Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük;
Ben aşkımı çook seviyorum...
Bana azıcık kızmış, geçmiş şimdi kızgınlığı

O kadar iyi anlıyorum ki kpss mağdurlarını, ailelerine,sevdiklerine vermek istedikleri güzel haberleri verememek çok acı..Hepsine Rabbim sabır versin, yepyeni kapılar açsın inşallah tüm ihtiyacı olanlara..

Ne desek boş boş boş malesefff adaletsizlik her yerde, her kurumda, her konumda....:95:

Her gün bir çok genç ayakta durmaya çalışırken yerle bir edilmeye çalışılıyor..Başarılıyor..

Çok doluyum çokta neyse

Yarın sevgili Cemalnur Sorgut' un konferansına gideceğim inşallah ama yalnız...
Sırf kendim için gideceğim belki dinlerken usul usul ağlarım..Ama iyi gelecek biliyorum..
Çok ihtiyacım var onun naif anlatımıyla yaptığı tespitlerden yaralarımı sarmak için gerekçeler bulmaya...İnşallah sorun olmazda salona alırlar...

Kaç gündür uğramıyordum sana... Kendimle uğraşıyorum... Analizler, gidip gelişler, acabalar, keşkeler, belkiler, ...... Bitiyor artık günlük yuppiii Abim dün akşam dedi ki... Sende acayip değişiklikler var (laf aramızda bilmiyor terapi aldığımı:))) Konuşman, gülüşün, hareketlerin, bakışın, ve giyimin bile değişmeye başladı hayırdır??? dedi :82: Öyle valla günlük... Mağaza açmaya yetecek kadar, bir kere bile giyilmemiş kıyafetler, bujiteri açmaya yetecek kadar bilumum toka, takı, vs. parfümeri açmaya yetecek kadar parfümler.... deli gibi alışveriş yapıp bir tanesini bile giymeden dolabın en ücra köşesine atmışım ne zamandır :))) Aynı şeyleri giyip giyip çıkarmışım....

Bugün mü? bir güzel giyindim, makyajımı yaptım, en güzel parfümümü sıktım (bvlgari jasmin noir ) Ver elini nişantaşı.... Gezdim, dolaştım... hava da çok güzeldi... Oturdum bir yerde orta şekerli kahvemi içtim.... saat tam üçte terapim vardı... Kapıdan içeriye girdim... kadın kocaman bir oooooooooo!!!! benim otuziki diş meydanda güzel iltifatlar vs... Çok mutlu olduğunu söyledi... İyi ki bu mesleği seçmişim dedi canım benim....

Şükürler olsun beni onunla buluşturan yaradana... Hayatıma nasıl dokundu... Neleri değiştirdi... Allah ondan razı olsun... Dilediği herşey gerçekleşsin hayırlısıyla...

Çok mutluyum günlük çoook... Önceden herkes mutsuzmuş gibi gelirdi ya... Şimdi insanların yüzüne baktığmda ışık görüyorum... Sen değişirsen dünya değişir sözü bu demek oluyordu galiba

Sana sabah yazmıştım ya günlük bi umut kpss sonucum iyi gelir belki diye ama gene hüsran
Benim için hayal oldu artık öğretmenlik
Neden okudum 5 yıl o zaman ben, ben ve diğer öğretmen adayı arkadaşlarım
Yazık bizlereeee yazık emeklerimize
Şu an içimden bi sürü şey demek geçiyo ama ne desem boş şu saatten sonra
Allah bizi bu hale getirenleri nasıl biliyosa öyle yapsın sadece bunu diyorum...

slm cicim...
naber?
biz birazdan testereye gidicüük,artık bitiyo,son film malesef
acıktım da yaa,aşkitom gelse de gitsek...
hee konu sinemadan açılmışken,geçen gün de newyorkta beş minareye gitmiştik...
görüntü biraz kötüydü ama genel olarak film güzeldi...
öyle işte günlükcan,görüşürüz yine inşallah :80:

ahh günlük bugün baya koşuşturmalı geçti

sakin bir gündü okulda. hafiften bi heyecan ve ara ara kendimi ösymnin sitesine atışlarım

