Popüler Konu Sevgili günlük...

Ohhh beee ohhhh

Sonunda bitti vizeler günlük... Büyük bir yük kalktı üzerimden...

Hepsi de iyi geçti maşallah Çalışkan kızım canım...

deli gibi kavga ettiğimiz bir gecenin ardından cenaze törenine katıldıkdan sonra bu hayatta herşeyin boş olduğunu tekrar anlayıp evime erkenden gelip kocişime mamalar tatlılar hazırlıyorum.
o benim hayatımın anlamı , üzmeye gerek yok sebep ne olursa olsun..

Dün gece naptım biliyor musun, dedim ki kendi kendime ben şu facebooka bir bakiim.
Saat 00:00dan sonraydı...
Son derece salak bir site bana göre, hiç de sevmem ve aylardır girmemiştim.
Şeytan mı dürttü artık nedir bakiim dedim işte... İnan hiçbir çabam olmadı.
Öyle ana sayfaya bakıp çıkacaktım ki gözüme 'o'nun arkadaşının yüklediği
albüm takılıverdi. Biz iletişim halindeyken bu arkadaşı ve onun grubuyla takılırdı.
Ayrılınca onlarla beraber çekilen bir fotosuna rastlamamıştım. Tabi o zaman yeni ya ayrılık,
aptalca bir takip etme durumu vardı bende. Sonra tamamen bırakmıştım.
Dün o albüme baktığımda hiç ummuyordum onun da o kareler içinde yer alabileceğini.
Eee ne de olsa aylardır görmemiştim o gruplayken. Artık onlardan ayrılmış diye düşünüyordum.
Niyetim son derece masumdu.
Ama bir de ne göreyim günlük... Biri oturuyor masada... Üzerinde beyaz bir tişört.
'O'. Şaşkınlıktan gözlerim az önce yaptığım smiley gibi oldu. Ağzımı da açtım
kocaman, kendi çapımda. Acaba nasıl görünüyordur, saçlarını uzatmış mıdır şeklinde sorular
geliyordu aklıma hep. 1,5 yıl sonra görmüş oldum. Şimdi biraz tuhaf hissediyorum ama
dün çok şaşkındım. Enerjim düşmüştü ama o fotoları gördüğüm an birkaç redbull içmiş
gibi canlanıverdim. Hatta gece ders çalışmadan önce aldığım redbull u da içmeyip çantama
attım. Birazcık ayı yavrusu misali olmuş da kendisi. Ona çok şaşırdım.
Bir de dedim ki çirkin lan bu... Benim sevdiğim adam, onca gözyaşı döktüğüm insan bu mu..?
Hatta 'ben buna fazlayım yeaaa' bile dedim.
Yanında da bir kız vardı, o da bunun gibi tosun. Göbekli falan... Kolunu bu kızın
omzuna atmıştı. :26::26: Böyle bir kızla beraber olması bana göre imkansız olduğu için arkadaşça
olduğunu düşünüyorum o pozisyonun. :44::44: Lakin gerçek nedir bilemeyeceğim.
Amaann isterse sevgilisi olsun. Güzel bir kız olmadığı sürece kıskanacağım bir şey değil.
Ve nihayetinde bu şok haliyle gece de uyuyamadım adam gibi tabi ki.
Zaten 3te yatağa girmiştim. Pfffff!!!
Sabah 11de sınavım vardı. Hiç çalışmadan girdim. Sadece soruları görmek istedim.
Kaldı seneye artık napalım... Vizeler bitti ama bu sınav yüzünden çok da sevinemedim
bittiğine tam olarak. Az önce bir daha baktım da fotolara, yok anacım bu herif kel ve obez
olsa da soğumak söz konusu olmayacak benim için. Ne bitmez sevda la bu...
Allah'ın cezası her haliyle güzel geliyor gözüme. Ya alttarafı birkaç foto işte di mi?
Değil ama değil değil... Çok etkiledi beni. Birkaç güne geçecek biliyorum.
Hala onu istiyorum ben. Çok özlüyorum, çok seviyorum. Offf bana offlar bana.
Nerden girdim ben şu facebook a... Hadi bay. Beni kendimle baş başa bırak.

