Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlük,
bayram tatilini iple çekiyorum..yarında çalışacağım ben malesef..sağlık, huzur olsunda gerisi kolay..
sabah nasıl uyandım tahmin edemezsin. minik kızım erkenden kalkmış. babaannesinide kaldırmış. bizim kapımızı yumrukluyodu:97: o minik elleriyle emekleyerek gelmiş bizim odaya kadar. neyse, açmadım biraz daha oyalansın diye. hoşuma gitti açıkçası yaptıkları.
sinirlendi, ağlamaya başladı.. açtım kapıyı. içeri bi dalışı var sorma
maşallah çok akıllı bir kız olacak herhalde
erken anne oldum ama iyi ki olmuşum.
rabbim isteyen herkese nasip etsin
birazdan da çarşıya çıkmayı düşünüyorum. hem kargoya vermem gereken bir fatura var hemde almam gereken ufak tefek şeyler..
akşam olsun artık,bi an önce sabah olsun sonra hemen gene akşam olsun tatil yapmak istiyorum ben:84:

selam günlükçük,

tatil gelsede yaysam kendimi.. Çok yoruldum çok. hem beynen hem fiziken.. Öğlen kalkıp adam gibi bir kahvaltı yapsam. kepekli tosttan içim kurudu.. Pazartesi sabah yine 06.00 da kalkıp aaaa bugun tatil diyip pikeme sarılıp o an ın keyfini çıkarmayı istiyorum.. Vapurla karşıyakaya gitmek istiyorum.. denize bakarak çayımı yudumlamayı özledim....

askerliğimiz belli oldu manisa..29 kasımda teslim.yani son haftamız..msj geldiği an elim ayağım durdu birden ağlasam ağlayamıyorum o yoğunlukta kaldım bööyle.bi ağlamaklı oldum.gideceği gün geldi gözümün önüne.şaka gibi yaa.Heyyt be askerlik senide yeriz

günlük can meraba
sonunda geldim
çok özledim buraları biliyonmu
kavuştum sonunda arkadaşlarıma
artık aranızdayım
hekeşlere selam olsun

45 akika sonra hukuk sınavım var ve ben hala burda oyalanıyorum ohh ya son sınavım yarın annemi görücem çok mutluyum evime gidiyorummmm

güncem gelip beni istesinler mi? istemesinler mi? :97:
istesinler mi? istemesinler mi?
istesinler kıı yazıktırr

kaç yıl oldu lemm yiyosa istemeyin

güncem babam beni verir mi? vermez mi? :97:
verir mi? vermezmi?
verir kıı olurmu hiç öle şey

gıllarım ağırcak hemm nereye vermio:76:

amaaaaaaaaaaaaan bu şiy çok stresli bi şiy
şimdiden salon çizgimden çıktımmm
hem cadoloz hem paçoz oldumm sankim.
kalbim tırs tırs yusuf yusuf atıyorr
yusuf kim lem?
baştan alıyorum.
kalbim tırs tırs, üç virgül beş, üç virgül beş atıyorr. :78:

Slm günlük

Bugün epey yoğunum.Aşkımda öyle.
Hiç konuşamadık 1-2 dk anca.
Şu anda o kadar bunaldım ki iş iş iş ..
Sana yazayım dedim
Dün akşam görüştük kuzenimle
Canım benim ya ne çok özlemişim
Ben 2 Nisan , Oda 30 Nisanda gelin oluyoruz...
Tey tey tey

Ayyy cok mutluyum,kizkardesim kpss den cok iyi bi puan aldi,insl atanicak fistigim benim..

herkezin sonuclari iyi gelsin insl.herkez icin hayirlisi olsun be günlük,mutlu olmak ne güzel dimi.

bir stres gittim bir stres geldim.. tek güzel şey havaydı :'( uyuyup hiç uyanmamak istiyorum birkaç gün

merhaba sevgili günlük
artık eşimi tanıyamıyorum hiç eskisi gibi değil bana hiç yardımcı olmuyor bıktımben eski aşkımı çok özledim bana hep destek veren beni anlıyordu şimde ne ben onu anlıyorum nede o beni anlıyor zaten çok isityorum oğlumun bir kardeşi olsun çok yıprandım ben böyle stresliyken gebe kalamam herşeyden bıktım keşke hayatta istediğimz herşey gerçekleşse ne güzel olur değilmi

