Günlükkk,
az önce göz doktoruna gittim geldim. Önemli bişey cıkmadı çok şükür. Alerjim varmıs boshayallersmile
Ve hastanedeyken noldu biliyo musun günlüüükkkk bayanssulusmile
Yeni bi bebek doğdu. Böyle ilk ağlama sesini duydum bebeğin, sonra noluyo falan diye baktık annemle, meğersem doğumhane katındaymış bizim göz doktoruda .. Oyyyy günlükk çok tatlıydı o ilk ağlama sesiiiii... :kedi:
Sonra bebeğin odasına gittik, bakmak için ama daha bebek çıkmamıştı doğumhaneden :ecrin_bebek:
Bebeğin babaannesiyle konustuk, çok mutluydu kadın :CüvCüv:
Kız imiş doğan melekkk bebek :ecrin_bebek:
Günlük ayrıca o hastane 20 yıl önce benim doğduğum hastaneydi.. Vay be bi hoş oldum yaaaavvv sempatiksalakcinni
Böyle işte günlükcümmm, birazdan arkadaşım gelcekk :1hug:
günlük yeter artık yaa... insanlar neden böyle... neden sevdiklerimiz bizi hep üzüyo.. ama biz yinede onlardan vazgeçemiyoruz.. sabahtan beri hastayım ama araması gereken başkası olduğu halde ben arıyorum ama o ne yapıyo ... ağzıyla değil başka bi yeriyle konuşuyo benle... :çok üzgünüm:
Uykum var
Derin bi uykuya yatsamda kalkmasam
işte herşey yolundayken benim hatam olmadığı halde olaylar benim üstüme patlıoo...
Umarım tez zamanda düzelirrr herşey...
Günnüş;
Annemi ve ablamı çok özlüyorum yaa.Hele annecimi.Sabah evden çıkıyorum akşam 8-9 eve gitmem.Sonrada yemek çay kendimle ilgileniyim derken saat gece 1 oluyo sonra uyuyorum boş günümdede aşkitomla görüşüyorum ders çalışıyorum.Ailemi özledim yaaaamafoldumben
Ablam içinde herşeyin hayırlısı inş. hakettiği yere gelir:Saruboceq:
Ailem benim herşeyim.Allahım onlara sağlıklı uzun ömürler ver:Saruboceq:
Oyyyy günnüş bugünde çok yoğunum sınav sorusu hazırla slayt derken yemek bile yemedim daha.
Sorularda çok kazıkohaoldumsmile Umarım çözebilirler
Ayyy 5 te İtalyanlarla toplantı var.. inşallah erken giderlerde evime giderim erkenden..Aşkımla aramız bozuk gibi.Almaya gelince bakıcaz bakalım ama bana böyle davranınca ona karşı değişiyorum birden akannehir Sevmiorum gibi hissediyorum... :sinifsinif: Aslında çok seviorum..Of amaaan yaa :umursamaz:
selam günlükk..
bugün istanbulda hava biraz kapalıydı ama nedense içimde garip bi huzur var biliyorum bu huzuru çok rahatlıyorum ozaman.....
dersten geldim şimdi aldım bir kase çorbamı karnımı doyuruyorummm.....
hafiftende bir şiir açtım.KAHRAMAN TAZEOĞLU:lepi:
HUZUR BULUYORUM GÜNLÜKCÜMM...BUGUN RÜYAMDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER GÖRDÜM :asigim:sevdalımı gördüm günlükcüm ya...
günlük sanada ne çok şey yazıyorlar dilin olsada sende insanlar gibi nankör olup dillensen.dertlerini söylesen.
ama hepsini içine atıyorsun günlük kardeş yaa...kimisi mutlu yazıyor kimisi üzgün ..allah herkesin derdine derman olur üzülmesin kimse günlük :içelim: hayatta mutlu olmaya bakın arkdaşlar......
insanları seviyorum günlük....en çokta yüce ALLAHIM SENİ.....:asigim:
Cok yorgunum bugün günlükcügüm masa basindami calisiyorum ayaktami calisiyorum anlamadim gitti. Son bir haftadir cok kötü yoruluyorum.