guya bugun ders yoktu
guya sadece 3 saat calisacaktik
guya sevdigimle bulusacaktim
offffffffffffffffffffffff !!

bulusamadim askimla
grubumuzla ders calismamiz lazimdi, bugun okul yoktu ve sabah bulustuk 9da bi arkadasin evinde
aayyy evini gorsen cok tatliii, ogrenci evi, ben bu kadar guzel ogrenci evi gormemistim daha once
hele hamsteriii tekrar hamster alasim geldi
neyse,
p.tesiye bi dersi yetistirmemiz lazimdi, azcik bisey kalmisti.
tam bitti derken, farkettikki yapmamiz gerekenden degisik bisey yapmisiz
ya ben bugun askimin kollarinda olcaktim off
simdi ben onu sali gunune kadar goremicekmiyim?
yok dayanamam banane
yarin sabah saat 7 de kapisina dayanirim
saat 10 da da dersim var
c.tesi gunu ders olurmuymus yaaa
ama oluyomus :95:

neyse saat 19 da evdeydim
9 dan 19 a kadar ders calistik
cok yorgunummm
hastaligimda daha gecmedi
bugun erken yatcam
saat 22 de yatmayi planliyorum
cook uzuuun zamandir saat 00 dan once yattmiyorum
ama yarinda yorucu bi gun olacak
okuldan sonra mega bi alisveris yapmayi dusunuyorum
erken yatsam super olur

Hayat savur beni istediğim yere olmak istediğim şehre.
Bu şehirde sağır gibiyim.. bu şehirde kör gibiyim..
Bu şehirde dört duvar arasındaki mahkumlar gibiyim..
Artık ne yöne dönsem sessizlik...
Rahatsız edici bi sessizlik...
Bu şehirdeki insanlar nereye gitti?
Terkedilmiş bi şehir gibi..
Rahatsız edici bi sakinlik...
Önceden huzur bulduğum yer beni huzursuz ediyor.
Hemde çok.
Huzuru istiyorum o huzurun orada olduğunu biliyorum.

günlük para için o garip yaşlı amca ve teyzelerımızın gozunu kor eden doktorun ve hastanenin gerekli ceza almasını diliyorum..
yazık insanlara gözlerinden oldular skandal resmen

hayat neden bu kadar garip be günlük
üst üste iki acı haber aldım bugün
liseden çok çok sevdiğim bir öğretmenim kanserdi.
7 yıldır tedavi görüyordu, adam 1 ay içinde adeta 30 yaş ileri gitmişti
haline çok üzülüyorduk.
desteklerimizle,sevgimizle ,dualarımızla tedaviye cevap vermişti bu yıl.
tekrar eski haline döndü,daha bir neşelenmişti.
her şey yolunda derken bugün acı haberini aldım
koskoca İzzet Hoca ölmüş dediler.
söyleyecek kelime bulamadım,şoka girdim
o sevgi dolu adam,yüreği sevgiyle dolmuş insan nasıl olur da bir avuç toprağın altına girer
çok koydu bana be günlüük çokk
o kadar çok emeği var ki okuyup öğretmen olmamdaberaber yapmıştık tercihlerimi,hep destek olmuştu bana
şimdi o yok günlük anlıyo musun?o yok
mekanın cennet olsun canım hocam. seni hiç unutmayacağımhakkını helal et...

bu olayın şokunu atlatamadan 2. bir haber daha duydum,belediye başkanımız,babamın yaın arkadaşı bıçaklı saldırıya uğramış.durumu çok kritikmiş. hbire evimizin üstünden acilin helikopteri geçiyor.bir sürü uzman doktor gelmiş ameliyatı için ve hala bir gelişme yok.sitede hep doktorlar var,hepsi bir koşuşturmaca içinde,ve ben bunaa dayanamıyorum

askerlik desen ayrı bir dert,geçmiyo bu günler,hani geçer diyordunuz,geçmiyor işte
çok özledim günlükçok ihtiyacım var askerimeomzuna yatıp ağlamak istiyorumsımsıkı sarılıp dertlerimi unutmak istiyorumAllahım çabuk geçsin günler nolurr:26:dayanamıyorum artık yokluğuna
çok seviyorum onu günlük,çok

