Popüler Konu Sevgili günlük...

My Sassy Girl'ü de izledim sonunda. Aman aman etkilemedi beni; ama çok güzel bir filmdi.
Gülümsetti, güldürdü, düşündürdü... Yine güzel iş çıkarmış şu koreliler.
Aşık olsaydım belki sarsardı, ya da biraz umut verirdi bazı şeyler için.
Daha doğrusu kendimi kandırmama yardım ederdi belki. :s Etmedi...
Etmesin de zaten. Demek ki ben, bazı şeyleri gerçekten bitirmişim artık.
Allah'ıma şükürler olsun.

Bugün hiç havamda değildim.
Kimseyle konuşmak, tek kelime dahi etmek istemedim.
Bazen oluyor böyle. Kilitleniyorum sanki.
Bayy!

Şu sıralar acaip yoğunummm.. farkındamısın artk sana sık gelmiyorumm çünküü inanmicaksın ama farklı farklı şeyler oluyoo hayatımdaa.. meselaa ufuk beyfendisi hortladıı biliyomusunn şu sıralar mikeemmmeeel geçiyorr günlerr çünkü onun kudurmasıı onun delirmesi onun dizlerini dövmesi inan bana çok çok çok çok hoşuma gidiyor.. ee bir arkadaşım demişti ama "gamze bir erkekle bayan ayrıldığında ayrılığın ilk ayları erkek oh rahatladım en doğrusunu yaptım diyip kendisini arkadaş çevresine verir ve başka şeylerle uğraşır, bayansa kendini eve kapatır ondan başkası asla olmicak asla onun gibi sevemicem diyip sürekli gözyaşı döker.. sonra zamanla bayan alışır ve evet yapabiliyorum der, erkek ise zamanla farkına varır ve BEN NE YAPTIM DER" iŞTE o zaman bu zamanmış günlüğümm ama geçmiş zaman derler bunaaa.. Gerçekten bu durumu bu halini bu çırpınışlarını gördükçe içim birkez daha rahatlıyor.. yoo yoo asla geri dönmicem asla onu tekrar sevmicemm 2. senemiz biticek yenimi geldi aklına ? 5 yıllık ilişkiyi bitirirken nerdeydi o beyni o aklı? neysee yaa dediğim gibi onun bu hallerini gördükçe işte asıl ben onun ilk hallerindeki gibi umursamaz ve ohh tavırlarındayım ama bu onunki gibi gelip geçici değil TAMAMİYLE MANTIĞIMLA VE DOĞRU OLARAK VERİLMİŞ GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR KARAR...

Bu arada yılbaşı için planları yapıldı mekan belirlendii kuzenlerde toplanıyoruz 17 kişi haftasonu av mevsimine gidicez kuzenlerle toplanıp, sinemadan sonra çıkıp tabu ve karaoke alıcazz yılbaşı için ee evde olunca sabaha kadar eğlencenin ardı arkası kesilmicek, bu sene karaoke yapalım dedik zevkli eğlenceli olucağı kesinnnn

Neyse benden şimdilik bukadar, burdan gülçinime ve aslıma selamın aleyküm diyorumm

Hadii şeker ben kaçimm yavaştann ve bir kadın bir erkeğin dvd'lerni izlimm koleksiyon yapıyorum resmen

DİPNOT:Sen Vodafone Gibi "Anı Yaşarken" Ben Seni Tukcell Gibi Heryerde Çekemem..
Avea Gibi "Oh Be" Der Çeker Giderim

Ne zaman dinecek bu fırtına..
Ne zaman duyulacak içimdeki sesler...
Ve ne zaman dinecek bu acılar...
HEr şey düzelecek mi ?
Uyanabilecek miyim bu kabustan
Eskisi gibi olabilecek miyim ama hangi eski?
Beni anla artık nolur annem

Of off o kadar yazdım sana tam gönderiyordum geri silindi yazılarım gelde sinir olma...