sonra birden bi aday şifresi dedikodusu sardı ortamı

eski puanıma bakmak istedim şifre engeliyle karşı karşıyaydım

bi koşu eve geldim,şifremi aldım,okuluma döndüm

hayır olmadı

sardı beni bi telaş. bugün şifre alamazsam bayramdan sonraya kalacak

o hızla eve geldim ve babişkomla ösymye gittik

orda şifremi aldım ve adamlar hemen baktılar puanıma

1 netlik artışımla puanım da yaklaşık 1.5 puan artmıştı

ardı ardına arkadaşlarımdan da güzel haberler alnca değmeyin keyfime

işte böyle bir günü ardımda bıraktım günlük

7 aralıkta kadrolu işimdeyim inşallahhhh

offfffffffff...

2,5 aylık özlemimin bitmesine sadece saatler varken,

neden mutlu değilim...

Candan erçetin ''git'' dinliyorum surekli..

neden Candan kadar cesurca söyleyemiyorum bunu?

İstiyorum istiyorum istiyorum istiyorum...
Olacak olacak olacak olacak olacak.....(inşallah)
Neyi mi istiyorum?
Ne mi olacak?
Yakında söylerim.

çok mutsuzum günlük
bugün bizim 1. yılımız biliyomsn ama aşkm yanımda yok :84:
aynı şehirde nefes alamıyorz onu bırak istedigm zaman sesini bile duyamıyorm !
bize ait en özel gün buydu be günlük ama askerlik onuda aldı bizden :85:
ne hissettigimi bilmiyorm içimdn hiçbişy yapmak gelmiyoo özellikle Bugün hiç geçmiyo
akşam aradıı 5.10 da bi yıl önce bu saatte başlamştk dedii çok duygulandm be günlük off offff aglamak istemiyorm artık gelsn ..
son 66+1 !..
kargomda zatn istedigm gün elinde olmadıı off offfffffff :84:

günlükçüm bugün iyi dileklerde bulunmak istiyorum
çünkü iyi olmamak için büyük nedenlerimiz yok
neden iyimser olmak varken karamsarlığa kapılalım kii
kafası karışık olanlar bir an önce feraha kavuşsun
dargınlar barışsın, ayrı olanlar kavuşsunn
herkes mutlu olsun be, ne olur ki...
9 günlük tatile girdik tüm günlerimiz bir öncekinden güzel geçsin inşş....
iyi tatiller diliyorumm

Mutluyum. :))
Rüyamın anlamını öğrendikten sonra üzerimden büyük bir yük kalktı.
Yıllardır içimde büyüttüğüm zavallı umudum bitiverdi. :))
Gerçekleşmeyecek bir şey için boş yere hayal kurmak çok can sıkıcı.
Zaman sınırı da çoktan aşılmıştı zaten. Kendime bile itiraf edemezken buraya
yazmaya elim varmıyor ama bir şeyler olacak gibi. Her şeye rağmen...
Çok mutluyum işte yau... Var mı daha ötesi... :79:

Günlük mutluyum çok şükür.
Baskın yaptım sevgilime.
Beni görünce yüzü nasıl değişti görmeliydin.:90:
Kimse birşey çakmasın diye bir kasıntılık yaptı başta.
Sonra işi yoğundu fazla ilgilenemedi benimle ama; kaçamak bakışları yetti beni mutlu etmeye.:97:
Birde bana elleriyle limonlu çay hazırladı.
Canım benim yaa kıyamam ona:97:

Yarın iş görüşmem var.
Hakkımda hayırlısı olur inşallah.
Bir arkadaşım hep der; "hayırsa beri şerse geri."
Aynen öyle

Sıradan bi gündü..
Ben ki okula çoğu zaman uğramayan biri bugün kıramadım okulu
Devamsızlığın gözü kör olsun :|
Annemin iş yerine uyarı göndermişler okuldan, azarı da işittik iyi mi
Sabah okula giderken bi çocuk yanaştı yanıma günaydın diyip
Konuşabilir miyiz dedi
Geç kaldım diyerek geçiştirmeye çalıştım
Çok ısrar etti bari ismini söyle dedi onu da söylemedim
Tam arkamızdan da O geliyordu..
Gördü bizi, sevgilim sanmıştır kesin çünkü çocukla yanyana yürüyorduk resmen
Az biraz geri çekildim arkadaşımı bekledim
Meğerse bu çocuğu tanıyomuş arkadaşım hatta rüyasına bile girmiş o kadar etkilendim diye anlatıyo
Çok ta yakışıklıydı yahu
İsmimi bari söyleseydim :|
Sonuç olarak bişi olmadı lütfen konuşalım diye bikaç ısrardan sonra iyi dersler diyip ayrıldı.
Sonra da annemin iş yerine gittim işte patronuyla kanka olduk hatta
İddiaya bile girdik
Ne kadar büyümüş güzelleşmişsin küçükken de tatlıydın diye sevdi
Adam çok sevdi beni
Onun dışında yarın bütün gün evde olmayı planlıyorum
Görüşürüz günlük

