Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüküm beni uyandirdi simdi kendi misil misil uyuyor...
oysa bende gec uyumustum ama nerde onda düsünce...
yok günnükcüm saka yapiyorum, 12 saat calisti tabiki uyuyacak...
birine cok sinir oluyorum biliyorsun...
onu görmek zorunda olmak daha sinir ediyor beni....
dengesizlikleri artik iyice soguttu beni...
herkesin hakkinda hayirlisi olsun...
daha düne kadar ayrilmaz ikiliyken, simdi iki yabancidan farkimiz yok...
ben istemedim böyle olmasini ama güvenim yok artik ona...
kardesim diyordum ama bana arkadas olmayi bile beceremedi günnük...
neyse moralimizi bosuna bozmayalim degil mi...
ben iyiyim, inaniyorum yakinda hersey daha da güzel olucak...

Hadi kalk gel, bul bi bahane..
Birazcık heves, biraz cesaret..
İlk günkü gibi duruyor hala..
Kalbin ömürlük bende emaneeettt

selam günlük
morelim o kadar bozukki dün akşamdan beri allahıma he dualar ediyorum sevgilim askerdeyken hayırlısıyla bitirip gelsin dye şimdidie güzel bir iş bulsun diye dualar ediyorum
herşey üst üste geliyor içim sıkılıyor hafta sonu aşkımla konuştuk onun annesi benim annem tanıştırcaktık bizlerde tanışmış olcaktık onun annesi okeyledi fakat benim annem olmaz dedi aileler tanışır babana durumu anlatırım gelirler tanışırız dedi bunu sevgilime söledim iş söze geliyor bende isterim ama ailenin karşısına çıkamam dedi durumum ortada işide yok off ya sabır ver alahım bize
bugünde baya bi tartıştık telefonda ne yapıcam kafayı yedim çok murtsuzum ya

ŞAFAK : 10 Bursa plakası

heyecan dorukta kız günlük..

şu zaman bi geçse yaa..

sanki durdu zaman geçmiyoo.

günler yaklaştıkca daha da heyecan basıyo sankim.

ALLAHım bitiyo ya askerlik şaka gibi hala inanasım gelmiyo..

sanki 15 ay bekleyen ben değildim.. bu nasıl bi histir böle.

Rabbim sana şükürler olsun ki bu günleri zor da olsa atlattık..son 10 günü kaldı..

sonra askerlik biter..

ALLAHım inş herşey gönlümüzce ve istediğimizce olur.

Ben onu çokkkk seviyorummm.ve sadece onu istiyorummmm..

Bu arada diyete girdim günlük.acil zayıflamam lazım..

Sevgilim de geliyo ona çok değişik görünmem lazım süpriz yapıcam ona şok olcak..daha ne süprizlerim war bi bilsen ama sölemem çatla hıh

Herşey çok güzel olcak inanıyorum buna günlüğüm..

Hakkımızda hayırlısı olsun..Allahıma binlerce kez şükürler olsun..

Ne kadar çok aşka intizar eden
Kimi çok seviliyor kimi yoksun sevgiden

Sen orada ben burada
Bir şey gelmez elimizden
Sen orada ben burada
Ben de özledim ben de

Ben de özledim ben de
Resmin var şu an elimde
Sana koşmak isterim
Derman yok dizlerimde

Canımdasın dilde değil
Bu haykırış elde değil
Bırakıp (terkedip de) da giden sensin
Bunun suçu bende değil

Yavrunun anası gibi
Sevenin sevdası gibi
Derdimin dermanı gibi
Bende özledim ben de

Ben de özledim ben de
Resmin var şu an elimde
Sana koşmak isterim
Derman yok dizlerimde

şuan bu şarkıyı dinliyorum kız günlük ogün sanlısoy dan sevdiklerini özleyenlere gelsin..

Hoşlanmadığına sabretmedikçe, hoşlandığını ele geçiremezsin...
Ne kadar doğru bi söz değil mi günlük..
Rabbim 94 gün daha sabır versin bana ve aşkıma..
Onu çok seviyorum geldiğinde herşey güzel olsun günlük :97:

ŞAFAK : 94 :98:

2paket Milka yersen ,senin de dudakların şişer,kabarır günlük...Ben nasıl çıkacağım dışarı ? :95:

yok olmuo günlük..
anne baba olmayı öğrenmeden önce karı koca olmayı öğrenmemiz lazım galiba..
baksana allah bile nasip etmio..
bende onun gibi bu evliliğin sonunu göremiorum...
sevgi olmayınca yine yürüo bi evlilikte saygı olmayınca hiç bir ilerleme kaydetmio..
hani dedinya ''ne bu ya çekemem ben seni diye'' ozamn anladımki ölmüş bi çiçeği diriltemiosun.
zorla zorla nereye kadar bilmiorum.
belki bebek düzeltir herşeyi diorum ama onuda allah nasip etmio..
napım şimdi.
söylermsn günlük...
ben böyle çokmu mutluyum sanıyosun..

