Popüler Konu Sevgili günlük...

güllük,
26 yaşındayım...bu zamana kadar sonsuz değişik ses duydum...annemin babamın sesi, sevdiğm şarkılar, iş yaparken kulak misafiri olduğum filmler, espiriler...meğerse duyabileceğim en anlamlı, en güzel sesi, bugüne kadar hiç duymamışım: içimdeki miniğin kalp atışları...
güllük bu dünyada, Allah'a inanmayanlar var...aklım almıyo biliyo musun...minicik bi mucize, geliyo içine, yerleşip büyüyo..3 yıldır aynı doktordayım; o ultrason ekranında ilk defa bu kadar güzel bi görüntü gördümkaydirigubbakcemile3 ama Allah biliyor, en son cinnet geçirene kadar, sabrettim...ilaçlarımı aksatmadım...doktorcum da sağolsun doğru adımlar attırdı bana...
güllük biliyon mu, bugün o odada koceme bi daha aşık olduğumu hissettim..ona bi daha bağlandığımı...inşallah, bu süreci sağlıkla hayırlısıyla geçiririz de nice güzel sesler duyarız birlikte:Saruboceq:
güllük KK'da özellikle; evlat sahibi olmak isteyen, bunun için çabalayan herkes dualarımda...Allah hepsine sağlık, sabır ve kuvvet versin:Saruboceq: hastası olanlara da şifa diliyorum...birbirinde uzakta olan eşler sevgililer tez zamanda kavuşsun diliyorum..
benden şimdilik bu kadar güllük görüşürüz...

gecede bir uyku,
uykunun içinde ben…
uyuyorum,
uykudayım,
yanımda sen

uykunun içinde bir rüya,
rüyamda bir gece,
gecede ben…
bir yere gidiyorum,
delicesine…
aklımda sen.

ben seni seviyorum,
gizlice…
el pençe duruyorum,
yüzüne bakıyorum,
söylemeden tek hece.

seni yitiriyorum,
çok karanlık bir anda…
birden uyanıyorum,
bakıyorum aydınlık;
uyuyorsun yanımda,
güzelce…

(özdemir asaf)

:asigim: :asigim: :asigim: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam pembelim...uzun zaman oldu hem de baya uzun sana yazmayalı ...geliyorum tabiki
sayfalarını okuyup gidiyorum yazsam aynı şeyler diye kendime durduruyorum
aylardır düşünüyorum sonu hayır olsun diyorum ama ne olcak hala bilmiyorum..
kalp ve beden huzur bulmayınca hiçbir şey tat vermiyor.

selam günlükk.dışardaydım işte geleli çok olmadı

bu kpss işi de nolcak günlük yaa bi tekrar ertelencek diyolar bi yok öyle aynı sınav takviminde olucak diyolar..

oysa ben iyi puan alıp çalışmak istiyorum.ailemle çook güzel bi tatil planlıyorum inşallah olur günlükçüm daha hayatın başındayız.allah herkese yardım etsin ülkemin şartları belli işte napalım .
ama çok şükür her şeyimiz var allah olmayanlara da versin..

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun hava cok gusel..camdan dısarıya bakınca bile boyle havalarda mutlu oluyorum..aslında mutlu olmak icin cok sebep var gormek istedikten sonra..diger gunlerde bugunki kadar huzurlu olmayı diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
günlük bitkinim ,

yoruldum hemencık ..

yıne mı olmayacak yıne mı yıne mı ,yukarıyı okudum sabır etmekten baska bırşey yok

dokunsan aglarım ..:gitme:

okuldan geldim yordular yine beni çok fena
ay çok komik bişi oldu günnük yaaa8. sınıflardan iki kız bi sürü çiçek toplamış glmiş bana. bi de mektup yazmışar bana
defteri imzalıodum bi anda soğuk bişiler değdi
bi baktım gelmişlerr masamın yanına başımdan aşağı gül yaprakları atıolar:roflol:
off çok eğlendim yaa:roflol:

Sevgili Günlük sana ilk defa yazıyorum...

Hayatın tüm imkanlarına sahipken bu mutsuzluk nedir ?????? boshayallersmile
Hayat mı sana fazla geliyor sen mi hayata az geliyorsun anlamadım... :umursamaz: bir tek sorun topuklu ayakkabılarım mı ? neyi saygısızlık olarak görüyor delikafadulden bir tek ses mi rahatsız ediyor seni :1no2: ben bulamadım... inşallah sen bulursun ve sahip olduğun tüm imkanların tadını doyasıya çıkartırsın...

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
Günlük kesin karara vardım bu iş bitecekyerimseniben olumlamalara başladım ve biliyorum sonucunu alacağımkaydirigubbakcemile5

Günnnnnnnlllllllllllüüüüüüükkkkk, eyvahedigeldismile

şu makaleee ödevimi bugün bitirmeliyimmmmm.

Bitsin biran önce inşAllah kurtulim rahatliiiiiiiimmmm tamamm mıııııı... guclubacismile

Gidiyorum makaleyi yutmayaaaaa sempatiksalakcinni

Kork bendennnn makaalleeeee alsanaalsanasmile​

gunluk yapmam gerekenler var
bu ılac benı enerjık yapacagı yerde dahada uyusuk yaptı
off nasıl yetısecek
bu ara hedıyelerle ugrasıyorum
etrafımdakı cogu kısı akrep
hedıyelerını alıyoruz felan
yıldonumumuz sevgılım dogumgunu ve tanısma yıldonumumuz hepsı ust uste geldiii
sureklı fıkır bakınıyorum etrafaa

dıdem evocum gamzem ve ben bu ara ucumuzde ıyıyız masallah
sankı aynı anda start aldık ve bısıler duzelmeye basladı
Allahım kem gozlerden korusun nazar degmesın ınsallahhh

Çok zor bir gündü bugün...
2.5 saat sınav sonra yarım saat mülakat..:bbo:
Olmayacak gibi geliyor bana, mülakatta çok takmadılar beni guclubacismile
Ama kötü de davranmadılar, amaaannn diyorum artık ve 2-3 günlük bir dinlenme sürecine giriyorum çünkü;
10 gündür uykusuz yorgunum.
Neyse artık, deneyim oldu .
Nasibimi Allah'tan istiyorum ben gerisi tevekkül...

