Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük uzun zaman sonra yeniden merhaba,
Cumartesi işte son günümdü. Bir yıllık emeğim var o şirkette. Kendi isteğimle de olsa içim burkularak teslim ettim yerimi arkadaşıma. Öyle olması gerekti. Kalbim kırıldı çok. Kıymetim bilinmedi. Evde ilk günüm. Bir ay dinleneceğim. Sonra yeni bir iş.. Yeni bir çevre.. Hayırlısı olsun.. Sıkıntılı bir dönem olacak benim için.. MEcburdum işi bırakmaya.. Huzur kalmadı ki orada.. NEyse uzun mesele işte.. Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Allah pişman etmesin. Pazar günü akşam 5'e kadar uyudum. Hiç birşey yapasım yoktu. Bugün hava güzel Allahtan.. Umutlandım yine.. Geçmişe takılmayacağım. Olan oldu biten bitti.. Artık sık sık görüşürüz günlük.. Dikkat et kendine..

günnüş güne hiç güzel haberle uyanmadım
teyzemin gelini erken doğum yapmış 7. ayında
koca izmirde küvezi olan hastaneyi zor bulmuşlar
kızın suyu geliyo ama çoğu hastane kabul etmiyo
uzun uğraşlar sonucu sezeryana alıyolar bebek 850gr doğuyo
hayati tehlikesi devam ediyo
duyduğum an tüylerim diken diken oldu çok ağladım
Rabbim şifasını versin kendisi imrenerek baktığım bi hamileydi
hiçbir rahatsızlığı yoktu hala fıkır fıkır geziyodu
bu durumdan çok etkilendim artık daha çok dikkat etmem gerek
zaten hep kötü rüyalar görüyorum
Rabbim kimseye yaşatmasın
daha yazamıycam

Dün canımın kollarında saatlerce ağladım . Onun kollarında ağlamak bile öylesıne huzur veriyor ki bana . Yüzümü okşaması beni daha da uysallaştırıyor. Aslında sadece onunla olmak hiç ayrılmak istemiyorum . Bana karşı aşırı ilgisi sevgisi öylesine korkutuyor ki beni çok duygusallaşıyorum . Kıyamıyor bana ama . Gözyaşlarımı elleriyle siliyor. Güldürmek için kılıktan kılığa giriyor. Onu kaybetmek istemiyorum . Hem de hiç .... Biraz önce aradı ve beni çok özlediğini söyledi . İşten çıkınca hemen yanına gidicem... Sımsıkı sarılıcam . İçime çekicem kokusunu ve İŞTE HAYAT bu diyeceğim.........

işimi seviorum aslında..
o masamın üzerine yığılan evrakların içinde kaybolmayı onları hallederken zamanın su gibi akıp geçtiğini görmek.
ve her bitirdiğim işte mutlu olmaktan acaip keyf alıorum..
ama işyeri ortamını begenmiorum.
ayaklarım geri geri gidio resmen..
burdaki gudubetlerin suratını görmek istemiorum.
ya bi allahın kuluda gülmezmi yaa..
bi şakalaşma olmazmı..
yookk herkes gayet ciddii.
ama ben gelememki bukadar strese sinire..
böörüme eşek oturuo vallaaaa..
yokta bebek için stresten uzak durmam lazım diye işe girdik.
ben iice stres oldum yahuuu..
ppooffff....

veee sınav da geldi geçti

bugün baktım temmuz sınavıyla aynı neti yapmışım

ama bence daha zordu sınav. tam iki saatte ancak bitirebildim

bu arada sanırım bi ilişkiye başladım gibi oldu:S

sorma bana günlük bana bile çok karışık

slm günlük..
bir kaç gün yazamadım sana kusura bakma artık cicim =)
ben yine bütün gün evdeyim aynı şeyler monoton hayat dewam ediyoo..
sewgilimin de şafağı düşüyo iyice 19 günü kaldı..
ALLAHın izniyle kasım 20 sinde burda ayy çok mutlu oluyorm war yaa kavuşmamıza çok az kaldı..
onu çok özledimmm burnumda tütüyoo wallaa..
senii çokkkk sewiorum meleğimm..canımsın sen bnm..
ŞAFAK : 19 başka yok ............... =)))))))))))))))))))))))
bugünlük benden bu kdr günlükcüm..
kib byby

yanlızım uçurum kıyısında HAYAT ve ÖLÜM arasında....

bu kadar yetermi günlük

selam günlükcan ben pek iyi değilim çok şiddetli üşütmenin,boğaz ağrısının ardından daha
bir ay bile olmadan tekrar şifayı kaptım nasıl bir bünyem var anlamadımhemen etkilenirim o zaman ki gibi şiddetli olmasada hafta sonu sürekli
üşümekle ve vücut kırgınlığıyla geçti... bol bol papatya ve bitki çayları içtim eşimde benim sayemde
içti zorla ona da içirdim çok kötüyüm ama yapcak bir şey yok
bu hafta sonu eğitim bilimleri sınavı atlatıldı umarım o kadar güvenlik önlemine rağmen bir şey çıkmaz
darısı başımıza Allah emek veren herkesin yardımcısı olsun.

