sira geldi rüyami anlatmaya demi günlük bacisıkı dur basliyorum anlatmaya :87: okumamazlik etme gülmek garanti
gecenki konserli tarkan rüyami hatirliyosunneyse o rüyaya girersem bu rüyaya firsat gelmez herneyse iste :89:
iyi dinlebak sincii tarkan konsere gelmis taam mi:106: e haliyle bende varim o konserde :101: ama tek bi sarki söyleyip indi sahneden ben üzüldüm cok sonra bi baktim tarkan yani basimda oturiiii birileriyle konusuyo hemen kostum yanina tabi lafin gelisi kostum kosmama gerek yoktu cünkü 5m mesafe ya vardi ya yoktu aramizda onu karsimda görmenin sokuyla donup kaldim oldugum yere elimdede foto makinasi hay allah :sasiranfstksmili: o makinada nerden geldi elime acaba:86: sonra masum masum heyecanla yanina dogru ilistim:86:fotograf cekinebilir miyiz dedim :78: tamam dedi gittim oturdum yanina kalbim küt küt uff yerinden cikcak sanki sarildi bana foto cekinirken e haliyle bende sarildim:94: kacar mi la hic
sonra bisey hissettimoda ne :83: tarkanin eli hemde neremde bilion mu günlüs totomda töbeller ossun yareppim kaldirdim kafami usulca tarkana baktim saskinlikla o bana bakti o güzel gülücügüyle :98: fistikin ses soluk gitti gikini cikarmadi tabi icimden gecirdim napion beeee paccozzzz diye yapistirsam mi acep diye ama orali olmadim tabikiside :86: hayatimin aski duruyo karsimda yapistirilir mi hic :edepsizliginbatsinfstksmili: yanliz eli yanlislikla gitmedi günlük bildigin basbaya elliyo hatta avucluyo töbe allam ay koptum nan
sonra bi baktim ayaga kalkmisben gidiyo diye yanip tutusmalardayim sonra sonra ne oldugu anlamadim tarkanin kucagindayim kucagina almis beni dönüyo hani damat gelini kucaklarda etrafinda dönerya aynen öyle iste :98: ben gülüyorum tabi hangir hangir te allam bide öyle foto cekinioz fln öyle iste günlükcan gerisi kesik kesik derken yanlis anlama olm sansürlemedim:99: hatirlamiyorum :96: oysa bu rüya unutulcak rüya mi en ufak bi abarti yok valla nasi rüya ama iki gün üst üste rüyalarima girdi ya:98: var mi böyle bi mutluluk sesimi duydu sanki askim benim ay lav yu ulaaa tarkaağğğğğn
şşşş günlükyazdiklarimi okurken allahim sen bu kiza akil fikir ver dedigini duyar gibi oldum akil fikir ver diyecegine tarkani ver desene :95::cenesidüsenfstksmili:
neyseajde kal saglicakla :79:cakma günlük
Günlükcan :80:
Bugün iki tane benim yaşlardaki çoçuk köşeye sıkışmış haldeki kedinin üstüne köpeklerini salarken gördüm .Bir bağardım çocuklara yer gök inledi resmen .Böylelerinin allah belasını versin .Kimbilir o kedicik ne kadar korkmuştur .
Milletinde sesi çıkmıyor yürüyüp geçiyor ay nasıl sinir oldum nasıl nasıl anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?