Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün aşkımla çiçeğimizi çikolatamızı yaptırdık o kadar güzeller ki

pazar akşam olsa da isteseler bir an önce çok heyecanlıyımm:18:

Biz delinin öne gideniyiz yaaa bizim yaptığımızı bi çok kişi yapmaz herhalde
Onu bırak ya birileri görseydi o zaman nabardık bilmem
Çok manyağız ya hele o son zaman ki olan şeyy koptum resmen aklıma geldikçe gülüyorum :))))

Defne Joy Foster'a bende çok ama çok üzüldüm
Mekanı cennet olsun inşallah...
Şu 1 ayda 3 vefat haberi aldım... Defne joy un kiyle tamamen sarsıldım desem yeridir...
Gencecik yaşam hayat dolu bir insandı
Oğlu için de çok üzüldüm
neyse...

Bu gün tek sevindiğim haber test sonuçlarım normal çıktı günlügüm sonunda kurtuldummm ...

Hayat zor aslında , yaşamak... of....

Son düzenleme:
gunaydın gunlukkk...
bugun tek basımayım patronum gec gelır iş arkadasım ankaraya gıttı.ya bazı ınsanları anlamıyorum yada ben farklı dusunuyorum.maaslarımız aynı tamam esı var cocugu var ama ınsan bıraz lukslerınden kacınmalı senın arkanda dusunecegın ınsanlar var.para bırıktır bıraz ınsanın ne olacagı bellı degıl.2 gun once maasları aldık burdakı arkadas oraya buraya vermıs gelmıs benden 100 tl borc ıstıyor.dedım aldıkya ıkımızde sen ne cabuk harcıyorsun paranı veremem dedım borcum vardı oraya verdım.gerı zor gelır cunku bılıyorum ben onceden tedbırımı alıyım dedım...yanı yerı gelıyor sımıt ayran la doyuyorum ben kendısı her oylen ıskender beytı yıyor yanı gunluk ne yers eyesın umrumda degıl ama mınareyı calan kılıfını hazırlar derler sonrada ondan bundan borc bulacam dıye ugrasır.şimdide cebınde parası yok ankaraya esıyle gezmeye gıdıyor ne garuıp ınsanlar var anlamıyorumkı....neyse canım bananeee

askım bugun corumda babası amelıyat oldu babasının alıp gelıcek.deliyı cok ozledım ama pis benı sınır edıyor yahu butun erkeklermı boyle benı sıı-nır olsun dıye burdada hıc guzel hemsıre yok dıyor gelsın bı kere sacını basını yoluyum onun.sabah aramıs acamadım ben arıyorum sımdıde o acmıyorr.aman be gunluk sabah sabah ne cok konustum oyle.

bugun uyanamadım sankı bırısı benı yataga baglamıs gıbıydım aksama kadar uyumak ıstedım.neyse pazara ne kaldıkı sunun surasında azcık daha sabredelım...

Good morning
ım always positive

kendimi cool hissediyorum bugün :82: günlük yaa önceden ruh hali smileyleri vardı üst kösedee.onlar neden kalktı acana kazen duyar mı beni ben ruh hali smileyi istiyorum 51:

şafağım üçyüzsksendokuuz oldu.:98: ne çabuk geçiyor zaman :97: Onu seviyorum:86:

selam günlük kardeş

Çok şükür her şeyi yavaş yavaş rayına oturtuyorum. Nişan sonrası borçlarımı, kredi kartı borcumu, Açıköğretim harcını, ÜDS parasını, Öğrenim ve katkı borcu taksitini, fotoğraf makinesi taksitini ve buna karşılık gelen maaşımı hesapladım. Evet borç kalemleri biraz fazla gözüküyor ama sanırım 2 ay içinde kendimi toparlayabileceğim. Yemeğimi zaten evden getiriyorum, yol var sadece. Allah sağlık versin be günlükçüm. İnsan sağlık oldukça çalışır da, para da kazanır, borç da ödenir. Yeter ki ağız tadımız bozulmasın. 2 ayı atlattıktan sonra yavaş yavaş evimin eksiklerini almaya başlayacağım ama zaruri olanları. Konuştuk nişanlımla (Ay ne de güzel oluyo nişanlım demek) Her şeyimiz tam olmasın gerekirse diye konuştuk. Televizyonumuz yok mu, alamıyor muyuz bırak olmasın İşallah bu sefer planladığım gibi gider her şey.

