Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüüğğğkkkkk :92:
bi rüya daha gördüm :98: onuda yazcaktim dün ama cok uykum vardi cikmak zorunda kaldim :97: simdide cok uykum var :84: bu sefer erken cikcam hic bakma öyle yazamam yarin yazarim artik günnük baci :87: sende heyecan yap az:89: üryami merak et :günlügümeraklandiranfstksmili:

Egerian gülmüs bana sinav öncesi güldürmüsüm :86: eferim bana:82:
2010 en komik ve en yaramaz üyesi secildim bu arada hakkat cok mu komigim günlük
smillerimden vazgecemem günlük bizimkisi bir smil-fstk ask hikayesi :sacmalayanfstksmili:
sinavida iyi gecmistir umarim :97: günlügünü kurcaladim ama bulamadim

Ruyamsiin yine bayilmalarin esigine gelmis gecmis olsun dileklerimi ilet günlük bende bikez bayilacak gibi olmustum :94: ayni belirtiler bendede olmustu hakkaten cok kötü oluyo:120:
neyse ama hic yoktan bayilmalarinin sebebini biliyomus :97: bademciklerini aldirma kararida bence cok yerinde olmus :81: hic zirlamasin öyle dakka basi bayilmalardan iyidir

neyse giiii gidem ben artik bugün erken yatcam demistim kendi kendime ama 1 ettim yine saati :84: :kendikendineverdigisözütutamayanfstksmili: :86:

fstk kacar böhüüüü :behlülgibizirlayanfstksmili:

Günlük bacim cok hastayim ya bir haftadir zorla ise geliyorum agri kesicilerle ayaktayim valla...

İki gündür yaşadığım sıkıntı resmen içimi delecek. Çok şükür belirli bir şey de yok. Aslında başkasına anlatsam ipe sapa gelmez şeyler bunlar diyeceği ama beni boğan türden sıkıntılar bunlar. Sadece benim anlayabileceğim şeyler. İnanılmaz uykum var ve 2 gündür işe bir türlü adapte olamıyorum. Silkinsem ve kendime gelsem, artık şu uykudan uyansam...

Sevgili günnük gözüm gönlüm açıldı.. 3 haftadır şu grip illeti beni yenemedi ama ben onu yendim sanırım

Son düzenleme:
nihohooo ben geldim günlük bacı sınavdan çıktım ve koşarak sana geldim sınavım bir muhteşemdi vizem berbattı allahtan finalde kurtardım hehhee az kaldı azz son 3 gün ondan sonra memlekete ışınlanıcam. nasıl özledim allahım anlatamam.gün rekorumu kırdım gitmeyerek ama dayan egerian dayan 3 gün ondan sonra beni eve sokabilene aşk olsun gezcem gezcem yine gezcem fstk bacıya söyle beni çok güldürüyii sınavım iyi geçmişti alem kız yahu

Mrb günlük..

Bu hafta geçsin hemen cuma olsun çok özledim ömrümü...
Hayırlısıyla bu işlerin içinden çıkmak nasip etsin allah bize.
Ne çok sıkıntı yaptım kiracı çıkmıyor diye düğün tarihimiz belli değil diye
Şimdi nikahımızda düğünümüzde belli
Kiracı çıktı evimizde tadilat bile başladı..
Allahım sen mutluluğumuzu bozmak isteyenlere fırsat verme.
Biz birbirimizi çok seviyoruz.
Canım benim hala beli ağrıyor ya bugün doktora gidecek yine , bakalım emar sonucu ne gösterecek.
Dün gece beli çok ağrıdı zor uyudu , o uyuyamadı ben hiç uyuyamadım
Canından öte sevmek böyle birşey işte ...
Şimdide ben çok uykusuzum
Bugün çabuk geçsin yarında çabuk geçsin cuma akşamı ömrümleyim...
14.02.2011 Nikahımıza son 26 gün , 02.04.2011 Düğünümüze son 72 gün

yıllarr önce yaptığım bi hata var kafamdan bi türlü atamıyorum hep aklıma geliyor unutmak istiyorum unutamıyorum.. yardım ett allahım sil at kafamdan çıkar şu düşünceleri nolurr yalvarıyorumm sana

Günlük uğramadım sana epeydir,ne alemdesin?
Derslerden vakit olmuyor ki,sitede kpss bölümüne bakıp çıkıyorum.
Bugün mutluyum çok şükür
6 ay sonra bana bu mutluluğu yaşattığın için şükürler olsun Rabbim...
Ve nolur mutluluğuma mutluluk kat da iyileşiversin bir an önce noluuur...

Bu arada Aslıhasan'ın nikahına az kalmış,hayırlı olsun,inşallah hep mutlu olurlar...
Darısı başıma

benmı cok takıyorum ama haksızlıgada gelemıyorum napıyım.
ben eşek gibi çalısıyorum iş arkadasım daha mesaıye baslamadı bıle beyfendı gelmedı ve ısler o kadar cokkı.ayrıca aynı parayı alıyoruz ıslerım % 80 ben yapıyorum yedıremıyorum kendıme bu durumu.beyfendı daha uyuyodur.ay sınır oldumm ben ıs yetıstırcem dıye ugrasıyorum.

bazı ınsanların boyle etrafındakılerı aptal yerıne koymasını hazmedemıyorum.patrona soylesem sımdı arkadasım coluk cocuk buyutuyor ne dıyım ısten kovar ac acıktamı kalsın cocuk.sabır rabbım sabırr....