Yeni yerimde isler pek bi yogun saatler nasil geciyor anlamiyorum. Üstelik sabahlarida birtürlü kalkamiyorum. Of zatan soguklar avurupaya erken geldi sabahlari arabanin camindan buzlari kazimak yokmu nefret ediyorum bundan.
Sicak yataktan kalkipte ise gelmek cok zor geliyor. Üstünede yeni is alani, yogunluk eklenince yorgun düsüyorum.
Bu günlerde midemde beni pek bi rahatsiz etmeye basladi. Kendimi dupa gibi hissediyorum igne batirsalar patlarim. 45 kiloluk bir insan gibi degilde 90 kiloluk gibi hissediyorum kendimi. Of günlük of ben ne zaman kurtulucam su mide rahatsizligimdan. Yine bunada sükür rabbim beterinden korusun. Hafta giderim doktorcuguma endoskopinin sonuclari icin.
Bu arada dün yeni yerimde ilk vukaitimi yasadim gazagimiz mubarek olsun. Hehe o kadar kötü birsey degildi ama patrona rezil oldum. Bildigin gibi ben sekreterle ayni odadayim yan odamizdada patroncugumuz sunuda belirteyim adam bizim odada girip cikiyor. Neyse orasini bosver. Ay ben ne anlatacaktim ne anlatiyorum. Her neyse iste sekreter yoktu o yok diye ben ciktim telefona patroncukla görüsmek istedi sordum patrona su su sizle görüsmek istiyor diye bagla dedi bu arada sekreterde girdi iceri ben ona bakarak telefonu kapatabilirmiyim dedim. Aaaaaa patron demezmi sanirim kapatabilrisin diye ay deli gibi telefonu hic olmasa elimle duymasin diye kapatmayi unutmusum sanki icimden söylüyorumda kimse duymayacak. Ay neyse azicik rezil oldum o kadar olur ama böyle seyler. Ya adamin garip bir otoritesi var. Tatli sert bir otorite yayiyor etrafina. Sevdim ben bu adami.
Gördügün gibi is ve mesleki hayatim cok güzel bir sekilde illerliyor sekerim. (Allaha sükür)
Ask hayatim desen ooooo uzun hikaye ne sen sor ne ben söyleyim. Sunu söyleyim sadece yüzükleri taktik ama biz zor evleniriz gerci ayrilmak icin ortada büyük bir sorun yok ama iste zor gibi...Rabbim sonumuzu hayreylesin...(amin de kiz)
O nasıl bir sahneydi Allah'ım yaa...
Çok duygulandım günlük çookkk. senağlama
Ben de istiyorum onun gibi bir adam. senağlama
Defalarca izleyip duruyorum zaten şu an. Offf...! (
Sabah bir programa Mustafa Sandal'ın eşi katılmıştı.
Sonra adam arayıp karısıyla ilgili öyle şeyler söyledi ki...
Hiç bilmek bitmeyen aşklar sadece filmlerde, dizilerde olmuyormuş demek ki.
Ağlattı da kadını zaten o müthiş sözleriyle. senağlama
Artık umudum var benim. Ben de mutlu olacağım, ben de!
Ben de çok sevip aynı zamanda büyük sevgimin karşılığını alacağım birini
bulacağım bir gün. :/
günlükçüm selam olsun sana ;
bugünlerde yine bizde bi heyecan ki sorma.
evi satmaya karar verdik sonunda.
yapamıoruz üsttekiyle.
sürekli huzursusuz kendi evimizde.
kociş çoktan satma kararı almıştı ama ben hep acabalarla erteledim..
sonunda tamam dedim.
hakkımızda hayırlısı olsun günlükçüm..
allah bizi doğru yolundan ayırmasın,hastalık vermesinde çalışıp,borcumuzu ödeyelim..
bu akşam bi eve bakmaya gidicez..
inşallah herşey yolunda gider...rabbim sen yardımcımız ol bizim..
sıfırdan başlıycaz herşeye tekrar...
dün sabahın köründe üsttekiler siteyi ayağa kaldırdılar.
