Popüler Konu Sevgili günlük...

Ne zaman birinin laflarıyla ilişkimi yıpratmıcam, ne zaman bütün her şeyi mi karşımdakine anlatmıcam; işte o zaman ben mutlu biri olucam işte o zaman her şey çok güzel olucak.
Şu an mutsuzum. Şu an son zamanlar için keşke yapmasaydım dediğim çok şey oldu. Bu olanları düzeltir mi? Bilmiyorum.Ve yine kimseden dost olmayacağını öğrendim.. Kimseye her şeyi mi her sorunumu her mutluluğumu anlatmamam gerektiğini bi kez daha anladım.. Anladım ama bunları bi kez daha anlamam ve bi kez daha öğrenmem bozduğum bir düzeni çıkmaza sokan bi ilişkiyi düzelticek mi?

çok fena dağıldım günlük.
tutamıyorum kendimi.
ne güzel bir sevaba girmiş arkadaşlar, o kadar mutlu oldum ki anlatamam yaaa....
bir yüreği ısıtmak ne kadar önemli, insan sevgisi kadar büyük bir sevgi var mıdır hyatta?
bu buluşma sayesinde hayatıma çok şey kattım kendi adıma.
Allah hepsinden razı olsun...
Keşke orada bulunabilme imkanım olsa da bir çift eli tutsam ısıtsam,sarılsam doya doya,onlara şimdiye kadar yaşadıkları tüm hüznü unutturabilsem....
.

bir fincan kahve bu kadar mı etkiler insanı yaa... bak hala tek damla uyku yok gözümde ; eee nasıl kalkıcam sabah kankama yardıma nasıl gidicem... neyse saat kurucaz artık napalım... ev taşıyor kankam ; pzt de bizimle çalışmaya başlıyor... bakalım nasıl olacak... referans oldum ve patronum hemen tamam dedi... inşallah herşey güzel olur... en ufak güzel bir şeye bile öylesine muhtacım ki...

hani sana en son olayla ilgili rahatladığımı söylemiştim yaa o gece uykuya dalmadan yine kötü oldum günlükcüm... niye biliyor musun ; hayatın adil olmadığının gözüme sokulmasına anlam veremediğim için... neden onun mutlu olduğunu görmek zorunda kaldığımı gerçekten anlayamıyorum... yolda karşılaşmak değil ki bu "tesadüftü" diyeyim... ya da "hala aklımdaydı görmem gerekiyordu mutluluğunu" diyeceğim bir durum da yok çünkü hiç aklımda değildi... anlayamıyorum ; listeme durup durup dururken akıl almaz bir şekilde eklenmesinin; önce özlediğinin ben olduğumu sanmamın ; sonra onun başkası olduğunu anlamamın nedeni ne sence? ben çözemiyorum... terkedilen benim ; mutlu olan o.. tamam mutlu olursa olsun da banane; ben bilmek istemedim ki... sanki cezalandırılıyorum ama neden bilmiyorum... o kadar kötü ne yapmış olabilirim sence ?

Son düzenleme:
Dünn Güsgüseldiiii.. Fasıl Yaptık Arkadaşlarla Tabi Önce Yalnızdık
İçim Nasıl Titriyo Biliyomusun Kaç Gündür Nasıl Pozitifim..
Karar Aldım Artık Karamsar Negatif Kişileri Bile İstemiyorum Hayatımda.
Yaşamaktan Hayattan Umudunu Kesmiş Kişilere Kafa Yoramayacağım
Benim Enerjimide Sömürmeye Kimsenin Hakkı Yok
Dün Fazla Kaçırınca İçkiyi Şöyle Bi Sahne Çıkmış Ortaya..
Bi Yanımda Kankitom Bi Yanımda Sevgilim Ve Ben Sevgilimin Gözlerine Bakarak Yeşil Yeşili Söylüyorum..
O Ara Kankam Çekiştiriyo Kızım Gözleri Mavi Yeşil Değil Diye.. Bende Ben Yeşil Görüyorum Sanane!!
Benim Değil Mi İstersem Mor Olur O Gözler Diyorum Ve Masada Film Kopuyo
Videoyu İzledim Telden Rezalet Dizboyu Bilemiyorum Yaniiiiiii!!
Dk 1 Gol 1 Çocukta Anladı Çatlak Olduğumu
Neyse Hazırlanayım Sevgilim Bekler.. Sonra Yine Deli Muamelesi Görmeyeyim

