Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş canım cok sıkkın yaa bu pazar arefe ve bayramın 4 günü calısacagım yaaa:95:bu kadar olmas ne güzel tatıl heycanı yapmısken oldumu şimdi böylee ağlıcam nerdeyse sinirimden:84:bi mucize olsun ve vazgeşsinler yaaa lütfennnnneyse günnüş grş kib

cümleye nasıl başlasam bilemedimki günlük:86:
kafamda bir sürü sorular..stres sıkıntı özlem nolucak halim sence aman desene herşey yoluna girer takma kafana,takmadanda olmuyor ıste
şuan kendimi aşkım burda yok diye bu kadar yalnız hissediyorum..onsuz boşluktayım sankidiğer yarımı o dolduruyo tamamen:78:
iş konusuna gelince çok şükür bikaç yerden teklif geldi yarın 2siyle gorusucegimmoleeyy :92:
evde durmak ne kadar kötü bişey yapıcak bisey yok sıkıntıya giriyo insan ya evde dur dur nereye kadardimi ama olucak giibi değil..
işe girince başlarım nerden girdim işe otursaydım evde demeye yok ama çalışmak güzel:82:aöf kaydımı yaptıramadım bugün ya oturtmuslar oraya çok bıldıgını zanneden şapşalları:84:yanlış bilgi veriyorlar ınsana bilmiyorsan sus neden zahmete sokuyosun ınsanları
sevgilimin gelmesine 5aycık kaldı geçsin zaman artık ya:93:
işe başlımda ilk başta vurucam alışverişin dibine:76::76:valla acımadan
ondan sonra birikim zamanı:92:işte böyle canikomm yine uğrarım:80::80:
Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni..
Söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni... CAN YÜCEL

Bugün annanesi keyifsiz olduğu için küçük bey ile ben ilgilendim.
Boş kalıp kendimi dinlemek istemiyordum hemen atladım...
Ablam kahvaltıya davet etti sabah erkenden çıktım evden..
Kapıyı açtılar ve güzel oğlum beni görünce kollarını bana uzattı sakin bir yüz ifadesiyle ve boynuma sımsıkı sarılıp yanağını yanağıma yasladı..
Öylece sımsıkı sarılarak durdu, durdu, durdu 10 dk öyle çantamı bile bırakamadan sımsıkı sarıldı bana.
Ben ona güzel sözler söyledim, sarıldım,sarıldım başladım ağlamaya tabi...
Sanki canımın acığıdığını biliyor bana destek oluyor gibiydi.

Ablamda başladı ağlamaya " oğlum 10 aylık artık kendini, özlemini ifade ediyor" diye..:97:

Bazı anlar özeldir, tarifsizdir ya işte bu ablam, meleği ve benim aramda hep unutulmaz olacak...

Onu parka götürdüm, sonrada markete girdik. Markette bebek arabasından bana bakarak sevimli bir afedeyle " deyzee" diye konuşmaya başladı.. Sürekli şımararak " deyzee" derken görevli ve markettekiler " herkes öğrendi teyzesi olduğunuzu" :93: dedi..İkinci süprizi yaptı bana melek oğlum..

Canım oğlum bugün teyzeni tedavi ettin Sen biliyor musun ? Dünden sonra bugün mutluluktan ağlattın beni... Her şey geçer biliyorum biliyorum.. 10 aylık, 2 dişli, içleri pırıl pırıl gülen boncuk gözlü meleğimiz gösterdi teyzesine..Daha iyi olacağım inşallah..
Bir kaç gün üzüntümü yaşamalıyım geride bırakmak için..

