Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüküm bugün hic sIkILmadan okulda 6 ders durabildim...
evet bu benim icin cok önemli... :92:
biliyorsun son zamanlarda bayagi zorlaniyorum...
okula olan hevesim tamamen bitmis durumdaydi...
sinavlara calisamiyordum, okula gitmiyordum...
cok sükür düzeldi biraz... :81:
iki dersi gectim sayilir günnük...
darisi diger derslerin basina insallah....
bazi dengesizler moralimi bozdu günnük ama takmiyorum artik...
hadi ben forumu turlamaya basliyorum görüsürüz günnük...

Bugün Kuzenimde Kahvaltıdaydım, Aynı binada oturuyoruz kapılarımız karşılıklı .. Kahvaltıda oda anladı bendeki durgunluğu ve biraz onunla dertleştik, bu böyle olmicak hadi biraz kafanı dağıtalım kalk hazırlan bişiler yapalım dedi ve ben eve geçtim hazırlandım koyulduk yola, mağzaları geze geze olivyuma geçtik ordada biraz gezindikten sonra kuzenim hadi filme gidelim dedi..
"New York'ta Beş Minare" filmi için 4 seansına bilet aldık, 1 saat vaktimiz vardı bişiyler yiyelim dedik ,yemeğimizi yedik ve salona doğru ilerledik.. Kesinliklee Gidilmeliiiii.. Gerçekten "Beyaz Melek", "Güneşi Gördüm" ve son olarak bu film gerçekten adam yaptımı yapıyorr yaaa... Çok Güzel Mesajlar Veriyor...
Dipnot: Bitliste sizi öyle bi sahne bekliyorkii; Önce gözyaşlarınız firar ediyor,sonra kalbinizden vuruluyorsunuz.işin özü mahsun yine kalbimizden vurarak noktayı koyuyo filme.çok başarılıydı...

Ordan Çıktık kahve içelim dedik bir güzelde kahve keyfi yaptık , tekrar gezmediğimiz mağzaları gezdik ve hava güzel diye yürüyerek eve gitmek istedik.. 7 gibi evdeydim ve Bugün Gerçekten iyi geldi heleki o filmden sonra

CANIM KUZENİME BİR TEŞEKKÜR BORÇLUYUMM, İYİKİ HAYATIMDA ETRAFIMDA BENİ MUTLU ETMEK İÇİN ÇABALAYAN BİRİLERİ VAR.. AİLEM VE AKARABALARIM GERÇEKTEN ŞANSLIYIM BEN.....

Son düzenleme:
günlük bu hayat çok zor gerçekten, insanlar çok zor
nasılda sabrımı zorluyolar
her yerden bi darbe alıyorum, çok yoruldum artık.
Allahıma sığınıyorum yapıcak hiçbişeyim yok başka çarem de yok.
bugün yaşadığım olay beni mahfetti zaten. üstelik en yakınım.
napıcam ben bundan sonra ne yaptım ki bu kadar ona hala öfkesi azalmadı bana
azalmaz da artık bu saatten sonra...
Allahım bana sabır ve dayanma gücü versin. çok mutsuzum