Günlükçüm selam;
yine ben geldim azcık sana yazim de rahatlıyım yahu.
akşam yavrum çok huzursuzdu,
kustu,doğru düzgün uyumadı.
sinirimden ağlıycaktım nerdeyse!
saydım,saydım bakıcıya ağzıma ne geldiyse..
eşim sakinleştirdi.
ama yanımda olsaydı o an çok kötü olurdu heralde..
yavrumu hasta edior ya ordan oraya gezdirirken..
sanki hayrına bakıor manyak kadın..
aklım hep yavrumda son zamanlarda..
öyle çok özlüorum ki onu.
bitanem o benim yaa..
herşeyim,herşeyim...
kociş buakşam konuşsun bakalım da bakıcıyla ne olacak..sonrasında..
günlüük az kaldı bu arada memlekete gitmeye..
gidelimde şu kafamızı bi boşaltıp gelelim.. :82:
öyle çok ihtiyacım var ki..
mutlaka kafayı kurcalayan bişi çıkıor yahu.
bayramı inşallah sorunsuz,sıkıntısız atlatırız be günlük...
günllüüük bilio musun?
kocişimi ve kızımı öyle çok seviorum ki..
bazen ya birisine bişi olursa die öyle çok düşünüorum ki..
içime bişi oturuverior..
Allah'ım sen bizi ayırma rabbim! hastalık verme sen bize....
...doğru yolundan ayırma bizleri...
görüşürüz günlükçüm yine.. :93:
gelirim yine dertleşmeye...
:80:

Günnüşşş
Çok sıkıldımm ya pazardan beri aynı moddayımm ne zaaman çıkcak bu pis şey daamarlarımdan..
Bu akşam Van'dan arkadaşım gelicekk ye huu
Gezmeğe gideceğüzzz
Günnüş yarıda bıraktığım ingilizce kursuna sil baştan tekrar başlamam gerekk
Gamze Help me bebişimmm..
Buralardan bakalım..

Sevgilim msn de günlükcan..
Face de bişiler yapıyo ama anlamıyorum henüz takipteyim
Nasıl yağmur var anlatamam sana.. Sanki içimdeki son hüzün kırıntılarıda gidiyor yağmurla..
Bodruma gidecekti gitmiyormuş beni özlermiş bebeğim Gitme tabi kuzum ben dahada özlerim yaa!!
Sabah babam aramış uyku sersemi konuşmuşum.. Para bırakmış odama gelir alırsın demiş peki demişim
Gerçekten iyi değilim galiba hiç hatırlamıyorum konuştuklarımı!.. Acaba üşütüyomuyum günlükcan :18:

günnük birazdan gidip alisveris yapicam...
dün ablamlarla gittik ama ben onlari güldürmekten firsat bulamadim birsey alma... :76:
en son ablam isyan etti aaa sen buraya oynamaya mi geldin birak bari biz bir seyler alalim dedi...
malum sahisinda bir kac istegi var onlarida almam gerekiyor...
ay keske bugün erken uyansada ben okula ve ise gitmeyen görüssek...
kac gün oldu günnük görüsemedik, cok yogun calisiyor...
özledim...
hadi yeni ciciler almaya gidiyorum....

nan günnükk..
eşek kadar kadın oldum, evlendim ayrıldım, boyumca çocuğum var nerdeyse.. bi de üstüne gidip aşık oldum.. tatilde sevgilimin yanında olmak istiyorum yavrum babasına gittiğinde ama anneme babama ne söyleyeceğimi bilemiyorum yaa.. liseli kızlara döndüm onlar bile benden daha rahat valla.. offff şiştim düşünmekten...

Ne Kola Ne Fanta Sadece YEDİGÜN

son bir hafta kaldı günlük gelmesine..heyecan dorukta..

yedik be askerliği sonunda dimi ama günlük..

son bir hafta kaldı yupppppiiiiiiiiiiiiiii

bugün çocuklar gibi şenim ulennnnnnn

slm gunlukkk :92:
dun camii den eve geldigimde saat 23 bucuk du.
dedimya yabanci arkadasim musluman oldu diye ve musluman ismi sececek diye, birsuru isim soylediler, hicbirine isinamadi, en sonunda Saliha ismine isindi
o kadar mutluyduki
sonra eve geldim, ders calistim 3 bucuga kadar ve 6 bucuk da kalktim okula gittim
o kadar yorgunumki anlatamam, yeni geldim okuldan
uyumak istiyorum :95:
ama yarin sinav var uyuyamammm :84:
su an redbull umu actim, insallah azcik enerji verir cunku kahve hic biseye yaramiyoo
azcik kk da dolanip ders calismam lazim, hemde cook calismam lazim
Allah im yardim et ltfn cok zorrr

Gunicen mutlu günlüğüm,çok seviniyorum hep mutlu olsun sonuna kadar hakediyor canım benim...