Bugün Öyle bir gündüki. sabah öyle birşey yaşadımki RABBİM kimseye yaşatmasın bunu

Sabah eniştem telefon açtı gamze ablan fenalaştı biz hastaneye gidiyoruz dedi, hemen yataktan çıktım ve eşoftmanlarla ablama koştum ( evlerimiz yakın 4 sokak var aramızda)
Ablamı alıp hemen ermeni hastanesine gittik acile ve ablamın ekg'si çekildi sonuç temizdi, birde kan tahlili yapıcaz dediler ve kanını almaları için ablamı hasta sandalyesine oturtup acil kısmındaki hasta yatış odalarına aldılar bizi.. ablamın yatırdılar, eniştem ablamla konuşurken bende koltukta oturuyordum ve bi hemşire gelip kanını aldı ablamın sonucu birazdan çıkar dediler biz beklemeye koyulduk, o sırada ablamın yattığı acil odasında yan yatakta bir kız vardı 21 23 yaşları arasında.. anneside yanındaydı ve kızda sürekli istifra ediyormuş karnım ağrıyor diyormuş o şikayetle annesi getirmiş hastaneye, kızında kanı alınmış bekliyorlardı.. Doktor kadın geldi ve tebrikler hamilesiniz birazdan kadın doğum uzmanımız gelicek o ilgilenicek sizinle dedi, kızın annesi doktor gittikten sonra bir veryansın ettiki sorma gitsin " Senin .... ağzına Mahvettin bizi necevap vericez babana nasıl yedin bu ...." sonra kızın ağzından öyle bir cümle çıktıki "Anne nekadarlık olduğunu öğrenelim aldıralım, anneside şu cevabı verdi. Aldırıcaz zaten birde doğurucakmıydın" işte o an varya ikisininde yüzüne tüküresim geldi ikisinede avazım çıktığı kadar bağırmak ve bildiğim tüm küfürleri peş peşe saydırmak geldi...
Bir adam geldi koştura koştura esmer kısa boylu saçları bembeyaz ve zayıf biriydi, ne oldu hanım? kızım neyin var? kızın sesi soluğu kesildi biranda, devreye annesi girdi bişiyi yokmuş midesini üşütmüş yediği bişi dokunmuş dedi kadın ayak üstü kocasına... içimden dedimki hadi kızım konuşsana annene verdiğin cevap gibi babanada söylesene BABA HAMİLEYİM TORUNUN GELİCEK desene dedim.. Ablamı unuttum adamın halini düşünmeye başladım çok telaşlıydı adam yapılırmı be böyle bi babaya bu

Ne düşündüm Biliyomusun günnük, Burda okadar anne olmak için yanıp tutuşan kişiler var tedavi görenler var, RABBİM Dedim sen gidip kimlerin karınlarına melekler koyuyorsun ve kimlere annelik sıfatını veriyorsun.. Kız hiç düşünmeden aldıralım diyor anneside onaylıyor varmı böle bişi yaa küçücük meleği hiç düşünmeden katledicekler.. yaparken aklın nerdeydi ? madem yapmaya aklın eriyor ozaman tedbirini alsaydın, 5 dakikalık zevkin için, şeyinin derdi için yapacağın insanlık dışı olan bu yönteme bak... RABBİM Ne olursun böyle kişileri anne yapma bak anne olmak için yanıp tutuşan tedavi gören birçok kişi var onlara istedikleri melekleri gönder emanetine layıkıyla bakıp ANNELİK SIFATINI yerine getirip hakkını vericeklerinden eminim ....

Neyse ablamın sonuçlarınıda aldık ve ablama şuan yaygın olan PAT hastalığı teşhisi konuldu, şimdi nasıl tedavi edilir onun peşine düşücez netten bir sürü araştırma yapıyorum.. Ve bugün çok güzel bi olay yaşıcak ablam saat 20:30'da belli olucak herşey ve sonunda ailecek yani her iki ailede artık herşeyi rayına koymuş olucaz.. bunu gecenin bitiminde yaşanıcak olaylardan sonra anlatırım günnükçüm HERŞEYİN HAYIRLISI ...

