günlük yarının stresini şimdiden yaşıyorum şimdiden pazartesi sendromuna girmiş durumdayım sabah kalkmak olmasa çalışmak çok güzel ama ahh o sabah kalkmak ölüm geliyor ölüm bu havalarda içimi karartıyor kışı sevmiyorum iştee neyse günlük görüşürüzzz ben uyumaya çalışıcam
helloooo günlükcümm
nasilsin datlum görüsmeyeli ???
dündende birseyler yazmak istiyorum datlum müsadenle
dün Friedberg deki HALLOWEEN kutlamalarindaydik arkidislerle
millet giyinmis korku kiyafetleri falan
birbirlerini korkutuyolarr bööööööööööööööööööööö yaparak
neyse bizim oglana biz kiyafet almamistik arkadaslar cocuklarina cadi kostümü falan giydirmisler cok sekerdi
neyse friedbergde magazalarda acikti firsattan istifade daldik magazalara aldik bisiler
sonra turladik oralari sonradanda arabamiza binip evimizin yolunu tutduk.
bugunde sabah kahvalti ve ardindan kayinvalidecimlere gittik hava müthisti oglusumu parka götürdük gezdik turladik sonra evde oturuken yilbasindan laf acildi sanirsam ailecek PARIS de kutluyacagiz yeni yili
YUPPIIIII YUPPPPIII cok sevindirik oldum günlükcan
simdide pc basinda oturmus avare avare dolaniyorum
yarinda kocis bizi gezmelere götürcek o nedenle erken yaticam gec kalmiyim
haydi sana iyi geceler öptümm
Günlük gamzeye yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Hakkında hayırlısı neyse ol olsun
Günlük bu saatleri her gün bi saat geriye alsak ya ne güzel bol bol uyuyorum zaten 1 saat daha fazla uyumuş oldum uyu uyu nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum ama karar verdim yarın erken kalkmalıyım annem başımın etini yiyor çarşıya çıkalım diye
Bugün tanrıçamın doğum günü günlük canım kankam bitanecik dostum onu çok seviyorum hep mutlu olsun hep ona değer verecek insalarla karşılaşsın. İçinin güzelliği dışına vurmuş canım kankam iyi ki varsın
2 yıl sonra bir insanın kafasına dank edebilir mi gerçekten özlediği?
Hala bir gerizekalı gibi umut besliyorum.
Böyle şeyleri okuyunca ya da duyunca daha da umutlanıyorum.
Bir ihtimal var bence, taa ki biri gelip onu alana kadar benden.
Dedikleri gibi olacak mı dersin günlük?
İşte girdik Kasım'a.
Geri sayım başlasın. Tik tak tik tak tik tak...
Bu kez hayalkırıklığına uğramak istemiyorum. (
Ama bir yanım da olmayacak diyor.
Ne zaman olmuş ki, şimdi de olsun di mi... :/
Ne diye kendimi kandırayım?
Uyumaya gidiyorum ben. Güzel rüyalar göreyim bu gece olur mu...? ://
bugun guzel bir gundu istanbuldaydım..hava guzeldi kalabalıgı dısında istanbulu seviyorum:)..eglendik gezdik dolastık gulduk vapurdan martılara simit attım he bide taksimde bomba patlamıs bizimde istanbula gittigimiz gun oda yetmedi eve geldik polisler bangır bangır bizim mahallenin cop kutusunun yanında supheli canta bulunmus patlattılar ama bombamıydı degilmiydi bilmiyorum ama buyuk tesaduf oldu neyse bugunluk benden bu kadardı
Boğazım çok kötü ağrıyor ve ben yutkunurken zorlanıyorum, annem birazdan ballı süt yapıcak bakalım inşallah yumuşatır ve rahat yutkunabilirim.. hem böylelikle uykumda gelir biliyorsun uyku problemim var..
Bugün tüm gün evdeydim serdarla mesajlaşırken msn'e geldi ve kamera açtık öyle devam ettik konuşmamıza.. ben açık açık söyledim hiç çekinmeden ve sırf kendimi düşünerek " olmuyo serdar yapamıyorum sen o akşam konuşurken aklımdan 5 saniyelikte olsa ufuğu geçirdim ve senin yerine onu koydum, bunu sana yapmaya hakkım yok.. istesem hiç bişi belli etmeden devam ederdim ve istesem seni ufuk zannetip öyle devam ederdim yola ve takardım o yüzüğü ama ne kendime nede sana bunu yapamam, evet çok güzel şeyler yaptın elinden gelenin çok çok fazlasını yaptın ama bu ben varya bu ben işte ben henüz bişiyi tam olarak bitirememişken yeni bir başlangıcın içine giremem çünkü ilerde tepetaklak olmak istemiyorum, evet yaptıkların çok hoşuma gitti mesajlar sürprizler oyunlar eğlenceler herşey çok güzeldi ama sanırım 1.5 senin vermiş olduğu boşluktan dolayı ben kaptırdım kendimi ve o yemekte o 5 saniye yetti benim için" sadece dinledi ben bunları anlatırken ve okadar kötü olduki, sanada hak veriyorum gamze ama ben gerçekten kötü oldum çünkü planlarımı hep 2 kişilik yapmıştım dedi... hiç bişi diyemedim ve bi müddet ikimizde görüşmeyelim böylelikle çok daha iyi sağlıklı karar verebilicez dedim, hayır ben yine arkadaş olarak görüşmek istiyorum dedi, benim buna gerçekten ihtiyacım var serdar bir müddet kendi kabuğumda olmak istiyorum dedim ve sağolsun anlayışla karşıladı beni...
