Popüler Konu Sevgili günlük...

Heyt günüşşş naber
Yaaa beni sorma çok halsiz ve bitiiiikkkkk
Nedeni belli değil valla aşı yaptırmıştım acaba hasta olucak vücudum deli gibi direndiği için mi bu haldeyim
Allaha şükür ne grip ne nezle ama bi tuhafım işte
Neyse dün bizim evlilik yıldönümümüzdü
5. yılımıza girdik rabbimin izniyle
Umarım daha ne 5ler deviririz huzur mutlulukla
Ben evlilik yıldönümümüzün cumartesiye geldiğini perşembe günü gece çaktım
Ben pazartesi sanıyordum yani pazartesiye denk gelecek diye
Fıstığım a m o n r a m la alış-verişin dibine vuracaktık ama ben gidemedim oda anlayışla karşıladı
umarım kırılmamaştır
Bir gün önceden haberleştik ekmedim yaniii
İnşallah başka sefere dedik
Çok güzel birgün geçirdik boncuk balböcüğümle
Detaylar bende saklııııııııııııııı
Bugün neredeyse bütün gün uyuduk yaa
Dedimya bir tuhafım diye
hee bu arada buluşma varmışşşşşşşşş duymayan varsa duyur bir zahmet İstanbullu hatunlar buluşuyor
İnşallah gidebilirim bende
kocik yürüyor bandta şimdi film izliyorduk yarım kaldı
neyse kaçar ben bıraksan hala uyuyacak kapasiteye sahibim şuan
yarın çoookk işim varr çookkkkk

Özellikle günlüğe ne yazmışım diye KKya girenler,profilimden yazdığım mesajları aratanlar varken, artık buraya da gönlümce yazamaz oldum :26:

neyse...
Of aslında güzel şeyler vardı sana yazacaklarım..
içimdeki huzurun sebebini ifade etmeye çalışacak,bir de burdan şükredecektim.
Sadece şunu diyim günlük..
Evlenmeden bir insanın ne olduğunu, daha doğrusu daha sonra ne olacağını bilmek çok güç.
O yüzden diğer özellikleri bir kenara koyup,vicdanlı mı,şefkatli mi diye bakmak gerekiyor.
Kendimle ilgili değil bu yazdıklarım,Rabbimin bana en büyük hediyesi kocam..
Önce o,sonra da kızım..
Bunun şükrünü zaten yeterince edemem..

Dün anneciğimin anlattığı iki olayla ilgili.
biri kuzenim,biri de teyzeciğim..
Eğer bir insan vicdandan,şefkatten yoksunsa, onun görünüşteki imanı,dindarlığı bile yalana kaçıyormuş günlük...
Öyle üzgünüm ki sevdiklerim adına..

Herkesin imtihanı da farklı işte bu hayatta..
Allahım kaldıramayacağımız yükler yüklemesin bize,zorluklarla,yokluklarla sınamasın inş.

Bu arada,bu yaz tatile gitmek yerine,seneye kışın umreye gitme kararı aldık kocacımla.
Yani bu sefer içe doğru bir yolculuk planımız var,kendimize,değerlerimize doğru..
Allahım inş nasip etsin,öyle cok istiyorum ki...

Bir de dün annecimle,ilkokul 1. sınıfa giden yeğenim geldi bize..
Var mı benden mutlusu

Bak bu magnetleri de kendime yaptım keçeden.
Onlar bana güldükçe ben de onlara gülüyorum :)

Son düzenleme:
bir tek sen eksiksin hayatımızda. bekliyoruz özlüyoruz umutlanıyoruz ağlıyoruz vazgeçip gülüyoruz ama hep bekliyoruz bekliyoruz. nasıl geçmiyor günler bir bilsen. saat nasıl ağırrr ağırrr işliyor seni beklerken. ya gelirse diye heycandan ne yapacağımızı şaşırıyoruz bazen. bazende o heycanın yerini derin bir acı hüzün kaplıyor ya gelmezsen diye. dünyada pek çok acı var pek çok dert. ama bu insanı bitiriyor be canım günden güne.
sanırım bir ayı daha sensiz geçiriyoruz. senin o güzel haberini almadan. o güzel haberinin sevincini sevdiklerimizle paylaşmadan. sevinmeden,sevinemeden...

