off günlük yaa.böyle içim bir sıkkın.düşünüyorum düşünüyorum çekip gitsem arkama bakıp gitmemeye sebep birşey yok.istediğim noktasından virgülüne kadar tasarladığım hedeflerim yok oldu.nereden kapısını açsam yüzüme kapandı resmen.anladım ki bana hayırlı değiller,olmamları gerkiyorlardı.tamam şuanki konumum güzel.ama ben sadece güzeli istemiyorum ki sanki gaipten sesler,kaşınıyorsunnnn lavanta, diyor işten çıkmak istiyorum,başta konuşulan hiç birşeye uyunulmadı.stresli ve sinirli olur oldum her gün.sınavlarım yaklaşıyor,sınavlara çalışmam gerekiyor.ama iş var.e sınıfta kalırsam ya.ama parayada ihtiyacım var.off günlük çok uzun,anlatmaya kalksam 2 syafaya sığmaz o yüzden eyter bu kadar
hayat ne garip dimi?
başıma gelse yaşıyamam,ölürüm,allahım nolur olmasın böyle bişey.böyle bir acı bana yaşatma dediğin olayları yaşıyosun,ama donuk ve tepkisiz bir şekilde o olayla karşılaşıyosun
tuhaf...çok tepkisizsin!
ama sen değilmiydin bu olayı yaşarsam heralde ölürüm,allahım bu acıyı bana yaşatma diyen
hayat ne tuhaf...
sana bişi söylimmi,hayatta hiç bi zaman büyük konuşmıcaksın.hayat bunu öğretti bana...
feriştah gözünün yaşına bakmıyo çünkü.ağzından çıkanları not edip,senmisin bunu diyen diye adamın feleğini şaşırtıyo:)
evet...uzun zaman sonra sana uğradım.o kadar uzak kalmışımki kk dan.ama dostlarımdan uzak kalmadım.bi kaçı hariç.ama onlarlada gönüllerimiz bir bunu bilmek yetiyor.
az önce ilarzumla,yani kuzenimle,gardaşımla konuştuk telde,nası enerji depoladım anlatamam
insanın dostu olması çok güzel.bunu bilir bunu söylerim.ama kolpadan değil,harbi dosttan bahsediyorum
çakalla çukalla işim olmaz!
inan kendi hızıma ben bile yetişemiyorum.günlerim yoğun,eğlenceli,bazen durgun ama ekşınlı,lay lay lom geçiyor işte...bu arada kendi mesleğimle alakası olmayan bir işte çalışıyorum.işimi acayip seviyorum.insanın işini sevmesi çok önemli günlük.rabbim iş arayan herkese hayırlı bir iş kapısı açsın işallah
denyoluğumdan değişen bişey yok o ayrı.değişen hayatım,imajım,çevrem olaylar felan filan
ben yine aynı hatunum.kişiliğim yine aynı.neysem oyum.oda asla değişmicek zaten
yalnız olaylara vediğim tepkiler komik bi şekilde değişti ona şaşırıyorum:)öldürmeyen acı güçlendirir hesaaaabı:82::)
vursalar ölmem derler ya,aynen o moddayım.büyük konuşmuyorum ama,artık şaşırıcağım bi olay kaldımı diye merak ediyorum:)şu zaman bi geçsin.çok değil 3 ay felan...varya hissediyorum.o zaman benim altın yılım başlıyo olucak.hissediyorum.şurda az bi sıkıntım var.genel düşünüyorum.3 ay sonra beni muhteşem günler bekliyo biliyorum
secret yapıyım lan hatta dur...kağıda resimlerle imgeliyim felan
yorgunum.alışveriş yaptım yine dayanamadım:26:alışveriş acayip yoruyo insanı bu arada
biraz takılıp yatar zıbarırım gibime geliyo,yada zombi gibi yatakta döner dururum.bakıcaz
hadi adios amigos
Bugün anneme dedim ki: 'Bir kadın nasıl sevdiği kişinin ona küfretmesine ya da hakaret etmesine katlanabilir? Seviyorsan gerçekten, bunları kaldıramaz ayrılırsın; buna katlananlar sevmiyor aslında, sadece takıntı yapmışlar.'
Annem hafifçe gülümseyip 'Söyleme öyle, büyük konuşma.'dedi. :26::26:
Birden kafama dank etti tam o anda.
Ya ben de takıntılı, deli bir aşka bulaşırsam?
E o zaman dalga geçtiğim, acıdığım o zavallı kadınlardan biri olacağım doğal olarak.