13 kasım günü akşam 6 otobüsüyle yola çıkıyorum ve karadenize memleketime giresuna gidicem bayram için ailemle.. 1 haftalıkta olsa iyi gelicek bu bana eminim.. 26 kasımda burda olmalıyım çünkü o gün doğum günüm
Bu arada Tanrıçamın doğum günüymüş bugün.. MUTLU YILLAR CANIM UMARIM YENİ YAŞIN YENİLİKLER BEREKET HUZUR VE MUTLULUĞU BERABERİNDE GETİRİR İYİKİ DOĞDUN
Neyse biraz daha dolanayım ve çıkim ben iyi geceler herkesee..
Merhaba günlüğüm canım çok acıyor kalça kemiğime bir ağrı saplanıyor beni olduğum yerde taşa çeviriyor resmen kal geliyor acıdan. Bugün hava öyle güzeldi dışarı bile çıkamadım. ne oturunca ne de yatınca yok manyak bir ağrı belimde ve kalçamda oflayıp puflayasım var ne oluyor bana aman ya bıktım kendimden
sevgili dümbürük:)
sana başka bi konuşma yapmak için gelmiştim,ama şu an hiç aklımda olmıyan şeyler yazıcam sanırım:)
gamze...ah gamze..beni nasıl duygulandırdı şu an biliyomusun günlük
karabiberimde kutladı,canım kankam saolsunama gamzem baktım özelden kutlamış,çok şaşırdım önce:)çok sevindirdi beni,inanılmaz mutlu oldum
ve şimdi gördümki buradan böyle görsel bir jest eşliğinde kutlamış d.günümü
çok sevdiğim dostlarım özelden kutladı zaten,allah hepsinden razı olsun
pati karısının pc arızalı,onla telefonda kutlaştık:)gamzeyi özellikle yazmamın sebebi şu;
birbirimizi çok yanlış anladık,ve pek yıldızımız barışık gibi gözükmezdi eskiden:))ama şimdi hatırladıkça atışmalarımızı gülüyorum
eminim oda gülüyodur:)ama kin beslemedik birbirimize,bunu biliyorum.buda bir erdemdir bence.
ve herkes e örnek olması gereken bi davranış diye düşünüyorum.ölümlü dünyada kimse kimsenin kalbini kırmamalıburdan gamzeme senin aracılığın ile sevgilerimi gönderiyorum.ve verdiği karardan ötürü tebrik ediyorum.'işte bu!aşık olduğum adam bu!ömrümün sonuna kadar bu adamla yeni bir sabaha merhaba deyip,geceye gözlerimi kapatmayalım!' demeden,lütfen ciddi kararlar almasın.şu an eski beraber olduğu kişiyi sevmiyor aslında.sadece o kişi kadar kimseye aşık olmadığı için onu hayali ve yaşadığı hisler geliyor aklına.aşık olsa o kişinin silüeti aklına gelse miğdesi bulanır ıyy der
işallah oda en kısa zamanda manyakça aşık olur ve doğru kişiyi bulurrabbim hakkında hayırlısını versin güzel yürekli arkadaşımın
ben sana esas yazıcaklarımı başka zaman yazarım
gamzembiberimbeni çok mutlu ettiniz.çok ama çok teşekkür ediyorum canlarım.GAMZEM özellikle sanaince düşüncen ve güzel kalbin için.ismini yazmadığım,özelden kutlayan arkadaşlarımıda yürekten teşekkür ediyorum.rabbim dostluklarımızı bozmasın
ben burda çok güzel dostlar kazandım,kazanıyorum,kazanmayada devam edicem rabbimin izni ile
hakkımda güzel şeyler düşünenler 2 katı fazlası güzellik bulsunlar işallah
beni sevmiyenlermiee onlarında canı saolsun be günlük:)
bugün d.günü çocuğu olduğum için istediğim yazıyı yazarım
bu yazımda böyle olsun günlükcanım dostlarım,sizlerle yeni yaşıma girmiş olmak çok güzelsizi seviyorum
Fazla bisey yazmicam.. üzgünüm ama bi yandanda mutlu.. Askerim saat 10 gibi ameliyat olucak.. Ilk defa ameliyat oluyor.. Birazcik korkuyor hayatim benim.. bende hem seviniyorum hem korkuyorum.. Allahim insallah iyi gecer ameliyat ve ciktiktan sonra biseyi kalmaz..
