Üzgünüm günlük
Sevgilim pazar günüde çalışacakmış.
Buluşamayacağız yani:2:
O kadar plan yapmıştık yaa
Hepsi altüst oldu.
Arayıp patronuna küfretmek istiyorum yapabilir miyim dedim; olmaz dedi.
Ama çok içimden geldi dedim güldü eşşek katıla katıla...
Of yaaaaaaa offfff:95:
Bende yanına gelirim o zaman dedim.
Bak o olabilir dedi ama gitmem herhalde
Gelde uyu şimdi...
Bana ninni söylesene günlük
Yoksa uyku tutmayacak
Korktuklarım istemediklerim hep beni buluyor..
Korkular beni kovalıyor. Ben onları kovmaya çalışıyorum..
Bi kısır döngü içindeyim resmen...
Ne yapsam olmuyor... Sussam olmuyor.. Konuşsam olmuyor.. İki türlüde yapamıyorum..
Kulaklarımı tıkıyorum. Gözlerimi kapıyorum.. Ağzımı açmıyorum.. Olmuyor..
Duyuyorum görüyorum söylüyorum yine olmuyor.
Ne yapmam gerekiyor benim..
Her şey üstüme geliyor..
Kendimde dahil olmak üzere hiç bir şeye tahammül edemez duruma geldim...
Böyle sinirli bi anımda ona da yeter artık bitsin demek istiyorum dilimin ucuna kadar geliyor..
Sonra kendime geliyorum toparlıyorum kendimi. Bu gece yine aynı şeyi söylemeyi düşündüm.. İçim acıdıkça sinir oldukça aynı şey geçiyor aklımdan...
Her şey iyi olsun dedikçe tam tersine dönüyor...
İyi düşün iyi olsun!Bu söz yalan resmen yalan !
İyi düşünüyorum kötü oluyor kötü düşünüyorum yine kötü oluyor. Hani iyi düşününce iyi olurdu !
Hayat beni gerçekten yoruyor... Huzur istiyorum çok şey mi bu ?
Bazen kendi huzurumu kendim bozuyorum bazen başkaları bozuyor..
Kendime bi şekilde hakim olurum da ya diğerleri..
mutluyum çok mutluyummm hattaaaa sevinçten çıldırmak üzereyim hafta sonu geldi ve yarın öğlen aşkımın çarşısıı varr çok özledim ben bitanemiii yaa aoda beni özlemişşş ama öle dediii
beni çok sefiomuşş yirim ama ben onu yaaaa bitio yaaaa 100ler daha bi hızlı geçioo kavuşcaz aşkım inşş
bak şafak 185 oldu oleyyyyy ayyy bi de bugün çok yorucu geçtii yaa izinli idim işe gitmedim çarşıdaa haldır haldır dolandımmm bayram için yeni cicişler aldım soraaacımı doktora gitttim ama önemli bişiy yok günlük ayağım ağrıodu birazzz
akşam 8 gibi evde idimmm çok yorulmuşum ama yaaa şimdidee artık yavaştan yavaştan uyku moduna giriommmm vallaaaaaa yarın aşkım msn gelcek gözlerim şiş olmasın dimi günlükcümmm hadi bu gecelikkkk bu kadar bye byeee...
kız günlük öldüm yorgunluktan..
akşam 19.30 dan 23.30 a kadar annemle bayram temizliği yaptık.
yorgunluktan bittim anacım..
3 günden beri sewgilimle aramız bozuktu..nihayetinde düzeldi..çok kötüydü aramız ya çok.
ŞAFAK : 5 az kaldı bi gelse ah gelse..bu kawgalar olur mu hiç..
askerdeyken çok kawga ettik..ama burdayken hiç etmezdik..yüz yüzü biz hiç kawga etmedik bu zamana kadar.
bu askerlik mahvetti bizi..çok üzdü..Allahtan hiç ayrılmadık askerdeyken.yoksa halimiz ne olurdu..
cidden askerlik göründüğü kadar basit değilmiş..bizim kavgalarımız huzursuzluklarımız çok çıktı..
oysa ki yanımda olduğu zamanlar kawga etmeye zaman bile bulamazdık..
bugün sinirden bağırdım çağırdım ağladım artık sabrım taşmıştı alttan alamadım..
sonunda barıştık ama..
bu arada Allahın izniyle 20 Kasım yola çıkıyorum sewgilimin yanına gidiyorum.
tezkeresini alacak..bende yanında olcam..ayy çok mutluyum ya..
Allahım ne olursun kawga etmeyelim huzursuzluk çıkmasın.. iyice sinir stres olduk walla..şu askerlik bi bitse de dertlerde bitse..
ama ben onu herşeye rağmen çok seviyorum çok aşığım..
çok ta özledim meleğimi yaa..
şu zamanlar geçsin gitsin artıkkkkkkkkkkkkk...
Sabah fena bi kavgadan sonra,aksami güzel tamamladik kocisle.Bazen gicik ediyor beni cok kizdiriyor ama seviyorum be günlük.Bendekide laf dimi,sevmesen nasil yasiycan ayni evde desene?Kocismde danacimda uyudu,ya günlük bu oglan cok ilginc.Babacim senle yatabilirmiyim diyip hopp atliyor yanina.Iyi hosta ikisi bi yastikta ve babasinin tepesinde uyuyor,hayir babaya düskün bi cocugum olsun hep isterdim ama bu kadar deeeell.valla kiskaniyorum bazen..