Bimbamboooommmmmm Çok şükür dostlar, ablam artık mutlu mutlu ve çok çok mutluuu

Hani dün akşam çıtlatmıştım yaa :) işte bugün göğsümü gere gere söyleyebilirim artık.. Çünkü beklenen 2. olayda gerçekleştiiiii...
Ablam 3 yıllık evli günnüşüm ve bu 3 yıllık evliliği 10 yıllık bir sevgililik döneminden sonra oldu, ama evlilik olayına gelene kadar çok badireler atlattılar, eniştemin ailesi başta ablamı üniversite mezunu değil diye istememişti ( eniştem 2 üniversite mezunudur) sonra ablam inat etti evde kendi çalışarak sınavlara girdi ve üniversiteyi ilk girişte kazandı, gitti okudu bölüm birincisi olarak mezun oldu çok şükür..Bu seferde kayınvalide olucak kişi " yok ben daha o kızın yüzüne bakamam diyerek inat etti olmaz bu iş diye ısar etti" ama eniştem pes etmedi ve ailesini sildi geldi istedi ablamı, başta babam çok karşı çıktı " sen ağaç kavuğundanmı çıktın annen baban olmadan bi büyüğün olmadan nasıl geldin" dedi ve eniştemi öylece gönderdi, eniştem yine yılmadı bu sefer kayseriden dayısını çağırdı dayısıda kayseri belediye başkanınıda almış yanına, bize geldiler ablamı istemeye başkanda ara bulucu olarak devreye girdi.. öyle böyle derken benimde dayılarım halalarım devreye girdi ve ablamla eniştemin sözü kesildi o akşam ( hazırlıklı gelmişlerdi) Babam sanki erkek evlat evlendiriyormuş gibi ev düzdü eşyalar aldı düğün salonları tutuldu, erkek tarafından sadece 5 kişi vardı düğünde... biz düğün sürecinide atlattık ve bu zaman zarfında yani 3 sene boyunca eniştem ailesiyle asla görüşmedi sürekli bizim ailede bizim akrablarlaydı, çok şükürki babam önceden istemediği damadını şimdi oğlu gibi görüyor....
Eniştemi ailesi aramış ve küslük küslüğü getirir biz artık dargın olmak istemiyoruz hatamızı anladık demişler ve ablamları yemeğe davet etmişler, ablamla eniştem geldiler durumu babama anlattılar ve babam " ben bilmem oğlum siz bilirsiniz senin ailen ve uzlaşmak istiyorlar hatalarınıda anlamışlar bizler yaşlı insanlarız bu dünyada nekadar varız bilmiyoruz dargın olmak küs olmak yakışmaz heleki bunlar senin anne babansa, ablam bir şart koştu " önce görümcem gelicek bana sonra ben gidicem size" ve geçen akşam görümcesi ablama gitti (benden 2 yaş büyük kendisi) hiçbişi olmamış gibi canım merhaba diyerek ablama sarılıyor ve çok güzel muhabbet ediliyor ablamın evinde.. eniştem tabi çok mutlu neyse yarun akşam için yemeğe davet etmişti kayınvalidesi ablamı ama ablam bu akşam gitmek istedi "bu akşam mübarek akşam belki çok daha güzel olur bu akşam gidelim" dedi enişteme ve bu akşam ablam 3 yıl sonra kayınvalidesine yemeğe gitti ( çok heyecanlıydı giderken, süsledim onu saçlarını düzleştirdim giyindirdim ve çantasına kalp ilaçlarını tansiyon ilaçlarınıda koydum eniştemi bilgilendirdim... yaklaşık 2 saat oturduktan sonra ablam beni aradı az önce telefonla ve sesi okadar güzel okadar mutlu geliyordukiii RABBİME şükürler olsun bugünleride nasip etti bize ve annemle babam okadar mutlularkii heleki eniştemin sesi telefonda öyle bir geliyordukii :13: Biz şehirdışından döndükten sonrada bizi hoşlamaya ve ziyarete geliceklermiş dünürler

