Popüler Konu Sevgili günlük...

ahh gunes buradada var taki batana kadar
yıldızlar yine parlar şafak atana kadar

bilsen şimdi nerdeyim çılgın gecelerdeyim
uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar
gonca güllerim vardı burcu burcu kokardı
rengi soldu sarardı sevip tutana kadar

ahh bir yağmurki dinmiyor
fener söndü yanmıyor
yüreğim dayanmıyor hasret bitene kadar

Son düzenleme:
günlükcmm hani dün demiştm ya 1. ylımızdı die aşkm kargoyu p.tesi gnü alıcak işte inş. sevinr sevinck tbikide
işte knuşuyodk günlk bn dedm ki aşkmda bi mektp yazsaydı barii bna dedikii ayy aşkm bi sus ya sus syleme dediii...(( bnu kızarak demedii yni zatn bişy ypcm sn syleme snin dedignle ypmış olmıym anlamnda bi sustu o ))günlükcm anladm tmam bişy yapcakta nden gnünde yapmıyooo
hep aynı şeyi ypıyorm hiç sürprz ypamıyo bna şap die sylüyorm zatn yapmış oluyo o sürprizini knuştugmla kalıyorm...
ama bu sfer hklıym günlük yapcaksa gnünde yapsaydı napıymm yani bn o kadr dşndm :88:
nese asker kontenjnından hafifletme cezası alıyo artık bitsn son 65+1 wlla bn bittm şafak bitmedii

şuan çok sinirliyim günlük
benim için sabır dile
yoksa dilimden yine çok ağır laflar dökülücek!

Ayyy kaçıp gidebilirmiyim günlük:95:
Ahh anne anne ahhh
Ben nasıl terbiye vericem bu çocuğa
Ben "hayır olmaz yapmıycaksın izin vermiyorum" diyorum , ki bazı şeyleri yapmaması gerek
Sen anne! acıyosun , canım bebeğim sarıp sarmalıyosun
Senden yüz buluyo
Ben ona birşeyi yamıycaksın izin vermiyorum derken yada bunun gibi birşeyde müdahale etmen çıldırtıyo beni
Ağlarken ananne ananne diye ağlıyo
Çünkü senden yüz buluyo
Varmı böyle bişe yaa:95:
Olmaz ki...olmaz böyle ,olmaması gerek ,
İleride hep göz yaşlarını kullanıcak
Ağladığı zaman istediği oluyo sanıcak
Ben nasıl baş edicem söylermisin

Off yaaa
Evimiz teslim edilsede gitsek
Yoksa ben çıldırıcam

Son düzenleme:
sevgili günnüşş akşam herzamanki gibi vazgeçemediğim dizim kavak yellerini izleyip kahvemi içip saat 1 de yattım.sabah oda ne 8 di uyandım uyku tutmadı 2 3 saat evde takıldım tv müzik filan daha sonra giyindim arkadaşımla sözleşmiştik kahvaltıya gittik onun sonrasında derdimi dinleyen bize annelik eden sırcıların sırcısı en samimia dostum bitanecik arkadaşıma gittik(ne kadar güzel şeyler düşünüyorum onun için oda düşünür mü acep)neyse orda da kahvemizi sohbetimizi ettik daha sonrada dışarı çarşıya çıktık yeni ciciler baktık ama ben hiçbişi alamadım aldımda bi iki ıvır zıvır..he iki tane cici bici yeğenim var benimmöyle datlular kii onlara ev terliği aldım şöyleee en yumuşak olanlarındannn:81:yumuş yumuş geldiklerinde vereyim de üşümesin ayacıklarıı ve sonra da eve geldimm böyle günnüş bu günü de geçirdikk

sevgili günlük hayatımı sorgular oldum aslıda sorgulamakla kendime kötülük yapıyorum gözlerimi kapamak
daha iyi ozaman canım acımıyor

