Popüler Konu Sevgili günlük...

Ahh ahhh bi kızım olaydı göreydin günlük :86:
İkitane kız yiğenim var
Ramazan bayramında küçüğüne bi elbis dikmiştim
Şimdi de kurban bayramı için büyüğüne diktim
Hemide çok sevdiğim pileli şeker pembe eteğimden
Geri dönüşümü seviyorum,giymediklerimi değerlendirmeyi de
Oğluşuma bi pantul dikem dedim beceremedim iyimi
Ama kendime dikebiliyorum ne iş
Nesse benim paşam hazır giyiniyo
Kociğiminde bi penyesinin kolları uzamış nasıl uzadıysa :89:
Bende kestim kısa kol yaptım yazın giysin
Boş durunca ruhum sıkılıyo be günlük
İlla elimde dikiş mikiş olucak (mikiş neyse )
Özel bi oda lazım bana yahuu olmuyo böyle salonda :95:

Ayy bayrama kaç gün kaldı şurda
Tam 9 gün izni var aşkımın
Nerelere gitsek
Hergün birileriyle plan yapmak lazım :82:

uvv saat 1'e geliyo ben fosurdamaya gideyim bari

Son düzenleme:
yarın sabah 10 itibarıyla evime gidiyorummmm Allah'ım şaka gibi... aylar geçti.. memleketime gidiyorum evimde uyucam yarın annemi babamı ablamı görcem ama bu saat oldu hala bavulumu hazırlamadım.. bayramda kayınvalidemlere gidicez çok güzel olmam lazım bu yüzden 2 bavul eşya götürcem heralde bir dünya alışveriş yaptım sanki orda yok paris'ten köye gidiyorum sanki:79: ayrı memlekette olunca kayınvalidemlerin aracılığıyla tek başıma bayram alışverişi yaptım nişanlı olmak güzelmiş yahu
ben nişanlımın evinde olcam ama canım aşkım orda olmucak:84:

ayy bir dünya bakım yapıyorum kaç aydır sanırım işe yarıyo, saçımın rengini açtırdım kat attırdım,ardından sinemakiye başladım şu an ilk hali gibi oldu uzadı hemencik veee dün gece aştım kendimi ve saçımı boyadım, napalım yalnızlık başa bela, küllü kumral yaptım kızıllarım gitti, azcık turuncu gibi parlıyo güneşte ama çok sevdim bu rengi hee nette küllü renklere bakarken bir siteye daldım anaam şok oldum burdaki birçok topiğin kopyasını gördüm orda, bir de nette bir yerde gördüm deyip yazıvermişler bir de burdaki birçok üyeyi de gördüm orda kk bir tane yaaa ihanet etmiş gibi hissettim hemen kaçtım ordan

bu akşam okuldaki son derse girmedik vicdanım sızlıyo yaa ama dershaneye gittik gece gece kavga çıkarcaktım, hafta içinden haftasonu grubuna geçmek istedik aradı yer yok diyo baskın yaptık, dedim böyle böyle ruh gibi oluyoruz günde 10 saat derse giriyoruz falan filan ''ah canımm'' diyo elinden geleni yapmaya çalışcakmış.. inşallah geçerim yaa ölü gibi derslere girip çıkıyorum böyle..
şu zaman oldu daha çalışma düzenim oluşamadı.. bugün kpss açıklandı bir kez daha korktum yolun çok başındayım hala geç değil, inşallah bu yıl kazanırım ve memleketime öğretmen olarak dönerim

askerim de bir köye gitti bugün, askerler terhis olmuş alt devreleri gelene kadar orda kalcaklarmış 10 gün, çok beğenmiş orayı herkes merkezde olmak ister benimki köyü beğendi zaten 1 haftadır kaytardı resmen hastaneye götürüyolar bırakıyolar ordaki birlikte misafir muamelesi görüyolar bütün gün dışarda gezdiler keyfine diyecek yoktu, hergün msn de görüştük bugün çok güzel konuştuk maşallah, demekki gerçekten asker psikolojisi etkiliyomuş, biraz rahat edince aklı başına geldi düzgün düzgün konuştu bitanem, uzun süredir ilk defa kendini bu kadar güzel ifade etti kıyamam ben ona çocuğumun annesi diyo deli seni çok seviyorummmm canım aşkım benimmm ilk defa ayrı bir bayram geçircez Allah'ım güç ver bana, babamın yanında ağlayamam da..

ayy ilk defa bu kadar çenem düştü, dolmuşum iyice

ŞAFAK 282

Son düzenleme:
Bugün İzmir'de çok yağmur yağdı günlük.

