Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük,
daha hala konuşamadım, dün akşam eve gidene kadar ağzımı bile açmadım, sonra gece 2 kere telefonda konuştuk, öylee işteee.
Halsizim çok, zaten olabildiğince durgunum.
Dokunsan ağlıcak gibiyim, gözlerim hemen doluyo.
Düşünüyorum, bu bana saygısızlık.Bi taraf fedakarlık yapmalı.
Sonuçta onun soyismi de yazılıcak, ne fark eder ki önce benim soy ismim, sonra onun soy ismi.
Önceleri bi eşya muhabbeti oldu, temelimi yerinden sarstı,
Şimdi de soy ismi olayı, ilişkimizin temelini ya sarsıcak, ya da yıkıcak.
Bu gün öğleden sonra nikah işlemleri için belediyeye gidicez gene, evraklarımızı almak için bi de imza atıcakmışız.
Bilmiyorum, bakalım neyle karşılaşıcam. Ama bi şeylere hazırlıyorum kendimi.
Bu güzel ilişkimizi ortada hiç bi sorun yokken sadece bi nüfüsa yazılıcak soy isminden dolayı bitirmek saçmalıktan başka bi şey değil.
Ben bunu çok istedim, ona taaa ilişkimizin en başında söyledim.
Şimdi pürüz çıkarmasının anlamı yok.
Bu aramızda bi diyolla ya döndü, bi inatlaşma halinde, ama taraflar sessiz.Bakalım nereye kadar...

selam günlük..

pek keyfim yok açıkçası.canım sıkılıyo hep iyi olamıyo ki insan.bugün pek güzel bi gün olmıycak ..öyle hissediyorum

her şeyin istediğim gibi olması için çabalıyoruumm.umarım güzel olacak..inşallah

can sııntımın sebebi annemle tartışmış olmamız.. bazen çocuk gibi davranıyor en ufak şeyden yaygara.niye böyle yapıyosn annecim yaa.hiçbişey yapmadım ki ben.snra da gel barışalım.muck muck felan...:çok üzgünüm:

Günnüş;
Bugün pozitifim ,mutluyum, neşeliyim sebebini bilmiyorumopuyorumnanaktan
Dün sevgilime görüştüğümüzde birşeyler konuşmak istiyorum dedim.O da bana o günümüzü konuşarak geçirmeyelim akşam konuşalım dedi.Neyse konuştuk.Amacı sadece benimle evlenmekmiş
Offfff hiç tatmin etmedi dün akşamki konuşma neyse şu sıralar umrumdışı.Hayatımda daha önemli sorunlarım var onları düşünüyorum.
Günnük bee alışveriş yapmak istiyorum deli gibiiibayanssulusmile

Selam günlük
Çok mutsuzum günlük
Sevgilimle ayrıldık dün gece.
4 senelik aşk bitti galiba.
Barışabilceğimizden umudum yok.ama günlük ben onsuz yaşayamam ki.Ölürüm günlük.Off günlükk ölmek istiyorum.Aslında biraz ayrı kalmak iyi gelebilir.Hem değerimi anlar hem burnu sürtülür.Ama ben onsuz kalmaya gerçekten dayanamam günlük
Şimdi okula gitcem ama kafamda hep o var.Geçmez bugün yaa.

mılapa günnük:2:saan mılapa dıyebıldım
2 gundur yazamıyorum ama ınan cok yoğunum
işe geldığım an başlıo tempoo ve hıc durmuoohaoldumsmilebı elımde tel dosya fax derken diğer elımde başka işler-tatlicadiarzu-
cok yoruluyorumm

sabah erkenden kalkıp çamasrları astım akşam ütü yemek evı topla derken vaktım yoktu
bugun kurur ınş
aksamada onları ütülerim:hulya:bırıktrmeden yapmak en ıyııssi:lepi:
off keşke 29 ekım tatıl olsaydı
dınlemek ıyı gelırdı
bıguncuk tatılden bişi anlamıyoum cok yoruldummm cok
bayram gelsede yatsamm dıyorumm bu bayram kocacımla ılk kurban bayramımız:asigim:kurban kesemıycez ama ınş seneye
ev için Kuran okutmam lazım ama hala okutamadım 1 yıl olcak
Allahım kısmet etsın ınşmafoldumbenkocamda dıo yenı evımızde okuturuz
bakalım nolcekk
ben işlerıme döneyımm
akşama yemek yapmıycamm ohh beebayanssulusmile