Günlük...
Böyle zamanları hiç sevmiyorum.Stresten uyku tutturamıyorum sıkıntıdan kalbim daralıyor sanki.
Bugünü hayırlısıyla bir atlatsam...
Sabah 6.da kalkıcam uyumam lazım...
günlük
patron buraya gelmişken,bende birşey bahsedicem sana:78:
biliyorsun,bayramda dudak makyajı yarışmamız olucak kısmetsebayramı kk da pinekleyerek geçirecek olan bizler için güzel bir eğlence
veee yüce gönüllü patronumuz,bizlere siponsor olucak biliyonmuuuu
çok keyifli bir yarışma olucakherkes i bekliyorum
yılbaşından sonrada,pro üye olucam kısmetseşu an pro üye olmuş olsaydım,patronun 10.yıl şerefine düzenlediği hediyelerden faydalanıcaktım mesela
hakkettim bu tokadı
neyse,geç olsun güç olmasın dimi ama
maşallah diyerek buradan ikiliyorum kankalarım anlar
seviyorum sizleri canım kardeşlerim
Sevgili günlüküm; sana bu mısraları yazarken, dudaklarımı kemiriyorum. tamamen sinirden, berbat bir gündü uyuyamıyorum sinirden valla başım ağrıyor fenalardayım. Bazı insanlar mutlu olmama tahammül edemiyor evli olmamı sindiremiyor nefret ediyorum bu insanlardan
Mutluluk nedir ?
Sen can ablanın can yavrusunu kucağında uyuturken, ablanın gelip,ikinize sevgiyle bakıp, ikinizi öpmesidir...
Kardeşinin gözlerinden anlamasıdır hüznünü, ve hiç konuşmadan sırtına ufak bir dokunuşuyla teselli vermesidir...
sevgili günlük hayatta hiçbirşey dört dörtlük değil olnuyor olamazda bunu bilerek yaşamayı öğrenmem 30 yaşımı bulmasaydı keşke eşimi çok seviyorum günlük o birşeye üzülünce bana söylemez ben üzülmiyim diye benim yeterince üzüldüğümü düşünüyor şimdiye dek ama ben hemen anlıyorum onun halinden keşke pazar günleride çalışmak zorunda olmasaydı ama mesleyi onu gerektiriyor fazla dinlenemediğini düşünüyorum hayatta her şeyi bizim için istiyor kendi için istediği hiç bir şey yok eşimin çok mutlu olmasını isterdim..
yavrum annesinin güzeli yeni bir bayram geliyor ancak sen yoksun mezarına gelmek istiyorum ancak baban götürmiceğini söylüyor bebeğim. Gelemezsem sakın üzülme evden sana bol bol dua edicem oğlum. Annen hasta bebeğim doktor amcan karaciğer değelerin çok yüksek biyopsi yapıcaz dedi çok korkuyorum bebeğim sonuçdan herşey Allahdan boynumuz kıldan ince dicek bişi bulamıyorum bebeğim kötü sonuç çıkarsada ne diyelim Allahım büyük vardır bir bildiği bebeğim annen seni çok özledi burnumda tütüyorsun doyamadığım
gunlukcum sana bı yazmaya baslarsam susamayacakmısım gıbı gelıyor
hem sozlerım hem gozlerım susmayacak
hem satırlarda hemde gozlerımde yaslar olacak
cok sıkıntılı bır karar verme donemındeyım
benım ıcın ıyı seyler dıle oldu mu gunlugum
Günlük insan bi düğünde huzur bulur mu yaa ben buldum işte... Nasıl iyi geldi tarif edemem.. Annemin zoruyla gittim, hani şu annelerin yanında gururla etraftakilere tanıştırma arzusu vardır ya, işte ona kurban gittim ama iyi ki direnmemişim
Tam hayal ettiğim gibi bi düğündü, gerçi daha güzel bi yerde olabilirdi ama yinede güzeldi Kendimden haberim yok ne akılsızım yaa her şeyim bitmiş düğün yerini beğnmiyorum bi de kızım koca mı var ortada diyip kızıyorum kendime ama geliyo aklıma napiyim
Gelin ve damatta öyle hoşlardı, öyle naiflerdiki...Harikaydı yaa, Rabbim mutlulukalrını daim etsin, onların ve tüm evlilerin...
Bizlerinde karşısına hayırlı insanlar çıkar inş, öyle güzel davetlilere huzurlu anlar yaşatan, tebessümle ayrılmalarına sebep olan düğünler nasip eder Rabbim inşallahhh....
bayram geliyor,öylemi günlük...
baksana bir yanda gülen,bir yanda gözünün yaşını silen...
herkese bayram havası esmiyor,boynu bükük kalanları unutamıyorum.
ne acı...
gözleri yolda kalanlar,hastanede ölüm kalım savaşı verenler,anne ve babasını kaybetmiş,terkedilmiş,ceza evindekiler,gurbettekiler..........böyle uzar gider.
herkes mutlumu şimdi günlük?
Allah sabır versin,gönlünde ki acıları dindirsin herkesin...