İnsan bazı şeyleri yaşamadan bilemiyor
Çok atıp tutardım ben asla şöyle yapmam asla böyle yapmam
Al işte şimdi hayatta yapmam dediğim şeyleri yapıyorum,yaşıyorum
Ben değersiz miyim?Değilim.
Çirkin miyim?Değilim
Bu adama mecbur muyum?Değilim
Vs vs.işte elini sallasan ellisi diyor herkes.
Bana ne ki ellisinden,ben o birindeyim
Benim gönlüm başkasını görüyor mu ki
Takıldım gidiyorum,tüm yaptıklarına rağmen köpek gibi seviyorum!
Bu adamla tekrar beraber olsam gene aynı şeyleri yaşatacak bana biliyorum,bi gün mutlu olsam on gün ağlayacam.Ama yok ben psikopatım zaten bunu istiyorum aptal kafam!
Vazgeçemiyorum günlük hiç bitmeyecek gibi.O da diyor bu kadar şey yaptım sana hala birbirimizden vazgeçemedik diye.Doğru,ben geçemedim de hadi ona ne oluyor ki!
Onun hala beni istediğini bildikçe bende vazgeçemiyorum.
Özledim burnumda tütüyor,yanıyorum kavruluyorum...
Bu pazar sabahı bende mutlu mesut sevgilimle kahvaltı etmek gönlümce gezmek alışveriş yapmak istemez miydim.
Meğer ne kadar kıymetliymiş küçücük şeyler ahh,ben bilemedim.

bugün akşam olmasa yarın aşkım asker oocağına dönmek zorunda olmasa keşke teskere almış olmasını çok isterdim ...

Bazen denemek için bir enerji sarıyor tüm benliğimi ...
Peki sonra niçin yerle yeksan oluyor anlamıyorum.:96:
Bu sabah silkelendim 2 haftadır bocalıyorum, iyi toparladım şimdilik.
İmkan bulsam kesin terapiye giderdim geçtiğimiz 1.5 yılı daah kolay atlatmak için..
Neyse ki birazdan süpriz bir misafirim gelecek .Umuyorum günüme değer katacak.

günlük, şimdi o ailesiyle. ailesi ziyarete gitti onu, çarşısı vardı bugün. bende şu an aşkımın yanında olmak istiyorum :84:

Son düzenleme:
bu sabah onu uyandirmaya gittim
kapisini actigimda "askim" diyordu uykusunda
sonra gozlerini acti "cok ozledim seni" deyip simsiki sarildi bana
daha bi kac saat olmustu gormeyeli
ama biz birbirimizi gordukce ozluyoruz
4 saat oldu gormeyeli
ama sanki 1 gun olmus gibi
her an yanimda olsun istiyorum
her an elleri ellerimi tutsun
gozleri gozlerime baksin
neyse bunada sukur hergun goruyorum bitanemi
aylarca gormeyenlerde var
Allah sabir versin
eminim tahmin edemeyecek kadar zordur
insallah cabuk gecer

gunluk benim cok odevlerim var
ama bi turlu yapamiyorum cok sIKILDIM okuldan cok
sinavlar da basliyo
offf bu sene kalcam galiba
4000 kisiden 200 kisi gecebiliyo ikinci seneye
cok zor cook
Allah butun ogrencilerin yardimcisi olsun