çocuğun biri balkonda diğeri içerde deli gibi bağırarak ağlıorlardı...
yok çekilcek gibi değil günlükçüm..
kafam çok karışık be günlük..
aklında bi yığın şey var.
annem,babam,kardeşim...
neyse günlükçüm.
ben çıkıyım şimdi.yarın gelir sana anlatırım yine..
içimi dökerim..
öptüüüm..
ne garip insanlar var günlük
yaşı kemale ermiş ama beyinleri ufacık.
üzülüyorum yalnızca....
eskisi gibi kimse takılmıyo buralara artık
sıkılıyorum
çekiliş hevesim de kursağımda kaldı
her şeyim hazır umarım kurbanım beğenir sevgiyle aldım hepsini ...
Bizi çarpanlar çeteymiş günlük.
Allah cezalarını versin.
Atm yi kilitlemişler resmen.
Bulunacaklar inşaallah ve başkalarının canını yakamayacaklar :Saruboceq:
Allah'ım bunların ve bunlar gibilerinin hem bu dünyada hem de ahirette yüzlerini güldürme :Saruboceq:
sevgili günlük, ben bu siteyi kullanamıyorum , sonra da sinirleniyorum. Ayrıca buraya ne yazsam sevgi biliyor. bu nasıl iş. =) hadi yaptıklarımı görüyor anladım, yapamadıklarımı nerden biliyor?? bu işte bi pislik var ama çözecem :):)
Ağlamıyorum dedim az önce, gene ağlıyorum ama
Günlük ben ne yapıcam şimdi,
Nasıl ikna edicem, çok korkuyorum çookkk....
Çok şey istemiyorum, sadece soyismimi kullanmak istiyorum.
Eğer bu konuda dirayetli ve güçlü davranmazsam yeteri kadar otarite kuramazsam bu benim sonraki hayatımı da etkilicek.
Özelliklede onunla olan ilişkilerimizi !!!
Bilmiyorum günlük, çok korkuyorum.
Bu akşam konuşmalıyım.
günlük maşallah de iyice süzülmeye başladım 3 kilo civarı kilom kaldı onu da vericem inşallah yaaa çok mutluyummmmm... 2 kiloya yakın verdim şuana kadar günlük yine 49 olucaaaammmm:dance::hooray:
selam günlük...
bugün sabah 9 da doktora gittim
kulağımı yıkadılar aman bi kalabalık bi kalabalık ki hastane hiç sorma
ne çok hasta insanlar war öle
ALLAH bi yandan düşürmesin oralara diorum bi yandan da eksik etmesin diorum
sonra hmn ewe geldim bn hastaneydeyken sewgilim aradı çarşıya öğlen 12 gibi çıkacağına haber werdi
bende tmm hayatm dedim snr ewe geldim babama kahvaltı werdim snr babam dışarı çıktı
bnde hemen akşama yemek yaptım çorba patetes kavurması salata filan =)babam malum ewe 3 gibi filan tkrar gelir yemek yemek için bidaha uraşmiim dedim
snr aşkım girdi msn e yüzünü gördüm bi özlemişim bi özlemişim ki hiç sorma günlük
bak bak doyamadım ona çok sewiyorum onu walla
bir kaç saat konuştuk msn de öle snr yine gitti
şu ayrılıkları hiç sewmiorum yaa hiçbizaman da sevmicem
ALLAH kimseyi sewidğinden ayırmasın
snr birliğe gitti ordan aradı benii geldim die
snr da nöbete gittii 9 11 nöbetine
geldiktn snr konuşuruz yine aşkımla
bu arada çok uykum war ya sabah erken kalktım ya ondan
ŞAFAK :24
3 hafta 2 gün kaldı gelmesine yarimin =)))) dayan sewgilim az kaldı meleğim gelmene
snr istesekte ayrılamıcaz ztn bitanem bnm..