Yarın ablamlar kahvaltıya geliyorlar çok şükür ya sonunda herşey herşey herşey yoluna giriyor ve ablamın mutluluğu bile yetiyor bazı şeyler için...

Çok konuştum dimi ben yine? neyse ben gidim son hazırlıkları yapim yarın 6:30'da yola çıkıyoruz ALLAHIN İZNİYLE...

ŞİMDİDEN TÜM K.K ÜYELERİNİN GÜNLÜK MÜDAVİMLERİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM

RABBİM herkesin yuvasını mutlu huzurlu etsin BU BAYRAM İNŞALLAH HERKES İÇİN İYİ GEÇER GÜZEL GEÇER HUZURLU GEÇER...

Bebek isteyenlere bebek, iş isteyenlere iş, huzur isteyenlere huzur, sevdiklerine biran önce kavuşmak isteyenlere mutluluk, ayrılanlara ve ayrılık acısı çekenlere ise KAVUŞMALARINI NASİP EYLESİN RABBİM...

RABBİM BU YAZIYI OKUYAN HERKESİ MUTLULUK YAĞMURU ALTINDA ŞEMSİYESİZ BIRAK....

HERKESE İYİ BAYRAMLARRRRRRRR

Günlüğüm bütün kadınlar kulubu üyelerinin, sevgili ablalarımın, arkadaşlarımın, herkesilerin bayramı şimdiden mübarek olsun. Tatil sonuna kadar sana gelemeyeceğim. Kendine mukayyet ol emi :)

güncem,
dişçiye gittim.
ameliyat dedi.
para dedim.:96:
devlet dedi.
yihu dedim.
kikirdedi.

şimdide bu yihuu lafını diyebilmek için
ne işkencelere maruz kaldığımı
olayı başa sararak anlatıyorum.
...
3 ay önce geç kalmaktan korktuğum için
doktora randevumu ögleden sonraya yazdırdım.
haha sanki kaderi degiştirebilecekmişim gibi.
tabiki geç kaldım.:95:
ı-ıh söylemicem ne kadar geç kaldığımı,
9da kalktım ve 1,5taki randevuma
2,5ta gittigimi ağzımdan alamıycaksın.
sular kesildi banyoda köpük köpük kaldım.
fifi dedim.:76:
ayağımı yolda burktum topal kaldım.
çokta fifi dedim.:76:
iki saat dolmuş bekledim arabasız kaldım.
aman çokta fifi dedim.:76:
doktorumda üstüne beni saatlerce bekletti.
amaaaaaaaaaaaaan çokta fifi dedim.:76:
açtım cebimi toplu çubuklu bi oyun buldum, tam oynarkennn
3kişiyi bi oturuşta yutacak bünyedeki bi teyze
geldi ve ayakkabıma bastı
fifi yok artık ne fifisi
ıyk noli laaaaaaaa dedim.:84:
teyzeye baktım kendi cüsseme baktım
bida teyzeye baktım sonra bida kendime bakmadım.
büzdüm dudaklarımı sıramı bekledim.

Allah kimseyi doğru yolundan saptırmasın...
Ne oluyor bu insanlara ne oluyor bu dünyaya...
Ben korkularımı yenmeye çalışırken hiç ummadığım insanlardan neler duyuyorum neler yaşıyorlar..
Korkuyorum.Bu geceden sonra her şeyden korkuyorum yine..
Kendi korkularımın yeniden başlamasına mı üzüleyim yoksa arkadaşımın başına gelene mi ...
İşte ben böyle çevremde olanlardan çok etkileniyorum ve kendi ilişkime yansıtıyorum..
Allahım ona yardım et onu koru.

Günlük öyle özendimki bugün eşiyle, sevgilisiyle alışverişte olan kadınlara, içim gitti içimm...

Birgün banada nasip olur mu ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…