Selam günlük naber
Ben bildiğin gibiyim işte koşuşturma bitti bu hafta evdeyim kendi halimdeyim :79:
Haftaya da bayram telaşı başlıycak olsun aşkım gelcek yaaa İnşallah bu sefer her şey amaaa her şeeyyy çok güzel oluurrr amiiinnnn...
Bikaç güne kadar da kpss sonuçları açıklancakmış bakalım naptım pek umutlu değilim gene ama bakalım artık hayırlısı inşallah günlükcüm herkesin hakkında.
Beklemek ne zor şey valla yaa..Bi yandan iyi bi yandan kötü.İyi çünkü birbirimizi bu süreç içerisinde daha iyi tanıyacağımızı düşünüyorum; kötü çünkü çookk uzun bir süre var.. Bazı şeyler beni çok korkutuyo günlük inşallah korkularım boşadır..
Bugün düşündüm de günlük, ben bu yaşa kadar hayatın toz pembe yanlarını görmüşüm hep. Şimdiye kadar kendime dert edindiğim şeylerin aslında ne kadar boş, anlamsız şeyler olduğunu anladım. Asıl bu yaşımdan sonra insanların esas yüzlerini görmeye başladım. Aslında iyi gözüken insanların içten içe nasıl şeyler düşünebileceklerini biliyorum artık. Ben daha böyle bikaç şey gördüğüm halde korktum günlük hayatın gerçek yüzünden. Çünkü insanları ben gerçekten nasıl anlayıp nasıl hareket edicem?? Hep el üstünde tutuldum şimdiye kadar, ama başkaları ailenin yıllarca emek verip el üstünde tuttuğu seni bir çırpıda hem de ailenin gözü önünde harcayabiliyorlarmış sen ne kadar onlara iyiler desen de.. Peki ben nasıl güvenicem insanlara günlük, yarın da aynı şeyleri yapmıycaklarını nerden bilicem. Zormuş gerçekten zorr. Hani derler ya aileler önemli evliliklerde öncelikli falan diye.Ben hep derdim aman nolcak iki kişi birbirini sevdikten sonra gerisi boş diye işte öyle değilmiş günlük aileler o iki kişiden çok çok daha önemlilermiş. Keşke bazı insanlar o çiftin mutluluğu için bazı durumlarda susmayı da bilseler, hep karşıyı suçlamasalar...Neyse bundan sonra yaşayıp görücez hep birlikte neler olacağını. Zaten bi daha böyle bi şey olursa ben ailemi tutamam artık. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Bak gene aynı konulara girdim günlük güya kafamı dağtmak için gelmiştim buraya. Ne kadar doluyum ki düşün her an bu konu aklımda.. Hayat karşısında güçlü olmayı becerebilsem keşke..Keşke başkaları gibi mutlu rolü yapabilsem.. Pollyannacılık oynayabilsem.. Ama yapamıyorum işte..
Neyse şu an benim için önemli olan benim ve aşkımın mutluluğu, huzuru. Hep dua ediyorum zaten bizim mutluluğumuza, huzurumuza engel olmak isteyen haset, fesat insanlara rabbim izin vermesin diye. Allah bizim ve sevgimizin yanında olsun hep inşallah ve tüm sevenlerin...

Başım çatlıyor günlük uyku düzenim berbat oldu yine Karmakarışık duygular içindeyim günlük kafam hep bir şeye takılıyo acaba diyorum:85:
Biliyo musun hediyem geldi günlük canım kankam minik06 aldı yine bana Ördü kader ağlarını günlük ayırmıyo minikimle beni Yine şahane şeyler almış
O kadar güzel dostluklar kazanıyoruz ki günlük anlatamam keşke hepimiz aynı şehirde olsak görüşebilme şansımız olsa hep beraber olsak nasıl güzel olurdu sanalda bile dostluğumuz bu kadar güzelken normalde düşünemiyorum kk sayesinde şahane dostlar kazandım-k günlük çok şanslıyım-z

Dün belli olucaktı acemilik yeri..3 gün içinde demişler..bugün olur artık dimii... yaa çok çok heyecanlıyım yaaa günnüşüm...rrüyalarıma giriyor.hep onu geçirdiğim anı yasıyorum tekrar tekrar..Nasıl ağlıyoruummm..Geçirmeye gitmicem karar verdim

Son düzenleme:
Günlük be
Dişim şişti, ağzımın içinde top var sanki, kelimeleri yuvarlayıp duruyorum:94:
Cümleye bi başlıyorum, cümleyi bitirdiğimde ağzımdan çıkanları ne kadar saçma oluyor
Ama ben akıllanmam, yıllardır çekiyorum ağrıyı, ilaç alıp, ağrı geçince gitmiyorum doktora, başıma bi iş açıcak, görücem o zaman anyayı Konyayı