of günlük yaaa

şu işlerimiz düzelse de burdan ayrılma gibi bi durumum olmasa
inan yeni bi işe başlamayı yaz tatiline çıkamam diye istemiyorum

Ah be günlük
Uzun zaman oldu be sana yazmayalı!
Wuhuuu neler nelerr oldu :)
Ne acılarla yazdım sana buraya en son,birazdan gidip okuycam hepsini inşallah gülebilirim kendime :)
Acılarım azalıyor günlük,onsuz yaşayamam zanneden ben zaman geçtikçe alışıyorum.Her gün biraz daha alışmış uyanıyorum Çok şükür günlük çok şükür.Daha da mutlu olacağım günler gelecek ben biliyorum :)ailem yanımda,dostlarım yanımda.sırtım yere gelir mi benim be :) çok şükür Allahım sana çok şükür

ne gündü be..ex aşk gökhan efendi face açmış tüm ortak arkadaşları eklemiş..sabah onun yayınıyla başladım güne..
sonra bu son hoşlandığım beyfendiyle karşılaştık adliyede..yüz vermedim hiç..yanımda arkadaşım vardı o da sallamadı onu..telle konuşuyodu arkamızdan gelmeye çalıştı ama beklemedik gittik
snra kalemdeyken geldi..mecbur baktım suratına dipdibeydik..hal hatır sordu soğuk soğuk iyi senden naber dedim falan..
pöff..uzun zamandan sonra karşılaştık..heyecanlanmadım eskiden olduğu gibi..
iyi bişey bu..ama bende hareket klasiktir sonradan canım sıkılır
bak şimdi düşündükçe sinir oluyorum..salak nolcak
hoşlanmıştım ben senden..düşün yani uzun süre kimseyle sevgili olmam diye atıp tutarken senle sevgili olmayı çok istemiştim
amaan hayırlısı bu demek..zaten zevklerimiz falan çok çok farklı..
anlaşamazdık belki de..ben aynı dili konuşabileceğim,bizi aynı müziklerin aynı filmlerin heyecanlandırabileceği birini istiyom..
beatles sevsin mesela..
ısmarlama olcak sanki
birazdan eve giderim bu haftayı da bitirdik çok şükür
sonra Ankaraya çok az kalıyo ahaha eğitimde yaratıcı drama dersi verceklermiş bize
ne oynarım ya..eğlenceli olcak güzel olcak
program çok dolu..baya yararlı olcak..akşam da boş vakit var..
ver elini Ankara geceleri
yarın da Aşk Tesadüfleri Sever'e gidicez kızlarla gönül isterdi ki bi sevdicdeğim olsun beraber gidelim ama napalım..
kız kıza gezmek de güzel
gittim beeen

İzmirdeyim mutlu olmam lazım dimi ? Evet 3 aydır uzaktım evimden yurdumdan annemden babamdan.Ama ben ???Bir türlü mutlu olamiyorum.Aklımda niye hep o var? Yok yani İzmirde
geçmişimiz de yokki gezdiğim yerlerde aklıma gelsin,içim acısın.Ama nereye gitsem sanki onunla
bir geçmişimiz var gibi hissediyorum.İçim burkuluyor.Anında terketmek istiyorum orayı...
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama.En önemlisi geri döndüğümde ailemin aklı yine bende kalmasın diye
çok neşeliymişim gibi davranıyorum.Yataga yatıp,ışıkları söndürünce yine aynı senaryo..Gözlerim kapanana kadar gözümden süzülen yaşlar..
Allahım hergün dua edip yalvardıgım gibi yalvarıyorum bir düzlüğe çıkayım artık.Kurtulayım şu halimden.Düşünmeyeyim artık hiçbişey.Canımı acıtmasın olanlar.Umrum olmasın..
Sabırla ve acıyla düzlüğe çıkmayı bekliyorum...​

son 17 saat günlük

dün saat 13.00'de çıkmıştım ameliyattan.