Biri 'Nice kadınlar gördük benden kısa boylu bir erkekle beraber olmam diyip de sevdiğine tepeden bakmak zorunda kalan.' demişti.
Ve bunun gibi daha bir ton laf, cümle...
Artık kapatmam gerek şu ağzımı.
Çok mutlu olayım, çok seveyim de nasıl olursa artık...
Hem ben dolgun dudaklı ve kısık gözleri olan erkekleri çok itici bulurdum ama gittim öyle birine abayı yaktım ve neler çektim sen bilirsin günlüğüm.
Bundan sonra daha dikkatli olmalıyım.
Sadece erkek meselesi de değil, her konuda geçerli bu.
güya gelip uzun uzadiya kerimin o seksü ficütü:98: hakkinda yazcaktim amaaaan ugrastirma beni :99::üsengecfstksmili: zaten hemen aninda yazmayinca bi anlami kalmiyo :103:sevkim kiriliiiiyr günlük :96:ilham gidiyo ilham
bugün yaptiklarimi uzun uzun yazdim simdi :126:sonra geri sildim :101: amaaaan üsengecligim üstümde bugün
onu bosverde:89: düsünüyorumda :106: dogru yaptim biliyorum :87: anladin sen onu yada anlamadin anlamana gerek yok zaten:76: ben biliyorumya o yiter:124:
bu arada Madambonus hatin bacim beni insanlik disi bi viztik sanmis ellamki hergün hergün üryayi nirden bulam bacimhayir istiyosa onu sabahlari bi güzel sokarim:94: yani gülme krizine :86: o sorun degil yani kolay is ama kafadan rüya uydurunca bi anlami kalmaz ki beaaa :82: adim kandirikca viztika cikar allama
rüya demisken :89: dün yine tarkanimi gördüm :98:biliyorum günlük biliyorum :78:benim acil bi tohtora neyim görünmem lazim galiba sanirsam :86:gidisatim gidisat degil:104:
tarkanim rüyalarima geldi gelmesinede ne gördügümü hatirlamiyorum :95: hatirlasam zaten tükkan sizin :119:
heeeee unutmadann madama söyle :89: bosuna aslinin yazmasini beklemesin asli gelip madamin yazdigini onca yorum arasinda okucakta cevap yazcakta ohoooooo kiyamet alameti gibi bisi bu
bonus kafali madamim benim :109:gecmis olsun iyilesmistir ins
günlüş yaa sabah sabah emmeee kulaklarım çınladı meğersem vıztık beni yazmış durmuşşş
la kafam karıştı ben aslısıma özel mesaj attım vıztık nereden biliyor da cevap yazmaz diyor :26: ulaa vıztık ermiş
off be günlük işe gelmek sıkıyor artık beni.ev karısı olsam diyorum daa ooooohooooooo hala gribiiiiiiiim
heyyyy unuttum bak ne yazcaktımmmm ehehehe gecen gün rüyamda osmanlı dönemine gittiiiiiim sülümanı gördümm...herkes normal ben spor Ama amaç neee hürremi dövmeye gittiiim sonra sülüman hürrem yukarda diyor alaaaammm yaa bende cıkıyorum yukarı :44: aaa o da ne mahidevran hamilee kızı olucakmıs adı da mavisuuuu bana hürremi şikayet ediyor sonra cıkınca yukarı hürremi bir haslıyorum neden öyle yapıyorsun sen ne biçim karısın seeeeeen ıyyyyy muhtesem yüzyıl muhtesem rüyaya döndü Geçti biraz öfkem Kardeşim gelmiş sabah abla neden uyanırken msırıtıosun dio Kızım borumuuuuuuuuuuuu Hürremi alt ettimm :
60:
Hala düşünüyorum vıztık sabah sabah yazdığım cewaplara baktım yok topiğe yazmamışım :82: nerden gördün laaaaa
Hafta sonu aşkımla 2 gün ayrı kaldık işi gereği , 2 gün bile çok geliyo bana , :26:
Sürekli aradı beni , iyi miyim , napıyorum ne ediyorum diye ,
O yok diye bende çağırdım en yakın arkadaşımı ve kuzenimi , onlarda geldiler canlarım
Süper bi gün geçirdik sabaha kadar oturduk, muhabbet ettik
Aşkım geldiğinde bana öyle güzel hediyeler getirmişki şok oldum
Çok seviyorum seni , Allahım korusun bizi
Allah herkesin yuvasından sevgiyi aşkı eksik etmesin
Dün tüm gün temizlik yaptım , bugün izin veriyorum kendime ,
Canım dostuma gidicem bugün , geç saate kadar orada olurum ,zaten akşama aşkımın toplantısı var , Bugün beraber avmye gidip alışveriş yapmayı düşünüyoruz , yer olaraka karar vermedik
Doğum gününde elim boş gitmişim ama şahane bir hediye paketi hazırlıyorum ona , şok olucak görünce , öyle bilindik şeyler değil, hepsi çok ilginç.ayrıca kendi ellerimle birşey dikiyorum
şıştt aramızda kalsın :82:
O daha fazlasını hak ediyo aslıda , canım benim , beni çok seviyo , böyle sevgiye böyle kardeşliğe karşılıksız kalınırmı ,
önceden hep milletin lafıyla birbirimizi kırıyomuşuz beee aramıza giren ne çokmuş meğer
neyse
Buarada şahane tasarımlarım var,
Yarın dikmeye başlıycam
Evimize taşınmaya çok az kaldı , son temizlikler yapılıyomuş
Ne kadar şükretsek az , Rabbim hiç yokken ev nasip etti
bembeyaz istanbul'a günaydınnn
kar yağmış günlükcümm ...tabi eşşk gibi 11 'e kadr uymuşum bugün hayrett nezamandır 8 de kalkıyordum.feleğim şaştı bugünn...
