Popüler Konu Sevgili günlük...

çok düşündüm...sonucada varamıyorum...canım çok yanıyor sadece..bir sonucada varamıycam belkide..eylülle paylaştım çoğu şeyimi..hep dinledi beni sıkıldığıda olmuştur bu dentplustan,, ama hiç belli etmedi bana..Allah razı olsun ondan..inşallah onunda yüreğindeki sıkıntıları biter..ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..ortada biryerlerdeyim günlük..ama inşallah Allah her kulunun olduğu gibi benimde yanımdadır inşallah..

Son düzenleme:
Hayat zor günlüğüm, çabala ... Çabala...
Bu ara bunalımlardayım ...
Tatilin keyfini çıkartıyorum ama 2 hafta hemencicik biticek biliyorum Bak 2 gün gitti bile
İzmir felaket soğuk... Ben bu kadar soğuk yaşamadım... Donuyorum ... Ev sıcakcık ama içim üşüyor...
Allah evsizlerin yardımcıısı olsun

Yarın gene test yapılacak...
İnşallah bu sefer sonucum güzel çıkarda atlatmış olurum ... İnşallah...

issteme işini ertelesek mi diye konuştuk şimdi.düğün seneye olsun istiyorum.süre çok olunca kavga gürültü olur da ağzımızın tadı bolzuru mu endişesindeyiz.
başından bu işler geçen nolurr bana yardım etsin:18::18::18:

Çoğu şey yerine oturtmaya başladı günlük
zor ve sıkıntılı günlerimiz yavaş yavaş elini bizden çekmeye başladı allahın izniyle
aşkımın ataması oldu muğlaya
onun işleri ev meselesi sıkıntılı oldu,
ama oldu allaha çok şükür
:) :)
şimdiiiiii sırada tek bişey kaldı eğer düşündüğüm ve istediğim olursa herşey güzel olucak

Aklım karmakarışık.
Hayatımın kontrolünü daha yeni almışken elime..

O kadar hakim ki duygularına, o kadar kararlı ki..

Sabırla yaptı yapacağını.
Kaçamıyorum artık direncim kırıldı.
Kaçmak da istemiyorum galiba..

Günnüükk...
Zaman ne kadar hızlı geciyoor böyle yaa!
Cocukken cok isterdim ama böyle hızlı gecmiyordu ..
Gecmesin ben hep evim de olayım cünkü ben o lanet sehire geri dönmek istemiyorum!!
Böyle cok iyi.

Sevgili Gunluk;
Al sana guzel bir "alinti yazi" , umarim sen de benim gibi begenirsin:
"Tanrilar dunyayi ve insani yaratirken, mutlulugu saklamaya ve insanin mutlulugu zor bulmasina karar vermisler.Mutlulugu nereye saklayacaklari hakkinda konusmaya baslamislar.Biri "Uzaya,yildizlara" demis,bir digeri "Deniz diplerinin en derin noktasina"...Iclerinden bir baskasi "Yuksek daglarin zirvesine,ciceklerin ozune" demis..Biri de demis ki, "Hicbiri olmaz,insan cok meraklidir.Arastirir,dediginiz heryere bakar ve bulur" ..ve sonunda biri " Buldum"diye bagirmis,"Mutlulugu insanin icine saklayalim,insan her yere bakar da, kendi icine bakmayi aklina getirmez" demis.......nasil ama????

Mutluluk ve mutsuzluk arasında ki o ince çizgideyim ..
Buda bişidir günlüğüm ..
Bişiler değişmeye başlıcak biliyorum ..
Sadece zaman ..
Bekliyorum sabırla