Di'ye gittim heeeeyo
Di'ye gittim yiiiihu
Di'ye gittim :97: hmm bunun sonuna koyacak bi sevinç cümlesi bulamadım
güncem,
insan dostunu bi kaç gün göremeyince
özlüyor hakikatten
tamam o bi kaç gün bi kaç ayda olabilir:26:
neyse girdim çiçekçiye
gül mül hiçbişi yok
nası çiçikcisin sen la dedim içimden
zahmet olmazsa bana sarı-beyaz papatyalardan buket yapar mısınız dedim dışımdan:93:
ne var hiç mi iki yüzlü görmedin?
ama öyle güzel buket yaptı ki
az önce ki içimden söylediklerime pişman oldum
diycegimi sanıyorsan yanılıyorsun hahaha kötüyüm ben
papatyalarımı aldım
böyleeee sankim bana sevgilim almış gibi
saçlarımı sağa ve sola sallayarak
yol boyunca slow motion tarzında
bi edayla gittim.:82:
evet günce görmemişim ne var.
en son sevgilim bana çiçek aldığında
ateş icat edilmemişti sanırım.:76:
girdim mağazaya:82:
Di çiçekleri görünce yıldız yıldız oldu gözleri.
arkadaşları böyle bakıyor mal mal.
...
aaa o neee bee? (kaktüs oturmak istermisin canım)
aaa lez misiniz kı siz? (hıı leziz, sevgilimle evlenecem ama Di'yi kapatmam yapacam)
seeeen mi aldın? (ı-ıh seni doğurturken eben almış, bugüne kadar sakladım)
...
biliyorum biliyorum günce
sinir olmam gerekiyordu bu öküzlüklere karşı :96:
ama olmadım, sesimi de çıkarmadım.
sadece erkek almaz kız arkadaşına çiçek
bir bayan bir bayana da alır.
nezakettir bu. inceliktir.
ayy bu insanlar adamı
bigünde hem iki yüzlü,
hem görgüsüz
hem nazik yaparlar.
ohhh suçuda millete attım
gidip dizi izleyebilirim şimdi

Çok sıkılıyorum günlük.
Bayramdan sonra vizeler başlıyor. Endişeliyim.
İlk gün tam 4 sınav birden olacak. Bu nasıl şanstır arkadaş! :84:
Bayram olayı da ayrı dert. Hiç istemiyorum o birkaç günü bayram adı altında yaşamak.
Çünkü burada bizim kimsemiz yok. Yalnızız. Gidecek bir kapımız yok.
2 yıldır İstanbul'da geçiriyorduk bayramımızı. Son gidişimizde burnumuzdan getirdiler.
Vazgeçtik bir daha gitmekten. Ne güzel oluyordu akrabalar, kuzenler hep beraberken.
Çok özlüyorum o ortamları. Yalnızlığa alıştık iyice bu şehirde.
Eğer okulum bittikten sonra burada yaşamaya devam edeceğimi bilseydim depresyona
girerdim herhalde. Ankara uzun süre yaşanılacak bir şehir değil benim için.
Burdan ayrıldığımda zaman zaman deli gibi özlem duyacağıma eminim tabi, o da ayrı konu.
Ama gitmeliyim ben buralardan. Bunu biliyorum. İstanbul'da da yaşamak istemiyorum
aslına bakarsan. :// Artık zaman ne gösterir, şartlar neyi getirirse öyle olacak her şey.
Benim dememle olacak iş değil.

Niye gittim ki ben oraya?
Neden kontrol etme gereği duydum ki?
Gitmeseydim görmeyecektim onu öyle.
Allah'ım, o görüntüyü unutmama izin ver lütfen!

Offffff günnüş yaa sırf 2 öğrenci gelip test çözecekleri için dersaneye gidip başlarında durucam.
Benim sınavlarımda bayramdan sonra ders çalışmam gerekiyoo.Bayramda ne kadar ders çalışabilirim orasıda tartışılır
Birşey düşünmeden 1 günüm geçse valla:26:
Gidiyimde bugün başladığım kitabı bitiriyim ne sürükleyici bir kitap yahu sonunu merak ettim

Yihuu günlükkkk :86:
İş buldummm. Çağrı merkezinde internet paketi tanıtımı yapıcam. :126: Hangisi oldugunu söylemem reklam olur :111: Belki aradıgım müşterilerden bazısı KK üyesi olur kimbilir :101:
Görüşmeden dönerken otobüste bi böbrek ağrısı tuttu dayanamadım indik hastanenin önünde acile gittik annemle. Ağrı zaten 1 aydır vardı ama doktor turp gibisin demişti oysaki taş düşürüyormuşum :99:
Buda geçer inşallah çok ağrı çekmeden.

