayrakları falan allah allah dedim ki kiminle mac.. Bir ögrendim kii Cimbomumlaymıss.. Anam dünyadan haberim yok günlük yaa..fisfisfis

Biraz dısarı cıktım gittim kendime ojeler aldım. Dısarda atmosfer cok güzeldii ahh ahh benim askım da burda olsaydı da gezseydik simdi dedim kendi kendime.mafoldumben

Acchhh günnükcüm askim hasta ve ben galiba onu bugün üzdüm:gitmefff jaaa sürekli yapmiycam diyorum ama su ceneme sahip olamiyorum:mymeka:bitanem benim onun hic üzülmesini istemiyorum ama ben üzüyorumklava:ayyyhhh sinir oluyorum bazen kendime niye bu kadar gicigim alsanaalsanasmile biran önce iylessin askim:Saruboceq:

Son düzenleme:
ne yazacağımı bilmiorum günlük
bu aralar bi durgunluk war üstümde sewgilimin canı sıkkın ya o yüzden
ağlamak istiorum bi yandan bağırmak çağırmak istiorum
nedendir bilmem ama şu 3 günden beri durgunum mutsuzum sanki
askerimin gelmesine 3 hafta 3 gün kaldı ama şuan sevinemiyorum nedense
noluyo bana nie böle durgunluk bi mutsuzluk war üstümde
ALLAHIM ne olur kötülükleri mutsuzlukları sıkıntıları götür üstümüzden
bn bu şekil hayat istemiorum.

Son düzenleme:
Ben bu insanları anlamakta çok zorluk çekiyorum bazen günlük..mafoldumben
Nedir yani bu şimdi saçma sapan şeyler.
Şurda kalmış 4-5 gün nişanıma benim yanımda olup destek olcaklarına, beni sakinleştirceklerine iyice strese sokuyolar. Sevincimi paylaşmak yerine neden böyle şeylerle akıllarını yoruyolar hiç ama hiiiç anlayamıyorum inan..
Neden insanlar böyle. En yakının olsalar bile...
Zor günlük zoor insanları anlamak, dediklerini değil de asıl demek istediklerini anlamak, herkesi ayrı idare etmek, herkesin gönlünü yapmak çok zor. Kimse bi şeyden memnun olmuyo. Bu güzel günlerin, hep birlikte tadını çıkarmak varken, ne diye böyle saçmalıkları sokuyolar kendi akıllarına ve benm aklıma kızıyorum ama ses çıkaramıyorum ne de olsa büyüğümdür deyip :1no2:
Allahımm sen bizim yanımızda ol, yardımcımız ol.. Herkesin de, bizim mutluluğumuzu görüp, bizimle birlikte sadece mutluluğumuzu paylaşmalarını nasip et; başka şeylerle, gereksiz şeylerle akıllarını meşgul etmesinler..Aminn :Saruboceq:
Bu hafta çok iş var günlük valla koşturuyoruz kaç haftadır zaten ama bu hafta nefes almak yok koşturmaya tam gaz devam
Misafirler gelicek, hazırlıklar yapılcak, benim şahsi işlerim halledilcek vee sonra o gün gelicek inşallah hayırlısıylaa :asigim:
Çok merak ediyorum nasıl olucak acaba delikafadulden İnşallah her şey güzel geçer..
Uykum da hiç gelmiyo kiii.. Bari son bi iki gün doğru düzgün uyusam da o güne dinç olsam yoksa gözlerim böylee bi sağa bi sola kayıcak sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
Bi de sınav var ya o da bi ayrı şansım yaniiii hayırlısı bakalım :bbo:
Biraz geziniyim de sonra çıkıp yatmaya daha doğrusu uyumaya çalışıyım ben günlükcüm.
Burdan, bizim mutluluğumuzu çekemediğinden ya da farklı nedenlerden dolayı garipleşen, bana ve çevremdeki diğer kişilere laf söyleyen insanlara şunu demek istiyorum günlük: İnşallah, bizim mutluluğumuzu o gün tam anlamıyla görüp anlarlar ve dediklerinden dolayı pişman olurlar. Yanlış düşündüklerinin farkına varırlar. Kalpten diliyorum bunu Allahımdan..
Ben o gün sadece ve sadece, heyecanımı sonuna kadar her saniyesiyle yaşayıp, aşkımın her an gözlerine bakıp, ellerini tutup çok ama çook mutlu, huzurlu, güzel bir gün yaşamayı istiyorum. Başka ne bir derdim ne de kimseyle bir sorunum var. Tek telaşım ve isteğim ikimiz için, aşkımız için, yeni başlangıcımız için.. Allah herkese, kalbinden neyi, nasıl geçiriyorsa onu versin; iyi düşünene iyi, kötü düşünene kötü...