kendime yeni telefon alıcam..nokıa e 71 beyaz renk acayip hoşuma gidio o telefon ya..
bi maaşımı alsam da gidip hemen alsam .. dört gözle beklıorum walla..
beni sorarsan ben iyiyim sürünüp gidioruz işte..
hayat bizi nereye götürürse artıkın..
iş güç ev aile sewgili dertleriyle günümüz geçip gidio..
ayy şu günler akıp gitse çabucacık..
herşey iyi bi sıkıntı yok arada bir bizim manitayla sürtüşmeler oluo ama napalım tuzu biberi diyelim artık..
ama herşeye rağmen seviyorum onu.canımın canı..herşeyim o bnm yaa...
ne kadar kızsam da sinirlensem de bi tatlı lafı bütün sinirimi alıo...
AŞK O
biliomusun günlük ilk defa bi işte bu kadar uzun süre çalıştım
tam 15 gün oldu bugün..
inş uzun süre gider..işimden çok memnunum ve rahatım..burdakilerde çok ii insanlar..hepsiyle anlaşıorum..
hakkımızda hayırlısı olsun be günlük. bu günlere de şükür ..

günlükkkk
çok çok çok sevinçliyim
kaldığım dersin hocası değişmiş sonunda
65 kişinin umudunu söndüren kadından kurtulduk çok şükür
harika bir şey bu
şükürler olsun

günlükkkkkkkkkkkkkkkkkk
sınavı geçmişim yaaaa inanmıyorummm sınıftaki bütün burnu havadalar kalmış ben geçmişim
yupiiii yarın bulete sınava girmeye hak kazandım dua et bana olur mu günlüğümmmmmmm

Sevgili günlük bugün oğluşumla aram daha iyiydi, askerimin gelmesine de 112 gün kaldı, evde kayınvalidemin suratı çok asık bazen çekemeyecek oluyorum hemen kendimi dükkana atıyorum.. akşamları da olmasa daha iyi olacak gerçi ona da yazık ya neyse allahtan iş var da kendimi dağıtıyorum

rejim konusuna gelince dün iyice bozdum rejmimi bugün kahvaltıyı da çok geç yaptım ama kesiiiinnn zayıflıycam kocam askerden gelene kadar en az 20 kilo verebilir miyim
görüşmek üzere.. günlük...

Vazgeçmiyor.
Susuyorum.

Nasıl bu kadar korkak oldum ben..
Pişman olacağımı bile bile.

Son düzenleme:
günlükkkkkkkkk

canım öye sıkılıyorki
şu 2-3 nisanda olucak sınavlar bana kafayı yedirmiş durumda nasıl çalışıcam şaşırdımm hiç çalışasım yokkkk

Çok kötü geçtiğini düşünüp, çok çok üzüldüğüm ve bu sebeple günümü mahveden, aklımı günlerce kurcalayıp bana sıkıntı veren sınavımdan 100 almışım.
İnanamıyorruuuummm şu an. Şaka gibi yaa...
Tek bir yanlışım bile yokmuşş.
Boşuna üzülmüşüm.
Vaayyyy diyorum kendime.
Hiç çalışmadığım kısımdan gelen birçok soru vardı ama derste dinlediğim yetmiş demek ki.
Hooolllllleeeyyyy!!!

günlükkkkk inanamazsın ama okul dolayısıyla bana ingiltereye gitme şansı doğduu
bunun belirlenmesi için 2-3 ayım var
sınavların hepsinden geçersem son olarak sözlü mülakatı da geçersem
gelsin ingiltere yolları
2 hafta okul gönderecek sadece üç kişiyi
gnülkü nolur dua et bana çok istiyorummmmm

Günlük ya bu ara çok boş hissettim kendimi ..

Kendime ve başkalarına faydalı olacak şeyler yapmak istiyorum..

Evde oturmak hiç bana göre değil:97:

O kadar iş başvurusu yaptım ses yok

Ümidimi kesiyorum artık

Hayatım düzene girsin istiyorum bu belirsizlik beni sinir ediyor...

Kayınvalideme üzüldüm bugün günnüş beni ne kadar sinir etse de yaşadığı hayat beni çok üzüyor..

Kayınpederim olacak insan insan bile demiyorum ben nasıl bu kayıtsız anlamıyorum...

Umarım her şey istediğim gibi olur

günnüş dua et banada işimiz rast gelsin işimiz halolsun
ne işi dersen söylemem süprüzz acık merak et yarın olarsa söylicem sen dua et olarmı günnüşüm
ama çok mutluyum günnüşüm:81::81:

sevgili günnüküm bugün sinir krizi geçermediysem daha geçirmem heralde çok kötü birgün geçirdim berbat insanları anlamak mümkün değill sıfırın altındayım :2::2::84:
başımızda bir sorumlıu var ama sorumlu değil SORUNLUUUU bu ne dir yaaa nasıl oluyoda bu kadarına göz yumuyolar Allah ıma havale ettim bugün herkese hele o biri var kiiiiii o suratı,mimikleri,konuşmaları hiç unutmıcam hiç haketmedim bugün yaşadıklarımı yaşatanlar göz yaşlarımın bedelini ödesin yeter artık bıktım ya ben mi kurtarıcam bu hastaneyiiiiiiiiiiii

