Popüler Konu Sevgili günlük...

Heeeyytt günlük başım şişti yeter deme hee beni de dinleyeceksin.Dinleyeceksin ulen
Bana birşeyler oluyor kanka.Yemek yiyemiyorum.Tokum ama aslında açımda.Ağzıma götürüyorum
ama tok gibiyim yiyemiyorum işte Bilmiyorum bu nedendir?:85:

Günlüüüüük bugün benim doğum günüm
Koskaca bir kız oldum,bi de göstersem
Neyse çok uzatmıycam bi uğradım öyle...
Bu arada babam çarşamba günü ameliyat olacak günlük.
Dua eder misin?

Bir kez daha yaşıyorum aynı şoku.Bu seferki diğeri kadar hafif olmadı.
Durduramadım kendimi. İçinde 'O' olsun da rüyalarımın, ağlayarak uyanmak bile güzel.
Sadistim biraz herhalde ama asla ezik diyemezsin bunu unutma.

Ailemle dışarıda yemek yiyecekmişiz bugün. Dün plan yapılmış.
Daha yeni haberim oluyor. Gitmek istemiyorum aslında.
Hiçbir şey yapasım yok. Ama kafam dağılır biraz herhalde.

günlük nerde yanlış yapıyorum ben bu değilim
ne bu düşünce benim ne bu ruh benim ne ben benim
anlıyor musun ben de ters giden şey ne
bu yaşta bu kadar kasvetli nasıl olabilirm anlamıyorum neden

Uzun zamandan sonra selam günnüşüm
Gelmeyeli neler olmuş buralara böyle, ısınamadım
Sözü atlattık pembişim, nişanıda atlattık, harikaydı ya
Ee asıl herşey şimdi başlıyor, tarihimiz alındı, 3 Temmuz 2011 , şimdide telaşlar başladı
Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

offf günlük yaaa velinin tekiyle kavga ettim bugün

günümü mahvetti

yarın son günüm, o yüzden tadımı kaçırmayacağım

Özledim,özledim,özledim offfff cok özledim günlük cüm askimi...gecse artik bu zaman cabucak

Sevgili Gunluk,
Cok seye sukrediyorum ama hala cok kotu bir griple ve yalnizlikla,monotonlukla savasamaya da devam ediyorum acaba nereye kadar gidecek bu durum dersin????

İyi gidiyor çevirim bu saate kadar maşallah
Sanki daha rahat hallediyorum geçmişe göre, mutluluk verici
3 sayfa kalmış olması da mutluluk verici.
Yarın akşam bu saatlere kadar hayırlısıyla baya bir yol almalıyım ödevde de...

gunlugum
ben ne istediğini bilmeyen şıpsevdinin tekiyim bunu da yaz kenara.
ne yaparsam yapayım onunla güldüğüm eğlendiğim son ses şarkı dinlediğim, dinlediğim şarkının sözlerini bana çevirdiği dakikaları beğenebileceğim bir şarkıyı bulma çabasını aklımdan çıkaramıyorum.
enerjisi komikliği nefes almadan konuşması yaşadığı en büyük acıyı dahi gülerek anlatması ve çok güzel bir gün geçirdim diyerek günü noktalaması..
malesef ama malesef kendimi de biliyorum.. iki gün sonra geçecek bu heycanım..
keşke aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı..

gunluk hevınım adına cok sevındım
mutluluğu haketti artık daim olucak ınsallah

Son düzenleyen: Moderatör:
hevin için maşallah diyorum. Allah çok mutlu etsin.
Ve bana da nasip etsin sevdiğimle mutlu olmayı. (

günnüküm hala hastayim.. :2:
aksamlari daha kötü oluyorum nedense...
bu arada triplerdeyim...
bana ne iyi oluyor ona, haketti iste...
uzun zamandir unuttugum bir seyi farkettim dün...
aslinda ne kadar zor ve yorucu bir yola bas koydugumu...
göze aldiklarim ne kadar cok ve degecek mi diye düsünmeye basladim...
yüregimin dedigini yapmaya karar verdim ama kimseyi üzemiyorum günnük...
korkuyorum, kimseyi üzmeyeyim derken sonunda yine üzülen ben olacagim galiba...

