Popüler Konu Sevgili günlük...

ayy çok mutluyum aman maşallah yeni arkadaşlarla tanıştım artık sıkılmıyorum

saat 12 de açıklanıyor atamalar günlük

Allah hak eden herkesin gönlüne göre bi yer nasip etsin inşallaahhhhhh

Günnüş heyecanla atama sonuçlarını bekliyorum...........
Yine diyorum hayırlısı olsun:97:

sevgili günlük :)
ben geldim :)

neyse ya geri gidiyorum. hiç yazasım yok. dedimde. yazasım diyendenden kork derler :)

öğretmen atamaları bu gün belli olacakmış. bekleyenler için Allah en hayırlısı verir inşallah mutlu olurlar.

.....................değişim güzeldir ................

Günlüüükk ölcem heycandan konuştu ailesiyle istemeye yazın geliyolar İnşallah herşey yolunda gider, herşey istediğimiz gibi gider. Allahım sen bize yardım et ..

gunlukkkkk ......

askıma cok kızmıstım ama aksam bulustuk cok guzeldı ona yenıden asık oluyorum galıbaa zaten asıksın delııı
arada sırada kızmak gerekıyormus bunu anladım ben.neyse hersey cok guzel hava soguk bugun az sonra kardesım gelecek terzıye gıdecez ceket ve pantolon duzelttırcem.
pembiş gomlegımı gıydım bugun cok tatlı oldum saclarımada masa yapmıstım ama sabaha kadar bozuldu topladım bende mecburr

22, 23 yaşında olup da evlenip barklanan insanlara hayret ediyorum günlük yau.
Gerçi 18, 19 olduğu halde kafayı evlilikle bozmuş olan da bir sürü kızcağız var... Onlar daha da beter tabi ki de.
Kendimi düşünüyorum da 22 olacağım yeni yılda, hatta 22mi doldurmuş olacağım ama daha çok küçüğüm bence. :26:
Hiç düşünemiyorum bir evin sorumluluğunu kaldırabileceğimi vs. şu zamanlarda. :26:
Sanki ortada adam var, çok güzel bir ilişkim var da bunları düşünüyorum. Boş konuşmak benimki işte...

Sitede öyle kadınlara çok rastladığımdan aklıma takıldı sadece.

Pfffff...

günlük teselli etsene sende beni geçicek bugünler unutacaksın hepsini desene
uzun sürmicek unutman desene
inandırsana beni bu yalanlara
belki o zaman hafifler biraz olsun acım
yoksa bu yük çokk ağırmış altında ezilmekten korkuyorum kendimden korkuyorum
rol yapmaya çalışmak daha da yoruyor
geçicek geçicek

günnüküm hala hastayim... :2:
hala karar veremedim okula gitsem mi gitmesem mi? :44:
neyse daha karar vermek icin 5e kadar zamanim var...
kac gündür sorup duruyor deli, sana dogum gününe ne alayim diye...
gercekten günnük hic birsey istemiyorum...
o gün hatirlayip kutlamalari yeter benim icin...
25 oluyorum günnük, ne kadar cabuk geciyor zaman...
sanki bir seylere gec kalmis hissediyorum kendimi... :78:
yani hayallerimin coguna coktan ulasmis olmaliydim aslinda...:97:
hayirlisi olsun degil mi günnüküm, en güzeli hep bunu dilemek...