inanılmaz moralim bozuk çöktüm resmen o derece bu sene okulumun bitmesi gerekiyo ama benim eşek kafam yüzünden uzadı sanırım üstüne üstlük askeriye sınavlarım var ama okul bitmediği için giremeyeceğimi öğreniyorum çok sıkıldım herşeyden bir an önce kurtulmak istiyorum şu okul vs durumlarından çok bunaldım herşey her alanda bu kadar kötü gitmek zorunda mı bazen alıp başımı gidesim geliyo tek başıma kalıcam kimseyi istemiyorum diyesim geliyo ama olmuyo işte yapamıyosun başımda bi sürü sorumluluk var sevdiğim insanların arkamdan üzülüp kahrolmayacaklarını bilsem şu hayattan çekip giderdim..

:ecrin_bebek:günaydın günnük
nedense hiç uykum yok sanırım uykumu aldım
erken yatmak gıbısı yok alıştım tavık gıbı yaşamaya ama ne edım cok yoruluyorum ve uykuya hasret kalıyorum
bıgüncük tatılın ardından gene işe geldıkaman yaa ctesıde tatıl olsa nasıl ıyı olurdu
ctesı saat 4 te işten cıktımeve varmam 5 oldu
sonra yan gelıp osman mısalı yan gelıp yattım
bı iş etmedım-tatlicadiarzu-keyfım yok napım
sonra koçiş geldı gece 1 gıbı yattık uuydukzemuszemussabah 6da kalkıp
pazar sabahı saat 6da yanlış duymadınmirmirmirmirkoçişe kahvaltı hazrladım
yedık ve gıttı ben gerı hopp yatağı
saat 11de kalktımboshayallersmiletemızlık iş güç derken saat 3 olmuştu
sonra koçişle konustum gelıyoum dedı
yemek yaptım 5 oldu derken pazara gıdılcektı
pazaar gıttık ordan halama uğradık:2:9 da evdeydık:lepi:
balık aldık kocacım ayıkladıgamyoncuiremsuben ayıklayamamdagıttımyattım o ayıklamış tuzlamış dolaba koymuş
bugun ona balık etcemm:asigim:annemede gıdemedım ama ınş bu hafta gıderımmafoldumben

günlükk....

uyuyakaldım bu sabah
7:25te kalkıyorum 8de işte olmam gerekiyor.
ben 8:35te işteydim aklinialirimsmile
şirketin girişindeyken müdürüm aradı meşgule attım giriş yaptım yukarı çıktım
gülüyo bana kaydirigubbakcemile3

bu haftasonu aşkımın 2günde mesaisi vardı pek sarmadı bu hafta sonu onsuz :sinifsinif:
dün hasta ziyaretine gittik hanife ablamızı görmeye annem babam ben kayınpederim kayınvalidem
kadının yemek borusu delinmiş günlük durmadan iltihap akıtıyo dışarı
o şekilde yaşayan insan çok azmış...
kadın bi merdivenden düştü 6ay önce sapasağlam kadındı şimdi 6aydır sürünüyo yaa...
allahım acil şifalar versin içim kötü oldu..
kafamızı herşeye takıyoruz sinirleniyoruz kalp kırıyoruz
ama sağlıklı olduğumuz için hiç dua etmesini bilmiyoruz..

ooff...
cuma günü gelsinde aşkımı göriimmmm boshayallersmile

niye bukadar sinirliyim be günlük.
niye kendimi mutsuz etmek için elimden geleni yapıorum..
cumartesi doğum yapan arkadaşımızın bebegini görmek bana hiç ii gelmedi..
eve gelip saatlerce ağladım.
çokmu büyütüorum acaba...
ama üzülüorum napım.
bendeki eksikliği neden eşimle kavga ederek ona ödetmeye çalışıorum.
mahvoldum..
dayanacak gücüm.
gösterecek sabrım kalmadı sdc bebek konusuna diil herşeye ama herşeye...
mafoldumbenmafoldumben