Çok teşekkür ederimm çok teşekkür ederimmm çok teşekkür ederimmm benim için iyi dileklerde bulunan dua eden herkesee çok teşekkür ederimmm
Herşey çok güzel gelişti eniştem ve ablam çok beğendiler, artık detaylı bi şekilde anlatmicağım bazı şeyleri.. biliyosun çok dile getiriyordum bi zamanlar, herkes yani burayı okuyanlar bilirler..
Neyse o akşam 11.30 gibi bizi eve o bıraktı ve eniştem kahve içmeye davet etti fakat herzamanki gibi inceliğiyle başka zaman dedi yani ilk günden hemen atlamadı davete ve olması gerekeni yaptı her iki tarafta, bu tavrıda eniştemin hoşuna gitti açıkcası.. ve ben bu sabah evime geldim çok şükür.. 2 gün ablamda kaldım anlicağın şu sıralar telefon elimden düşmüyor

♥♥♥♥ 13.01.2011 TANIŞTIK
24.01.2011 İLK KEZ GÖRÜŞTÜK
29.01.2011 ABLAMLARLA TANIŞTI VE İLK YEMEĞİMİZİ YEDİK ♥♥♥♥

Ben Artık İnanıyorum Tesadüflere Ve Artık İnanıyorum Mucizelere...

13.01.2011 ♥♥♥♥

Hayırlı Olsun

günlük çok sıkıldım ben herşeyden..herkese herşeye o kadar çok kızıyorum ki bu aralar
resmen sıkıldım yani boğulucam artık..şu lanet stajdan sıkıldım..başkasının emri altında çalışmaktan sıkıldım..gerizekalı hakimlerden,icracılardan hepsinden çok sıkıldım
bilmiyorum nasıl dayanıcam..şu lanet staj bitsin kalmıcam ben burda bu gidişle..
açıcam büro kendi işimin patronu olcam valla..
resmen sekreter hanım nasıl emrederse öyle hareket ediyoz..avukat olcam bi de di mi peh..
kendi işim olsa bildiğim gibi istediğim gibi yaparım..
ya saat 5e gelmiş icraya yolluyolar adamı..ya siz bilmiyomusunuz bizim burdaki icracılar pek bi kibar 4ten sonra kimsenin suratına bakmıyolar
kendi işim olsa sabahı beklerim acele ettiren salak borçluya da sabahı bekle be adam derim..
başlarım onun haciz fekkine..la bu zamana kadar nasıl hacizli durdun sabaha kadar bekle sabah kaldırırız
o kadar gerginim ki günlük bu aralar..ya şu Ankara zamanı gelse de bi değişiklik olsa..5 gün bi uzaklaşsam şurdan
ben bu büro açma işini ciddi ciddi düşünür oldum..niyetim öyle değildi
şu an staj yaptığım yerde en az 1 sene çalışıp kendimi geliştirip öyle büro açmaktı ama yok yapamıcam galiba..avukat mıyım takip elemanı mıyım anlamıyorum..getir götür işi resmen ya..ya kendi işim olsa yine aynı şeyleri yapçam ama ne bileyim..artık koymaya başladı sanırım..ya da gerçekten sıkıldım
herkese sinir oluyorum bu aralar herkesin yaptıkları batıyo..
Allah'ım şu dönem geçsin ya..valla yaşlandım ha..
öfffff

hayatmın en büyük pişmanlığını yaşıyorum...olmuycağını bilseydim başlarmıydım..
allahım neden istediklerimiz olmuycağı zaman herdefasında sana koşuyoruz.elimizi açıp seni hatırlıyoruzki.utanıyorum artık......bir çok kişiye göre temiz olsamda ne yazar.sana layık kulmuyuz...niçin yaratıldık..?ben niye varım...
neden yana yakıla şimdi sana koşmak sana sğınmak için can atıyorum...
neden herkes için günlerce ağlarken üzülürken seni düşünemedik.koşuşturmacalar içinde neden hakikatımızı unutur olduk.neden...namazda kılıyorum kuranda okuyorum.ama neden_???içimm neden daha fazlasını istiyor
şanslıyım bunları düşündüğm için.biliyorum sevgili kulunuyum hep kötülüklerden uzak tutdugun için...az kalaa az kala...en büyük yanlışı yapıcaktım.
çok şükür.şimdi sıra bende allahım sen beni sevgili kulun olarak dogru yolu gösterdin şimdi kulluk sırası bende.tövbe zamanı!!!!.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…