Popüler Konu Sevgili günlük...

kız günlüğümm

şafak: 11 az kaldı sevdiğimin gelmesine..

günler geçip gidiyo.. bugün düşündüm de 15 ay ne de çabuk geçti diyorumm..

ama ilk gititği zaman bu 15 ay geçer mi diyordum.. geçiyormuş günlük..zorda olsa geçiomuş..

o kdr çok mutluyum ki.. inş hayallerimiz gerçek olcak..Rabbim inş gönlümüze göre verir..

bu KKda asker yolu bekleyen birçok kızlar war..üzülmeyin kızlar zaman öle yada böle geçip gidioo..bi bakmışsınız aylar geçmiş gitmş..bnde hep diodum zaman geçmio gitmio durdu hayat diodum..ama şuda tam 11 gün kaldı sewgilimin gelmesine.ALLAH sizleri de kavuştursun tez zamanda..asker yolu beklemek cidden zormuş..bunu öğrendimm.hele hasretini çekmek daha da zor..

ama yolunu gözlemekte güzel..ahh bide hasretlik olmasa..daha da güzell oluverecek
çok seviyorum onu ya canımdan çok seviorum..o bnm herşeyim..
çokkkkkkkkkk özledim de
SON : 11 Başka yoK..

Dünyaya Birdaha Gelsem Sevgilim Arar Bulurum Yine Seni Severim
Cenneti Değişmem Saçının Teline
Ömrümün Yettiği Kadar Seni Severim

Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen.
Aldığım her nefesin sebebi sen.

içimden bu şarkıyı sölemek geldi..benden CANIMIN YARISINA gitsin.

ilk öncelikle haftanın ilk günü bir ferhat göçer konseriyle son buldu bugun.
çok eylendimm.adamın çok güzel sesi var..çok eylendirdi beni hem slow parçalarıyla hemde pop okuduğu şarkılarıylaa değişiklik oldu baada günlük.
şuan yorgunum yarın ingilizce dersi var.off ayaklarım ağrıyor ..
aldım yanıma kocaman suyumu birde açtım emre aydının çok sevdiğim o şarkılarını....
hiç öyle tarzım değildir rock falan fakat emre aydın dedimmi orda duruyorum.adamın sesi ve şarkıları çok güzel..
anlamlı günlükçümm
Bitiyorum her nefeste
Ne halim varsa gördüm
Çok koştum, çok yoruldum
Ve şimdi ben de düştüm....

aşkımıda özledim bugün ya..canyarim

brolinin doğumu iyi geçer inşllh gümlük ne güzel bir duygudur ahh ahhh.

çok üşüyorum askerim olsa da ısıtsa ellerimi...

amaaannn
milletin günlüğünü okuyım diye,geçmişe gitmiştim,lirik güzelinin mesajına yanlışlıkla katılmadım yaptım
mesajını okumadım bile oysak.bakmasın günlük söyle ona olurmu
hay sakar elim

edit:tam yazıcaktım pc kapandı:)
bu arada 'seçim kaldır'butonu varmış:)onu da yeni fark ettimbenim gibi yanlışlıkla 'katılmadım'butonu na bastıysanız,seçim kaldırdan sorunu halledebiliyosunuz:87:
neyse okumaya devam ediyim,hallettim onu

Son düzenleme:
Günlüğüm günlerdir bir koşuşturmacadır gidiyor. Cumartesi İzmir'e kaçıyoruz Allah nasip ederse. Eltimciğimi göreceğim Hediyelerini hala alamadım. Yarın alışveriş yolları göründü bana. Kendime de cicişler bakacağım, beğenirsem de alabileceğim Eşim illallah etti benim bu beğenememezlik huyumdan Ben de seni nasıl çabucak beğenip de almışım diye dalgaya vuruyorum Oyyy canım aşkım benim Çok kararsız kalıyorum be günnük. Napayım her zaman almıyoruz sonuçta, alırken ince eleyip sık dokuyorum. Biz kadınların bu alışveriş sevdası ve kararsızlığı başa bela hakketten günlük :90: Bugün açılışımız vardı. Ferhat Göçer geldi bilin mi Adamın şarkıları müthiş ya. Yaklaşık 10.000 kişilik bir kalabalık şarkılarına eşlik etti, salon yıkıldı adeta. Afili yalnızlık, dalgalandım da duruldum, cennet, bir şarkısın sen, biri bana gelsin, üzüm... Hepsi harikaydı. Neyse günnüşüm şimdilik sana Ferhat abimizin çok sevdiğim bir şarkısı ile hoşçakal diyorum. Şarkı canım aşkıma hediye olsun