Son düzenleme:
Bugün aci biten bir gün...Hala´mi kayip ettik...ALLAH im mekanini Cennet kilsin!! AMIN

Cilelerle, hastaliklarla ve hüzünlerle dolu bir hayata elveda etti yalniz basina...! Söyleyecek o kadar cok sey var ama artik okunmasi gereken sadece Fatiha olsa gerek..! MEVLAM bundan böyle güldür halamin yüzünü..!! Birbirimizin degerini dünya´dan göc ettikten sonra degil´de vaktinde bilelim...Sevgi ile kalalim..! AMIN

Günlük: hoscakal'a söyle ona bas sagligi diliyorum. Vefat eden halasina Allahtan rahmet diliyorum. Geri kalanlara da Rabbimden sabir ve metanet diliyorum. Allah mekanini Cennet eylesin insaAllah.

Yarın ya da ertesi gün, veya bir diğer gün herhangi bir sınava girmeyecek
olmanın verdiği rahatlıkla, nette boş boş dolanmak ne de güzel bir iş.
Ama geçici bir süre için tabi. Her an boş boş takılmak olmaz.
İyi ki Pazartesi yine okul var.
Derslerime adamak istiyorum kendimi.
Bırak onu, bunu... En önemli olan, önce elimin ekmek tutması ve maddi anlamda
kendi kendime yetebilecek düzeye gelmem bence.

Ama keşke 'o' da olsaydı hayatımda. Onunla uyumayı öyle çok isterdim ki şimdi.
Neysee... Artık hayalini kurmakla yetineceğim ancak.
Yeniden aşık olana kadar böyle devam edecek bu, kabullendim artık.

İyi geceler, güzel rüyalar...

bugun cumartesi işteyim.iş güç olmuyor cumartesileri ama biz burdayız neden? tatil olursak verdikleri para boşa gider tabi biz pazarın dışında da bir gün daha tatil yapmıs oluruz

öncelikle gecekuşu ve hoşcakal arkdaşlarıma baş sağlığı diliyorum
bu akşam en heyecanlı akşamlarımdan biri olacak..
ailemle birlikte ilk kez sevdiğimin evine yemeğe gidicez..
onlar bize tee bayramdan önce gelmişlerdi
şimdi de sıra bizde..
bakalım nasıl geçecekkk......
ben yemek fln yiyemem o ayrı daa ortam güzel olsun inşşşş
inş bi tatsızlık olmaz

Eski sevgilim mail atmış "küs müyüz" diye. O ha dedim içimden bu ne cüret. Bir ay evvel bloguma "işten ayrılyorum sana rağmen" diye bi yazı yazmıştım sanırım beni yanlış anladı ufuktan da ayrılıyorum sandı. o gece mail atmıştı bana "bana detaylı bir rapor ver bakalım hayatında neler olup bitiyo" diye. hiç cevap vermemiştim o zaman. bu ne laçkalık yaa. bu sabah "hayatımda ufuk varken senle görüşmeyi doğru bulmuyorum" diye mail attım. doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum. madem unutamayacaktın neden terkettin. hem hayatımda bir başkası olduğunu bile bile neden hala küs müyüz diye sorma ihtiyacı duyuyorsun?? dengesiz şeyy.. cevap yazdım diye kendimi suçlu hissettim ufuğa karşı. öyle işte günlük. ufuk beyin keyfi olursa buluşacağız bugün. o da ayrı bir alem.. ne sıkıntısı varsa aramıyor bu ara.. bi görüşsek. sorcam hesabını. ne düşünceyle aramadı acaba diye.. tülayımm sınavda şuan inşallah ii geçer. kendine ii bak günlk öptmm