Aklım hala o kız ve annesinde RABBİM nasıl biliyorsa öyle yapsın o bebek katillerini o vicdansız duygusuz anneyle, o 5 dakikalık zevkini, şeyinin derdine düşün o kızı RABBİM bilidği gibi yapsın inşallah

Son düzenleme:
Günnüküm,
Keyfim yok diyorum kendi kendime ama bu keyfim hiç yerine gelmiyor ya :95::95:
Düğünü 1 hafta öncesine aldık herşeyi yaptık ettik benim şuanda havalarda olmam mutlu olmam lazımken ben :26:
keşke sebebini bilsem dinlenmek istiyorum yorganı kafama kadar çekip çığlık çığlığa ağlamak istiyorum. :18:

Nerde salak rüya var hep ben görüyorum.
Çocuk olayını kafamda büyütmicem dedim ama dün gece rüyama girdi.Sabah ağlayarak uyandım
Rüyamda hastaneden çıkmıştık ve biri erkek diğeri kız iki bebeğimiz olmuştu.Eşimle ben bebeklerimizi kazaklara sarıp sarmalayıp bir bebek arabasına ikisini de koyduk..Sonra eve geldik, Allahım o neydi kazakları açtık kız olan bebek 7 yaşında,erkek olan 4 yaşında çıktı
Ağlamaya başladım "Ama bunlar çok büyük" diye :86:Arkadan bir ses geldi ve bana" ağlama, artık doğurdun geri dönüşü yok" dedi
Kabus gibiydi şimdi gülüyorum
Yetti ama alıcam bu akşam bi test, erkense erken bana ne

ayy günlük yaaaa nasıl bir kasabada çalışıyorum ben daha adamakıllık kış gelmedi ne elektrik var ne su:18:hala kendime gelemedim yaaaaa
bu arada askerimle konuştuk ağlamak üzereydi,nasıl özledim bi bilsen dedi durdu hep
kıyamam ben oun bir damla gözyaşına. telde hep teselli ettim,ta ki telefonu kapatana kadar.çok özlüyorum be günlükk,neden kısa bir mesafeye çıkmadı askerliği,neden gidemiyorum bayrama yanına ben bugün ona yeniden aşık oldum biliyo musun günlükçok seviyorum çokkk
Allahım sağ salim gelsin sevdiceğim yanıma başka bir şey istemyorum,söz nişan düğün olaylarını hızlandıralım da bitsin bu haasrether sabah onun yanında uyanmak istiyorum ben.....

ne zamandır uğramadım sana

dün değil önceki gece çok rahatsızlandım acildeydim ve şu iki gündür iyileşmeye çalışyorum istanbula gidecektm olmadı bugün bayramdan sonraya kaldı eğer mümkün olursa kk buluşması var kızlarla buluşacağız heyecan sardı beni burada yazıştığımız ama hiç görmediğimiz arkadaşlarımızı görmek ne heyecan verici burda dışardakilerden daha güzel arakadaşlıklar dostluklar var

Son düzenleyen: Moderatör:

Günlüküm sabırsızlıkla beklemedeyim sıkıyorum kendimi, birkaçgündaha bekliyeceğim test yapmak için:26: Ne olursa olsun bu defa negatifi görünce hiç üzülmiycem ve çocuk yapma yoluculuğuma devam edicem Pazar gecesi duamı edip yattım rüyamda gördüklerim bana yetti bile okadar güzeldiki kokusunu bile duydum sanki gerçek gibiydi. Demek ki zamanı varmış herşeyin inanıyorum olacak

İyi niyeti suistimal eden insanlardan nefret ediyorum!
Dostum bile olsa laubalilikten hoşlanmadığımı bildiği halde yapma dediğim halde yapılan el şakaları ve söyleme dediğim halde söylenen o laflardan nefret ediyorum..
İlişkim hakkında sürekli olumsuz yorumlar yapıp beni dolduraşa getirmeye çalışmandan ve getirmeden nefret ediyorum!
Arkadaşım dediğim insana saygıyla yaklaşıp karşılığında saygısızca davranışlar görürsem nefret ederim!
İyilik yapıp karşılığında farklı bir davranış görürsem ( umursamaz saygısızca ve saçma sapan laflar gibi ) çok kızarım.
Ve artık senden nefret etmeye başladım. Sen kimsin ki bana emir vermeye çalışıyorsun kimsin ki afra tafra yapıyorsun hizmetçin mi var senin her şeyi her zaman ayağına bekliyorsun Ve söylediğin onca laf!
Ve şuan sinirden aklıma gelmeyen o kadar çok şey var ki!
Dediklerini ve yaptıklarını topluyorum an meselesidir seni silmem.
Hiçte umrumda olmaz arkadaş sen benim hayatımda yoktun önceden şimdide olma hiç kaybım olmaz!