Herkesin var bir hikayesi
Gidenleri var kalanları var
Hiç bitmeyen şikayetleri
Sönenleri var yananları var
Seni ilk gördüğüm o günden beri
Adına aşk deyip bağlandım
Hem mutluluğu paylaşmaya
Hem acılarına ortağım

Sana ait bütünüm senindir özüm
Kimseyi görmüyor inan ki gözüm
Asla vazgeçmedim yemin ederim
Arkasındayım hala verdiğim sözün

Aklıma gelince o güzel yüzün
Her yanımı kaplıyor tatlı bir hüzün
Aynı rüzgara vurgun iki yelken
Aynı salkımda ayrı iki üzüm

selam cicim...
ayy sıkıldım,dolaplarımın içini düzenledim ve bidaha kıyafet almamaya karar verdim :84:
bugün annemle evde bişeyler yaptık,sabahtan beri sadece kahve içmek için oturduk hıı...
bi de nezamandır aklımda olan aynamla uğraştım...
buraya da koydum,ellerime sağlık :93:
ağşama da anneme gidicem,yarın arkidişe gidicez inşallah...
öyle işte...
hadi yine görüşmek üzere :80:

yoruldum günlük ya
misafirlerim vardı
dün temizlik buğünde ikram içinde koşturdum.
güzel bir gündü şikayet değil.
ama günlükk hamile hamile misafir agırlamak zormuş yaaa.
yarın akşama kadar yatacagımm.

Günnük bayramda biryerlere kaçabilsem keşke yaaaa
Canım tatile çıkmak istiyorrrr.2-3 günlüğünede razıyım
Benim şu anda bunları yazmaya bile vaktimin olmaması gerekiyo biliyor musun.
Başımı kitaplardan kaldırmamam gerekiyooo:97:

Ne diyim bilmiyorum...
Kötülükleri gözlerine yansımış, kötü bakışlı mahluklar dalga geçer gibi bir puanla yediler hakkımı...
Gözümün önünde üniversite hocasının selamıyla geleceğimi çaldı belki de...
Ben hak etmediysem kaybettiğime üzülmem, denedim der susarım.. Ama bu benim hakkımdı...
Nasıl karşılamak lazım bilmiyorum ki, nasıl atlatmak lazım, bu kadar hırçın karşılamak istemiyorum ama delirecem sanki...
İçimden neler geçiyor kendimi tanıyamıyorum..ama yok ilk defa dua ederken artık o insanlara da dua edeceğim layıklarını bulmaları için, ısrarla, kararlılıkla...

Geçer Bu da geçer diyebilmek, söylediğime inanmak istiyorum..
:

Son düzenleme:
askerimle yarım saat telde konuştuk.gelecek için bazı planlarım vardı onlardan bahsettik.bir de bulaşık makinesi almayı düşünüyordum,onu söyledim falan,sırf çeyiz muhabbeti yaptık şunu alalım bunu alalım diye,öyle mutlu olduk ki ikimizde
bu arada babasınınAntalya'da arsası vardı onu satmış,parasını da bize ayırmış komple, çok heyecan yaptım ve çok mutluyum be günlük. 8 yıldır heyecanımızı kaybetmedik,dilerim hep böyle deevam eder.
msn iletimi paylaşmak istiyorum seninle
HiÇBiR HaRFi SeNSiZ BiR CüMLeYe KuRBaN ETMeDiM....

Slm günlük.
Uzun süredir uğramıyorum sana:97:
Dolu dolu geçiyo günlerim nasıl geçtiğini anlamıyorum bile
Bu bugün evdeydim temizlik ,yemek , çamaşır vs derken yorulmuşum
Yarın yine yokum.
Zaten eskisi kadar takılamıyacağım sana ,dikişlerimi tamamlamam lazım artık
Bi sürü çizimim var dikilmeyi bekleyen

Bayramda bi kaç günlüğüne memleketime kaçabiliriz
Dayımın torununun kınası ve düğünü var azıcık döktürürüz belki :86:
Bayramdan sonra kayınvaldeyle koltukalrı değişiyoruz
Ben onun koltuklarını evlendim evleneli çok beğeniyorum
Oda sıkılmış onlardan kaba oldukları için
Bende bana ver anne seni sıkıntıdan kurtarayım ben bayıla bayıla kullanırım dedim
Onada benim çekyat takımımı vericem o böyle seviyomuş
Evime taşındığımda birde o koltukları bi güzel kaplatırım yeni gibi olur :82:

Nese benmki gelir birazdan gideyim salata yapayım

:86:

Son düzenleme:
Pembişim
Dün yaptığım yemeğe eklediğim sütten zehirlendim.
Bütün gece öyle bir mide ağrısı, öyle bulantı çektim ki sorma gitsin.
Bütün günümü doktorda, tahlillerle geçirdim.
Yediklerimi çıkardığım için şanslı olduğumu söyledi.
Sağolsun bir sürü arkadaşım aradı beni.
Hatta biri askerden aradı canım benim
Ama beyimiz haberi olmasına rağmen bütün gün aramadı beni
Akşam eve gelip msn açtığımda sormak geldi aklına.
Kimler kötü gün dostuymuş, böylece görmüş oldum.

