bu satırları yazmak için geldim ben buraya..gözleri yaşlı küçük tecribesiz ezilmiş toy bi kadın bayan yaxzıyor sana bunları günlük..öyle hadi kalk kendine gel dendiğinde kalkacak safhayıda geçtim ben...sen biliyormusun benim yaşadıklarımı..yapmadığım şeylerin acısını yaşıyorum..neden ..karşımdaki böyle uygun gördüğü için..ben bağırmak istiyordum..bişeyler yapmak istiyordum..bişeyler sadece küçük bişeyde olsa..umut verici..yok...hani derler ya susulmasından korkun diye..ben şuan bu halının üzerine kendimi kaybettiğimi düşünüyorum..kimsede yardım beklemiyorum..sadece pazar günü istanbulda oldugumu söylemek dilimin ucuna gelsede söyleyemediğim babama üzülüyorum..bana dediki seni üzenkimse ben yanında olayım karsısına cık konus dedı..kim yada kımlerse..babacım ben artık yaşayamıyorummmmmmmm...sırf ozan haklı cıkmasın dıye bana yaptıklarına susuyorum halen babacım...çok ağrıma gidiyor baba..sanada diyemiyorum...ozansa bana bu yaptıklarına rağmen rahatça hayatına devam ediyor bense bana yaptıklarını söylememek için dilimi ısırıp bilmediğim bir yerde samsunda oldugumu söyleyerek hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ama nerde oldugumu bellı etmemeye calısarak hıckıra hıckıra:
(( ozan ....
bana kimse yardım edemez artık...etmezde etmeyecekte..susuyorum ben...bana bişey olursa eğer..bu hayatta...babam ve annem dışında kimse üzülmesin..hiç kimse...benim durumumu görüp bilen tahmin eden,, kimse..üzülseler nolur ben hayattayken bir çift lafı o anlamasa bile yüzüne söylemedikleri hatta bazıları farklı konustukları ıcın...bunu baskaları ıcın demek ıstemezdım ama..ozan nasıl olduysa benden nefret eder hale gelmiş..butun bunlar hıc normal degıl..hiç..ben sessizce ölmek istiyorum aslında...kimse bilmesin..çünkü boğazımda düğüm düğümken herşey..yutkunamıyorum..açıkacası benim sokakta kalmamı umursamayn bi adama herkes seviyoruz cok efendi iyi insandır dıyorlar..umursamadımı bılmıyorum ama ..ölsemde umursamaz..keşke sadece bir aşk hikayesi olsaydı bu..sonu bitsede..ben onu çok sevsemde...benim hakkımda bukadar ..konusamıyorum...kötü biri ol cok kötü dıyorum ama ben onuda beceremem ki günlük olamam yapamam::::::::
(((((((((( nasıl o yatağında rahat uyuyor...nasıl...nasıl ...nasıllllll..beni duyuyormusun...:
(
Allah ım...akan gözyaşlarım..durmaz değil mi..çünkü ben bukadar iftiraya bukadar iki yüzlüğe hiç güçlü değildim...hele en sevdiğim insanın beni görüşü...buna sebep olanlar,,gerçeği ozanın görmesini isterlermi..yoksa ozanın beni kötü bilmesi herşeyin çözümümü..insanların işine gelen bu..kim gereçkte ne oldugunu ona anlatsın ki..kim cananın pır pır eden yüreğiyle ilgilensin ki..önemli olan işin yürümesi çok para kazanılması..uzakta geceleri yalnız ağlayan birinin olması hangısının uykusunu kacırır..dayım bana ulaşmak istiyormus..ulaşmasın..sonra karısıyla benım yuzumden kavga ederde sonra ben.:..artık hıcvbırseyı bılmıyorum ben...ozanın yüreğini bile...ne oldugunuda...ben tek bişey biliyorum..onuda beni bilen herkes biliyor .ama kimse sesini çıkartmıyor...benimde susmanım için mi...ben artık büyük harfler kullanmadan odama uzanıyorum haykırsamda buyuk buyuk aglasamda kimseler beni duymuyor ya..herkes huzurlu..en cokta ozan..mesajlarım bıle cevap vermedı ya..neden :
(
( düşündüğüm sey yuzundemı
yoksa ne olabılırkı
ben haftasonu ona ulasmaya calısmısım ne olmuskı unutmustur bıle daha mesaj atmıyor rahatsız etmıyor dıyordur..benı nıye bukadar kucuk dusurdun..aynı durumda sen varken ben SAna BUNU YAPMADIM OZAN bari tek bunu görseydın
herkese mutluluklar diliyorum bense..yokum artık...