Bir insani herhangi biri kirabilir ama bir tek cok sevdigi acitabilirmis, canimi cok aciti..
Ayakta durabilecek kadar güclüymusum cünkü yanimda hep tutanlar varmis..
Sana cok ihtiyacim var gel dedigimde her seferinde yalniz kalmaktan biktim...
Bir kez terk etti ya beni, affetmek o kadar zorki, onda affedemedigim birseyler var...olmuyor iste olmuyor ne kadar sevsemde olmuyor, unutulmuyor söylenenler, yapilanlar...canim yaniyor...güvenemiyorum...korkuyorum
Affet beni diye haykirdiginda gercekten pisman oldugunu anladim. Ama beni kaybetikten, yari yolda birakip gittikten, degerimi kiymetimi bilmedikten sonra o pismanligi neye yarar kaybetikten sonra neye yarar yapilanlar pismanlikar...

Ah be günlük noldu ki şimdi bu çocuğa her akşam ben msne girer girmez slm veren benimle konuşan insan hatta ona özel hitap etmemi bekleyen insana ne oldu söylesene. O da diğerleri gibi güvenilmez miydi, o da mı gitti yarı yolda bırakıp. Bugün msne girdi bir ara öyle heyecanlandım ki kalbim çarpmaya başladı resmen ben bile şaşırdım halime ama ne yazıkki sadece geçmiş olsun dedi bende tşk ettim sonra bişey sordum cevap verdi ve biraz durup çıktı. Zaten 4 gündür msne de gelmiyodu. Ben de neler düşünüyorum interneti mi gitti bilgisayarı mı bozuldu acaba başka yere mi gitti filan.Ama anladımki benimle konuşmak istemiyor. Böylelerine sinir oluyorum günlük bişekilde hayatının içine giriyolar tam o kadar zamandan sonra kalbini kıpırdatmayı başaran biri çıktı diyosun bi bakmışsın ki gitmiş. Gerizekalı gidecektin niye geldin niye durup dururken aklıma girdin ki.
Böyle işte günlük belki de başka bir kızla tanışmıştır.Benim yavaştan aldığımı görünce. Hayırlısı olsun demekki olmaması gereken birşeydi. Zaten olsaydı 2 yıl önce olurdu o zaman yeni tanışmıştık yine bi adım atmıştı ama ben yüz vermemiştim. Bu sefer kendime en azından arkadaş olarak tanı demiştim buraya kadarmış. Boğazım ağrıyo günlük şu faranjit ne kötü bişeymiş, tamam öğretmen hastalığı ama hemen 2 yılda nasıl da etkisi altına aldı beni Yarın nasıl ders anlatacam bilmiyorum zaten sesim de çıkmıyor, çarşamba perşembe yazılı yapacağım için pazartesi salı ders işlemek istiyorum, o yüzden rapor almak da istemiyorum ama yarın sabah çok kötü olursa boğazım rapor alırım. İnşallah geçer günlük, gün boyu sıcak şeyler içmekten gına geldi, ıhlamur , adaçayı, süt.Ben gidiyim bi adaçayı daha içeyim yarına iyileşmem lazım.

Sevgili Gunluk,
Daha once yazmayi unutmusum, yeni farkettim..bugunlerde oyle seyler duydum ki....eskiden aldigim bir dersi yeniden aldim..."hicbir erkege %100 guvenmemem gerekiyor"mus...

sevgili günlük merak eden arkadaşlarıma yazıyorum
dün akşamki yemeğimiz çok güzel geçti
aileler iyice kaynaşmaya başladı
yakında sözümüz olacak inşş
mutluyuz....
ve nickimi değiştiriyorum
aa bu kim demeyin =)
herkese selamlar sevgilerr

gunluk bugun o kadar guzeldiki anlatamam
gozlerine her baktigimda ona dahada asik oluyorum
ondan baska bisey dusunemiyorum
hemen hemen hergun goruyorum ama o kadar ozluyorumki iki/uc gun gormemis gibi oluyorum
ben onu dunden cok, bugunden az seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…