Popüler Konu Sevgili günlük...

slm günlükcük
Nasılsın görmeyeli :))
Ben şehir dışındaydım , daha dün gece geldik.
Gezmediğim kadar gezdim sanırım , herkesi ziyaret ettik
Düğünümüzüde yaptık , sağ sağlim geldik çok şükür.
Çok güzel geçti
bol bol foto çekindik

KK ya nolmuş ya böyle görmeyeli

Günlüüük
islandım kankam haberi Günlükten duyurmuş bak baaakkkkkk
ahehhahha
çok sevindim kankam için söyle ona Günlüğüm...

Artık kankama elbise arayışlarına gönül rahatlığıyla başlayabilirim ahahhaha

yarın okula gidicem oleeeyyyyy :):) tatilden çok sıkıldım istemiyorum... arkadaşlarımla olmak hattavehatta ders aralarında ordan oraya sürünmek bile güzelmiş... hem kıvanç'ı da görücem en çok da onun için istiyorum zaten hihihi... hata belki ama ne yapayım. en kısazamanda sonlandırıp yüreğimin sesine yöneleceğim

Hayatı seyretmeye devam günlüğüm... Her şey dümdüz devamm...

(

Dün gece hatırladım. Sanki gerçekten yaşıyordum o günleri. Ağladım da biraz.

Çok özlemişim. Bir daha hiç yaşamadığım şeylerdi onlar. Kaldı öyle geçmişte.

Başka hiç kimsenin bunu bana yaşatamaması ne acı.

Odamdaki tv için ekstra hoparlör almam gerekiyor.

Film izlemez oldum uzun zamandır. Ses sistemi iyi olmalı, yoksa çok zevksiz oluyor.

Yarın okula gidiyorum yine. Bakalım benim dışımda insan görebilecek miyim...

Birkaç not alabilirsem çok iyi olacak. Bazı eksiklerim var. Gün sayıyorum vizeler için.

Stresli bir dönemdeyim. Bir an önce olsun bitsin de kurtulayım artık.

Limewire ı kullanamıyorum, ona da sinir oldum. En güzeli oydu bence şarkı indirmek için.

Imesh falan hikaye. :/ İstediğim şarkıyı indiremediğime üzülüyorum ama dur bakalım...

Araştırmaya devam. Neyse ki Radiohead’in albümünü Torrentz’den buldum.

Hadi bye.

günlük şuan o kadar sinirliyim ki
ama ben kendime yanıyorum başka hiçbişeye değil...

Ne olur bir sabah kapım çalınsa
Açınca gülüşün içime dolsa
Belki bir meyhane biraz da rakı
Sen türkü söylesen ben eşlik etsem

ahhh ahhh çok özledim bitanemi çokkk

Allah ım sana binlerce kez şükürler olsun..
Tşk ederim herşey için!..

Zaman daraldı ...
Çok az kaldı...
Heyecan bastı..
Sinir stres desen iyice tavan yaptı...
Derslerden başımı kaldıramıyorum.
Çok bunalırsam buraya gelip çok az oyalanıp yada bi kaç satır karalayıp gidiyorum yine ders başına bu emekleri boşa çıkarma rabbim.

merhaba günlük temaya daha alışamadım soğuk geliyor bu tema içimden okumak bile gelmiyor seni gelelim bendeki durumlara.Günlükcüm 2 haftadan beri düşündüğüm eski şahsiyet mesaj attı hemde telli babaya giderken 1 seneden beri görüşmüyorduk beyefendinin canı sıkılmış olmalı ki mesaj attı numarasını filan silmiştim tabi ki tanımadım önce öyle bir bozuldu ki iyi oldu ona beni merak etmişmişş güya, bende kendimle ilgili hiç bir detay vermedim meraktan çatlasın kimsiniz dedim gece 12den sonra cevap attı şok oldu herhalde tabi başladı saçma sapan konuşmaya gene çok geç oldu dedim saldım başımdan allahım en yakın zamanda istediğim gibi birini çıkarda bu şahsiyetten kurtulayım,ifadelerde gitmiş:/ görüşürüz

Günlük keşke 2007 yılının ikinci yarısından itibaren herşeyi silmeyi başarabilseydim. Keşke o dersleriyle uğraşmaktan başka birşeyle uğraşmayan, okuduğunu kolayca anlayabilen o kız olmaya devam edebilseydim. Çok mu şey istedim. İstediğim tk şey sevmek, sevilmekti. Bedeli çok ağır oldu bu isteğin. Geriye öncekinden daha fazla içine kapanık, okuduğunu anlayamayan, herşeyden bıkmış, iyi şeylere olan inancını yitirmiş bir ben kaldı. Bu ben sürekli dürüstlükten bahseden bir insanın dürüstlükte uzaktan yakından ilgisi olmayan, sürekli güvenden bahseden bir insanın güvenilir olmadığını, sürekli paylaşımdan bahseden bir insanın paylaşımın p sine dair birşey bilmeyen, gamsız, insanları kolayca arkasında bırakabilen, umursamaz biri olduğunu öğrendi. Bu ben güven, sadakat, dürüstlük, paylaşım gibi değerlerden sürekli bahseden ama o değerlere çok uzak olan kişilere o değerlere kendilerinden daha fazla sahip olduğunu göstermek için çırpınmamalıydı bunu öğrendi. Bu ben sadece kullanışmış olduğunu öğrendi. Bu ben sürekli bu değerlerden bahseden bu kişinin arkasına hiç bakmadan ilk işe girdiğinden bu yana varolan burnunun dibindeki iş arkadaşıyla evlenmiş olduğunu öğrendi ben varken zaten o da vardı o zaman niye ben kullanıldım günlük. Umarım bu kadar şeyi öğrendiğim o kişiden vurdumduymaz, herşeyi kolayca silebilen bir insan olmayı da öğrenbilirim en kısa zamanda.

Moralim çoookkk bozuk.
Beni bitirdiler mi gerçekten? Çok üzgünüm çokk.
Aptallık bende ama. Nasıl çıkarabilirim beynimden bilmiyorum.
Bıktım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm gunluk
bikac gundur yazmadim sana ozledim seni kizz
biliorum sende beni ozledinnn
dun sabahin korunde yine sinav vardi ve yine iki saat uykuyla gittim sinava, sali gunude sinav var offf biktim sinavlardan yaa
neyse sonra eve geldim bi guzel uyudummm
sonra topic actimmmm
gunluk yaptigim sac modelleri ile ilgili topic actim ve begenen cok oldu cok sevindimmm

bugun butun gun kk daydim=)
topigimle ilgilendim biraz
aksam askim gelcek cok ozledimmm
off ders calismam laziiimmm

günlük yeni kk yı hiç sevmedim girmek istemiyorum eskisi kadar ondan sana yazmıyorum
bende işe alışmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
offf yarın gidiyorum ya ama ben annemi çok özlicem offff ='(

sevmedim hiç bu halini.. ne o hasta olmuşsunda benzin betin atmış gibi renksizleşmişsin günlük.. cıks cıkss hiç olmamış valla..forumdada eskisi gibi gezesim gelmiyorum her yer heryerde gibi.. zaten bayram tatilide bitti yarın iş var ufff nasıl geçti anlamadımki dokuz gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…