Merhaba günlük....
Ne zamandır yazmıyorum sana...Artık çocuk konusunda kararlıyım ve istiyorum, hayırlısı..İnşallah çok bekletmez boshayallersmile

gunluk naber
pek bısey yazasım yok
bırıktırıp yazacagım sanırsam kı
kendıne dıkkat et
mutluluklar dılıyorum
herkesın hakkında hayırlısı olsun herseyyy

bilmiyorum bilmiyorum Allah kahretmesin neden sanki şuan yanımda bi doktor yok neden ben truzimci değilde doktor olmadım neden bilgim yok allah kahretmesinnn..
dün alamadık sonuçları ama bu sabah gittim aldım ve samatyadan buraya nasıl geldim bilmiyorum yağmurla beraber bende ağladım çok kötüyüm yemin ederim vallahi çok kötüyümm.. emar sonuçlarında 24x21x34 mm boyutuna ulaşan kist görüşlümüştür diyo, horizontal seyirle yırtık hattı saptandı diyo, kemikler dışa doğru yer değiştirmiştir diyo,sıvı artışları izlenmektedir diyoo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben sonuç kağıdının yanında birde cd verdiler taktım o cd'yide izledim şimdi annem emar makinesindeyken çekilmiş görüntüler...
Annem soruyor ne olmuş ne çıkmış diyee nedicem ben he nedicemmmmmm, bugün hiç bi doktordan randevu alamadım çok dolu heryer ve ben dediklerine çok güvendiğim eczacı bi tanıdıığımıza gittim aile doktorumuz gibi bişi, sonuçları okuduu ve ilk defa bana cevap vermedi ve bende merak ediyorum doktor nedicek bakalım dedi mafoldumben
İLK DEFA KENDİMDEN NEFRET ETTİM İLK DEFA KENDİME BUKADAR ÇOK KIZDIM NE HALT VARDIDA GİTTİM OKUDUM O TRUZİMCİLİĞİDE NEDEN OKUMADIMKİ TIP'I
RABBİM YALVARIRIM NE OLUR KÖTÜ BİŞİ ÇIKMASIN NE OLUR ALLAHIM YALVARIRIM SANA mafoldumben

Son düzenleme:
günnüşüm slm ya ben bugun hiç iyi degılım dün cok kırıldım ona cokk sanki yenı asık gibi bana kızıp tlfnunu kapattıı cok zoruma gıttı:gitme:2 saat durmadan ağladım dün gecesenağlamasabahta işe gec geldım çünkü uyandıgımda gözlerım cok şişti tabı aradı zahmet edip hastayım dedım bu seferde hazırlan gelıyorum doktora gıdelım dedı ama yok istemem artık:1closedeyes: sonra carsıya ındım orda bıyere geldı ,hiç pas vermedım tabıkı:umursamazna küsemesemde cok kırgınım bu sefer ,gönlümü almaya calıssada sanırım bi süre böyle olurum:kedi:halen gözlerım yanıyo aksam olsada eve gitsem hiç halim yok günnüşüm neysem basını agrıttım yıne hayırlı haberlerle gelırım insallah bidahaki sefere :Saruboceq:allah büyük yarın neolur bılınmez değilmihadi görüşürükk:a015:

Son düzenleme:
selam
gamze_belınayın yazdıklarını okuyunca yazıwerdım sana
canım uzme kendını guzel seyler dusun hersey duzelcek emın ol.
kotu bıse yoktur umarım.senı cok sevıyorum canım ya

selam günlük gene ben

barıştık annecimle öptü sarıldı bana :))) oh beee süperim şuannn yuupppiiii

sevgili günlük
nabersin
uzun zaman oldu haaaa.
yav günlük karışık işler bu dünya hayatı. çocukken ne güzeldi. kimse kimsenin kıyafetine bakmadan oyun oynardı. kimse kimseyi küçümsemezdi. garipleştik iyice. acayipleştik. neyse...