yazmayalı baya zaman oldu. anlatayım neler oluyor bitiyor
öğretmenlik hayatım inişli çıkışlı
kimi zaman çokk güzelmiş diyip mutlu oluyorum
kimi zaman da liseli gençlik beni çileden çıkarıyor..
derste gürültü bitmiyorr
"hocam çok tatlısınız" , "hocam izmirlimisiniz" , "hocam çok güzelsiniz"
"hocam bence siz benimle evlenin"...
sınıfta kalanlarla ne de olsa aramızda çok yaş farkı yok..
bugün ilk sınavımı yaptım. bir sürü kopya yakaladım :)
nasıl yakalandıklarına şaştılar :) ee öğrencilikten yeni çıktık tabi
öğrencilerden biri kopya kağıdını yuttu, şok oldum..
bu hft sırf sınavlarla geçecek.zevkli iş =)
öte yandan sözümüz bayramdan sonra olacak inşallah
onun işleri de yolunda çok şükürr benden iyi =)
hafta sonu da sevdiğimle kapalıçarşıyı dolaşıp alyans bakıcaz
seviyorum ben onu.......Allah bozmasınn
tüm okuyanlara sevgilerimi sunuyorum

Son düzenleme:
günlük ben dilime sahip çıkamıyorum
içimde azcık tutsam bunlar olmayacaktı ama oldu
geleceğimi göremiyorum günlük benim yüzümden
ben bu yeni duruma hiç alışamadım
ama alışmak zorundayım önümüzde 2 sene var
hala varsa
:85:

Son düzenleme:
bu satırları yazmak için geldim ben buraya..gözleri yaşlı küçük tecribesiz ezilmiş toy bi kadın bayan yaxzıyor sana bunları günlük..öyle hadi kalk kendine gel dendiğinde kalkacak safhayıda geçtim ben...sen biliyormusun benim yaşadıklarımı..yapmadığım şeylerin acısını yaşıyorum..neden ..karşımdaki böyle uygun gördüğü için..ben bağırmak istiyordum..bişeyler yapmak istiyordum..bişeyler sadece küçük bişeyde olsa..umut verici..yok...hani derler ya susulmasından korkun diye..ben şuan bu halının üzerine kendimi kaybettiğimi düşünüyorum..kimsede yardım beklemiyorum..sadece pazar günü istanbulda oldugumu söylemek dilimin ucuna gelsede söyleyemediğim babama üzülüyorum..bana dediki seni üzenkimse ben yanında olayım karsısına cık konus dedı..kim yada kımlerse..babacım ben artık yaşayamıyorummmmmmmm...sırf ozan haklı cıkmasın dıye bana yaptıklarına susuyorum halen babacım...çok ağrıma gidiyor baba..sanada diyemiyorum...ozansa bana bu yaptıklarına rağmen rahatça hayatına devam ediyor bense bana yaptıklarını söylememek için dilimi ısırıp bilmediğim bir yerde samsunda oldugumu söyleyerek hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ama nerde oldugumu bellı etmemeye calısarak hıckıra hıckıra:(( ozan ....

