Popüler Konu Sevgili günlük...

Beklemekten bıktım. Artık her şey belli olsun.
Ailem üzülmesin. Beni en çok endişelendiren o. (
Bu arada her yer bembeyaz burada.
Beklediğim misafir de gelsin lütfen.
Hiç puzzle yapmamış insanım ama dün gidip 1000lik puzzle aldım.
Üstündeki kız o kadar güzeldi ki, ona hayran kalıp aldım.
Annem de bana benzetti zaten.
Ben de bana benzettim.
Neyse ben gidiyorum, sıkıntılı bekleyiş devam ediyor.

Gamze belinay adına çok sevindim.
Umarım bu kez çok mutlu olur, aradığı aşka kavuşur.
Her şey çok güzel olsun onun için.

Son düzenleme:
gamze belinay inşallah hayırlısı olur hakkında

selam günlük
aşkım çok hasta iyileşemedi gideli allah yardımcısı olsun yemek yiyemiyomuş çok kötü koşulları askeriyenin izinli şimdi inşallah iyileşir ama ne yicek bu çocuk ne içicek imkanım olsa orada bi ev tutardım ve her hafta sonu ona güzel yemekler yapardım götürürdüm yerdi keşke imkanım olsa buna
yemek yemiyen insan nasıl iyileşir
konserve imiş ben komşular getiriyo onu bile azıma süremiyom bu her öğün orada yemek zorunda
allah yardımcın olsun aşkım ,
her şey senin sayende oldu canım
yoksa ben şimdi ne halde idim

günlük çok keyifsizim ne ağlamaya ne gülmeye arzum var daraldım bu kısır döngüden ne yapsam dışa çıkamıyorum olmuyor işte anlık mutluluklar ama nereye kadar offf çok yalnızım
günlük doktor çok iyi biri çok sıcak sence gerçek mi bence gerçek olabilecekten çok çok iyi biri onu sevebilirim birini diğerinde unutmaya çalışabilirim ama ya sonra o beni sevmez ki sonra gene bana hüsran hayatımı ele geçirdi zaten herşeyin sonu hüsran sevdim aslında ama sonuç hüsran komik ya
kendimi çok çok yalnız hissediyorum pazartesi büt var ama geçerim inşallah çalışmak istemiyorum ben bıktım şöyle alıp başımı bir gitsem bir kerecik doktoru görsem sonra yine hiç görmesem iyi de onu görmeyi istemek nerden çıktı bana umut veriyor onunla konuşmak umut vadediyor bana hayat hala yaşanabilir gibi geliyor bıktım günlük dua et benim için şu gereksiz sınavı orta bi notla atlatayım sonra vurucam kendimi alış verişe umarım yaza hastane işi olur sonra kpss sonra ver elini güzel izmir hayal kurmak güzel değil mi günlük ben hayallerime öyle aşık oldum ki her an aklımda izmir izmir güzel izmir sana aşık biri daha var artık ve senin bundan hiç haberin yok :) izmir bana şans getir umut ver ...

günlükcümmm; bugün görüşücez... dün akşam ben film izlerken msnim açıktı... seslenmiş tabii ben görmedim sonra msj atınca film arası verdim msnde konuştuk biraz. "sormaya utanıyorum ama görüşelim mi haftasonu işin yoksa ; çok mahcubum" dedi ; ben de " evet utanmalısın" dedim...
8 gibi çıkıcaz ; şu an heyecan filan yok... sanırım saat 8de "kusura bakma işim çıktı" mesajını almaya hazırladığımdan kendimi... buluşabilirsek eğer; yılların sarışın çocuğu ve ben kahve içeceğiz ; çok ilginç

Son düzenleme:
bugün biraz daha iyiyim günlükcan. herşeyde hep ben üzülüyorum ama karar aldım artık hiç kimse beni üzemicek. yok öyle yağma