10 dk dır gülüyorum. iş yerinde tel çaldı açıyorum. karşıdaki ses mrb ..... hanımım dedi. bana çok komik. geldi. kendini hanım ilan ediyor gibi. ya bırakta ben diyeyim sana hanım :) ben kendimi tanıtırken adımı soyadımı söylüyorum genelde yeterli değilmi acaba :)

Uzun zamandır yazmıyorum sana nedendir bilmem....
Artık KK da son günlerim...Doğum var biliyorsun...Doğumdan sonra da bir süre giremem...
Sonra yine inşallah buralardayım... Sizi çok özleyeceğim...
Giderken yazarım sana yine... Tatlı oğlumu kucağıma alayım yine gelip yazarım ..
Dua edin bana kolay bir doğum geçireyim bebeğimi sağ salim kucağıma alayım...
Doğumda herkes için dua edeceğim... Rabbim yaşamayanlara da bu mutluluğu yaşatsın diye...

günlük bende alıştım buraya valla :)
biirr sürü ödev var. yapmam gereken biirr sürü resim çalışmaları.
ama ben hala bu üniversiteyi değil hayalimdeki üniversiteyi istiyorum. insanların neden bu kadar hayatıma karışmalarına izin verdim ki... hayırlısı olsun ama çok çalışıcam. Rabbimin izniyle hayallerimi gerçekleştiricem...
sınıfımı sevmiyorum. göya resim öğrencileri. kimsenin sanatla ilgilendiği yok. oysa İstanbul'da arkadaşlarım öylemiydi. lisedeyken bile sergi müze gezerdik. burdakilerin bi ressamın eserlerini öğrenmekten aciz. sadece sınav için çalışıyolar kendilerine bişey katmak adına değil...
bi yandan geçmişimi ne çok özlüyorum bilsen. İstanbul'u, arkadaşlarımı,
aşkımı, el ele gezdiğimiz sokakları...
keşke gene "hadi gel" dediğimde çıkıp gelebilse :sinifsinif:
gene çok uyumaya başladım. fena bunalıma giriyorum sanırım...

(gerçi 1 senedir çıkabildim mi ki :) )

Son düzenleme:
Follow your common sense
You cannot hide yourself
Behind a fairytale forever and ever
Only by revealing the whole truth can we disclose
The soul of this sick bulwark forever and ever
Forever and ever

benden sana gelsin

Günlük Fırçamı Yedim Geldim
Ama Artık Şiddeti Azaldı Fırçaların Demekki Doğru Yolu Bulmama Az Kaldı aklinialirimsmile
Kanka Be.. Falıma İki Atıversene Be.. Söz Valla Bak Uslu Kız Olcam..
Günlük Çok Fenayım Sölemesi Ayıp Bu Aralar Neşem Tavanlarda..
Maşallah Rabbim Bozmasın..

Ayrıca Gamzecim Annene Acil Şifalar Dilerim.. Çok Çok Geçmiş Olsun Hemen Karamsar Olma Ve Kendini Suçlama..
Biliyosun Dualarım Sizinle :1hug:

babamın tedavisi yine iptal edildi günlüğüm..
nasıl moralim bozuk anlatamam.. doktora da sinir olmaya başladım ufaktan.. babamın morali daha bozuk.. bugün sabahın erken saatinde sarıldı bana.. gözlerim doldu.. bütün akşam ağlamıştım zaten..
iştede de işler yolunda gitmiyor zaten.. o da ayrıca moralimi bozuyor.. ki zaten hayatında birşeyler dökülüp yıkılmaya başladığında herşey ardı ardına gelir bilirsin..
birşeyler yoluna girecek mi? umudum azalıyor..

müzeyyan ablamdan gelsin o zaman:

kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

müzeyyan ablamdan gelsin o zaman:

kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…