Bu zor gününde yaninda olamadigim icin kendimi cok kötü hissediyorum.. Kocacigim ameliyatta ben ise 3000 km illerde Keske hayatimin yaninda olabilseydim.. ihtiyaci var bana..
bu günüm nasil gececek bilmiyorum Saat 15 gibi ara dedi.. Insallah kalkabilirim ankesörlü telefona dedi.. kalkamazsam 2 saatte bir ara kalkmayi denerim dedi.. Insallah saat 15de kalkabilirde, iyi oldugunu söyler..
Seni cok ama cok seviyorum melegim, iyiki varsin, iyiki benimsin
Slm günlük.
Eşimin yanından döndüm, yeniden iş başı
İş bişey değilde eşimle ayrı kalmak kötü
Zaten bide meleğimizin kalp atışını duyamadık.
Normalde duyulmalıymış ama duyamadık.
Bebek çok küçükmüş ondan olabilirmiş.
Allahım meleğiminm kalp atışınuı bizlerede duyurda rahatlayalım ya
Güya bu meleği istemiyoduk, istemesekte o bi haytmış bizim için meğer.
Rabbim dileyenlerede bizlerede hayırlısıyla nasip eder onlarla beraber mutlu günleri.
Meleğim üzme bizi tamam mı ?
En güzel günlerimin
üç mel'un adamı var:
Biri sensin,
Biri o,
biri ötekisi...
Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi...
Sana gelince...
Ne ben Sezarım,
Ne de sen Brütüssün...
Ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
Artık seninle biz,
düşman bile değiliz..
Günlük Biraz Buruğum Yüzümde İse Saçma Sapan Gülen Bi Maske..
Yanlış Meslek Seçtim Sanırım Oyuncu Filan Olabilirmişim.. Bunca Hüznün İçinde Kahkahalarla Çevremi Kandırabiliyorum..
Ve Ayrıca 180 Derece Aniden Değişen Havayı Ve İnsanlarını Anlayamıyorum Artık Bu Memleketin..
İkiside Beni Hasta Ediyor!..
Evde Durumlar Hala Aynı.. Çözülsede Hepimiz Rahat Etsek..
Tanrıça Doğumgünün Kutlu Olsun Cnm..
Gamzecim Üzülme Sakın Karşındakini Üzdüğün İçin. Devam Etse Sen Daha Fazla Üzülecektin Biliyosun Herşeyin Hayırlısı.. Birlikte Çok Dedik Bu Kelimeyi Unutma..
yorgunum artık bu uykusuzluğu bu stresi kaldıramıyor vücudum zaten bu yıl iznede çıkmadım düğün zamanı kullanıcam iznimi diye ama düğüne yakın işten ayrılmayı düşündüğüm için ve bu yılın kullanmadığım izin parasınıda vermeyeceklerini bildiğim için 2 haftalık iznimin en azından 1 haftasını kullanmayı düşünüyorum dünden beri. akşam babama açıcam konuyu.zonguldak a gitmek istiyorum babaannemin yanına. nişanlımında dedesi zonguldakta.oda bayramdan evvel dedesini alıp gelmek istiyor. babaannemde bayram öncesi istanbul a döneceği için.beraber gidelim beraber dönelim diye konuştuk dün nişanlımla. babam ne der bilmiyorum ama izin versinnn..... vermeli...... oksijen almam lazım temiz hava almam lazım hava değişimi lazımmm..... bunaldımmmm günlükkk bunaldımmmmmm
Rüyayla gerçeği ayırt edemiyorum sanırım. Tek kelime dahi zor benim için. Arada bir test etmem gerekiyor işte. Ben geçmişte söylediklerim için bile hala kendimi affedemezken onlar beni üzmemek için ruhumu parçalamakta ne kadar ısrarcılar. Yalnızlığımı hep istiyorum. Sanırım bu yüzden kazık kadar adamların bana hocam demesine razı olmalıyım. Kendi evim olur en azından.
günnükkkkkk
sevgili kocisim boya yapiyoooo,bense yayiliyorum.bugün is yapmiyorummmmm.kendime izin verdim.iste okaaaaaaa.(tabi bu izin kizimmmm uyanana kadar ne yazikki pöfffffff)
günnüşüm gidiyorum ben saat 2 de açılış var hala standımız tam değil şaka gibi yaa :S darmaduman oldu hereşy sabahtan beri telefonda konuşup duruyorum kimle ne konuştum karıştı ne olcak bilmiyorum :) şimdi dua ediyrum çağırmasınlar diye hiç gitmek istemiyorum