bana kimse yardım edemez artık...etmezde etmeyecekte..susuyorum ben...bana bişey olursa eğer..bu hayatta...babam ve annem dışında kimse üzülmesin..hiç kimse...benim durumumu görüp bilen tahmin eden,, kimse..üzülseler nolur ben hayattayken bir çift lafı o anlamasa bile yüzüne söylemedikleri hatta bazıları farklı konustukları ıcın...bunu baskaları ıcın demek ıstemezdım ama..ozan nasıl olduysa benden nefret eder hale gelmiş..butun bunlar hıc normal degıl..hiç..ben sessizce ölmek istiyorum aslında...kimse bilmesin..çünkü boğazımda düğüm düğümken herşey..yutkunamıyorum..açıkacası benim sokakta kalmamı umursamayn bi adama herkes seviyoruz cok efendi iyi insandır dıyorlar..umursamadımı bılmıyorum ama ..ölsemde umursamaz..keşke sadece bir aşk hikayesi olsaydı bu..sonu bitsede..ben onu çok sevsemde...benim hakkımda bukadar ..konusamıyorum...kötü biri ol cok kötü dıyorum ama ben onuda beceremem ki günlük olamam yapamam::::::::(((((((((( nasıl o yatağında rahat uyuyor...nasıl...nasıl ...nasıllllll..beni duyuyormusun...:(
Allah ım...akan gözyaşlarım..durmaz değil mi..çünkü ben bukadar iftiraya bukadar iki yüzlüğe hiç güçlü değildim...hele en sevdiğim insanın beni görüşü...buna sebep olanlar,,gerçeği ozanın görmesini isterlermi..yoksa ozanın beni kötü bilmesi herşeyin çözümümü..insanların işine gelen bu..kim gereçkte ne oldugunu ona anlatsın ki..kim cananın pır pır eden yüreğiyle ilgilensin ki..önemli olan işin yürümesi çok para kazanılması..uzakta geceleri yalnız ağlayan birinin olması hangısının uykusunu kacırır..dayım bana ulaşmak istiyormus..ulaşmasın..sonra karısıyla benım yuzumden kavga ederde sonra ben.:..artık hıcvbırseyı bılmıyorum ben...ozanın yüreğini bile...ne oldugunuda...ben tek bişey biliyorum..onuda beni bilen herkes biliyor .ama kimse sesini çıkartmıyor...benimde susmanım için mi...ben artık büyük harfler kullanmadan odama uzanıyorum haykırsamda buyuk buyuk aglasamda kimseler beni duymuyor ya..herkes huzurlu..en cokta ozan..mesajlarım bıle cevap vermedı ya..neden :(( düşündüğüm sey yuzundemı yoksa ne olabılırkı ben haftasonu ona ulasmaya calısmısım ne olmuskı unutmustur bıle daha mesaj atmıyor rahatsız etmıyor dıyordur..benı nıye bukadar kucuk dusurdun..aynı durumda sen varken ben SAna BUNU YAPMADIM OZAN bari tek bunu görseydın herkese mutluluklar diliyorum bense..yokum artık...

Son düzenleme:
selam
yıne hıc tanımadıgım 4 kısı we ben
yaklasık 4 ay bırlıkte olucaz...yenı ınsanlar tanımayı sewıyorum gunluk
bunlar benden buyuk olsada cok ıı anlastık...
farklı bı grup olduk anlıcagın.bugun stewenın gozu kzarıktı bıldıgın ılac war mı dedı bana.
ısmını soledım kendısı gıtmems cıkısta yanıma geldı bırlıkte gıdelım dıye...
uzuluorum gıttık dedıgım ılacı aldık bıraz once konustuk gozlerı suan daha ıımıs.
ne bılım aılelerı fln yok ya burda yazık.partısnede gıtmedım hedıyede almadım aslında alsam cok ıı olurdu dımı.belkı cuma gunu bıse alırım ona :78:annemede anlatıorum ewı yakın olsa yemege caırırdık dıo:82:
bugun askım geldı benı almaya.dk bası senı cok ozledım dıyıp duruodu zaten.
geldıgıde ıı oldu bende cok ozlemısım onu gunluk.bı durgunluk wardı sebebını bılmedıgım ustumde.onu gormek ıı geldı gercekten.persembe we cuma gununun planlarını yapmıs coktan.heycanla onu beklıoruz.bana kalsa arkadaslarımızıda caıralım ama bızımkı ıstemıo:95:
baska ne desem kı sana yarın ugrayabılırsem gelırım yıne malum cok yogunum
gorusmek uzereee:80:

selam günlük..kısa bi şeyler yazıp çıkıcam sana.
farkettim de artık olaylar,insanlar şaşırtmıyor beni.
herşey olağan,doğal geliyor.
eskiden sert tepkiler verdiğim olaylara o kadar empatiyle yaklaşıyorum ki ,kendime şaşırıyorum..
akışına bırakmak gibi değil,akıntıyla savaşmaktan vazgeçmiş gibiyim..
bi anlayış,huzur geldi bana..hadi hayırlısı..