Annesi beni çok merak ediyormuş günlüğüm.. yarın ben ablam ve mucizem dediğim kişiyle mobilya fuarına gidiyoruz (kendisinin mobilya dükkanları var ve her sene fuara katılıyorlar bizde çok merak ettiğimiz için 2 bilette bizim için almış) 1 gibi gelip bizi alıcak, Bana dün gece şöyle bi teklifte bulundu " Annemide getirimi hem tanışmış olursunuz nedersin?" ben ilk önce olmaz çok erken henüz dedim ve sonra ablamla bu sabah konuştuk ablam dediki " evet erken haklısın ama birde şöle düşün " eğer erkenden tanışırsanız ve eğer bi şekilde ikinizde birbirinize ısınmaz beğenmezseniz bence bu görüşme meselesini erkenden bitirmen daha iyi ve sağlıklı olur ama yok eğer annesiylede iyi anlaşırsanız belkide bazı şeylerin şekillenmesi çok daha kolay olur " dedi ve banada mantıklı geldi, henüz çok yeniyken tanışmak ve erkenden düşüncülerin belli olması çok daha sağlıklı.. ve mesaj attım bugün, Yarın annenle beraber gidelim bende tanımak istiyorum dedim akşam eve gidince yemekte konuşuldu ve annesinin gelip gelmiceği yarın sabah belli olucak çünkü bi işi varmış eğer erteleyebilirse bize katılıcak annesi.. dedimki sakın annenle gelme bizi almaya yani kadını ayağımıza getirme, önce gel bizi al sonra anneni alalım evden ve öyle geçelim fuara, hem ben kendimi biraz daha rahat hissederim dedim.. hayır saat 1 gibi hazır olun siz, gelip alıcaz ve takılma öle şeylere sen rahat ol heyecan yapma sakın itiraz istemiyorum dedi beyimiz Hadi bakalım Bismillah Yarın ola harman ola.. Anneside bize katılırsa erkenden tanışma olucak :26: ya annesi gelicek yada oğluyla beraber gidicez

insan bazen bile bile lades der demi?

askerliğini beklediğim süre içerisinde daha evvelinde onunla sorunlarımı halledemediğim için, halledemediğimiz için de ayrılacağımızı bile bile günlerimi geçirdim.. askere gitmeden önceki tüm yaz sonumuzu bildiğim için hep biraz daha zaman geçirmek iyi hatıralar oluşturmak istedim.. ama hep aksi oldu nedense.. çünkü kendimi iyi tanıyordum, sabrımın tükendiği noktada karşımdakinin ne olduğuna kim olduğuna hiç bakmam.. daha sonra boşuna çırpındığımı eninde sonunda beni bırakacağını anladım.. keşke dedim keşke ilk kavgamızda ayrılsaydık.. ya da o yazın başında.. ayrılamadığım için tam 1 sene acı çektim.. bırakamadığım için çok pişman olacağımı bile bile askerliğini bekledim..
ben bile bile lades dedim.. hayat bu sefer kazanmak için uğraşmıcam, bırak kaybedeyim dedim..
ben ne yaptım günlüğüm böyle peki ya? kendime bu kötülüğü niye yaptım.. kendimi neden bu kadar yıktım..
"bir kere aşık olur insan, ya o kişiyle olur ya da asla gerçek aşka kavuşamaz."
benim artık hiç şansım yokmuş gibi hissediyorum..
şu geçen ilk görüşte çok etkilendiğim kişi ile bi doğumgünü partisine gittik, bütün akşam çok ama çok eğlendik.. ama sonra bir askerlik muhabbeti geçti, kapatın şu konuyu ya dedim.. onun abisi de bu sefer, söyle şu çocuğun nerede oturduğunu gidip dövelim, bi insan bu hale getirilmezki dedi..
gözlerim doldu.. beni sevgilim bile bu derece sahiplenmemişti.. boşver abi kapatalım konuyu dedim.. herkeste gördüğüm yakınlıklardan sahiplenmelerin ardından hep ona kızıyorum.. beni sahiplenmediği için, benle bir geleceği hayal etmediği için.. benden ayrılmasını geçtim, ayrılıp da "sen de artık herkes gibisin" dediği için.. öncesinde de aslında herkesten biri olduğumu sadece ben bildiğim için.. o söylemeye cesaret edemediği için.. korkak olduğu için..
söylesene cidden bana bu kötülüğü neden yaptın?
pek ben seninle yola devam etmeye çalışıp kendimi neden kırdım?
sen de bilmiyorsun benim gibi..

