Popüler Konu Sevgili günlük...

jenerektör ne allah aşkına yaaa,akşam akşam öldüm gülmekten

canım acıyor,sol yanım kanıyor...
tarifi olmayan bir kaç cümlelik hüzünlerin içindeyim...
emin olamadığım zamanlar,adını koyamadığım yaralar var...
söyle günlük,geçecekmi?
bu bir sınav de!!!
çok mutlu olacaksın de!!!

bir söz okudum günlük bak şöyle;

''Hiç kimse sandığı kadar MUTSUZ,Umduğu kadar MUTLU olamaz.''

ne güzel değil mi?
bir o kadarda doğru...

Son düzenleme:
Özledimmi burayı evet özledim.. ama yazmasamda takip ediyorum gelip.. şu sıralar birşey var ve bu hafta içi yada birdaki hafta kesinleşicek, %'50 %'de 50 diyorum ve bende bilmiyorum henüz nasıl sonuçlanıcağını .. tek yapabildiğim dua etmek her namazımdan sonra ve beklemek..
SADECE DUA EDİN BENİ TANIYANLAR VE BU YAZIYI OKUYANLAR LÜTFEN OLUMLU OLSUN BEKLEDİĞİM GERÇEKLEŞİCEK ŞEY....

ya günlük bu cocuğun amacı ne ya benimle oyunmu oynuyo..bi karar versin ona göre davranıcam..

Egerianin sinavi iyi gecmis vuhu sevindim gülmek sagliklidir günlük :86:
Asli kankami o krize sokmam yakindir günnükcan bi sokcam bidaha cikamicak
:86: yani gülme krizinden
kuskafamda beni tarkan konserine götürcekmis ba ba ba duydun mu kiz günlük bozuntusu sesimi duymus sankim :86:

sira geldi rüyami anlatmaya demi günlük baci sıkı dur basliyorum anlatmaya :87: okumamazlik etme gülmek garanti
gecenki konserli tarkan rüyami hatirliyosun neyse o rüyaya girersem bu rüyaya firsat gelmez herneyse iste :89:
iyi dinle bak sincii tarkan konsere gelmis taam mi:106: e haliyle bende varim o konserde :101: ama tek bi sarki söyleyip indi sahneden ben üzüldüm cok
sonra bi baktim tarkan yani basimda oturiiii birileriyle konusuyo hemen kostum yanina tabi lafin gelisi kostum kosmama gerek yoktu cünkü 5m mesafe ya vardi ya yoktu aramizda onu karsimda görmenin sokuyla donup kaldim oldugum yere elimdede foto makinasi hay allah :sasiranfstksmili:o makinada nerden geldi elime acaba:86: sonra masum masum heyecanla yanina dogru ilistim:86:fotograf cekinebilir miyiz dedim :78: tamam dedi gittim oturdum yanina kalbim küt küt uff yerinden cikcak sanki sarildi bana foto cekinirken e haliyle bende sarildim:94: kacar mi la hic
sonra bisey hissettim oda ne :83: tarkanin eli hemde neremde bilion mu günlüs
totomda töbeller ossun yareppim kaldirdim kafami usulca tarkana baktim saskinlikla o bana bakti o güzel gülücügüyle :98: fistikin ses soluk gitti gikini cikarmadi tabi icimden gecirdim napion beeee paccozzzz diye yapistirsam mi acep diye ama orali olmadim tabikiside :86:hayatimin aski duruyo karsimda yapistirilir mi hic:edepsizliginbatsinfstksmili: yanliz eli yanlislikla gitmedi günlük bildigin basbaya elliyo hatta avucluyo töbe allam ay koptum nan
sonra bi baktim ayaga kalkmis ben gidiyo diye yanip tutusmalardayim sonra sonra ne oldugu anlamadim
tarkanin kucagindayim kucagina almis beni dönüyo hani damat gelini kucaklarda etrafinda dönerya aynen öyle iste :98: ben gülüyorum tabi hangir hangir te allam bide öyle foto cekinioz fln öyle iste günlükcan gerisi kesik kesik derken yanlis anlama olm sansürlemedim:99: hatirlamiyorum :96: oysa bu rüya unutulcak rüya mi en ufak bi abarti yok valla nasi rüya ama iki gün üst üste rüyalarima girdi ya:98: var mi böyle bi mutluluk sesimi duydu sanki askim benimay lav yu ulaaa tarkaağğğğğn

