Popüler Konu Sevgili günlük...

güünnükkk ben geldimmm...
yarın çok yoğun bir gün olucak yine.
yarın 10 kasım haftası başlıo okuldaaa çocuklarlaaa 10 kasımla ilgili etkinlikler yapıcaz
nasıl yapıcamm bende bilmiorum vallaa
10 kasım'da aşkım burda olucak ve ben ilk öğretmenlik uygulamamdaa 10 kasımı anlatıcam çocuklaraaabunu hayatım boyuncaa unutamam herhaldee...heyecandann etkinliklerimi gözden geçiremiorum bileee çocuklarım kuklalarımı beğenirler umarım..

Selam günlüğüm...

Keyifli bir gün geçirdim.. Sabah arkadaşlarla kahvaltı ettik denize nazır... Hava da çok güzeldi... Öğleden sonra kilyos'a geçtik... Harika bir yer keşfettik orada... İnanmazsın ama Kendimi farmwille de gibi hissettim... :))) Envai çeşit hayvan vardı... Hele o Lama'lar aman Allahım ne harikalardı... Bi de dediler ki lamalar kızarsa tükürür dikkat et :)))) Ufacık bi tükürük attım bende ama kızmadı sanırım öyle baktı yüzüme.. ne düşündü kimbilir
Akşama doğru kendin pişir kendin ye yaptık... Ve gün böylece bitti günlük...
Kısaca keyifliydi...

Bir de hafta içi Tüyap kitap fuarına gitmiştim... 6 adet kitap aldım... İlkini okumaya başladım eve dönünce... YE DUA ET SEV... güzel başladı... filmi de çıkmış ama henüz gitmedim... Tabii ki Önce New yorkta beş minare... :97:

kız günnüüş bugün hem iyi hem kötü geçti günüm
öğlende kızımın iğnesi vardı onu yaptımaya gittim:94:
daha sedyeye yatmadan ağlamaya başladı iğne oldu
ağla ağla bide ağlarken kus orda üst baş mahvoldu
üzerimdeki hırkayı çıkarttım sardım sarmaladım eve götürdüm
sonra enjektör yokmuş sağlık ocağında
gittim eczaneye enjektör aldım biraz gezindik bacımlaa
elbiselere baktık ama güzel bişi yok yaa:2:
bide yolda uyuz oldum öküzün birine
biz yürüyoruz o arkamızdan geliyo az kalsın çarpıyodu hayavn
bide giderken lf diyo salak suçlu o bide konuşuyo
ablamda baksana nasıl kıvırtıyı kıvırtıcana adam olsun dedi
koptum o anda deli kızz
gelirkende durakta bekliyorum öküzün biri mal mal bakıyo onada sinir oldum
bugünde tanıdk tanımadık herkeşş çarşıdaydı anam şimdiden mağzalar kalabalık
arifede nasıl olur c.tesi pazar nasıl olur bilemiyorum hiçde sevmiyorum kalabalığı
en güzellerini alıp gidiyalar yaa bize bişi kalmıyo
saolsun ablam yolda acıktım bardakta mısır ısmarladı çokda cizeldi yanii
işte tek derdim kızımın hasta olması:94: o bi iyi olsa derdimiz kalmıck valla
he bu arda kızz günnüşşşşşş sana mikemmel bi, habarım var
14 ünde kocişim geliyooooooo çok sevinçliyiiimmm
az kaldı valla bi geleydi eyiydi :79: bayramda beraberizzz kocişimle
gezcessssss atlıcaz süpürgemize yallaahhh
izmite gidecekmişizz sinema yapcakmışızz hadi bakalım
inş dediğini yapar yoksaa hali harap görükmesin gözüme
neyse kızz hadi görüşürüz uykum geldi yatacammmm öptüm
o güzel yanacıklarından

Son düzenleme:
Sevgili günlük çok mutluyum, hamile olduğumu öğrendim bugün. Bu mutluluğun üzerine daha fazla cümle kurulmaz herhalde.

Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Sence neye göre karar vermeliyim günlük:26: sana niye soruyosam ben bile bilmezken neyin doğru olacağını sen nasıl bileceksin ki Neyse günlük kendim için, herkes için hayırlısı neyse o olsun

Bomboşş bi pazar günü sonundan Merhaba
Bugün bi tek epilasyon için dışarı çıktım.Epilasyonunda 3.seansını taaa 1 ay sonraya verdiler.
Umuyorum ki dökülmelerim fazlalaşır.
Bugün biçok kişiyle bi çok yere gidebilirdim ama kafamı dinlicem.
Dün gece eğlenceye gittik çok güzeldii..Kısa sürdü gerçi.
Her cumartesi akşamı gidecem bundan sonra..
Ama bu hafta Bursaya gidiciğiz bayram için...
ohh süper tatil kapıdaa yaşasınn..
O'nunla da aramız ii deel yani ne ii ne kötü sorunlarımızı çözene kadar görüşmüycekmişiz.
Ben beklerim neolcek..:79:

HAdi yatayımm artık yarın pazartesi pööffs..