Rabbim herkesin gönlündekini versin,ona açılan elleri boş çevirmesin....(Amin)

sabahın 8inde yollara düştüm kitaplar uğruna.
gittim kitaplarımı aldım .eksiklerim var daha..eve geldigimde 11 olmuştu kaç saatir yoldaydım nebiçim kalabalık şu şehir ne uzak ..
geldim midem kötüydü çıkardım
ilaçlarımı bitirdim artık içmiyorum mide için kendimi iyi hissediyorum hem nasıl olsa hep böyle dikkat etmessem böyle olucak biliyorumhiç yaramıyor bana şu otobüs minibüs hemen geliyor midemdekiler ...
eve geldiğimde şöyle kitaplarımı açtımda aman kapat gitsin dedim şuan hiç çekemem.
aldım bir bardak çay geçtim pcnin başına.
sana yazayım dedim bari.
abim gitmiş günlükcüm benim esmer şekerim çikolatam ya özledim bile dün abimin yatağında uyudum yerim onu bana parada yollamış gitmeden önce fıstıgım ya.
dilime şu şarkı takılıyor bir fırtınaa tutdu bizi,deryaya kaldı o bizim kavuşmalarımz hayali mahşere kaldı ..ne huzur veriyor yarabbim yaaa..
dün gece yatağımdayken kendi hayatımı göz önümden geçirdm çok garip hiseettim kendimi.
aileme evlat allahıma ise kul olabildimmi acaba diye çok sordum kendime.herkesin hataları olmuştur hayatında işte benimde onlar geçti gözümün önünden günlükcüm.acaba olabildimmi
sora gözlerimden iki yaş süzülürken gözlerimi kapatıp uyudum.
ben niye farklı bi insanım böyle neden kimseye kıyamıyorum .ama artık hayatta öğrendimki çok fazla kendini hırpalamıycakmışsın başkaları mutlu olsun diye bırakcaksın nasıl giderse hayt öyle gitsin.
sevdiceğimi özledimm
allahım herkese huzur ver. nolur ....sana hayırlı kullar olmayı nasip et..

şu an nasıl bir ruh halinde olduğunu tahmin bile edemezsinsabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı,malum kpss bugün açıklanacak diye haberler verildi.saat 2 oldu girmeye cesaret edemedim,elim varmadı bir türlü,ya korkudan ya da umutlarıma kıyamadığımdanaskerim çarşı iznindeydi,o aradı hadi ben bakayım diye hayır diyemedim tamam hadi bak elin uğurlu gelir inşllah dedimbaktı ve sonuç hüsrankonumuzu bitirince çocukları dışarı çıkarmıştım.onlar bile anladı halimi,öylece kaldım ne konuşabildim ne ağlayabildimtuttum kendimi ,aama o da bir yere kadardı.istiklal marşı okurken daha fazla dayanamadım hıçkırmaya başladım.herkeste bir telaşöğrencilerim etrafımı sardı,hocalar yanıma geldi endişelenmişlerservise zor attım kendimi zırlamaya başladımbu sefer umutluydum be günlük,çok canım yandı.bizi bu hale düşürenler beter olsun inşallah.seçim öncesi diye milleti kandıra kandıra bi hal oldular.ama göreceksin ki bizim milletimiz akıllanmaz her şey aynı şekilde devam edecek ve biz boyun eğmeye devam edeceğiz.birileeri artık dur desin bunların yaptığına,kopyacılar sınava girmeedi aama yine satandart sapma koymamışlar,başka bölümde olsam çoktan atanırdım ki lanet olsun çocukluğumdan beri istediğim bu meslekten beni soğuttular50 60 yaşına gelenleri artık emekli etseler de bizim önümüz açılsa ne olur sanki,bir de her yerde üzüldüklerini dile getirirler,gençliğe üzülüyoruz derler.
ulan çeklin de açılsın önümüz,fi tarihinin eğitim stratejeleri bu çağa sökmez artık,çekilin de biz de umutlarımızıhayalleriizi yaşyalım. bugün bayram için bir şeyler alıcaktım kendime,bayram benim neyimebayram öncesi bizlere bu acıyı yaşattınız yaa hakkımı helal etmiyorum ssize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…