Günnüş;
Bu günlerde sürekli kendimle yüzleşiyorum
Hayattan sıkıldım kaçıp gidesim var.
Bu sabah evden erken çıktım yürüdüm düşündüm ama karar veremedim.
Zor nefes alıyorum yutkunmakta güçlük çekiyorum.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yanlız olmadığımı bilmeye,affedildiğimi bilmeye,sevildiğimi bilmeye çoook ama çoook ihtiyacım var mafoldumben
ama ben yapayalnızım mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Selam günlüğüm,
Biliyorum, kızıyorum kendime...
Çünkü kafamda çok büyütüyorum... yaa ben kendisini mi alıyorum, yoksa oğlunu mu ? ama hata bende. neden mantıklı davranamıyorum. hata yapınca üstünden kısa bi zaman sonra, haklıyken haksız duruma düşmüş olmanın verdiği üzüntüyle kendimi suçluyorum, ve neden mantıklı olamadığım için kendimi yargılıyorum. Bu da kendimi kötü hissetmeme sebep oluyo, ağlıyorum çocuklar gibi.
Ve sırf bu saçma düşüncelerden dolayı ve sırf benim mantıklı olamayışımdan dolayı yaşadığım üzüntü, direk baş ağrısu yapıyo gene kendimi kötü hissediyorum.
geceleri uyuyamıyorum, neyse ki dün gece güzel uyudum ama gene saat 6 dan sonra uyuyamadım.şu an bunları yazarken bile alnımda öyle bi ağrı varki şiddetli, anlatamam sana....
Hatayı kendimde arıyorum, eksik yanları mı biliyorum, buna rağmen ben gene de bocalıyorum. Biliyorum ki çok toyum.
ama şunu da biliyorum bu zamanlar geçicek... bütün bunları atlatıcam. ama şu aralar sinir kuvvetlendirici vitamin almam lazım. kendime dikkat etmiyorum.
ama bütün umudum daha iyi olucam inşallah

Geldim şekerim ..
C.tesi gittim kuaföre yedim bi güzel fırçamı ..
seni hiç bu kadar paspal görmemiştim didi ..
haklı tabi hatun iyice dağıtmışım erkekimsi olmuştum ..
Hatuna benzedim c.tesi, bakımlarımıda yaptım ..
Pazar erkenden kalktım .. Şaşılıcak iş saat 8'de bişi dürttü beni ..
Garibim o ise 6 dan beri dönüyomuş yataktada bana kıyamamış o saatte ..
tam arıcaktım onu aradı beni 8,07'de hadi kalk 1 saat erken buluşcaz diyene ..
o gelene kadar ben biraz yatakta dolandım,kalktım giyindim ..
buluştuk ..
bi sarıldık .. çok özlemişimiz be günnük .. o büyük sarsıntıdan sonra böle rahat sarılamamıştık .. kahvaltımızı yaptık bende bi çene maşallah car car car ..
sonra ne'mi yaptık bize özel olan yere gittik .. sarıldım ,kokladım,öptüm doya doya .. öğle yemeğini yedik beraber ..
sonrasında yemek gelmedi aklımıza ..
konuştuk güldük bol bol ..
akrabasıyla ilgili konuştuk şöle şöle yol çizsin okulu bitirince dedim ..
okulu bitirince sen yönlendirirsin aşkım dedi ..
sonra hadi eve gidelim dedim valla bilmiyerek söledim..
Allah mı söletiyo didi .. bilmem belki :)
geçen hafta yaşadıklarımızı unutma .. aklının köşesinde dursun .. bi daha yaşamak istemiyorum dedi ..
benden sıkılır mısın dedi ? korkuyomuşta
bugünüm güzel ..
yarın mı banane yahu yarın yaşayacağım ne malum
Mevlam neylerse güzel eyler ..
iş konusunu bi halletsem ..
seneye araba alcam arkadası var galerici ..
alırız arabamızı diyo ..
hep biz diye konusuyo yirim onu yir ..
Maşallah Allah nazarlardan saklasın bizi ..
Saklamaazsada dünyanın sonu değil ..
Güzel şeyleri anlatmayı pek sevmiyom ama sana anlatıyım didimdi..
hadi ben kaçıyorum bi sürü iş var ..