Günlükçüm selam;
ufff canım sıkkın..
kırgınım gibi babama,anneme,kardeşime..
gibisi az aslında içten içe epey kırgınım..
annemle konuştum azönce.
moralim bozuldu iice.
yanlış mı anladım die düşünüyorum şimdi
annemin dediklerini.
ama üzüldüm öyle konuşmasına..
daha farklı şeyler bekliorum ailemden.
ama beklediklerimin hiçbirini alamıorum malesef.
bizde mi böyle olucaz be günlük yavrumuza karşı ileride..
yok yok yapmayız ,yapamayız ki biz böyle..
ağlamak istiyorum inan.
yanaklarım kıpkırmızı oldu..
üzüldüm de içime attım ağlayamadım ya..
biyerden belli ediyorum illaki..
k.validemle ,k.pederimi hiiç sorma zaten.
onlar ayrı bir sorun..
beklenti içinde olmamak mı lazım acaba...
kendim üzülüyorum çünkü sonunda...
offff!
kimle paylaşabilirim ki...bunları..
sadece sen varsın işte beni dinleyen.
en azından sana yazıp rahatlıyorum.
h.sonu yavrum nasıl mutlu oldu günlük görmeliydin.
o mutlu olsun,gülsün yeter ...
herşey onun için..
şu maddi sıkıntımızı da bi atlatabilsek..
rabbim sen yardımcımız ol bizim..
öyle işte be güünlük.aslında içim çok dolu da..
off offf...elden bişi gelmiyor malesef..
sadece kendimi üzüorum..
ben gidiyim şimdi..uğrarım yine sana..
görüşmek üzere..

şu ana kadar ıyıydım ama bırden bozuldu moralım ,

kayınvlaıdemı 15 gundur gormuyorum ,eşime dedim gidelim bugün bir saatlıgıne gıdıp gelicegiz..

evde hıc sıkılmıyorum ,
hatta harıka para kazanıyorum ama nıye görmüyorlar ya ,işsiz diye damgayı yapıştırıyorlar ..

illa okudugum bölümde mı clısmalıyım ,yok işte yok varda ben mi calısmıyorum..

amaç para kazanmak degıl mi ,kazanıyorum işte..

off sinir oldum yıne ya..

bebegım hemeen olsana ,kurtulsam bu laflardan ,hep senle ilgilensem hep hep hep..

Son düzenleme:
Merhaba günlük,

İnce belli bardağımda çayımı içiyorum. Düşünüyorum. Bugün gerçekten hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Kavga etmek için hergün sebep arıyor ve buluyorda huysuz.. Ama yoruldum ya..Kendimi anlatmaya çalışmaktan yoruldumm. Susuyorum ama sessizliğimin çığlık olduğunun bile farkında değil..