TANRIÇAMIN GÜNLÜĞE YAZDIKLARINA HERFİYEN KATILIYORUm....çok zor gelen acılar başına geldiğinde öyle bir güç gelirki bu ben olamam dersin.karşındaki afallar !!bu o olamaz der..çevren şaşırır....
günlük annen yok bugün hasta ziyaretine gitti..bense bi kaç bişe aldım atıştırıyorum.öğleden sonra evli olan kuzenime gidicem .oturmaya çay içer iki laklak ederiz gelirim ... bilemessinn kalabalıkta anlarsın tek başına kalınca ayrılırsın ve anlarsın hangisi anya hangisi konya
Bak valla ben tek başıma daha iyi çalışıyorum.
Bir oda versinler bana..
Bir ton iş yığsınlar üzerime..
Çalışırım sorun değil.
Yeter ki uyuz tiplerle baş başa kalmayım yaa..
uzun zaman oldu be günlük, geçen haftadan beri yazamıyorum.
Yorgunum, yaşadıklarımın sıkıntısını atamıyorum üzerinden kolay kolay. Ama biliyor musun 2 günde inanılmaz çok şey öğrendim. Annem hep der, kızım el içine çıkmak kolay değil diye, hiç kolay değilmiş anneciğim. Kızın dengeyi kuramadı. Umarım bundan sonrası güzel olur, umarım artık yaşamak zorunda kalmam tatsızlıkları. Nişanım istediğim gibi geçmedi ama umarım düğünümde aynı hataları yapmam.
Artık daha rahat bakabiliyorum ileriye. Kafamdaki sisler yavaşça dağılıyor. Ama bazı şeylerin acısı sanırım hafiflese de hep bir sızı olarak kalıyor...
slm günnüş aslında okurkenn yazmak gibi bi düşüncemem yoktu emmee aslılarmı karıstıı acep die yazayım dedımmleynn fıstık karusu madam bonusun dedıgı aslı ben degelem sanırım kızımm o baska aslıyaa seslenıyooo hatlar karıstııı ellammmya varyaa hala canım cok sıkkın aslında ama senın yazını okuyunca yine tebessüm ettim len basımın baş belsau:86:günüşşş cok huzursuzum cokkk artık bu acı doluu içimi yakan günler bitsin gitisinn rüya gibi neolurrrr:98:artık gücümm yok tükendiiiallahım neolurr bütün darda olanlarla birliktte benide aydnlıga cıkar lüffennn
pasaportum bugun geldi
bu ayın sonunda gidiyoruz günlük kuzenimle
başkada bir şey yok günlük olumlu yazdım demi sana ilk defa çok uzun sürmez biliyorsun
Günlükü, sıkı dur, sana güzel bir haber veriyorum kıss...
26.06.2011 saat 16:30 itibariyle evleniyoruuuummm...
Sonunda nikah günümüzü aldık, boş yer yok diyince çok üzülmüştük, ohh rahatladım bee...
Sevdiğim gitmeden hallettik şükür, inşallah herşey sıkıntısız ve yolunda gider günlüküm, yeni bir hayata adım atıyorum, Rabbim her isteyene mutlu ve huzurlu bir evlilik nasip etsin...