slm gunnuşş
ne zmzndır yazmıyordum buralar
mutluyumm mutlu
içim içime sıgmıyor
perşembe günü askerimin yanına gidiyorumm kuzlarımla inşş
aslında daha bir ay önce gitmiştim şimdi gitme planım yoktu
amma emir büyük yerden geldi hiç hesapta yokken valız hazırlamay basladımm
napsın bole yaslı gidince askere sıkıntı oluyor ne kadar rahatta olsa alışamıyor
onu teselli etmekten, kuzulara moral vermekten,^yinemi gideceksiniz ne gerek var diyenlere^cevap vermek bazen yoruyor beniii
beni kim teselli etsin yahuuu
bugun bayram alışverişine cıktım göynüme gore kuzularıma ve kendime bişe bulamadımmmi,
yarın yine yollardayım sanırımmm
cuma gunude naipse askerimin yanında
umarım gecen sefer gibi 6 saat beklemek zorunda kalmayız bi işkenceydi bizim için
dışarı çıkarmakta bi dert zatii neyse sonu guzelde degıyor tabııı
hasrett hasreeett:98:
umarım yagmulu bir Ankara olmaz bu sefer :82:
neyse askım bekle bizi gelıyoruzzzz
sevdicegımmmmms senı cokk ama cook sevıyorummm

ooof..
moralim bozuk yahu
almak istediğim şeylerden bazılarını bulamadım
yine netten sipariş etmek zorunda kaldım
ama annem vermiyo kredi kartını
ağladım falan ama yok fayda etmedi
n'apmalı ki ikna etmek için

Ayy Engin Akyürek evliymiş la... Tüh beeeaa... Kaptırmışız yavruyu çoktan.

Çoookkk yakışıklı yau. Sapına kadar erkek. Maşallah. :97: :93:
(Esmer erkek aşkı nerden bulaştı bana anlamadım. :44:)

Ama benim acilen fantezilerimden uzaklaşıp ders çalışmam lazım.

Sevgili Gunluk,
Yine cok calisiyorum, basimi kasiyacak zamanim yok, ah keske gunler 24 degilde, 36 saat olsaydi...bugun o kadar cok erkek is arkadasimin onunde benim icin soylenen hos seyler cok gururumu oksadi ...aman nazar degmesin! ama......ask mi ? bilmem ki coktan bana ugramaz oldu....... ???

fenalardayım gunluk
nasıl olacak ne dıyecegım bılmıyorum
gunluk dıdemevocuma sole msn e gelsın

ah günlük bu hayattan hiç tat alamıyorum mutlu olamıyorum beni bu hayatta bağlayan tek nedenim biricik oğlum oda olmasa hiç çekilmezsin be hayat

şu aralar çok yoğun olacağım kesin günlük.
okadar okumam gereken konular kitaplar çözmem gereken ders soruları varki bunlar ne ya biridi okurken diğerini unutuyorum sanki gülsemmi ağlasammı...
bayramda geldi ne güzel ama hiç bayram havası yok.
eskiden kıyafetler alırdık şekerleri bile babama en güzellerini aldırırdım bi marka vardı ondan birkere babam farklı alınca moralim bozulmuştu...eskilere bakıyorumda ne güzel heycanlar dertlerimiz bile güzelmiş.
şimdi ise bırak kıyafeti ogün gelsede bitse diye bekliyor insanlar.
ogün sabah kalkıcam dolaptan bir kıyafet alıcam giyicem tamam işte .ailemle akrabalarımla bayramlaşıcam güzel dileklerde bulunucaz heycan bukadar...
keşke eski bayramlara dönsek .herşey eskilere gitse....
eski aşklar,eski şarkılar ,eski insanlar....
herşey masum ve saf olsa
insanlar sevdiğini görmek için saatlerce kapıların önünden geçse kız cama bile çıkamasa.mektuplar aylardan aylara yollansa.ve okadar güzelki sorunsuzmuş herşey ozaman.
şimdikiler nerde anacım yok face yok msn yok o o yorumu yapmış onu şu eklemiş demekki okadar gelişmek yaramıyor insanlara....
gelişmeyelim daha bundan fazlası artık bizlere fazla.
ah canım babam keşke o güzel şekerlerden al bana hepsini seçerek yiyeyim yine ...
çöplerini ceblerime koysam yine..o kırmızı şekerlerden al bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…