gunluk uc gun once azcik alisveris yaptim
cok guzel bi tunik aldim
ertesi gun giydim ve askimin yanina gittim
cok begendi ama acaip cok kiskandi
boyle cikmami istemiyormuss cok sexy olmusum diyo
baskalarinin beni boyle gormesini istemiomus
halbuki o kadar abartilacak bisey yoktu
normal taytla giyilmis bi tunik
ama biraz dardi
hosuma gitti dedikleri
hep der her defasindada cok hosuma gider (opusen smyle kaybolmus )
kiskanmak, kiskanilmak cok guzel duygular
ama tabi abartmadan, dozunda olmali

onuda gecen gun is yerinde bi kiz gormus
is arkadasina tanistirsana felan demis
sinir oldum
ama arkadasi iyi cevap vermis
nisanli o hic aklindan gecirme bile demis
ondan oncede is yerinin onunde hep bi kiz durmadan askima bakiyomus
bi gun geldim isyerine
disari ciktik
askim bana sarildi felan
ama benim haberim yok kizdan
sonradan dedi
yoksa bilirdim yapacagimi
ondan sonra bidaha bakmamis zaten

Ama burda cok erkekleri yoldan cikaran kizlar var
biliyorum askim hic kimseye aldanmaz
ama oyle seyler oluyoki burda
kizlar oyle boyle degil yani
insan ister istemez korkuyo
ama guveniyorum ben ona
onun gozu benden baskasini gormez

neyse ben cafe mi yapip artik odevlerime baslayim yoksa bitiremem
iyi gunler gunluk
ha bu arada ben eski smyle leri istioruuuuummmm

Hayata adapte olmaya çalışıyorsun demek...
O kadar zorlama cümleler kuruyorsun ki...
Bana güçlü, hayata tutunan biri gibi görünmek için tüm cümleleri sarfediyorsun.
Yeni insanlar, yeni hayatlar tanıyorsun demek...
Tanı bakalım, yine bana döneceksin...
Sabırla bekliyorum, geleceksin.

Eveeet canım arkadaşımm bitanemmm sibelimin telefonuyla uyandım sabahın 8'inde.. gamze hadi hazırlan yoldayım gelip seni alıcam ve pazar kahvaltısına gidicezz, bu telefon konuşması sırasında ben yatakta hala yatıyor gözlerimde uyku gözlüklerim saçlar tepeden topuz sesim borozan gibi hadi kapatıyorum aradığımda aşağı inersin dedi ve harbi harbi kapattı kız teli yüzüme :44: ben nasıl kalktım nasıl yüzümü yıkadım dişlerimi fırçaladım giyindim saçımı fönledim yatağımı topladım jet hızıyla bunları nasıl yaptım gerçekten bilmiyorum, babam kalktığında dediği cümle aynen şu " RÜYANDAMI GÖRDÜN KIZIM? " Yok babacım sibel yoldaymış beraber kahvaltıya gidiyoruz yani gidicekmişiz dedim sibel aradı megule verdim ve hemen indim aşağıya, atladık arabaya ve gittik yeşilköye süper hava var yaaa ayy iyiki gittik yaaa..Dedikodunun en diplerine vurduk kahkahalarımızı görsen varya konuyu bilmeyen yan masadaki yakışıklılılar bile bizle beraber güldüler o derece yaniii

Günün Ortasında telefonuma mesaj geldi, mesajda aynen şu yazıyordu " Bugün negüzel görüşecektik ama görüyorumki sen keyiftesin" Sercanla görüşebilirim akşam belli olucak demiştim ya hani? işte beyimizden dün gece ses seda çıkmayınca bende üstelemedim ve sibelin planına uydum ama napabilirim yanii dün akşam msn'de çevrim içi olan beyfendiden tüm gece ses seda çıkmıyo ben sabah facemdeki duvarımda "Pazar Sabahı bu gùzel havada denize kar$i kahvaltı ve sıcacık çay i$te bunu seviyorum... BU Gùzel havanın tadını çıkarmalì herkes tıpkı benim $uan çıkardıgım gibi " bu yazıyı paylaşınca jetonu düşüyo ama biraz geç düşüyo tabiii onunla mesajlaştık anlattım durumu nerdeydin gece haber bekledim ben senden dedim, verdiği cevap aynen şu " nerdesin kimlesin görüşücekmiyiz?" kusura bakma sercan ben senden ses çıkmayınca planımı yaptım bugün için dedim beyfendi tripler attı banane yaa dün gece nerdeydi aklı? ben arkadaşımla dışardayım beyfendi bana görüşelim diyo oldu senin için arkadaşımı ekicem'ki kız sabahın köründe ta beylikdüzünden kalkıp geldi benim için, nedicektim ona, sen git ben sercanla görüşücemmi dicektim?? valla hiç kusura bakmasın dün haber beklediğimi biliyordu....