Benim kız şarkıcı olcak galiba kız günlük, bi şarkılar uyduyor, yarılırsın gülerken
Son bestemizi de seninle paylaşlayım
Gelin, kaynana nay na nay
Gelinle kaynana nay na nay
Ama bunu kızımın ağzından dinliyceksin, varya yılın şarkısı olmaya aday yani

gut morning güllükkk
hamilelik hormAnlarının insanı 180 derece döndürebildiğini yaşayaraktan tecrübe etmiş oldum sonunda...
dün akşam kocem geç kaldı aradım, işten daha çıkmamıştı sesi de baya bi beter..."ne oldu" dedim "bişeyim yok" dedi...anladım tabe var bi sorun...herneyse, metrodayken bi daha aradım, sonuçta artık ofiste değil anlatabilir diye düşündüm yine iyiyim ben dedi...
tam yemeğe gidecez "iş yerinde beni çok fırçaladılar" didi...ben de yani ısrar felan etmeden sordum ne olduğunu...."ŞİMDİ SUUSSSS EVDE KONUŞÇAZZZ SUSSS DEDİMMM" diye bi höykürdü... anam bana bi dokundu başladım ağlamaya...k.valide k.peder de üzüldü..."oğlum yansıtma iş sorunlarını " felan didiler ama geçmiş olsun... normalde böyle bi durum olsa terbiyesizleşmeden ben de veririm cevabını ama hamilelikten sanırsam pek bi alıngan oldum...
eve gidince de siniri geçsin diye yalnız bıraktım vurdum kafayı uyudum akşam 9 da... ee dünyanın en absürd rüyaları da peşisıra geldi tabe...
kaçırılmaktan, jinekoloğumun bize yatıya misafire gelmesine kadar pek çok manyakça rüyayı, holivud tarzı bi kurguyla gördüm güllük hee bi de ne zaman içim sıkılsa halen lisede okuduğumu görürüm, netekim dün gece de formamı arıyodum evde
herneyse güllük, inşallah kocemin sorunları hallolur böyle olmak hiç hoşuma gitmiyo
hadi görüşürük bebeeem

Günaydın günlük...
İçim çok sıkılıyor, bazen ruhum bunalıyor...
Rüyalar gördüm yorumuda iyi çıkmadı. Kötü olaylara işaretmiş.
Hayır olsun inşallah.

Günnük yazdım yazdım sildim
Sonra gelir yazarım

Şuan Tek İhtiyacımız Olan Dua..
Annecim Ameliyatta.. Canı Yanıyomudur Günlükcan?
Nasılda Korku Doluydu Gözleri...
Fazla Kalamıycam Tşk Etmek İstedim Destek Olan Arkadaşlara..
Birazda Olsa Şu Hastane Havasından Kurtulmaktı Amacım..
İyiki Varsınız!

söyle ona anneside kendiside çok iyi olacak günlük...

Şu dokuz günlük tatilde alıp sevgilimi tatile gidesim var..Sadece gidesim var Hala nişanlı olsak annem gönderirmiydi acaba diye düşünüyorum.:26:

.Günlük yaa İş yerimde sürekli uzaktan takip eden çocuk ailesinden haber göndermiş istemeye gelicez diye..Nerede görsem karşıma çıkıyor..Beni görmek için mesaiye kalıyor ki birlikte çıkış yapalım Ayy aşkım duymasın gizli hayran kitlemi..askere gözü burda kalarak gidicek yoksa Onu çok seviyorum..Benim cnm.. 5.30 Olsada çıksam..
Ah annemde yok bu akşam anneanneme gitti..akşam aşkımlara oturmaya gideyim ben..
Günlük yaa nişanlılar ayrılıp barışınca tekrar nişanlı oluyor da ben neden gizli saklı buluşup üstüne üstlük görüşünce annemden fırça yiyorum:78:
22 yaşıma giricem ama kendimi 15lik liseli kızlar gibi hissediyorum..:82:Annecim biz barıştık evlenicez kabullen artık. Geçen gün asla olmaz dedi .. Çok kızgınmış ona ama bırakta kendi sorunumuza kendimiz çözelim.Kavga ettik ayrıldık sadece.Ortada büyütülcek bir sey de yooook.Hata bendeydi çoğunlukla..Ama artık istemiyormuş..:84:Ahhhhh be günnüş..Askere gitsin gelsin asıl o zaman başlıyor referandum süreci :18:

Merhaba Günlükcüm,
çok yorgunumm birazda burukk
dünkü yemek güzel geçmedi
abimler sağolsun baya geç geldi o yüzden saat 10,30 da yemek için bir yere oturduk 12 ye doğruda ayrıldık yemek sırasında benimkinin ne kadar doğru bilemiyorum
ama yalanını yakaladım.
bi sinirim bozuldu ki sorma
çaktırmamaya çalışıyorum gülüyorum ediyorum
sonra dayanamadım gizliden msj attım okudu suratı asıldı
ah be günlükk içim bi acaip
abim gidiyoo yurt dışına :S evde tek annemle kalcaz yalnız
keşke o insan bunları yaşatmasaydı bize keşke yanımızda olsaydı neyse
benimde ameliyat sürecim hızlanıyor cuma günü olacam inş
çok heyecanlıyım ama abimin gitmesi derken hangi birine üzüleceğimi şaşırdım
bu arada askerlik 9 aya düşmüş öyle diyor benimki
uyuz şeyyy inş 9 ay yapar askerliğini
ay birde dün sahildeykenn benim uyuz varyaa uyuzz arrkadan çok kilolu gözüküyorsun dedi
bi sinir oldumki sorma ama hiç takmıyorum galiba
yani diyetteyim zaten ama cuma günü geldi daha zayıflayamam uzun süre
iyi yemem lazım iyi olmam lazım offf offf
bugünde böyle günlük iştee
bi acaibim başımda ağırıyooo amannnnnn

hepinizi çok seviyorum
gönlünüz iyiliklerle dolsun inş
ne olur yardıma muhtaç canlıları unutmayın olurmu
insan veya hayvan
özellikle hayvanları es geçmeyin bir lokme yemek artığı birazda su yeter onlara ya da
10 tl kadar tutan su ve mama masrafı
ne olur sessiz çığlıklarını duyun
allah herbirimize yardım etsin..

Haklıydın hep sen, acılar bedava, mecburduk hep uzaktan bakmaya
Çok yorgunum ben, eski bir saat gibi, hırpalandım Istanbul gibi

Bebeğim...

Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya...
Öyleyim...
emre aydın

sevgılı gunlukcugum dun laptop alıcaktım babam karısmadı sevgılım alamazsın dıye parladı gurledı sinir oldummm.ama bugun alıcam
gece telımı erken kattıydım aramıs 2 defa sımdıde trıp yapıyor benı aramıyorrr ısım var canım yazmısss okelendımmmm:)

günnüş ..
iş bulmam lazım iş ..
burda daraldım ..
hayırlısıyla tabe ..
yorgunum uykusuzum..
gidip aç göbemi doyuram..

günlükcan fuar bitti bizim işlerimiz bitmedi iyi mi
geçen hafta işim çok daha rahattı burda teşhir salonu olmadığı için gelen müşteriyi yolladım :) ama şimdi o siparişlerin hazırlanması var ki bunalım geçirtiyor insana
ama bi taraftanda işin yoğun olması iyi oluyor başka birşey düşünmeye fırsatım vaktim kalmıyor
artık takmıyorum hiçbirşeyi ohh ne rahat dünya
olursa olur olmazsa da hadi hadi hadiiiiiiii

günlük ne insanlar var yahu...

daha düne kadar bır sürü laf saydıgı insana sımdı yalakalık yapıyor neymiş şuymuş buymuş..

kım yer be onu ,

yalakasın işte..:89:

bugun eşimin dogum günü ,gidip gidip yanına yatıyorum ,sıcacık..sonra uyandırırım dıye korkup kalkıp yıne net basına gelıyorum :)

kurs var yıne ,saat 5ten aksam 9a kadar,tüm planlarım alt-üst oldu..

ayrıca ,kocamın teeee eski sevgilisi geldı aklıma yıne ,kız zaten hep gözönünde hiç gitmiyordu..

hedıye olarak onun nerde ne iş yaptıgını söylesem mı :90:

sonuc eskı sevgılı pek sayılmazlar ama cok yakın dosttular ,bı ara face eklemıstı kız bunu nişanlıydık kızmıstım..sonradan pişman olmustum..

simdi de o kızı dinliyorum ,baya seveni var ..

neyse ben antep fıstıklı kare cıkolatamla ,meyve suyumu hüpleteyim :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…