Günlük keşke 2007 yılının ikinci yarısından itibaren herşeyi silmeyi başarabilseydim. Keşke o dersleriyle uğraşmaktan başka birşeyle uğraşmayan, okuduğunu kolayca anlayabilen o kız olmaya devam edebilseydim. Çok mu şey istedim. İstediğim tk şey sevmek, sevilmekti. Bedeli çok ağır oldu bu isteğin. Geriye öncekinden daha fazla içine kapanık, okuduğunu anlayamayan, herşeyden bıkmış, iyi şeylere olan inancını yitirmiş bir ben kaldı. Bu ben sürekli dürüstlükten bahseden bir insanın dürüstlükte uzaktan yakından ilgisi olmayan, sürekli güvenden bahseden bir insanın güvenilir olmadığını, sürekli paylaşımdan bahseden bir insanın paylaşımın p sine dair birşey bilmeyen, gamsız, insanları kolayca arkasında bırakabilen, umursamaz biri olduğunu öğrendi. Bu ben güven, sadakat, dürüstlük, paylaşım gibi değerlerden sürekli bahseden ama o değerlere çok uzak olan kişilere o değerlere kendilerinden daha fazla sahip olduğunu göstermek için çırpınmamalıydı bunu öğrendi. Bu ben sadece kullanışmış olduğunu öğrendi. Bu ben sürekli bu değerlerden bahseden bu kişinin arkasına hiç bakmadan ilk işe girdiğinden bu yana varolan burnunun dibindeki iş arkadaşıyla evlenmiş olduğunu öğrendi ben varken zaten o da vardı o zaman niye ben kullanıldım günlük. Umarım bu kadar şeyi öğrendiğim o kişiden vurdumduymaz, herşeyi kolayca silebilen bir insan olmayı da öğrenbilirim en kısa zamanda.