şşşş günlük yazdiklarimi okurken allahim sen bu kiza akil fikir ver dedigini duyar gibi oldum akil fikir ver diyecegine tarkani ver desene :95::cenesidüsenfstksmili:

neyse
ajde kal saglicakla :79:cakma günlük

günüşşş :82:

ayy bu fstk gacı beni sabah sabah gülmekten öldürüyor yaarebbim allaaaam ne değişik bişeysin öle sistuğumm

dün babam geldi...yurtdısında yasıyor 7 aydan beri.karsımda görünce nasıl ağladımm nasıl sarıldımmm iki hafta birlijkteyiz amaa

dün gece muhtesem yüzyıll gecesiydi.Mahidevran ağladı ben ağladım Hürremi dövdü ben öfkemden hop oturup hop kalktım..

Hep derdim Osmanlıda yaşasam keşkeeeeee :87::87: Tutturdum cariye olmak varmış..Sabah akşam giyin süslen mokoko :78:

Yok üleeeeen töbe halimden memnunum..Benim padişah kocam olcek bidee cariyeleri olcekk..Akşam tutuştururum o kızların odasını alimallah bide kelleden oluruz

Amannnn az olsun benim olsun...Ben kimseyle paylaşmam beeee aşk böceeemiiii :97:

O benim askerim :98: Ahhh şafak kaçtı askeriiiiiim nee dörtyüzzyedi mii ii ii 300 lere geldik.200 zaten yarısı demek amaaan 100 ler zaten plaka .. bitmiş bitmiş :86:

Şimdi iş vaktiii...

Evime geldim hayatım düzene girdi günlük bugünler hic bitmesin istiyorum ama biliyorum ki bitecek ve ben gene o lanet eve gidecegim. Yalnız bir basıma inan etrafımda hic dost yok dostu gectim arkadas olsaydı bari.

Herkesin cıkarları var, herkes birbirine cıkarları ugruna katlanıyor. Ben öyle yapamıyorum iste o kadar insanda suc olmayacagına göre hata bende demek ki heee günlükk!!:26:

Kendime kafayı taktım gene saclaaamıı boyiyiciiim galiba du bakalım simdilik biraz daha tutmaya calısıyorum kendumii..

Selam günlük,
dün eşim konuşmuş abimle, böyle aynı dükkan içinde olmuyo merve ile bizim aramız açılıyo, bi sorun olduğunda benimlede paylaşın diye söylemiş, bi ara akşamm abim aradı beni, nasılsın iyimisin nerdesin gibisinden , iyiyim dedim bürodayım, haa tamam o zaman hadi görüşürüz dedi kapattı.:44:
ne alakaa işte anla :26:
Çok şükür parayıda teslim ettim ona bu gün çeklerin 1 tanesinin ödeme günü. geriye kaldı üç ay.hepsinin ödeme günü 20.
Ne yapalım günlük halledicez artık. şubat 7 onu halletsek sırtım yere gelmez diorum
O kadar diken üstündeyim ki anlatamam sana.Babam veya abim gelicek gene tartışıcaz gene aynı konular hesap kitap tartışma
Neyse üşüdüm ellerim dondu, ben ısıtıcının yanına gidiyim.
Sabah sabah şiştim yaa sıkıntıdan

bugun sabah uykumdan rahmetli anneannemi görerek uyandım.aklıma çocuklugum geldi.7-8 yaşındaydım kaybettiğimde onu.ne tontondu ne şekerdi.keşke bu yaşımda hala yaşıyor olsaydı.gider gider sıkı sıkı sarılır gönlünü yapardım

vee bugun yine evliliğin tüm ağırlıgnı üstümde hissediyorum. ne olacak benim bu halim.beynimle kalbim çatışıp duruyor..kazananda yok kaybeden de

slm günlükcann fıstıgın deyımıylee çakma olsandaaneyse sonuctaa günlüksün ya ona dua et günnüş senınde kaderin böleymiş napalımm boyun eg kaderineeallahımm bende sacmalamayaa basladımmm ne olcak fıstıgın yanında duran ya huyundan ya usyunda demişlerrrüryayadaa bak yaaaaaherkese nasip olmas böle üryalar kankammm yat kalk şükrettttotondaa ne işi varmıss kızım tarkanda olsaaa ne işi var elin adamının elinin senin totondaaaa töbe yarebbim yaaaaakızın üryaları bilemmm neysem günnüşş zatii pek keyfım yokk bugunn n cokk sakinimmmm yoksaaa fırtına öncesimiii:95:neysemm hayırlısı olsun herseyınnn hadi baş başş:80:

Tanımadan, içindekileri bilmeden; sadece dış görünümüne süsüne, püsüne, makyajına, iddialı giyimine bakıp da bir kadına hakaret eden, bu kaşardır, o**spudur türünden zırvalıklar sayan bütün insanların Allah belasını versin.
Biz dışardan pasif görünen, bakımsız, sessiz sakin bazı kadınların da ne b*k olduğunu biliyoruz.
Müge Anlı'nın programında görüyoruz her sabah karşımıza çıkan o mülayim her yeri kapalı olduğu halde ruhları pislikten kararmış olanları.
Yetti artık bu şekilcilik.
Sabah sabah sinirlerimi bozdular.
Sinirlerimi bozanlar da en yakınlarım olunca bi hayli zor oluyor hazmetmesi.
Sinirlerim zıpladı ama benim umrumda mı, hayııırrr.
Sadece makyaj yaptığı için kadına laf eden insanların karşısına geçip makyaj yapmak istiyorum.
Hmmm acabaa kırmızı rujj mu sürsemm pembee mii... :86::86:

Allah'ım beni öylelerinden koru.
Akıl ihsan sahibi insanlarla karşılaştır.
Sevdiği kadının güzelliğiyle, bakımıyla, insanların dönüp ona bakmasıyla gurur duyacak bir erkek çıkar benim karşıma.
Amin.

Şükür kafamdaki sıkıntılardan büyük ölçüde kurtuldum günlükçüm Evet dünyaya döndüm, nişandan sonra kredi kartı borcunu nasıl kapatacağımı düşünüyorum şimdi. Sonra tekrar açık öğrenim harcı, e bir de mart sonunda öğrenim ve katkı kredisi borcumun ikinci taksiti var. Ben çaktırmadan epey borçlanmışım, şimdi anladım bacım. Neyse elimiz ayağımız tutuyor çok şükür Rabbime, çalışıyorum, öderim bir şekilde di mi ama, Allah başka dert vermesin.

Bu arada dün annemle nişan elbisesinin provasına gittik. Haftaya çarşamba son prova, eğer her şey tamamsa o gün, yoksa cuma elbiseyi alacağım. Prenses gibi oldum be günlük, görmen lazım.

ne fantazili bir rüya bu yaa çok güldüm ama smilylarada bayıldım

Selam Günlük...Bugün sabah evden çıkarken kılıç çiçeğime baktım minicik fide azcık boy atmış Çok mutlu oluyorum onu gördükçe..Bir yapraktan ürettim onu ben
2 dileğim var kabulünü beklediğim, inşallah gerçekleşirler en kısa zamanda

naber cicim sabahtan beri yazıcam bir türlü fırsat bulamadım...
hani sana bir karar verdim ; zamanı gelince uygulayacağım demiştim hatırlıyor musun ; işte dün uzun zamandır beklediğim bir fırsat çıktı karşıma ama ben yapamadım :26: çok sinir oldum kendime ama demek düşündüğüm kadar cesur değilmişim...
hala doğru kararı verdiğimi düşünüyorum ama yapmaya korkuyorum ama yapmazsam da çok pişman olucam sanki... ve bilmiyorum o fırsat bir daha çıkıcak mı

off yaaa offff... susan teyzeme göre de yıldızlı günümmüş dün ; takvimde işaretlemiştim ama dikkat etmemiştim hiç ; az önce baktığımda farkettim... bu kadar olur yaa... neyse görüşürüz cicim ben iç hesaplaşmama devam edeyim...

Son düzenleme:
günnüş ben onu çok özledim.saçı güzel kaşı güzel bakışı güzel...dünyadaki en güzel şarkı onun sesi,dünyadaki en güzel manzara onun gülüşü,en eğlenceli şey onu görmekmiş gibi...başka kimse yokmuş gibi... o milatmış gibi...diğerleri minyatür,figüran gibi...

Yaptığımın telafisi yok biliyorum ve şu an yine de buna devam ediyorum.
Çünkü ruh acı çektiği zaman kişi onu dindirmenin yolunu arar o yolun doğruluğuna yanlışlığına bakmaz.
Onu deli gibi seviyorum özlüyorum ama ruhum acıyor ve ben şu an bi yanlışla onu dindirmeye çalışıyorum.
Kabul ediyorum hatalıyım. Ama buna mecburum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…