Günnükkk;
Herkes bugün çok güzelsin çok şık olmuşsun diyip duruyolar.Başıma bişi gelmez umarım.
Dün sevgilimleydim.
Dahası mutluyum

bugün kızımın doğum günü partisi var evde.
bir sürü hazırlık yaptım,çeşit çeşit ikramlar hazırladım.
akşama doğru da caillou pastası gelecek.

aslında hiç hevesli değilim,çünkü benim akrabalarımdan tek Allahın kulu olmıcak.
gurbette olmanın bu kısmı iğrenç cidden.
hep eşimin tarafından insanlar.
aslında parti falan yapmazdım ama kızım mutlu olsun,az da olsa heyecanlansın.
başka hiç beklentim yok.
herşey onun için

Son düzenleme:
Selam günlük;canım çoookk sıkkınnn,mutsuzum bazen aşırı bunaldığımı hissediyorum..Ne olacak böylee..hiçbir işimin düzgün,olağan gitmemesinden nefret ediyorum.Neden bu kadar şanssızım ki..!!:2: bende her yeni günee farklı bi heyecanla,oh diyerek başlamak istiyorum..Ne oh u yakın zamanda uykusuz gecelerim yine başlıcak..İş de bulamıyorum..buda tuzu biberi oluyo iyice off off..Allahm sen bana yardım ett...

gunlukcugum merhabaaa aslında hersey cok guzel evım aılem sevgılım ama nedende ben mutlu degılımm dun hıcbırsey yokken askımla kavga ettım daha dogrusu ben tek basıma kavga ettım o herzamankı gıbı umursamadı ve dalga gectı benımlee anlatıyım sana cunku dusundukce sınır oluyorum

askımla 2 haftadır bulusmuyoruz halbukı evımle ısyerı arasında 100 mt ara bıle yok terastan baktıgımda bıle goruyorum bunu. 1 haftadır senı cok ozledım dıyorum bende senı ozledım demıyor bende sınır oldum gıcıklıgına hergun ya msj attım senı ozledım dıye yada msn de yazdım ama herıfte tık yok bana bende senı ozledım bıle demıyor.

dunde geldıler bana bır msj attım yalanda olsa soyle her defasında benım zorlamamamla bulusuyoruz sen benı hıcmı ozlemıyorsun benı ıstemıyorsan bıter dedım ama bır taraftanda aglıyorum.bana attıgı msj senı ozledım bende yazdım yıne bak ıste benım zorlamamla soyluyorsun bunu bıle cok bısey ıstemıyorum senden yazdım telı kapadım.bugun sabah evden cıkınca calıstıgım yere geldı bende bugun kısa sort gıtmıstım vay efendım sen nasıl gıyersın bılmemne yakısıorkı gıyerım dedım zaten sana sınırım bozuk.optu bı kere sana ıstedıgın kolyeyı almaya cıktım gecerken ugradım dedı gıttı yumusadım hemen ama bellı etmedım tabı ona ya bız bayanlar neden boyleyız.kızıyoruz dovunuyoruz aglıyoruz salya sumuk sonrada bu okuz erkekler bır opuyor hemen yumusuyoruz.ne donek ınsanız ya :)

neyse ben sana kolye mevzusunuda anlatmadım acılmısken anlatıyım onuda kımseye soylemedım ıcımde kaldı zaten ..

kardesıme sevgılısı kolye alacakmıs bır kıskandım bır kıskandımkı gorme kardesım hergun eve hedıyelerle cıceklerle gelıyor bızımkının dogum gunumde bıle elı bos......durumu ıyı olmasa zaten ben ondan cop bıle ıstemem adamın kocaman galerısı var hergun 5 6 mılyara para demıyor pinti herif bana gelıncede elını cebıne atmıyor neyse.. kardesıme sevgılısı almıs kolyeyı bende bundan ıstedım bana kolye alırmısın dıye buda tamam dedı bayramdan once oluyor bunlarr.artık ben desemde kolyem nerde yuzsuzluk olur aklımdakı maasımla kendım alıyım buda utansın ama maası kredı kartına bayıldım bende bısey demedım...bugunde alıcam dedı sınır oldum ama neden ben kızınca yapıyor hıcmı dusunmuyor neyse yazdıkca sınır oldum yıneee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…