Sevgili günlük bugün içden edilen rüyaların kabul olduğunu hissettim :))) iş geliyor, iş geliyor, iş geliyor

Beni mutsuz eden insan da şimdi mutsuz , istediğini elde edememiş galiba yani inşallah . Allahıma çok şükür dualarım kabul oldu. Rahatım, huzurluyum D:, mutluyum ...

Günlük offf hofff pufff:mymeka:
Karşıki dağlar yıkılıcak bugün benim yüzünden:a015:

sinirlerim bozuk...
herşey üstüme gelmiş gibi hissediyorum...
biraz da korkuyorum...
neyse,Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler

meraba günlükçüm...
haftanın başı hayırlı olur inşallah..bugun temizlik günüannemle temizlik yapıyoruz sabahtan beri benim işim şimdi bitti.
birazdan hazırlanıcam ve ingilizce kursuna yetişicem .
ellerimdende çamaşır suyu kokuyor ya püüfff yıkayıp kremlemem lazım bu ev kadınlarının işi çok zor sanırım allah kolaylık versin...
istanbulda hava mükemmel bugun tam sevdiğim havalar.......ahh günlük ahhh sevdalımı her saniye özlüyorum ben....onu çok seviyorum:asigim:
içimden bu şarkıyı söylemek geldi
mevsim rüzgarları ne zman eserse
o zaman hatırlarım,çocukluk rüyalarım,
şeytan uçurtmalarım..
öper beni annem yanaklarımdan,
güzel bir rüyada,sanki sevdiklerim,
hayattalarken hala...
akşama doğru azalırsa yağmur
kız kulesi ve adalar..
ah bura olsan çok güzel hala
istanbulda sonbahar...
her zaman kolay değil sevmeden sevişmek
tanımak bir vücudu,yavaşça öğrenmek,
alışmak ve kaybetmek..
istanbul bugün yorgun,üzgün ve yaşlanmış
biraz kilo almış
ağlamış yine rimelleri akıyor
akşama doğru azalırsa yağmur
kız kulesi ve adalar
ah bura olsan çok güzel hala
istanbulda sonbahar
:asigim::1hug:

Merhaba günlükcan

1 hafta aradan sonra yine burdayım. İyi haberlerle gelmedim sana. Annemle babam gelmişti geçen hafta Ankaraya, söyledimmi sana bilmiyorum. Dizlerinde problem vardı annemin fizik tedaviciye göstermek için randevu almıştım. Biz fizik tedavi beklerken neler oldu, neler.

Annem meğer parkinsonmuş günlük.mafoldumben. 1 yılda nasılda değişti annem. Daha 61 yaşında ama görsen 80 yaşında gibi. Nerde benim Osmanlı kadını annem, nerde benim canım ciğerim. O gitmiş sanki bambaşka biri gelmiş. Öylesine cökmüşki. Bunları yazarken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için, işyerindeyim çünkü.

Hastalığını öğrendikten sonra bıraktı iyice herşeyi, sanki ölümü bekliyor gibi.:gitme:
Ne bizde ne babamda ne de annemde hiçkimsede moral kalmadı günlük. Gizli gizli ağlamaktan helak oldum, onlara çaktırmamak ne kadar zor. Ben yanlarında değilimki günlük, onlar Artvinde ben Ankarada. Gözümün önünde olsalar inanki bu kadar dert etmem. Kalın diyorum kalmıyorlar, napıcam ben günlük, bana bi akıl ver. Kim ilgilenecek onlarla.Kim bakacak. Abim var ama o da tek başına ne kadar yapabilirki. gelin zaten hiç oralı bile değil yıllardır.Ha var ha yok. offf çıkmazdayım yeminle.

Haftaya salı günü için Proftan randevu aldım, bi de ona göstericem anamı. İnşallah hayırlı haberler verebilirim sana. İnşallah iyileşir anam.mafoldumben, yatalak hasta gibi sanki şu anda, öylesine koyverdiki kendini:gitme:

Sol göğsümdeki ağrı için bende gittim doktora, 5-6 tane kist varmış ama kistlerden biri için 3 ayda bir kontrole çağırdı o doktorda.takibi gerekiyormuş.

benden bu kadar günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…