Sevgili günlük canım sıkılıyor, hem de çoookkkk sıkılıyor.
Ne yapsam bilemiyorum.
Hiçbir şeyden zevk alamıyorum.
Filmlerden de, dizilerden de, kitaplardan da...
Sanırım bu gergin bekleyiş yüzünden tüm bunlar.
Bir belli olsaydı her şey, kafamı dinleme moduna geçerdim. (
Ama şimdi geçemiyorum o moda.
Ne olacak diye düşünmekten yoruldum.
Geleceği boşver şimdiye odaklan diyorsun şimdi tamam da, bir adım attık biz; o adımımız boşa çıkarsa çok üzüleceğiz, bu sebeple düşünmek zorunda kalıyorum. (
Ayyyy çok da yalnızım sanki.
Bir erkeğe ihtiyacım vaaaaarrr...
Aklımda ne eskilerden, ne de elde olanlardan herhangi bir isim de yok.
Sevmiyorum kimseyi. ://
Ben de heyecan istiyorum biraz ama.

:84::84::84:

uzun zaman önce kısa kısa yazışmalarımız olmuştu bi baslıkta seninle
hatırlıyorum çok net yaşadıklarını.
şu an seni kardelen çiçeğine benzettim.kara kışa ragmen yeni bi umutla baş gösteriyosun karların altından
inşallah herşey hayırlı olur senin içinnnnnnn
mutluluklar
gelişmeleri beklerizz

Naber günlükcan
Az önce bi kore dizisini bitirdim..Soundtrack'ini indirmiştim onu dinliyorum şimdi..
O kadar güzel ki müziklerini..Ruhumu okşuyo resmen..E biraz da hüzünlendiriyo
Dün can sıkıcı bi olay yaşadık kızlarla..Gerizekalı bi hakim canımızı sıktı kalbimizi kırdı
Bu konu hakkında konuşmak istemiyom valla..Ama bitsin artık şu lanet olası staj..
Meslekten soğuyorum yemin ediyorum böyle gerizekalılar yüzünden..
Neyse dün öğle yemeğini kızlarla yedik..Bekarlık sultanlık be ne güzel falan muhabbeti yaptılar sağolsunlar :)
O an için cidden iyi hissettim kendimi..Karışan yok eden yok..Kızkıza takılmak da güzel dedim..
Hem daha sevgilisiz olarak geçirdiğim 6 ay oldu ki..Ne acelem var di mi..İlla bi sevgiliye ihtiyaç duymak da neymiş pehh..
Bak gaza geldim gördün mü 2 dakkada :))
Ama yalnızlık hissim yine de çok büyük..Sen böyle atıp tuttuğuma bakma
Şu yeni hayal kırıklığından dolayı eski sevgilim daha çok aklıma gelir oldu
Sınavları var şuan..Hatta bitmişmidir bilemiyorum..Napıyo ne ediyo merak ediyorum bugünlerde
Ortak bi sürü arkadaşımız var görüştüğüm..Hatta şuan sınavı olanlar da var onunla beraber
Yani onu hergün gören insanlar..Sormak istiyorum nasıl diye ama sonra engel oluyorum kendime
Sorsam ne değişçek ki dimi..
Yeni beyfendiyi de o gün karşılaşmamızdan sonra görmedim bi daha..Resmen vazgeçti adam..Herşeye alışılıyo..Bu bile eskisi gibi acıtmıyo artık
Öff..Neyse ya..20 Şubatta 5 günlüğüne Ankaraya gidiyoz kızlarla
İşte şuan için beni en çok heyecanlandıran olay bu..Her ne kadar ex öküzün memleketi olsa da Ankara ismi eskiden yüreğimi sızlatsa da şimdi oldukça heyecanlıyım
Barolar birliğinin düzenlediği bi eğitim programı gibi bişeymiş bu..Bizim tayfadan 4 kız gidioz eğer ayarlanabilirse iş arkadaşım da gelecek 5 kız olcak..İnş o da gelebilir
Gündüz eğitim olsa gece bizim fink fink gezcez valla :))
Kardeşim orda okuyo ya onu da görmüş olurum ne zamandır görmüyom keratayı
Hem gezdirsin bizi :)
Öyle işte şekerim..
Hadi görüşürük..saranghae

