Günlükcan Günaydın..
Öncelikle Sevgili Hemşom Abatu'ya Tşk Ederim
Evet Çok Üzüldüm Ama Artık Yağmurdan Sonra Çıkan Gökkuşağını İzlemenin Vakti Geldi
Bugün Yine Görüşecektik Ama Migren Belası Tuttu Bırakmıyo Yakamı :2:
Artık Akşama İyi Olursam Toplanırız Arkadaşlarla
Evdeki Gerginlik Belirsizlik Bitse Dahada İyi Olacağım İnşallah Biran Önce Bi Karara Bağlarlar İşi Yoksa Dahada Kötü Olacak Bizler İçin
Neyse İlaçlarımı Aldım Dinlenmeye Çekiliyorum Öptüm Şekerim
Merhaba günlük :) 2 gündür yazamıyorum özlemişim seni :)
bu arada bebiş bekleyen annelere saygılar allah hayırlı evlat versin size ömür boyuda mutlu sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim ailenizle
sevgili günlük ameliyatımdan bahsetmiştim yaa geçenlerde iyice günler azalıyor korku sardı beni ölüm korkusu hani ölmekten değilde annemin sevdiklerimin ve sevdiceğimn üzülmesini düşünmek
beni mahvediyor be günlük
biliyorum annem dayanamaz bu acıya ölmem sonuçta tek giren ben değilim dimi o ameliyata :)
sanırım kafayı yicemde çaktırmıyorum :) bu arada çok yorgunum be günlük
dün pazar pazar şirkete gittim sonra sevdiceğim eve bırakıcaktı ama bacağımın ağrısından mahvolduk ikimizde acile gittik branşlı doktor yoktu sonra evde dinlenince geçtii ama fenaydı
sanırım soğuktan oldu
dikkat edin kardeşlerim soğuk almak bir bayan için çok kötü
birde günlük bayram temizliği de geliyorrr şirkettede çok iş var bütün işleri perşembeye bitirmem lazım stres var off
birde sevdiceğim ve abimle bugün yemeğe gideceğiz
2. kez görüşmeleri ama doğru düzgün konuşamamışlardı heyecanlı olacak :)
dua edin bana emii seviyorum sizleri
Haftasonu ne çabuk geçiyor günlük ya
Pazar günü biriciğim süpriz yaptı bana düğün günümüzü 5 haziran 2011 aldık
Ben çok istiyordum öyle olmasını 4 Haziran 2010 nişan günümüz / 5 haziran 2011 ise düğün
İşyerinde sıkıntılarımız var yine sanırım alt katağa ineceğim ne olacak bilmiyorum...
hiç istemiyorum alıştım ben bu katta çok sıkılıyorum hemde çok
Selam Günlük; Dün saçlarımı tekrar sarıya boyattım, aynı eşimle ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi Çok beğendi, salonda ütü yapıyordum o da tv seyrediyordu, kafamı çevirip baktım meğer beni seyrediyormuş :78: Bana "seninle ilk tanışmamızdaki gibi hissettim kendimi birden" dedi, çok mutlu oldum :97: Çocuk çalışmalarına gelince ; ne zaman regl olacağını bilmeyen bir ben varım galiba...Hiç öyle takvim felan tutmadım şimdi de sıkıntısını yaşıyorum.15ine kadar beklicem bakalım, bundan sonra da tertip düzenli olup günlerimi bilicem :78:
günlük dayanamıyorum artık da-ya-na-mı-yo-ruumm...
istanbul'u, geçmişimi çok özlüyorum. ben gene o şehirde, gene sevdiğimle olmak istiyorum.orada okumak istiyorum...
gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlicam nerdeyse. 1 seneden fazla oldu alışamadım işte buraya, alışamadım. okuluma, arkadaşlarıma bir türlü ısınamadım. hiç bir şey hayal ettiğim gibi gitmedi. aslında isyan etmek de istemiyorum bir çok şey de güzel aslında. her şeyin güzel yanlarını görerek mutlu oluyorum ama bazen gene böyle bazı şeylere olan özlemim tavan yapıyo. şükürler olsun Rabbime bu günleri de gösterdi bize, mutluyuz, karışan eden yok bize ama bunları birde istanbul'da yaşasaydım ya keşke...
nolur en kısa sürede oraya geri dönelim, nolur eğitimime orda devam edeyim. bu şehirde gerçekten mutlu olduğumu hissedemiyorum...
cumartesi akşamı gördüğüm rüyanın güzelliğini sana nasıl tarif edebilirimki günlük.
bölesine güzel, herkese nasip olmayan bi rüyanın etkisindeyim hala.
aslında sanada anlatırım ama bu tarz rüyalar anlatılmazmış...
o mübarek bana o güzel cümleleri söylediğinde aklımdan gecen tek şey bebeğimdi..
tamam bebeğimin olmaması için hiçbir engel kalmadı diordum rüyamda.
o öylesine bi güzelliktiki.
gecenin bi vakti ağlayarak kalkmama neden oldu...
ve o an hemen eşime anlattım rüyamı.
oda şoklar içersinde dinledi beni...
ne yazdıgımı bile bilmiorum günlük yaaa.
hala rüyanın etkisindeyim çnk.
belki bu ay olur haaaaa.
gelir belkide bebeğim..
Günlüğüm ahh... Aşkımın askerlik yeri belli olucak bugün sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum :18: 15 Ay nasıl ayrı kalıcaz biz Hayırlı yerlere düşsün inşallah ..