İnsanların emeklerini, ekmeklerini çalanlara Rabbime havale ediyorum. Hakkıma girenlere de hakkımı helal etmiyorum.

Günlükk bu haftaya güzel başladım umarım böyle gider..
Bugünden itbaren gene sporuma başladım daha dinç oluyorum o zamankaydirigubbakcemile2
Aşkım saat 4te aramış 9 kere uyuyodum duymamışım akşam aradı yeniden telefonun sesi yok mu senin diyo kem küm ettim uyuyodum dedim haklı aslında seslide tutmam gerekiyor..
Neyse aşkımla konuştuk şafağımız atarsa 108
Artık gelsin ve çok mutlu olalım istiyorum onu çok seviyorum inşallah hakkımda hayırlı olan aşkımdır :Saruboceq:
Pırlantamla sohbetimizide ettik çok güzel benim arkadaşım fotolarını görsen hak verirdin aklinialirimsmile
Neyse ben maşa yapıcam saçlarıma ayy çok üşeniyorum kız günlük çok üşengeç hatun oldum birde saçlar uzun malum maşa uzun sürüyo ama seviyorum hafif dalgayı bayanssulusmile
Neyse hadi yeter bu kadar yazdığım inşallah çok çok mutlu oluruz aşkımla günlük başka bişey istemiyorum

Son düzenleme:
stresden mıdem bulanıyo ((((..
uzun duredır ılk defa bugun evde kaldım dınlendım..
ama bulantı öldurdu benı ya konusamıyom bıle ..
bugun lady34 canım benım dogum yapdı mınık kuzeyıne kavustu ..teyze oldum gunlukcan ..ne guzel etraf bebelerle dolu ..dılerım rabbım tum ısteyenlere nasıp eder..

Naber kız günlük
Bugün az daha uyusam geç kalıyodum okula, annem de hiç uyandırmamış yaa sen kızıyon ya uyandırınca diyo bi de. Ve gün boyunca uykuyu atamadım üstümden. 3 sınıfı yazılı yaptım. Yazılıları da okumayı düşünüyodum ama okuyamadım yarın akşam okurum napiyim.Öğrenciler de hiç zorlanmadılar sınavda günlük çoğunluğu iyi notlar alacak. Hocam hep böyle sorular sorun diyolar aklinialirimsmile
Bugün bi öğrenci hakkında ilginç şeyler öğrendim. Önceki yıllarda fransada oturan geçen yıl ankarada okuyan bi kız bu yıl bizim okula geldi.Kız 21 yaşındaymış ve havalı bişey okulun kurallarını öğretmek amaçlı rehber öğretmen konuşmuştu kızla geçen gün de müdür yardımcıları çağırmış kurallara uyma konusunda uyarmışlar ve bi hoca içeri girip arama yapılacak mı öğrenciler için diye sormuş.Kız da arama mı yapılacak ben sigara paketimi veriyim size demiş akannehir yüzsüzlüğe bakarmısın günlük kızın ettiği lafa bak.Sonra müdür yardımcımız kızmış paketi almış birdaha getirme sakın ceza alırsın demiş ama kızın umrunda mı ben dayanamam 6 saat içmeden duramam demiş sempatiksalakcinni Bu kızı daha çok uyarmamız gerekecek heralde. İşin kötüsü okulun iyi sınıflarından birinde inşallah ordakileri de bozmaz. Zaten geçen nöbetimde koridorda dolaşıyorum kız maşallah her tenefüs başka erkekle geziyo konuşuyosempatiksalakcinni
Neyse günlüğüm baya gevezelik yaptım ben gidiyim artık hadi öptüma.s.

İnsan bazen kalabalıklar ıcınde kendını yanlız hısseder ya...

Bazen haykırırcasına bagırmak ısterde agzından tek kelıme cıkmaz ya...

Hıc durmak sızın koşmak ıster ama yerınden bıle kalkamaz ya....

Etrafında hersey vardır ama o kendı caresız hısseder ya.....

Bugunlerde bende boyleyım...Kışın huznu sımdıden uzerıme coktu......

Günlüük makale ödevimi bitirdim ohh çok şüküürr, rahatladım..

Şafak saymıyorum bikaç gündür=)

Saymayınca daha iyi oluyo:) Böyle bi bakıyosun hemencecik geçmişş :) aklinialirimsmile
Görüşürüzz günlükkcümmmmmm

Leyla gibiyim şu günlerde. Hiçbir şey düşünemez oldum.
Canımı sıkmıyorum hiç.
Rüyalarımda da mis gibi parfüm kokuları geliyor burnuma ne zamandır.
Allah hayırlara çıkarsın. Çok bekledim ben.
Artık bir şeyleri yaşamak benim de hakkım.

Nasıl güzel şarkılar, albümler, müzisyenler keşfettim bir bilsen...
Huzurdan kanatlanıp melek gibi uçabilirim gökyüzüne doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…