Son düzenleme:
günaydın cicim... film izlemeye başlamadan gelip sana akşamın kısa bir özetini geçeyim istedim... ekmedi beni inanabiliyormusun ; 3 saate yakın oturduk sohbet ettik fena değildi... en azından canımı sıkacak bir davranışı ya da söylemi olmadı... tahminimden oldukça farklı çıkmıştı ama neyse ki yeni bir şok geçirmedim ; tabii boyunun benden nerdeyse yarım metre kilosunun da 50kg fazla olduğunu öğrenmem dışında yaa karşıdan bakınca o kadar iri görünmüyordu ama eve bırakırken yanyana yürüyünce çok küçük hissettim kendimi ; ayy deve ve cüce nokta ile ünlem oluruz biz yaaa :26:

bana film getirdi ; en azından onu geri verebilmem için tekrar görüşmemiz gerekecek

Son düzenleme:
uzun zamandır gelemiyorum be buralara günlük...

hayat iş,film,kitap girdabında akııııpppp gidiyor.

12 şubatta ehliyet sınavım,

3 şubatta burun ameliyatım var.

kursa da hiç gitmedim evde çalışıyorum ağır ağır...

pamuk dün gece hem kızdırdı,hem de üzdü beni.

bugün göresim gelemdi gitmiyorum da yanına.

neden her şey böyle güzelken böyle birden canımı sıkıyo anlamıyorum

halbuki her sözünde,hareketinde beni ne kadar sevdiğini söyler dururken

neden daha dikkatli davanamıyor???

canım gerçekten sıkıldı bu duruma günlük

çok heyecanlıyım be günlük.
yavaş yavaş kafamda bir şeyler oturmaya karar vermeye başladım.
h içi bir gün kısmetse istemeye gelicekler
çok heyecanlıyım:18:

dua et bana nolurrr:18:

Günlüğüm,

Ne güzel demiş atalarımız

Sana senden olur, her ne olursa,
başın selamet bulur, dilin durursa...

Göz iki, kulak iki, ağız tek,
çok görüp, çok dinleyip, az söylemek gerek!! diye...

Kızdım kendime bugün.
Farkında olmadan çok konuşmuşum yine!!
Unutmak için uykuya dalıyorum ben şimdi.
Yarın güzel birgün olsun e mi??!!

bir gözyaşı var sözcüklerim de,bıktım yalancılardan,riyakar,Allah korkusu olmayanlardan!!!
bir avuç sevgiyi çok görüp,mutsuzluğu herkese yakıştırandan bıktım!!!
neden Ya Rab? bu acı fazla değil mi bana?isyan değil sözlerim,canım acıyor sadece...
korkuyorum hayattan,kötü kalpli varlıklardan...
canım yanıyor,sol yanım acıyor...biraz mutlu olmak,hayata yeniden umutla bakmak istiyorum...
biliyorum Allah'ım sen bizi hep en sevdiklerimizle imtihan edersin,senin dediğin olur...
ne olur bu imtihan için biraz daha güç ve sabır ver.
geçecek biliyorum,umutsuzların,yanlızların,yolda kalmışların,sana sığınıp ve inananları,gerçekten senden dileyenlerin yanındasın!!!
bilirim ki dua kapıların hep açık,dileyene verirsin...
ben kalpten diliyorum Alemlerin yaratıcısı,BENİM CANIMI YAKANLARI SANA HAVALE EDİYORUM,BENİM MUTSUZ OLMAM İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN İNSANLARI DA BİLİYOR GÖRÜYORSUN,SANA BIRAKIYORUM...BİLİRİM Kİ SENİN ADALETİN BÜYÜKTÜR...
sana sığınıyorum,gönüllerin ilacı,ne olur benim gibi olan insanlara yardım et,onları da kurtar bu durumdan...veren sensin,alan da,sual olunmaz bundan...ama ne olur biraz daha dayanma gücü ver,bizi kötü kalpli insanların elinde güldürme...
AMİN...

Bugün yaşadığım olaydan sonra iyice emin oldum.

Var bir şeyler biliyorum.

Bana ihtiyaç duyuyor, beni istiyor biliyorum.

Onu mutlu ediyordum çünkü.

Umarım çok pişmandır.

Yok yok kesin pişman zaten.

Kendi kendine düşünmesinin hiçbir önemi olmadığını bilmeli ama...

Ben yapmam hiçbir şey. Asla!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…