Günlükçüm merhaba;
yine,yeni bir haftaya Bismillah!dedik..
İnşallah çabuk geçer bu hafta..
kocişim yok cumaya kadar.
bu sabah çıktı yola..
yalnızız kuzumla cuma'ya kadar..
pazar günüde inşallah yola çıkıcaz..
önce eşimin memleketi,
sonra bayramın 2.günü de benim memleketime geçicez inşallah..
özlediiim günlük..
şöle kafa dağıtalım azcık..şu tatilde.
annem kızıma bayramlık almış..
yavruma nasılda yakışır..
heyecanlıyım be günlük..
aileme kavuşucam..
bayramlarda bitior..yani başka izin yok.
teee yaza kadar bidaha gidemeyiz sanırım..
bakalım kısmet yine de..
azcıkda buruğum ama canımı sıkmamaya çalışıorum..
nie mi?e kociş yok..
o olmadı mı olmuor be günlük.
kociş,kızım ve ben mutluyuz üçümüz çok şükür..
pazar günü ciciler aldık kızıma..
hava çok güzeldi.parka götürdük,dolaştık biraz..
nası mutlu oluor görmelisin..
yavrucum benim yaa..
herşey onun için ki zaten..
neyse günlük gelirim yine..
benden şimdilik bu kadar.
byeee !
Hayatımda ilk kez keşke ölseydim de bunları yaşamasaydım dedim bugün,canım her geçen gün daha fazla acıyor iyileşiceğime.
Günlükk ne zaman mutlu olacam ben yoruldum artık ağlamaktan yeter ya nolur yeter daha fazla kanatmayın yaralarımı
o cok güçlüymüş günlük..ben değil..ben değilim:(( ve ben hep hayatımda sevdiklerimi haddimi aşarak korumuşumdur ve belkide hep bunu bekledim tüm beni sevdiğini düşündüklerimden..ama görmedim..kimse yok..gerçekleri anlatmaya gelince kimse yok..herşeyi gören pek cok kısı var ama...yok işte günlük..ben tek başımayım..karşımdaki molozdan bır beyınde olsa anlamasa bıle 3 kısı aynı seyı konusunca anlamayacak kadar bir mahluk degıl bence:( ama yok ne 3 u bır bıle yok..tek basıma savastıkca batıyorum tek basıma basaramıyacagım salak degılmı evet salak o kalkıp para mara dusunmeyıp yanına konusmaya gıttım tefaruaTI ANLATMIYORUM..daha ötesı varmı..hangı kız onun ıcın bunu yapacak.. hayır baska sey deseler gene yapardım savasırdım hanı kısı bunu yapar..gercekten asık olan degılmı..bırt Allah ın kulu bu gercegı gö<züne sokmadı oda görmemek ıcın savasıyor onun tek basdına gorecegıne oyuzden umudumda yyok bende bittim kalmadı benden bişey
Okuluma gitmek istiyorum ben kaydımı dondurduğum için pişmanım sanki, 10 ay kaldı şafak sayar gibi gün sayıyorum kaydımı yenilemek için. Acelecimi davranıyorum bilmiyorum. Mezun olduktan sonra iş garantimde yok. Okula gitmezsemde yükselme ihtimalim yok. Kararın ne olursa olsun ben arkandayım diyo sevdiceğim ama gidiceğimi düşündüğü zaman yüzü düşüyo napıcam ben? Hayat neden bukadar zor olmak zorundaki ???
hepimiz süpersek, hepimiz kendimizi, aklımızı beğeniyorsak, hepimizin çocuğu eşi annesi mükemmelse. kim kötü kime laf anlatamıyoruz ki. nerde hata yaaaa
ben yanlış zamanda doğmuşum günlük
bu devrin insanı değilimnolurdu 80 li yıllarda genç olsaydımtürk filmlerinde duyduğumuz yabancı disko şarkılarının moda olduğu yıllarda:
103:dün 80li yılların popüler şarkılarını dinledim sabaha kadarhatta kliplerini izledimyok böyle bi lezzet ya:119:
bizim 90 lı yıllar şarkılarımızda çok eğlenceliydi...tarkanın kıl oldum ağbi si bile,şu anki pop şarkılara bin basar
yada annemlerin zamanında doğsaydımkızların tarık akan ve cüneyt arkın a aşık olduğu yıllar
kadınların mini etekli,apartman topuklu,uzun pardesülü.bol eyelinerli yılları:97:
erkeklerin jilet gibi giyindiği,kadınlara kadın gibi davrandığı yıllar...sana aşık yalnız ben,ben olayım sevgilimgibi eski şarkıların moda olduğu yıllar
özetle eskiyi yaşamasamda çok arıyorum ben günlük...:26:ben bu devire ait değilim.
hiç eğlenceli değil bence bu devirbende içimde yaşıycam o eski yılları
aslında hayattan çooook büyük beklentilerim yoktu:2:
mütavazi tutdum beklentilerimi ,hayallerimi hep
küçük şeylerle mutlu oldum heeep
ben çok değil sadece mutluluğu istedim, istiyorum da :97: :97:
Günlük herşey çok güzel
Ruh çağırma geyiği yaptık bugün okulda boş derste
Tabii ki gelen giden olmadı
Ama aniden çıkan bi sesle herkes irkildi
O yine rutin bakışlarına devam ediyor
Cesaretsiz şey
Ben de sıkıldım haliyle
Diğer taliplerime bakıciim cesaretsizliğine yansın di mi.