İnce giyinmiştim, dondum resmen.

Kış ciddi ciddi geldi.

Kalın giyinmem lazım.

Beyaz'ı sevmem ama Haluk Bilginer var bugün.

Sırf Bilginer için Beyaz'a da katlanıyorum.

Ama çok seviyorum Haluk Bilginer'i napayım katlanırım bir gececik

Yahu günlük ucayimmi konayimmi bilemedim..Aksam kizlarla cafeye gittik,cafe saat 11 den sonra bar oluyor filan.Neyse,burda bazi barlarda yas siniri var kimlik göstermek zorundasin.sinirin altindaysan iceriye almiyorlar .Biz oturmus bisiler yiyip iciyoruz yanimiza izbnandut gibi bi güvenlik görevlisi geldi,ve sert bi sekilde benden kimligimi istedi.Verdim,afedersiniz iyi eglenceler dedi ve gitti.Allahhhhhhhhhh iste o an uctugum andi,aman bi sevindim bi mutlu oldum görmelisin.Tamda 30 yas sendromuna girmeye hazirlanirken bu bana ilac gibi geldi.Masada benden bir yas kücük bi arkadas vardi,accik bozuldu ama varya umrumda diil pek sevindirik oldum.Hattaa o an aradim kocise anlattim olayi,yazik uyumuslarmis danamla ikisi.Tamam askim sen daha yeni 19 oldum kapat gözünü sevim dedi!

Mutlu olmam icin kocaman seylere gerek yok be fistiiiiim,valla kücücük seylerlede ben mutlu oluyorum.Sabah danam tepeme dikilip annecim kalkarmisin co kaciktim dediginde bile cocugu yalayip yutuyorum.Heleki annecim lütfen filan derse zaten hic sansi yok heryerini isiriyorum.valla cok mutlu oluyorum yahu,hele bugünkü o görevli beni adeta havalara cikardi.Sabah olsada bir iki kisiyi daha arayip söylesem,yok hayatta icimde kalamaz..

Bu arada bardaki yas siniri 23 tü,ee haksizmiyim be fistigiiiiim 30`a gelmeye calisan birisi icin,az bile dimi?

şu an sabahın körü günlük, selayıma bakmak için kkya girdim ama buraya bir iki satır karalamadanda çıkmak istemedim duygusala bağladım çünkü bugün :97: birazdan evden çıkıp xzgimin yanına kuaföre gidicem , büyük gün geldi darısı şuan nişanlı olduunu bildiim kankalarım tanrıça, april, pati ve asker yolu bekleyen tkankalarım tuti, gece kuşu, gece yeli , besbekar kontess ve benim ayrıca tüm bekar, sözlü, nişanlılı kk dostlarının başına :78: eyy kk nelere kadirsin :87: :97: torunum olduğunun müjdesinide verecekmiyim acepa burdan

Bu kaçıncı bayram günü
Anne babam dönmedi mi?
Söylesene öldüğünü
Anne babam dönmedi mi?

Bu bayramda gelir sandım
Yoksa yine mi aldandım?
Yine mi onsuz uyandım?
Anne babam dönmedi mi?

İşte şu iki metrelik mezarda yatan adamyani şu toprağın altındaki adambenim aslan babam!..
Şu üzerine kar yağanüşümesin diye dua ettiğim yalnız adambenim aslan babam!...

Babambir vedayı gizliyormuş
Yolcuymuşsaatini gözlüyormuş
Ve bir sabahkuşlar şehri terketti
Babamçok uzaklara gitti...."

Artıkbayram sabahlarıbayram sabahı değil...Eş-dost ziyaretleriavuntudan başka birşey değil...
Hayat fanibayramlar baki..Bilirim...
Çocuklarımızın bizi özleyeceği bayramlar baki kalsınyeter.
Değil mi aslan babam?...