Son düzenleme:
cok canım sıkkın ,bıseyım yoktu yarım saate kadar
durduk yere sıkıldım,hungur hungur aglayasımda var
sarkı dınleyıp aglamak ıstıyorum,canım yansın ıstıyorum sankı,canımı yakmak ıstıyorum
üff neden bunu ıstıo sımdı canm ,noldu sımdı
gıdıp yatsammı acaba ,gecermı yoksa mekanmı hazırlarımmm

Günlükk sıkılıyorum yaaa...

Canım bişeler yapmak istiyo ama bi yandan da hiçbir şey yapmak istemiyorum.

Özledim günlük yaaa...

Şu şafaklarımız hayırlısıyla bitsin ve sevenler çok mutlu olsunlar inşAllah günlük...

Uzatmıcam günlük, sevgiyle kal, hoşçakal...
:97:​

offf demekk istemiyorum günlük..
herşey yoluna girsinartık..
sadece bunu istiyorum zor günler..çok zorr
ben kimsenın etlısıne sutlusune karışmazken insanlara ne oluyor yaa..benım kendım verdıgım bı kaaraım var...
ne hakları var buna laf soylemeye tamam belkı ıyılıgım ıcın ama sonucta verılmıs ve uygulanmıs bi karar hala nedir bu konuşmalar..
ama sonunda patladım bitanesının kalbını kırdım..herkesın ıcınde ama üstüme çok geldiler..
herkesın bir sabrı var dimi?verılen kararlara saygı duymak gerek herkesın kendi hayatıı:89:
çok özlüyorum günlük:97:

Bu sabah kötü bir rüya gördüm uyandım erken bi saatte..
Kapadım sonra gözümü düşündüm güzel şeyler...
O güzel hayallere karşılık o rüyanın devamı geldi..
Ve uzun bi süre sonra tekrar uyandım!
Baştan gerçek sandım çok inandırıcı bi şekilde devam etmişti!
Batım evimdeyim baktım yataktayım baktım geceliğim üstümde yayılmışım yatağa yatıyorum.. Dedim rüyaydı evet evet kesinlikle.. Ama sinir bozucu bi rüya hatta kabus gibi bişey..
Ulan bi güzel rüya bölünse gözünü defalarca da kapasan yeniden uykuyada dalsan devamı gelmez,böyle bi rüyada hemen arkası gelir..
bu akşam güzel şeyler görmek istiyorum hem de çok güzel!

Cd'leri karıştırırken ve birden boş bi cd buldum üstünde bişi yazmıyordu ve taktım dvd'ye bakalım neymiş bu diye.. Birden İkimizin Müziği Çaldı ve ona yaptığım vermeyi unuttuğum slayt dönmeye başladı ekranda... Kalakaldım öylece buz gibi oldum ve o slaytı izlerken o beraber dolu dolu geçirdiğimiz koskoca 5 yılın hatırasını o kareleri izlerken tutamadım ve ağlamaya başladım... Öyle'ki okadar tutmuş kasmışımki ben uzun zamandır kendimi işte bunun için hiç durmadan ağladım ağladım ağladım ve gözlerim balon gibi oldu....

İçim eridi diyordum sadece kalıntıları kaldı diyordum ve henüz tam olarak tamir olmadı bu yürek diyordum ama o slaytı izleyince çok kötü oldum ben be günlük.. kapatmaya elimde gitmedi öylece izledim tam ekranın dibine oturdum bağdaş kurdum ve yüzümü iki elimin arasına aldım hem ağladım hem izledim... Biliyomusn 1,5 senedir ben sabahları uyanırken dişlerimi sıkarak uyuduğumu farkediyorum ve uyandığımda çoğu kez ağzım sım sıkı kapalı ve dişlerim acıyor oluyor, kasıyorum kendimi uyurken ve ellerimi sıkıyorum hep, Bunu çoğu kez annem ve babamda görmüş bi kaç kez dile getirdiler ama ben bilerek yapmıyorum istem dışı oluyor Neden bilmiyorum fakat 1.5 senedir yani ondan ayrıldığm günden beri uyurken dişlerimi sıkıyor kendimi kasıyorum...

Gidiyor musun diye sorma bana. Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de. Senin kadar endişeli… Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana Ama inandıramadım seni. Sen, sorgularken beni kafanda, Ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, Teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza. O dünya ki bazen minicik bir odada Bazen kentin ortasında şekillendi. Nasıl da güzeldi… Zaten varsın diye her şey güzeldi ama Sen buna inanmadın. Ah bu sorular… Yaşamak varken sevdayı delice, Niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben, aşk dedikçe sen, dur dedin. Ben, seninleyim dedikçe Sen, hayır dedin. Zaten az konuşan sen Olumsuz ne kadar sözcük varsa Bulup çıkardın ortaya. Bense hiç bir şey diyemedim. Ne kadar zarar vermişim sana meğer. Nasıl değiştirmişim seni. Oysa hiç böyle düşünmemiştim. Kimseye zarar vermek istemem ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki; gitmelerin zamanı şimdi. Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı. Ne sevişmelerimiz kalır aklında, ne sevda sözlerimiz. Rahat değilim diyordun ya, rahat ol artık. Gülüşlerini saklaman için bir neden kalmadı. Tedirginliğinin sebebi de kalktı ortadan. Biliyor musun bir tanem! Gidişim yürekten değil, zorunluluktan. Sanma ki, bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım. Sanma ki, benden sakladığın gülüşleri yalancı yüzlerde ararım. Seni de götürürüm yüreğimde. Her zaman yokluğunu taşırım. Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim. Ne yazık ki, tozduman edemedim kuşkularını. Ne yazık ki, kalamadın bana. Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde. Kokladıkça; bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın. Olmadı yapamadım Söz verdim tutamadım ben yine , Unutabilmek Mi Seni Asla Unuttum çok şeyi daha fazla, Koymadım yerine kimseyi Asla..