Günnükkk
Bugün maaşımı aldım ilk maaşımı özel tabi benim için.
Yarın ve birgün alışverişe ayırdım :89:
Stresimi ancak böyle atabilirim.
Şimdi gidiyimde annişiminyaptığı tatlımı yiyim
Hoşçakal bebekkkkk

sevgili günnük bu sana ilk yazısm
bu askerlik bni çok yıprattı ... dün aramamştı ondan önceki gün 20 dk knuştuk ama isteksz gibiydii gerçe yorgunluktn biliyorm ama üstüme alınıyorm ..
bugnde aradıı fazla knuşamadkk çok hassaslaştm dyanamıyorm artıkk...
bugn bn ona bi sevinçle hediyelerini hazırlayp yolladmm mutlu olmam lazmdı ama bi cümlesiyle bütn moralimi bozdu..
fceden msj atmıştm onlarıı görmüş ama açıp okumamş ! ne demek şmdii bu bn olsam 50 kere okurdm o msjıı ama okuma zahmetine girmemş.. ne dese begenirsin bn onları okumuyorm yaa.. snraa farketti saçma bi cümle kurdugunu fazla gremiyorm aşkm 10 15 dk snra çagıırıyolar çıkmak zrnda kalıyorm dedi ! 10 dkıkada okunurdu bnce o msj ! çok sinirliym günlük çokkk... askere gidince dha iyi olması lazmdı dmi ndense bna dha kötüleşiyo gbi geliyo ..bian önce bitsin artık son 69 !!!!!!!!!

gunluk biraz once sana upuuuzun bi yazi yazmistim cok sinirliydim
ama pc de sorun cikti hepsi silindi =)
bu sefer o kadar uzun yazmicam
sadece bana kini ogreten babaannemden nefret ediyorum
o kadar bencil
o kadar iki yuzluki
neyse yine deminki halime gecmek istemiyorum askim geldi biraz rahatlatti beni
o olmasa ben naparim
oysaki dun cok uzdum onu ama ztn uzun sure kus kalamiyoruz hemen baristik
neyse belki bi gun anlatirim sana babaannemle olan problemlerimi

gunluukk hatirliyomusun bi kac gun once sana demistim askim bana kupe almis diye (yanlislikla kolye demisim o msjda ksra bakma) ama bi tasi dusmustu
yaptirmis bugun getirdi
o kadar tatliki kiyamam takmaya
sanada gosterim

Uploaded with ImageShack.us

kimse umurumda degil gunluk
kimse hayatimi yonlendiremez
askimi doya doya yasicam
karsi cikanlar hic umurumda degil
ben askimi cok seviyorum oda beni,
onsuz yapamam, oda bensiz
---->>> GERISI BOS!

Allah'im butun sevenleri kavustursun insallah
AMIN

mutlu olmak için o kadar çok çabalıyorum ki..
sonunda elimde yorgunluktan başka bir şey kalmama ihtimali beni çok korkutuyor.

içim daralıyo bugün.. hani kendimi teselli ediyordum hayatımda düşünmem gereken bir erkek olmayınca rahat olucaktım hani?
şu olursa tamam olucam mutlu olucam dediğim bişey yok..
o olursa şöyle bir durum var bu olursa böyle bir durum var dediğim birsürü pürüz var malesef...
ne istiyorum biliyo msun, birisi gelsin hayatıma ortasından dalsın olabildiğince centilmen kibar ve yakışıklı olsun.. başımı döndürsün mutlu etsin.. masallardaki gibi olsun herşey.. ayağım yerden kesilsin ve bir daha da basmasın.. çıkardığı bulutlardan beni hiç düşürmesin.. hep taşısın beni rüzgarım olsun.. kör gibi karanlık gibi olmasın geleceğim, apaydınlık olsun.. içim açılsın düşündükçe..

herşey neden bu kadar zor?..