Başım ağrıyor yahu.
Bu hafta bir türlü geçmek bilmedi.
Sabah çok erken işe gelmek bir ölüm.
O kadar kat kat giyiniyorum hala çok üşüyorum buda ayrı bir dert.
Hele sabah otobüs beklemek dakikalarca.
Sonra tıklım tıklım otobüse binmek
İnsanların nefes kokusu...
Off benim midem çok hassas ya hemen etkileniyorum midem yanmaya başlıyo sabah sabah gözlerim kararıyo başım ağrıyo
Yarın inşallah nişanlımın mesai olmaz.. Onu görsemde keyfim yerine gelse bari..
Dün gece 2buçuğa kadar mesaideydi.
Sabah 8 gece 2 buçuk , sonra bu sabah yine sabah 8de iş akşam 6ya kadar.. Ki oda akşam yine gece mesaisi olmazsa.
Yarında çalışıp çalışmayacğaı belli değil
Of allahım ne zaman doyaa doyaa göreceğim ben bu adamı
Çoook özlüyorummm çoooookkk

Günlükcan.. Biriciğim uyuyo şuan o kadar masum ki.. Böyle bebişler gibi..
Bende fırsattan istifade nete daldım
Biçok siteyi yasakladık birbirimize Neden dersen sinek küçük mide bulandırıyo
İnşallah Face tek bi isimde birleştirelim demez.. Gerçi geçen ağzında geveledi ama laf karıştırdım
Dün ıslanmanın sonucu ikimizde gribimiz.. Annemde dün gece İst e gitti beni götürmedi
Götürseydi beni Gamze'me!!!
Akşama enerji depoluyoruz çünkü bizimkinin kankasını dinlemeye gidicez..
Ne Giysem Acep Ben Gideyim Gamzenin Başının Etini Yemeye :26:
Eğer Hala hayatta olursam görüşürüz aşkitom pembik günlükcan :82:

Günlüğümm, yardım et yoksa yakında sana yazamıcam.
Çünkü kafayı sıyırmış olucam.
Bi insan, bi derdi, ancak bu kadar büyütürrrrr

Kendini Nüfus Memuru sanan gerizekalı Allahın malııııı, şimdi söylüceklerim sadece sana !!!

Ben kızlıksoyismimi kullanabilmek için ayrılığı bile göze aldım.
En sonunda eşime kabullendirdim,
Ama sen salakk, benim soyismimi nüfusumda soyisim haneme yazmadınnnn , hayvan herif
Gitti nüfusumun, arka en alt köşesine yazdı.
Uyardım gerizekalıyı. Bu böyle olmuyo dedim umarsamaz davrandı
Allahım nasıl delirdim, bu konu aramızda çok sorun yaşattı, eşimde yanımda çokt üstüne gidemedim :18:

eeee şimdi ne oldu, ben onca zorluktan sonra gene istediğimi elde edemedim
Şimdi nereye başvurucam, kime danışıcam. Delirmek üzereyim. Şu iş yerinde telefonlar kağıtlar kalemler üstüme üstüme gelio

Ben daha işime alışamadım biliyor musun günlük..
Ama iyi haber var. Kursa başlıyorum. İşimi kolaylaştıracak bana destek olacak bir eğitim..
Böylece sıkıntılarımdan da biraz olsun kurtulmuş olurum. Eee kursa gidince işyerinde şimdiki gibi zorlanmam. Bir de benim gamsız herifi kafaya takmam. Vurdum mu bir taşla iki kuş:):) Hadi iyi bak kendine...

günnüş içim çok rahat ..
hayat ne verirse kabulum ..
bitsin derse biticek , devamsa devam ..
belirsizlikleri sevme bilirsin ..
biliyorum hissediyorum çok güzel bi yıl beni bekliyor ..

GUNLUKKKK BEN GELDIMMM..sabah cok zor uyandım allahım dedım keske bugun pazar olsaaa ama hemen kalktım ve ıse yetıstımm.

oyle arası kardesım geldı yemek yedık dolastık bıraz kafam rahatladı bıraz ıs yetıstırmeye calısıyoruz ufffff hıc sevmıyorum su kdv son gunuuu..
neyse gunluk calısıyım ben bıraz daha bekle benı faturalarrr

gündüz bitiyo günlük...
ama sabahtan başlayan mutsuzluk ruh hali hala devam ediyor içimde..
kolumu bile kımıldatacak halim yok...
havada kapalı...