"Kim seni bütünüyle, koşulsuzca kabul ederse değişmeye başlarsın.
Onun kabulü sana böyle bir cesaret verir.
Olduğun gibi kabul edilmen seni bütünleştirir, seni kendine güvenli kılar, seni kendin gibi hissettirir.
O zaman beklentileri yerine getirmene gerek yoktur, sen olabilirsin.
Bu yüzden sevgi bu kadar besleyicidir.
Seni basitçe, sırf sevgi uğruna seven bir erkek ya da kadın bulabildiğinde, sevgi dönüştürür.
Ansızın tüm üzüntü kaybolur; yüreğinde bir dans, bir şarkı bulursun." " OSHO "

Öyle bir geçer zaman ki var bu akşam..
Ayy Osman'ı gördükçe doğurasım geliyor.
O ne şirin, ne sevimli, ne tospa bir yakışıklıdır öyle..
Neredeyse sevgilime ben evlenme teklif edeceğim; bir an önce anne olabilmek için..
Ufkumun hediye ettiği fincanla kahve içtim demin.
Fotoğrafını çektim bir de photoscape'le süsledim püsledim.
Mesai bitimini bekliyorum. Mesaj atıcam fotoğrafı sevgilime.
İşte öyle günlük. Allah'a emanet ol...:81::81::80:

slm günnüşümmmm
ooofff nasıl belim ağrıyor yaaa
Bütün gün ev temizle, etraf toparla, bavul hazırla,
Anneme gidecekleri ayarlaaaaaaaaa
Yoruldum acıktımmmmm
Ama çok güzel mammalar yaptım
kocik gelsede yesek artık
boncuğun gelince kalan işleri hallederiz
Canım kahve çekiyor yine benim
Bugün keyif yapıcımmmmm yemekden sonra:82:
Dün dayımın kıznı gördüm Hacca gidiyormuş Almanyadan geldi
Kabeye gidecek uçağını beklemek için havaalanında vaktim var gelir misin dedi
Koşa koşa gittim
Kaç yıl oldu ben görüşmeyeli hesaplayamadık bile
Bi 15 dk görebildim ama yetti doğrusu çok acayip ve iyi geldi bana
Geldiii hhoooppp gitti
İnsan bi sevdiğinden yakınından ayrılınca tuhaf oluyor yııllardır görüşme herşey 15dk ya sığsın:78:
Sağalim dönsünlerde görüşürüz yine
Gurbet olunca ya düğünde ya bayramda ancak görüşülüyor
Gidip salata yapayım ben
Boncuğumu arıyım bakalım nerede kaldıııııııııı:87:
Yarın saçlarımı cici yapıcam inşallah tubiğimle buluşabilirsek tabii
Buluşamazsak Alşı-verişe çıkmak istiyorum

merhaba günlüğüm
kendimi ettiğim kadar seni de ihmal ediyorum değil mi bu ara?
iş çok yoğun şu an çok fena yorgunum
gercekten cok yorgunum
hem bedenen hem ruhen
dun bı arkadsın dugunundeydım aksam
yanı dusundum bız oradakı cıft olabılecek mıyız hıc dıye
ılk defa umıt gormedım
o aşamaya gelecek bır cıft olarak goremedım bızı
yada gelsekte sonradan bosanırmısız gıbı geldı
dugunde benden eskıden hoslanan bırını gordum
konustuk ayakustu selamlastık
3 yıldır konusmuyorduk
ama o cok bole sımaen tanıyorum a cevırdı olayı
canın sagolsun dedım
ve gunluk bı cocuk sureklı bakıp duruyordu
o anda dusundum eger benle olsaydı sevgılım
eger benım ruhumu ısıtan adam olsaydı
onun yuzugu olurdu parmagımda
2 yıl oldu bı adım ılerleyemedık
ınsanlar 9 ayda evlenıyor
bız bu yasımızda ısımız var ıkımızınde engelımız yok cok fazla askerlık dısında
bır evlılık kararı alamadık
hep dilde ıkımızınde ama hep dılımızde
ben ondan o benden beklıyor
aptal sevgilım en azından ben paramı ceyıze yatırıyorum

ilk defa dun aksam hayaller cok uzak geldı
ruhum cok usuyor yardımcı olabılırmısın
yada ne kadar olmak ıstesende
artık eskı yaralar kangren oldu belkıde
cok sey degıstı kalbımde sankı
ıcımden artık bısıler kopmus gıbı
keske zamanında hatalarında hemen affetmeseydım
kusebılseydım sana su an bu kadar yıpranmazdık belkıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…