güünnnnükkk çıldırmak üzereyim şu hallaaa..şoku üzerimden atamadımm...460 gün bittiiiiinanamıyorum halaaa vee aşkımı sokağın ortasındaa birden görüncee dondum kaldımm..ne güzel sarıldı öle belimeeeözlem tavan yapmıştı artık günlük..üstelik ben aşkımı yarın beklerkenn o iki gün öncee geldi ve bana süprizz yaptı...günlük çok seviyorum ben aşkımı...yine her zamanki gibi elinde çiçeğiyle süpriz yaptı aşkım banaaa ve herşeyden ötee 460 gün bittiii artıkkk yalnız olmucammm aşkım yanımda olucak hep

hiçbirşeyin yoluna girmeye niyeti yok
gerçekten çok sakin ve sessizim bu aralar
yarın için annemlerin programı varmış ama katılmak hiç istemiyorum
ne yapsamda atlatsam diye düşünüp duruyorum
gitmek zorunda olduğum bi yer
umarım bi sorun çıkar ve gidilmez
yada benim bişey yapmam lazım
ama ne?:26:
şuraya gelipde doğru düzgün şeyler yazamıcam sanırım günlük, hayatıma tekrardan yön vermeyi o kadar çok isterdimki şuanda.
anlatsam film olur gerçekten.
herşey tozpembe değilmiş ya
bakalım daha neler neler görücem şu ömrümde
Allahım bana ve herkese hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Rabbim şu sıkıntılı zamanlarımı atlatmamı nasip etsin...

duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara
ben onu seviyorum seviyorum seviyorum seviiiiyoooruuummmm

bu adamı seviyorum cengiz cengiz cengiz sen söyle yıllarca dinlerim seni

:92::92::92::92::92::92:​

:92::92::92::92::92::92:

Vayy be 351 gün 3 rakamli sayilardaydik..
Artik cift rakamlara geldik cok sükür..
Simdi plakara heveslenme zamani..
Son 18 gün yihaaaaaaaaa..
Allah bütün sevenleri kavustursun
Ve hiccccccccc Ayirmasin

Son düzenleme:
Ne aşklar yaşanıyor günlük görüyor musun... Bir de bana bak... Çok uzadı bu yalnızlık. Çok sıkılıyorum. Gerçekten canım yanıyor. Hayatımda yalnızca bir kere sevdim. Yaklaşık 4 yıl önce. Sonucunda koca bir travma yaşadım. O sevgi de bir işe yaramadı. Madem aylar sonra konuşabildik bu iş olur demiştim, belki de kaderimiz bir bizim demiştim... Olmadı... Kavuşamadım sevdiğime. Her şey yarım kaldı.
Ve yine 'yıllardır' o yarım kalanların kanayan yaraları var içimde. Tamam onlar geçmez büyük ihtimalle ama ben yeni birine hazırım. Aşık olabilirim yine, çok sevebilirim bir başkasını da. Sıyrılabilirim geçmişten.

Bir sevdiğim olsa, aylarca uzak kalsam bile aramızdaki sevginin gücü beni yalnızlığımdan kurtarırdı. Onu düşünüp uyurdum, onun da beni düşündüğünden emin olarak... Varlığı yeterdi zaten. Öyle vahim bir durumdayım, o kadar dipteyim, o kadar 'elde var sıfır'
durumundayım ki daha fazlasını istemeye dilim varmıyor. Uzak da olsa tamam diyebiliyorum.

Saçma değil bunlar günlük, bariz bir şekilde hissediyorum 'aşk'ın hayatımdaki eksikliğinin yarattığı sıkıntıları. Her şeyden önce, yolda yanımdan geçerken bana iğrenç kelimeler kullanarak sözlü tacizde bulunan pis adamların dediklerini duymazdı kulaklarım.
Çünkü cesaret edemezlerdi yanımda bir sevdiğim olsaydı onları söylemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…