Bugün doğum günümün verdiği neşeyle ayaktayım :)
Şuan bir yandan uykuda bastırıyor ama uykuyla geçirmek istemioyrum...
Asıl pazar günün bekliyorum sevdiğimle geçireceğim günü

İnşallah hep sağlıklı mutlu birlikte olalım günlüğümm
En kötü günümüz böyle olsun günlüğüm..,

sevgili günlük;
omzum tutulduuuu çokkk ağrıyoo sinirden ve acıdan ağlamak istiyorumm taa ne zamandır ağrıyo ne derdi var çözemedim. doktorada gitmedim bugun gecer yarın gecer diye usutmusumdur yada yataktandır diye. kakalak gibi kaldım şimdi
haftayada inşallahhhhh bebiş çalışmalarına başlıycaz artık hiç gidemem doktora falan. içimdeki heycanı bile bastırdı vallahi bu ağrı. kötü ağrı dışarıııı dışarı dışarı dışarı yapsam gidermi ki simge gibi

Kiz günlük naber anam nasilsin bakam???

Karisik, üzgün, kizgin, kirgin, öfkeli, kararsiz bunlar benim icin suanda kulanabilecegin en dogru sözcükler. Hayatimdaki uzun süredir var olan benim her gecen gün dahada keyifsiz eden bir belirsizliktir gidiyor. Atamiyorum birtürlü üzerimden kirli bir gömlek gibi yapisip kaldi üzerimde eremiyorum istedigim aydinliga kavusamiyorum, penceremden bekledigim aydinlik girmiyor.

Ilgisizligin, masafelerin, kizginliklarin, özverinin olmadigi, bos kavgalarin, kiskancliklarin yer aldigi bir iliski sence sevgi olduktan sonra daha ne kadar yüreyebilirki emin adimlarla. Sence sorunlu bir iliskiden sorunsuz bir evlilik var olabilirmi???

Hayatimi degistirmek herseye silbastan baslamak isterdim hatta onu tanimamis varligini gözlerini bilmemis olmayi cok isterdim. Bu ask bana cogu zaman üzüntüden gözyasindan baska birsey vermedi. Suanda parmagima takmak istemedigim yüzü takabilmek icin bile ne gözyaslari dökmüs ne kadar üzülmüstüm. Belkide böyle olmasi gerekiyordu.

Duygularim degistimi inan bende bilmiyorum ama eskisi gibi degil iste. Ne kadar dogru söylemisler kalb bir kez kirildimi tamiri zordur ve eskisi gibi olmazmis. Evet eskisi gibi degilim, degil duygularim!!!

Bir yandan alismislikar, bir yandan umutsuz hayaller. Hayatan ne istedigimi bende bilmiyorum ki. Sana anlatayim.....

Son düzenleme:
günnükümm...
okula gitmiyorum...
sinavim var ama ben kendime izin verdim gitmicem...
hic canim ders calismak istemedi...
yani tekrarlama hakkimda var, noel tatilinden sonra yapicam...
canim sagolsun di mi ama ...
calisiyorum zaten bugün...
simdiye kadar sinav sonuclarim iyi cok sükür...
7. dönemi hayirlisiyla gecersem cok rahatlicagim...
bakalim günnük insallah uzatmadan mezun olablirim yaza...

pembişciğim,başım ağrıyor. ahada bu zayıflama hapını ne zaman alsam başım kopacak sanki. hayır 2, 3 kilo için alınırmı diyeceksin. işte şekil 1 a..
ben.
alınır.
bugün yolda tıkandım. meret birde nefes darlığı yapıyor. geberecem. 3 kilo için
..yoluna niyazi olacağım ,valla. bak.....
birde bu aralar pek bir action yaşıyorum. heyecan dorukta. nerede olsam, bir vukuat ,bir arbede
kalpten gitmeme ramak kaldı pembiş,:18: bak demedi deme beni dinle:))

günlük bitsin şu iğrenç hafta noluuuur..
donuyorum işyerinde.. :84:
hasta oldum zaten..
ayaklarım,bacaklarım buzz. :84:
lanet adamın umrunda bile değil..
vallaha romatizma falan olucam bu gidişle..
kocacım da yok zati.canım sıkkın..
sözde yarın gelecekti ama büyük ihtimal işi uzıcakmış
ya pazar ya p.tesi gelecekmiş..
puffff sıkılıom günlük.
kuzucum da hasta.uyumadı,uyutmadı gece..
ruh gibiyim bugün.stres yüklüyüm vallaha...
bitsiiiin şu hafta,şu lanet gün. :95:
çok isyankar oldum yahu.ama napim,beni bu hale getirenler utansın.
gelirim yineee.
muck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…