2.5 SENE ARADAN SONRA İLK KEZ BUKADAR HEYECAN BUKADAR STRES YAPIYORUM NE OLUR OKUYANLAR HERKES BENİM İÇİN DULARINI ESİRGEMESİNLER...
Heyecanım fazlasıyla artmaya başladı, akşam 7 gibi herkes birbirine merhaba diyicek ve yeni bir serüven başlicak.. Dün gece ablamla eniştem konuşmuşlar ve eniştem demişki " bu 2. görüşmeleri olucak tam olarak bi tanısınlar yemekte uzun uzun konuşsunlar eğer gamze tamam derse, bize yemeğe davet ederiz ve konuşmuş oluruz ama ilk önce gamze bi tam olarak tanısın " demiş.. Yani senin anlicağın bu akşam ablam ve eniştemin yanından alıcak beni b.köyde ve sadece ayak üstü bir tanışma olucak görsel açıdan şimdilik.. Yer ayırtmış Ataköy Geliğe gidiyoruz akşam ve yemekten sonra bakırköydeki mado'ya geçip kahvemizi içiyoruz.. Bu yemekte daha detaylı konuşucaz daha detaylı tanicaz birbirimizi.. Hadi Bismillah diyorum ve ilkindi namazımı kılıp hazırlanıp ablama geçiyorum birazdan..
2.5 SENE ARADAN SONRA İLK KEZ BUKADAR HEYECAN BUKADAR STRES YAPIYORUM NE OLUR OKUYANLAR HERKES BENİM İÇİN DULARINI ESİRGEMESİNLER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?