kuzu sana şu kadar diyim tek değilsin milyon tane yandaşın varÇok üzgünüm günlük
Napacağımı bilmiyorum. Minik tırtılıma bağırdım dün. Pişmanım. Çok pişmanım. İnanki ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. 9 yaşında ama anlaşamıyoruz.Çok asi, inatçı. Kendini çok kıyaslıyor benimle. Dün odasını toplaması gerektiğini belki 10 defa söyledim. Söylemezsem zaten hiiiç oralı bile olmuyor. tabi yine hiç duymadı beni daha doğrusu duymamazlıktan geldi.
Çok sinirlendim ve nasıl bağırdım ona, hala sesim kulaklarımda. HoooofffÖyle baktıki bana bebeğim....
Yapamıyorum ben günlük, dengeyi kuramıyorum bir türlü, nasıl bir anneyim ben. Böyle annemi olur.
Yapmıyor günlük yapmıyor, söylemeden hiçbir şey yapmıyor. Dişlerini fırçala bebeğim, pijamalarını katla kaldır bebeğim, yatağını topla bebeğim, masanı düzenle bebeğim, dersini yap bebeğim, sütünü iç bebeğim uzar gider bu liste. İstiyorumki ben söylemedende sorumluluklarını bilsin. Ama yok Allah yok.
Ben neden yapamıyorum günlük, nerde hata yapıyorum, nerde, ona bağırdıktan sonra odama gittim başladım ağlamaya. Ağlamaktan gözlerim şiş şu anda. Sanırım sinirlerim alt üst oldu. Niye böyleyim ben, yada herkes mi böyle benim gibi.
Bilmiyorum günlük, bilen varsa söylesin bana, lütfen.
Günlük öyle özendimki bugün eşiyle, sevgilisiyle alışverişte olan kadınlara, içim gitti içimm...
Birgün banada nasip olur mu ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?