Unutma ki!! Nefret ve Kinin ertesi Pişmanlıktır... Ve her Canlıya ölüm vardır. İnsan Ölür ama Ölmeyen "INSANLIKTIR" ~Mevlana~

kabus gibiydi herşey..
face mobilden yazdığım allahım cuma günü hayrına güldür yüzümü mesajından 5 dakika sonra
kocaeli dönüş yolunda ani bir fren sesi ve ön koltuğuma giren tır
unutamıcam o sahneyi gözümü kapatıyorum çığlıklar gelıyor aklıma fren sesınden sonra herseyı kesık kesık hatırlıyorum..vede tırın otobuse carpmasıyla gelen o ses sadece bu..
camlar paramparça, kafamı carptım kalkamıyorum..kalktım kendıme geldim otobüüsn içi cehennem gibi heryer duman dedim bittti herşey ölücem burda çıkamıcam..kapıyı buldum attım kendimi dışarı bariyerin kenarında kalmışız aşağısı boşluk yuvarlanmak üzere otobüs
feci birşey çıktım dışarı yolun kenarına oturtular herkes kan içinde ağlıyo
ben şoktayım titriyorum sadece ağlıyorum..otobüsle tırın halini gördüm daha kötü oldum burdan nasıl çıktık biz diye tır resmen tuzla buz olmuşotobüsünse benim oldugum tarafı gitmiiiş komple..
2şeritli yoldu normal seyir halindeydik karşı şeritten gelen tırcı uyumuş ve olanlar bunlar
hala etkisindeyim gözümü kapatıyorum o anlar gözümün önünde:85:
şöfor öldü dediler iyice kötü oldumm..ambulanslar geldi götürdüler bizi hastaneye 5saat müşahade altında kaldım..
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ İYİYİM,sadece ağrılarım var acayip onlarda geçer..
peki ya bu hafızamdakı goruntuleri nasıl sılıcem:85:
çok kötüydü çookk unutamıyorum..araba kamyon vs. hiçbirşey görmek istemiyorum artık..

Son düzenleme:
Çok üzgünüm günlük

Napacağımı bilmiyorum. Minik tırtılıma bağırdım dün. Pişmanım. Çok pişmanım. İnanki ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. 9 yaşında ama anlaşamıyoruz.Çok asi, inatçı. Kendini çok kıyaslıyor benimle. Dün odasını toplaması gerektiğini belki 10 defa söyledim. Söylemezsem zaten hiiiç oralı bile olmuyor. tabi yine hiç duymadı beni daha doğrusu duymamazlıktan geldi.
Çok sinirlendim ve nasıl bağırdım ona, hala sesim kulaklarımda. HoooofffÖyle baktıki bana bebeğim....

Yapamıyorum ben günlük, dengeyi kuramıyorum bir türlü, nasıl bir anneyim ben. Böyle annemi olur.

Yapmıyor günlük yapmıyor, söylemeden hiçbir şey yapmıyor. Dişlerini fırçala bebeğim, pijamalarını katla kaldır bebeğim, yatağını topla bebeğim, masanı düzenle bebeğim, dersini yap bebeğim, sütünü iç bebeğim uzar gider bu liste. İstiyorumki ben söylemedende sorumluluklarını bilsin. Ama yok Allah yok.

Ben neden yapamıyorum günlük, nerde hata yapıyorum, nerde, ona bağırdıktan sonra odama gittim başladım ağlamaya. Ağlamaktan gözlerim şiş şu anda. Sanırım sinirlerim alt üst oldu. Niye böyleyim ben, yada herkes mi böyle benim gibi.

Bilmiyorum günlük, bilen varsa söylesin bana, lütfen.