Neysee hiç keyfimi bozmadım ve ordan çıktık galeriaya bowling keyfineee sonra en üst katta ykm'nin içindeki Dodici cafede mükemmel bir kahve keyfiii sonra mağzaların altını üstüne getirme ve tek tek mankenlik yaptık birbirimizee

öyle böyle derken 5:30 gibi geldim eve fena yorulmuşum ama değdii

Yarında kuzenime kahvaltıya davetliyim 1 haftalık izne ayrılmış yarın gün içerisinde dışarı çıkmalıyım bir parfüm seti gördüm onu almalıyımm ve birde laptop altlığı gördümm çoook şekerdiii onu netten şipariş edicem bayıldım çünküü, yatakta kullanmak içinde ideal...

Baksana şunun şekerliğine yaaa

Ay neyse hadi ben gidiyorumm Şimdi Harika Bir Duşş Güzel Bir Yemek ve mısır Patlatim Yanındada Vazgeçilmezim Kolam Tabikidee

Canım nasıl kahve çekiyor günnüş
gitip kahve yapıcam kendime
Çamaşır askısı elimi yaraladı:94:
Çamaşır makinasıda parmağımı:94:
:93::93::93::93::93:

Bu sabah çok uğraştım yarını düşünmeden, depresifleşmeden güzel bir gün geçireceğim diye.
Şimdi yalnız kalınca gördüm ki bütün endişe,hüzün ve hayal kırıklıkları dimdik bekliyorlar.
Yarın sonuçlar açıklanıyor ve kimsenin haberi yok..
Bir de beklerken gerilsinler, üzülsünler istemedim.
Şimdi herkes devam ediyor işine gücüne, bu akşam bir arada ne güzel güldük eğlendik.
En azından onlar rahatlar şimdilik...
Canım ailem benim, hepimiz bir arada iyi olalım tatlı oğluşumuz iyi olsun öncelikle, bu günleri atlatırım ben inşallahh diyorum ama bunlara rağmen benim içim içimi yiyiyor.
Yarın üzülecekler yine benim yüzümden diye delircek gibi oluyorum
Nasıl söyliycem onu düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum
Bir de okulda herkes " üzülme, takma kafana, hayırlısı olsun" diye teselli edecek (!)
Yarını atlatayım Rabbim yardımınla ne olur..
Ve yarın çoook işim olsun lütfen hiç düşünmeden koşturayım ve uyuyayım..
Zaman aksın gitsin,işlerimle meşgul olayım...
Umarım sandığımdan güçlüyümdür...
Ve dilerim Allah'tan süpriz hayırlar gelir yarın benim için...

sevgili günlük...sana ilk kez yazıyorum...çiçeği burnunda öğretmen olacakken girdiğim kpss iptal edildi.
ayın 31inde tekrar sınava girdim.Allahtan çok iyi geçti.
ama ben eve kendimi o kadar kapatmışım ki aylardır dışarı nadiren çıktığımı farkettim çalışmaktan

biter dimi günlük bu sıkıntı??? Kavuşurum di mi minik öğrencilerime???