Hastanede öyle şeyler gördüm ki pembişim...
Ameliyathane önünde öyle konuşmalar duydum ki...
İnsanlar nelerle uğraşıyor, sen nelerle diye sordum kendi kendime.
Canımız sağ olsun da, gerisi hikaye...

Günlükcan biliyor musun sevgilim bana melekli taç almış canım ya benimm ya nasıl sevindim bir bilsen Melekleri objelere ,küpelere ,kolyelere fln fistan nasıl hastayım nasılllll .Annem bazen bu duruma kızıyor ama biriciğimmm benimmm dayanamıyor kızına hep melekli kolye, objeler alıyor .En son bende kendime duvara asmalı melekli süs aldım ama onu nereye asacağımı bulamadım .Neyse bi ayar çekicem artık :78:

Şimdilik kaçtım indirmem gereken filmler var .

Son düzenleme:
Yazacak çok şey var ama bana kalsın hepsi..
Migren hafifledi.. Ama kalbim sancıyo günlükcan..
Sabah 9da annem ameliyata giriyor.. 10 gündür kanaması kesilmedi ilaçlar fayda etmedi
Canım nasıl yanıyo anlatamam sana sabahtan beri.
Annecim Canımın Canı Sen İyi Ol Ben Hüzünlerde Boğulmaya Razıyım..
Yeterki eskisi gibi cıvıl cıvıl ol etrafımızda ışık saç
Seni çok seviyorum yaşama nedenim..

Çok hastayım günlük... Midemde bir bulantı tam 1 haftadır. Dayanılmaz oldu artık. Ara ara ateşim de çıkıyo:85: İdrar yolları enf.dan değilmiş. Yarın agem hastanesine gidicem... Sevgilim de yanımda değil... O burda olsa destek olurdu bana en azından :85:

İnş. ciddi bişi çıkmaz...:2:

mutsuzum hepi topu hepsi bu işte..

duygularım.. öldü sanıp üzerine gazete örtmüşüm.. gömmeye bile zahmet etmemişim..oysa hala canlı duruyorlar işte sadece biraz fazla yara almışlar..

Teyze oluyorum demişmiydim sana?
Hatırlamıyorum...
Ama bizim ufaklığın sabrı yok erken gelicek.. .Daha zamanı olmasına rağmen doktor bu hafta sonuna kadar beklemeyebilir demiş:)
Minik ve tek erkeğimiz bizim o :)

Nur topu gibi bi migrenim varmış :88: Ben bu yaşıma kadar onu sinüzit diye biliyodum. Ama böyle karıştırmalar oluyo dedi doktor. Günlerdir çektigim baş ağrısının sebebi buymuş demekki. :2:
Bi ton ilaç verdi. Aralarında antidepresanda var. Her gün akşam 7de almam gerekiyomuş. Alıyorum ama 9da nasıl uyku bastırıyo tak gidiyorum. Geçen gün ablamlar gelmişti bize , film izliyoduk ne ara uymuşum hatırlamıyorum uyandıgımda ablamlar gitmişti :86:

Saçlarım öyle uzadı ki belime kadar geldi. Buna çok mutluyum aşkım izne geldiginde beni çok değişmiş görmeli. Saçlarımı siyaha boyadım onun özel istegiydi bu. Avondan bi sürü siparişim vardı onlar geldi. Ruj tam istedigim renkte harika. Çok güzel görmeli beni gelince askerim :108:

Bu gün çok çok konuşabildik telefonda. :102: Askere gitmeden önce olsa buna bile az derdim ama şimdi 80 dakika nasılda çok görünüyor gözüme. Bu askerlik sabretmeyi ve hep olumlu düşünebilmeyi , azla yetinmeyi öğretti bana. :103:

Bide iş bulabilsem çok iyi olacak. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. Sürekli babama yük olmakta istemiyorum artık eve bi katkım olsun istiyorum. Hem istedigim herşeyide alabilirim böylece. Hayırlısı bakalım..:126:

Son düzenleme:
Günlük ... :97:

Yarın sınavım var çalıştım, inşAllah iyi geçer...

İçim sıkılyo yine günlük :97:

Zaman biranönce geçsin istiyorum...

192 ... Yanlışlıkla 292 yazıyodum nerdeyse günlük

Şimdi ki hedef plakalar inşAllah :78:

Tadım yok yine günlük anlamışındır... gidiyorum hoşçakal :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…