Duygularıma esir oluyorum seni görünce
İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince..

içimden geldi günlük.. sabahın köründe nerden geldiyse bende anlamadım..

Günaydın günlük...
Hava çok soğuk burada... :95:
Donuyorum :83:
Hayatım da rutin, acaba ne yapsam da vaktimi verimli geçirsem
İşten eve, evden işe...

Galiba yeniden spor yolları bana göründü...
Onunla hayatım daha güzeldi
Evet evet ben en iyisi yeniden spora başlayayım :86:
Pis bakışlı dombili hatunlar da beni kesmeye devam etsinler bari

Güne pek iyi başlayamadık bugün, her ne kadar sadece ekranda da tanısak,sadece oyunculuğu,sunuculuğu ve anneliğiyle herkesin sevdiği bir karakterdi. Mekanı cennet olsun, Allah sevdiklerine sabırlar versin...

DEFNE JOY FOSTER, RAHAT UYU!

hiç keyfim yok günlükümm
karnım ağrıyor.:26:
biran önce eve gitmek istiyorum.
akşam olsun hadi..
mesai bitsin..

Selam günlük
Ne oldu biliyo musun?
Tamam tamam merak etme söylüyorum
Aşkım geliyooooo :124:
Hem de yarın yola çıkmayı düşünüyo Allah izin verirse..
Çok özledim ya..
En son bayramda gelmişti

Temizliğe başladım ben de..
Buzdolabını sildim güzelce yerleştirdim tozlar alındı.
Yarın da yerler süpürülüp silinecek.
Daha kendime bakım yapıcam ne giyeceğime karar vericem.
Aşkım benim ya :123:
Böyle işte günlük..

Bu arada Defne'nin ölümüne çok üzüldüm çok şaşırdım.
Şaka gibi geliyo hala..
O kadar hayat dolu bir insan genç yaşta bu kadar ani bir şekilde nasıl olur?
Aklım almıyor.
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.

Günlük acilen bir bahaneye ihtiyacım var:97:
Kuzenim onlara gitmem için resmen yalvarıyor şu an telefonda
Annesi şehir dışına çıkmış yalnızmış evde dvd seyrederiz diyor
Ancak soğuk bir yandan üşenmem bir yandan totomu kaldırıp ta gidecek istek yok bende
Sen gel diyorum sizin ev kalabalık vs. diyor
Ben bu hikayenin sonunu biliyorum hiç de iyi değildi
Ooof:95:

Defne Joy Foster'ın ölümüne çok üzülüyorum günlük.

Kim beklerdi ki onun ölmesini...

Çok üzgünüm.

Her şey ne kadar boş.

gunluk uzun zamandır yoktum bılmem yoklugumu faredebıldınmıı :) neyse gunluk.yahu 1 haftadır hıcbırsey yapma ıstegım yok ot gıbıyım sabah kalkıyorum ıse aksam cıkıyorum ısten eve bazen ınt.bakınıyorum onun dısında sureklı calısıyorum.dun aksam maasımı aldım bu ay kendımı sıkmam lazım para bırıktırmem lazım.1 cumhurıyet aldım karta para yatırcam kredımı yatırcam elımde 150 tl para klaıyor.yol parası vermıyorum karnımıda genelde burdan yıyorum cok masrafım yok anlıyacagın hatta bu 150 nın ıcınden para arttırmayı bıle dusunuyorum o nasıl olacaksa.para bırıktırmem lazım bu ara.aman harcamazsam bırıkır.offfff offffff sıkıldım aslında hayatımda cok problem yok ama bu ıcımdekı sıkkınlık ne olucak bılmıyorumkı

beklemek ne zor yaaa
zaten sabah aldığım haberle canım sıkılmıştı... Defne Joy Foster olmamalıydı yaa; o kadar hayat dolu insan bu kadar erken gitmemeliydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…