Günlükcan Annanemden yazıyorum sana..
Bugün yine harikaydı Rabbim nazarlardan saklasın
Korkmuyo değilim kem gözlerden ama bileğimizde boncuğumuzu taşıyoruz
Az Önce face baktığımda gözlerime inanamadım.. Bi tane ekleme talebi vardı..
Bil bakalım kim?
İnadına Ekledim!! Görsün mutluluğumu diye.. Baksın fotolara silicem yarın filan

Günnük Gunicen'i tanımıyorum belki ama yazılarını hep görüyorum ..
Hoşuma gidiyo hatun ..
Zaten İzmir ve Atatürk aşığı birisinin houşna gitmesi normal ..
Acılarını okumuştum şimci mutluluğunu okuyorum ne güzel ..
DAim olsun inşallah ..
Dingilteremde öyle ..
Alışmışım onun cıvıl cıvıl olmasına ..
Bu belirsizliğine üzülüyorum ..
Ama geçicek inşallah ..
Gene cıvıl cıvıl olucak ..
Beni sorma :)
Newyorkta 5 mineraye gittik aşkımla ..
Beyfendinin bana asılmayı planladığı film bilmiyomuş garibim kasımda vizyona gireceğini ..
Filmi bekleseydi biz 7 aydır beraber olamazdık ki ..
Sonra smilasyona bindik cocuklar gibim ..
Korkarım diye elimi tuttu ama ben gülüyodum kikir kikir :)
Beraber cocuk gibiydik bugün ..
Sinemada biz napcaz aşkım dedim kulağıma eğildi ..
Bana benzeyen erkek cocugu dedi ..
Evet evet oğlum olmalı ve ona benzemeli ..
Anne babayı cok severse bebek babaya benzermiş dedim ..
Çok sev dedi ..
Gerek yok ikizin gibi olcak dedim
Kaderimde o var mı bilmiyorum .. Hayırlısı olsun ama onu çooook seviyorum oda beni :)
Allahım kem gözlerden korusun ..
Daim etsin mutluluğumuzu ..
Mutlu olan herkesin mutluluğu daim olsun ..
Mutsuzlarada koskocaman mutluluklar nasip etsin ..
Sınavımada az kaldı günlük ..
Bu sınavı halleder , maddiyatı yoluna sokarsam .. Herşey düzelicek ..
Onunla birlikte Tekrar yaşamayı sevdim günlük ..

O hayatımın bi parçası değil ..
O hayat günnük .. Hayat ..
Onada söledim sende ölesin dedi ..
Kara böcüm seni çok seviyorummmmmmmmm
gidip ders calısam günnük ..
30 yasında hala ders calısıyorum
Allahım bu son sınav olsun ..
Kariyer derdim bitsin bebe derdim başlasın ..

Haribo çikolata ve jelibonlarını alınca dünyanın en mutlu insanı oluyorum ben yau... :86:
Çok güzel bir gündü günlük. Daha doğrusu idareten çok güzel bir gündü...
Film de iyiydi. Müzikleri, aksiyon sahnelerini çok beğendim.
Intimately Beckham'ı denedim elimin üstüne sıkıp... Hala misler gibi kokuyor. Almayı düşünebilirim.
Ayy bi de bana neler oluyorsa anlam veremiyorum ama erkek zevkim 180 derecelik bir
değişime uğruyor sanırsam. Mahsun Kırmızıgül'ü de çekici bulmaya başladım ayol. :26:
Engin Akyürek'e aşık oldum desem yeridir, o da ayrı mevzu...
Yanımda öyle bir tiple beni tanıyanların karşısına çıksam inanamazlardı herhalde.
Köklü bir zevk değişimi oldu bu. Nereye kadar gider, ne kadar sürer bilemiyorum.
Niye bu kadar sık daldan dala atlayıp değişen bir tipim ki ben... Çok zor böyle olmak.
Ayrıca niye güzelim sonbaharı yaşamak varken yazı yaşıyoruz hala, anlamıyorum.
Çok sıkıldımmmm!

Günnük;
Bugünüm çok yoğun geçti.........Allahtan etütçü geldide biraz olsun rahatladım.
Öğrencilerde ciddi ciddi asılıyolar banaBu durum rahatsız ediyo beni
Günnük haftaiçi bigünümü boşaltmam lazım dersleri ayarlayıp offfffffff
Bi halsizlik var üstümde yaa hasta olucam sanırım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…