karmakarisigim!
birisi bana bu erkeklerin kullanma ve anlama kilavuzu var mi desin!!
su meshur yemege ciktik sonunda, yemek donustu cay kahve icmeye.. daha guzel oldu resmi takilmak istemiyordum.. herseyini anlatti bana idisini didisini.. en son arkadaslarini anlatirken tanirsin belki sen de bir gun dedi.. birsey demedim., sonra beni eve birakmaya karar verdi kendi kendine belki eve gitmicektim ben dedim, ben gidince sen de gidersin sandim kabalik ettim pardon dedi guldum e hadi gidiyim o zaman dedim.. yani istiyorsan gidecegin yere de birakabilirim dedi.. aslinda birakmana hic gerek yok biliyo musun dedim.. olmaz oyle sey dedi.. iyi tamam dedim.. yolu tarif ederken yanlislikla adalar tarafina donecekmis gibi anlattim.. gulduk baya, istersen oraya da gidebiliriz ev hazir dedi.. bi telefonuma bakar dedi.. guldum, aslina bakarsan gunlukcum o an cidden icimden gitsek tek gun tek gece herseyden uzaklassam diye gecirmedim degil.. sonra yolda bi palyaco yakaladi bizi bisiler satiyordu, abi sevgiline al dedi.. o benim sevgilim degil arkadasim dedi duzeltti.. guldum..
gelecek planlarimi sordu, kisaca bahsettim.. hosuna gitti sanirim.. pek bir yorum yapmadi..
bi de o gunku sozunun intikamini aldim nihahahahy
bisi diyordu lafini unuttu, bu kadar heycanlanmana gerek yok sakin ol dedim.. ondan degil ya dur dedi.. koptum :)
netice olarak guzel bir gundu... ozguvenini centilmenligini macolugunu cok begendim... ustelik nedense de guvendim.. cok eglendim..
ama.. bu kadar iste.. hepsi bu sanirsam.. yuregim carpmadi.. yaninda olayim yaninda kalayim tamam.. asiri cekingen ve sessiz davrandim nedense.. benimle ilgili hic soru sormadi nerdeyse..
bilemiyorum.. zaten hicbirsey de yok ortada..