sevgili dert arkadaşım merhaba...... öncelikle gece boğaz ağrım yine devam etti sabah uyuyamayıp kalktım süper bir güneşli havanın etkisiyle kalktım evimi süpürdüm derken havaa beni cezbetti birkaç saat internete takıldıktan sonra eşim evimizin altında dükkanı olduğundan öğle yemeğine az önce çıktı ona dışarı çıkıcağımı söyledim çok sinirlerim bozuk yaaaaaaa kayınvalidemle aynı apartmanda oturmaktan nefret ediyorum yaa bunları neden yazıyor demeyin sakın cidden insan dolu olunca sanki rahatlıyor annem zaten bana uzak of offfffffffff nemi oldu bilemessin dertortağım geçen gün cuma pzarından futbol topundan daha büyük bir kelle 2 adet beyaz lahana aldı ne yapıcakmış bilemessin tabi dert ortağım gelinlerine sarma bende dahil olmak üzere 2 gelininede bende alma herkes evinde yapsın herkes yapabiliyor filan diye çıkıştım ama dinlemedi birde bu kadın hasta yaa şeker ;kolestrol;romatizma ; diş ağrıları vs. bitmek bilmeyen bir hastalığı söz konusu offfffffffff neyse eve geldik aradan 3-4 gün geçti kocaman 2 lahana sarılırmı yaaaaaaaaaaa sizde:26: akıl karımı bu yaaaaaaa bende dışarı çıkıcaktım diyince eşime in anneme yardım et demezmi bende ben mi istedim dedim neden yardım ediyorum dedim çünkü biliyorum gitsem 5 saate anca biter o 2 koca kelle ya tamam yardımcı olmak iyilik yapmak isteyebilirsin ama neden kendiniii zzorluyorsun diğer gelinleri istiyor çünküüü eeeeeee ben napıyım ben istemiyorum ondan birşey .......bende inemem dedim işimee oda kızdı oooffffff yaa ne iğrenç bişiy aynı yerde olmak hep böyle yaaaaa heppp sorunluuu çeken biliyor vallaa suç bendemi acaba yaa:26: ama neden ben ötekilerin de yiyeceği sarmaya ortak olıyımki hiç bir iyiliklerini görmedim bugüne kadar aksinee hep bir çekemezlikkkk yaa çok cnm sıkkın karnım ağırıyor sinirlerim tavan zaten ağlamak istiyorum sabahlara kadar gece yarılarına kadar bebek de yok karnımda ağırıyor hasta olucam yine galiba yaaaaaaa çok sıkıcıııı yaaaaaaaaaa bazen çok ama çooooooook sıkılıyorum allahım nolur yardım ett

günnük biri gelip bana yardim etsin lütfen...
iki sunum, iki sinav bir haftada cok degil mi sen söyle...
biktim inan...
ders calismak icin heves kalmadi artik...
kagitlari elime alip bos bos bakiyorum...
bazen istek geliyor gibi ama bana öyle geliyor, cok isteksizim artik...
yakinda 25 yasima giricem daha fazla uzamasina izin veremem, bu sene bitmeli...
off günnük mezun oldugumu görebilecekmiyim acaba...
neyse iste böyle...
ha bide dostum dedigim insan hergün biraz daha düsüyor gözümden..
dün yaptigi hareketle, onu hayatimdan cikarmak ne kadar dogru yaptigimi bir kez daha anladim...
onun gercek yüzünü görmeme yardimci olan canima tesekkür ediyorum hep...
haydi günnük ben sunumlari hazirlamaya basliyayim yavastan...

Gitcem okucam dikey geçiş yapıcam dörde tamamlıcam, sonra yüksek yapıcam, arkasından doktora yapıcam oldu mu ??? Yeter be delirdim !!!

çokyorgunum günlük
akşam kuzenlerim geliyo
bebek sevmeyi çok özledim
doya doya koklucam onun mis kokusunu.
bu arada bir karar verdim ve onu uygulucam gğnlük
ne olursa olsun ben bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum.
herkesin kendine göre haaklı sebepleri olabilir.
adım atabilmekse büyük erdemdir bana göre. bundan sonrası ne olur bilemeyiz ama o adımı atıcam günlük.
doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yapıcam sanırım:s

Günlük birazdan havaalanına gidiyorum, yolcu uğurlıcam yurtdışına, çok heyecanlı

ayy hemen gelip sana anlatmazsam olmazdı... o kadar huzurla doldu ki içim anlatamam...
biliyor musun o "G" ben değilmişim... buna içilir valla

ege bakıcam ben sayfasına incelicem ; silme diye tutturdu... ve incelemesi sonunda başka bir "G" olduğunu ve üstelik birlikte olduklarını anladık... üzülmek şöyle dursun dedim ya dünden beri asık suratıma kocaman bir gülümseme geldi...istemiyordum onu hayatımda ve istemiyorum ama böyle bir durumla karşılaşma ihtimali bile çok yordu beni... yukardakinin böylesine saçma bir tesadüfü gerçek kıldığı için beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım... yalnızlıktan ölsem onu yine istemem dedim ; büyük konuştum diye başıma getirio sandım... yanılmışım ; tamam seviyor ya da torpil geçiyor diyemeyeceğim ama en azından nefret etmiyormuş

vee sildik de listemden tekrar ; onu da ege yaptı... ama hala nasıl eklendiğini çok merak ediyorum da üzerinde düşünemicem... neyse cicim kalan işlerimi de toparlayayım ben...

Son düzenleme:
beraber çalıştığımo salak kıza sinir oluyorum!!! hep ben hep ben diyor!!! kardeşim, herkes seni evine çağırmak zorunda mı, her gün birinin peşine takılıyo yaa....birine anlatmazsam çatlayacaktım. işi gücü yemek yemek ve onun bunun peşine takılmak...deli mi ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…