Günlüğüm selamlar;
evet bugün sooon!
tatile başlıorum saat 14,30 itibariyle.
nasıl mutluyum ya bilsen!
eve gidip bavul hazırlıcam..
ama önce bi kuaföre uğrayım da şu orman gibi olan kaşlarımı bi yoldurayım. :86:
mutluyum günlük...
aileme kavuşucam..
ammaa bayramın 2.günü anca..
olsun gidicem ya sonuçta..
önce k.valideye gidicez.
inş.orda da can sıkıcı şeyler olmaz be günlük..
mutsuz olmak istemiorum bu bayram...
şööle bi gezelim memlekette dimi..
herkesi özledim günlükçüm..
birlikte yenilen bayram yemeklerimiz hele..
o güzel sohbetlerimizi...
ananemde toplanırız 2.günü akşamı..
dayılarım,annem,babam,yengelerim,kuzenler...birlikte güzel bir yemek..
ayyy çok seviorum yaa.. :78:
annecimle,ananecimle azcık dertleşiriz..
yolculuk yapmayı da çok seviorum..
çok eğlenceli geçior bizim yolculuklarımız.
kızız,kocişim..
kazasız,belasız ulaşırız inşallah..
bilio musun günlük?
kocişim öyle güzel laflar etti ki akşam bana..
bidaha ,bidaha aşık oldum ona..
seviorum beee.nelere göğüs gerdik bugüne dek.. :82:
çok şükür halimize..
aa birde günlük yavrum yavaş yavaş kelime dağarcığını genişletmeye başladı.
çarşamba akşamı yaprak dökümünü izliorduk kuzucumla..
orda leyla die seslendiler biara.
bi baktım,benim küçük tosbaam Leylaaa die bağırıor..
nası güldüm varya!
dün akşamda elma demeyi öğrendi.
ne yiyiyorsun annecim diorum.
elmaaaa die bağırınıor..
yavrum benim yaa.
nasılda mutlu oluorum o yeni bişiler öğrendikçe..
rabbim nazarlardan korusun yavrumu..
küçük cimcimem benim..
günlükçüm tatilde sana uğrayabilirmiyim bilmiorum.ama..
şimdiden tüm KK dostlarımın bayramını kutluyorum..
görüşmek üzere...

bugün bir duygusallıktır gidiyor bende
dokunsalar ağlayacım
neden inan bunu bende bilmiyorum :14
:

Vay arkadaş demek istiyorum günlükçük
Beğendimim bitti sinir oldum hiç bitmiyordu benimki sanırım yönetim durumu çaktı
Kaç gündür yazmadım sana,çok şükür iyiyim günlük,tatlı canım ne isterse onu yapıyorum onu yaşıyorum kimsenin bana karışmasına fikir beyan etmesine izin vermiyorum,Hayat benim hayatım değil mi kime neBuraya delphin smili yakışırdı şimdi,ama ne yapalım çay içeniyle idare ediyoruz,delphinimizi aldılar
Gene canımı yakmak için sırada bekliyorlar ama,bakalım önce kim vuracak bu sefer,gelin korkmuyorum hiçbirinizden artık

çok yanlış yaptım çok
başından beri çok yanlış yaptım.4 sene önceye gidebilirmiyim günlük mümkün mü böyle bişey.okadar çok düzeltmem gereken şeyler varki.hatalarım var
belki şimdi düzeltirim hatalarımı.ama yok yok artık mümkün değil gibi.
:26:

ne güzel sevinçler bunlar böleee....
herkeste ailesine kavuşmanın heyecanı var.
rabbim sevdiklerimizin yokluğunu göstermesin....

Tanrıdan diledim bu kadar dilek
O yarin yüzünü bir daha görek
Bana kısmet değil dizinde yatmak
Dizinde yatıp da yüzüne bakmak

Gel aman aman yanıma
Kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün
Değer dünya malına

Ayrılık hasreti canıma yetti
Kalmadı gözümün yaşları dindi
Bahçenizde lale sümbül gül bitti
Eridi yüreğim tükendi bitti

Gel aman aman yanıma
Kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün
Değer dünya malına

:85:

Herkese iyi bayramlar dilerim günlükcan..
Ben birazdan dayıcım ve kardeşimle alışverişe çıkıcam..
Eee babamız sadece biyolojik olduğundan tüm masraflar dayıma kalıyo ve bu beni o kadar eziyor ki.
Biliyorum istediğim hiçbişeyi alamayacağım ama dayımın bunu teklif etmesi bile nasıl sevindirdi beni..
Ailemi seviyorum tek istediğim ağız tadıyla şu bayramı atlatmak..
Sevgilime gelince o kardeşiyle ilgileniyo bugün..
Rahat bıraktım biraz hayatını yaşasın hep bana bağımlı olmasınki bıkmasın..
Ayrıca esmer_şeker ime tşk ederim güzel dilekleri için..
Sağlıkla Kal Günlükcan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…