Merhaba günlük...
Az önce haftasonu eşimle izleyeyim diye yine birsürü film indiriyordum ki, eskiden zevkle izlediğim bir film ile karşılaştım."Mesajınız var" türkçesi.Meg ryan başrolundeydi filmin.Nasıl sıcaktı o film...
Sonra aklıma eski beğendiğim romantik filmler geldi...Julia Roberts'ın oynadığı "Aşk engel tanımaz", "En iyi arkadaşım evleniyor" bugün çoğunu indirmeyi düşünüyorum
Malum havalar soğuk..Tam film izleme zamanı..Ama bu akşam olmaz, çünki bugün MYG (Muhteşem Yüzyıl Gecesi).
Bi nescafe söyliyim ben günlük, soğuk film vs. derken canım çekti :26:

Son düzenleme:
eski günlüklerimi okudum az önce.sonra yeni benle karşılaştırdım eski zamanlarımı.artık daha elle tutulur mutluluklarım var.yanlışlarımı kaderinimin oynadığı kötü bir oyunun parçası olarak görmüyorum artık.çok şükür sevdiğim bir işim var, etrafımdaki insanlar gidiyor yerine iyi ve yeni insanlar geliyor.uzun bir değişim süreci bu ama köklü ve güzel bir değişim.celtica büyüyor büyüyor mutlu bir kadın oluyor

içim acıyor...
ne vardı sanki gitmeden birşeyleri bağlasaydı!
şimdi daha zor geliyor beklemek...
onada zor geliyormudur acaba?
geçiş dönemimi yoksa yavaş yavaş eksiliyormuyum...
hem özleyip hemde özlememek...
o kadar yoğun ve karmaşık bir duygu içindeyimki anlatamam...
bazen parmaklarındaki sinmiş sigara kokusunu bile özlüyorum...
bazende inanılmaz sinirleniyorum...
beni böyle bırakıp gitti...
kaldı 444 gün...
Allah sonumuzu hayır etsin...

günnüş şu müdür denileni öldürmek istiyorum hem durmadan iş buyuruyor hem de okulumuzun türkçe branşı açıkmış.vay be.rehberlik ne oluyor?ilçe mem de dedi ki şubat ataması olursa fazla kontenjan olursa söz dedi.bu ne demek benim kadrolu atanmam demek.kel kafadan kurtulmam demek.zaten ders sayım azalırsa egzersiz yaparım kpss çalışırım ben de.ama yine de cinim geliyor 2.dönem liseden birini çalıştırcaklarmış.nolur ben kadrolu atanayım ya da 25 saatime dokunmasınlar rabbim.onun dışında her şey süper az kaldı memlekete gitmeme.

fıstığıma çok teşekkür ettiğimi söle günük onu en düdütümle tarkanın konserine götürcem

çok yoğunum günlük yaa daha karneleri hazırlamadım

duygusal çelişkilerimde de kurtulamadım nerde hata yapıyorum bilmiyorum hiç...

nbr gunluşşşş
cok ozledım senı yaa
hıc bıse sorma,sımdı yazmak ıstemıyorum,ama acaba bıdaha geldıgımde guzel haber verrmıyım sana dersınnnnnnn,ıns

Sevgili Gunluk,
Yine zor ve ciddi kararlar almami gerektiren bir gundu,hos boyle yasamaya farkinda olmadan o kadar alismisim ki artik ilk darbeden sonra hemen toparlanabiliyorum...

Bu arada sevgili arkadasim Tryamor, yazini yeni gordum, cok tatlisin ;emin ol ben de artik yanlizliktan biktim,birazda bulutlarin uzerinde yasamak istiyorum aslinda bu niyetle yaklasanlar oldu ama kalbimi hoplatamadiklari icin vazgectim ama galiba artik hazirim, bir gelisme olursa haber veririm, darisi senin de basina canim..

Hadi bakalim umarim 2011 saglik ve bereket getirsin, insallah!

Yauuuu arkadaşşş prrojektör kelimesi bir türlü gelmedi aklıma; ben de jenerektör yazdım sınavda onun yerine yeaaa... :84::84:

Süre de çok az geldi yetiştiremedim ikinci soruyu.
Eksik kaldı, daha yazardım ama vakit iştee vakitt...
Vize kadar iyi olamadı yani.
Aa olsun istiyordum ben amaa... :84::84:
Neyse napalım.
Bu arada şu yaşını başını almış bazı profesörler çok çapkın oluyor günlük.
Bugün adamın bana bir bakışı vardıı sorma gitsinnn...
Öğrenci öğretmen fantazisi. :26::26:

Yeni bir dizi var elimde.
Onu izlemeye başlıyorum şimdi.
Jung Woo Sung aşkım vaaarrr...

Yeni gördüm editliyorum. İnşallah Sourcream yaaa...
İkimizin de yüzü gülsün artık... Güzel haberleri verelim birbirimize. )
Hadi baaayyyy. :79::79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…