Dün harika bir gün geçirdim son 1 saate kadar...
Sinemaya gittik sevdiğimle...
Cuma günü araba da klima açıktı bu havada ve boğazlarıma çarpıyordu...
Filmin 2. yarısından itibaren hafif olan boğaz ağrım şiddetlendi , mide bulanmaya başladı... Çıkmamak iç in dualar ettim günlük o dereceydim... Saevdiğime de belli etmek istemedim izlesin diye ....
Kısacası malesef Hastayım günlük..
Sürekli hasta olmaktan bıktım ama ben yaa...
Hergün mandalina portakal karışımı sıkılmışş taze taze meyve suyumu içerim...
Bağışıklığım mı düşük nedir...
Tıp merkezinden randevu almış ben okuldayken annem...
Amaa sabredemedim 1. ders girdim sonra ben kaçar...
Sağlık ocağında annemle buluştuk... o eşyalarımı taşıdı...
3 gün rapor verdi vee 4 tane ilaç 3 ü sabah akşam 1 i sabah öğle akşam ...
10 günlük tedavi verdi doktor yanii bu demek oluyor ilaç delisi olucam bu gidişle
Yarın sınav var ama ben perşembe olucam gidemiceğim için oturayım onlara çalışayım ama çok uyku yapıyor bu ilaçlar ...
Akşama sevdiğimi göreyim Özledim yinee be günlük
İşten gelişi yemek ye vs nete oturuşu 9 a doğru oluyor ee sonra geceye kadar kalamıyoruz sabah 6:50 de kalkıyoruz...
Böyle günlük...

sevgili günlük hayat nasıl mı gidiyor?hemen cevaplıyorum
-24 yaşında üniversiteyi yeni bitirmiş ve atanamadıysan bir de eşin askerde ve onu çok özlüyosan hayat gerçekten berbat

Ben geldiiiiim Uzuuun Bir Sessiziğe bürünmüştüm ama kendi içimde değil sadece senin sayfana gelip yazmıyordum Çünkü Okadar Yoğundumki ve okadar güzel geçiyorkii günlerimm C.tesi Gecesi Kuzenlerle Bende Toplandık Ve Sinema Gecesi Düzenledik Ama Olayı Abarttık Düşünn ‎4 FiLM, 6 LiTRE KOLA, 12 BÙYÙK BOY CiPSi VE KUZENLERLE HARiKA BiR FiLM GECESi Sonrada Nesface Keyfii Ve Midemiz Sapasağlamdı IMMM SÙPER UZUN Bi GECEYDİ
Pazar Günüde Aynı Grup Hepberaber Carasuel Capacity tüm mağzaları alt üst ettik ve sonrasında Yemek Keyfindeydik Bu aralar sanırım mide Patlaması Geçiricem

Bugünde Tüm Gün Evdeydim, Ablamda Geldi Ve Dahi Bir Fikir Çıktı Ortaya Neymi?? Sizin Ku$unuz Hiç Limon ve Kesme $eker Yedimi? Biz Denedik Oldu
Limon Yedikten Sonra Kanatlarını Çırpıp Gagasını 2 Metre Açsada, Kesme $eker Sonrasí Aldığı KeyFi Anlatamam Yalníz $ekerden Sonra Acaip Bi Enerji Patlaması ya$adı öyleki Kafese Sığmıyo Olmaz Deme Yaptím Oldu

Herkes Çıtır,Canım,Cicim,kuşum diye isim takar fakat biz RADİKAL bir Aile Olduğumuz İçin Anneminde ısrarıyla Oğlumuza Erdem Adını Verdik
Evimizde Erkek Evlat Olmadığı İçin Annem Oğlum Olsaydı ERDEM koyucaktım Dedi Ve Kuşumuzun Adı Erdem oldu Bizde Hiç Bişiden Mahrum Etmiyoruz Oğlumuzu
Bak Ablam Limon Yedirdi

Eeee Birazda Ağzı Tatlansın Dedk Ve Şeker Yedirme Görevinide Ben Üstlendim

Şimdi Bol Bol Su İçiyo Oğlumuz

Ve Bana Bugün Gönderilern Bu şirin Şey Beni Dahada Mutlu Etti Kargo Şirketleri Bana Çalışıyor Bu Aralar

Neyse Ben Gidimde Kola Ve Kek Keyfi Eşliğinde Nette Okey Oynim İlginç ve Uçuk Denemelerimle Yine Gelirim

:132:Ailecek çılgınız,40 gün ,40 gece kutlarız artık.Günlük sen de davetlimsin.Eşimle kutlamadayız şimdi.:126:

Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik.. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik günnükcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…