Evet Sevgili En güzel yerinde durdurdum şimdi, seyrediyorum eski filmi. Baştan yazılabilir mi aynı senaryo, tekrar çekilebilir mi aynı film, oyuncular hala aynı oyuncu mu? Gitme demiştim yüreğime, gitmemiş bak... Giden başka şeylermiş.... Tozunu aldım Yüreğimin dün gece, Şimdi koy bir yanına geçmişi, öbür yanına gelecek günleri.. Hangisinin acısıdır kıtaları sallayan? .. Hangisidir takdire şayan?

şu an sadece telli turnamı dinlemek istiyorum
hemde üst üste..defalarca
üst üste bıkmadan dinlediğim 2 şiir vardır;
yılmaz erdoğanın 2 şiir i...
sana bakma
ve
ben,senin beni sevebilme ihtimalini sevdim...adam okuyo be kardeşim
yazmayı geç,okumasınada hayranım onun
şimdi de musa eroğlu'ndan telli turnam'ı dinliyorum.ve uyuyana kadar,saatlerce dinleyeceğim
sözlere bak;vay vay vay

Telli turnam selam götür
Sevgilimin diyarına
Üzülmesin ağlamasın
Belki gelirim yanına cananıma
Hasret kimseye kalmasın
Sevdalılar ayrılmasın
Ben yandım eller yanmasın
Sevdanın aşkın narına cananıma

herşeyin bedeli var güzelliğinin de gün gelir ödenir öde firuzeeeeeeee

Hiç uykum yok günlük.
Halbuki sabah erken uyanmak lazım.
Rezene ve papatya çayı içtim.
Belki o etki eder de birazdan uykuya teslim ederim kendimi.
Allah'a emanet ol.

Günlüküm; bu sabah midem bulandı çok gün içinde de, bir an aklıma acaba dedim bebeğim gelmişmidir. keşke diye dua edip durdum çok ağladım bugün. Keşke bu hasasiyet bu bulaantı bir çeşit enfeksiyon belirtisi olmasa gelse kuzum off gene efkarlıyım umutsuz, saçmasalak bir haldeyim

Okadar dalgınım iki defa yazmışım:26:

Son düzenleme:
günaydın günnükkkk

uzun zamandır yazmıyorum sana daha doğrusu yazamıyorum...

bugün doğuma gidiyorummmmmmmmmmmmmm 2 oğluşumu kucağıma almaya bana dua et günnüş herkese söle oğlum ve benim için dua etsinler....:92:

selam günnük...
aslında buraya bebiş hakkında çok bişey yazmak istemiyorum, istemeden burayı okuyan bazı arkadaşları üzmekten çok çekiniyorum ama az buçuk ucundan da anlatayım dedim, pek çok dostum da burdan takip ediyo çünkü beni biliyorum
içimde inşaat var diyodum, hummalı bi çalışma var diyodum, boşuna demiyomuşum güllaç...nan kocaman olmuş görmeyeli velet 2 haftada baya bi bebeğe benzemiş, bööle sırtüstü de gelmiş yatıyo...muayeneye girmek için 2 saate yakın beklediğimi ve bundan kaynaklanan tüm stresimi bi anda unutuverdim onu görünce...doktorcum kalp atışına vs bakarken hop diye hoplamaz mı çılgın heralde "annem babam canlı yayına bağlandı bi kıpraşayım şunlara da akılları alınsın" diye düşündü çılgın...kocemle resmen kalbimiz duruyodu heyecandan...sonuç itibariylen herşey yolunda Allaha bin şükür
benim öyle bi doktorum var ki güllaç..istiyo ki evrendeki tüm kadınlar -başta kendi hastaları- 5 iz e bile hamile olsa en fazla 50 kilo olsun...adamın kilo almaya alerjisi var...2 haftada 1 kilo aldım diye dünyanın taşını yidim kafama kafama...düz kontak...
onun dışında güllaç, bayramdan sonraki hafta eğer velet gösterirse cinsiyetimizi öğrenecez Allahın izniyle...çocuk belki anlar diye şimdiden telkin ediyom: aç çocuum göster, tıpta utanma olmaz diye inşallah gösterir de doğum günümde en merak ettiğim haberi almış olurum
benden şimdilik bu kadar güllaç, si yu leytır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…