burun kıkırdağı artı burun etlerim temizlendi.

sonunda çok mutlu olacağıma,yaşam kalitemin artacağıına inanıyorum ama acım son birkaç saattır ayyuka çıktı.

asıl rahatsız ediyci olan tamponlar. nefes alamıyorum.

sözde silikon tampon,bu olunca daha az acı verirmiş.

pehhhh....

neyse yarın saat 12'de tamponlar çıkıyor.

dün gece zor uyumuştum bu gece hiç uyuyamayacağa benzerim.

artık yutkunamıyorum.

ağzım bir karış açık geziniyorum.

Dua edin bana günlük kardeşlerim

Yok be günlük merkezden bir şey alınmaz.
Ben yine büyük bir alışveriş merkezine gideceğim.
Sadece siyah uzun bir hırka aldım kıyafet olarak.
Çok kullanışlı giy çık rahat rahat, çok severek aldım.
Bir de takma tırnak aldım, yarın takarım.
Bakiiim nasıl olacak.
Sözde daha profesyonel diye geçiyor ama bilemiyorum yine de.
Daha önce pazardan alıp denemişliğim vardır.
Japon yapıştırıcısı ile yapıştırılıyordu. İğrençti yeaaa.
Almam gereken çok şey var.
Mağaza mağaza dolaşmaktan nefret ediyorum ama beeennn. :84::84:
Keşke hemen al çık yapabilsem, olmuyor ki öyle de. Üffff...
Tek dert bu olsun di mi salla...
Kitabevine de gidecektim dergi almak için unuttum bak son anda.
Bu arada 3 gün sonra belli oluyor okulla ilgili sonucum.
Artık gelsin o gün bi an önce.
Mutlu tabloyu görmeden içim rahatlamayacak.
Sonra daaaa yapmak istediğim şey için son adım atılmış olacak inşallah.
Baayyy.

Son düzenleme:
Günnüş geldim ben ..
Bu sefer güzel haberle geldim ..

Ben artık Serbest Muhasebeci Mali Müşavirim artık ..

Öğrendim sonuçları ..

Şükür rabbime ..

Dua eden herkese teşekkürler ..

Mutluyum günlük uzun zamandır ilk defa

ben haftasonu geldi diye sevınırken cumartesi iş var dıye ogrenıyorummm..ne berbat bi durum..
o kadar hastayımkii off off..:26:

ben özgürüm!
işten ayrıldım günnük bacı.. şoku atlatamadım daha ama kuş gibi rahatım..

gunun en sevdigim saati odama girip de kapimi kapatip yalniz kaldigim zamanlar..
o zamana kadar dis seslerden ic seslerden tvden radyodan arabalardan rekabetten hirstan havadan tozdan nemden bile rahatsiz oluyorum..
mesela bugun aksamdan beri gozumun onunde su gecen gunku partiden bir an var.. bana cicek verdigi an.. ben orda mirin kirin ederken dahasi bana uzattigi cicegi gormezken yanimdakinin asmin bi baksana diye durtup onun o masum bakislari ile bana cicek uzattigi an..
tam hayal ettigim gibi oldu biliyo musun gunlugum.. duslerimdeki gibi dusundu.. mutlu oldum.. sonra masadan kalkarken herkesin kalkip da beni en son ana kadar bekledigi ani da unutamam mesela.. kafasini egip bana bakti, tesekkurler deyip kactim hemen.. arabada yanima oturmasiini, gittigim spora sadece kizlarin gelmesine ragmen ben de geleyim ya demesini.. gulumseyisini... gozlerini...

nasil bisipsevdiyim ben ya
kesin iki gun sonra bu buyu de bozulur... bozulana kadar keyfini cikariyim bari..
:103::103:

bugün yine bir süre daha sensiz hayata devam edeceğimi anladım...hayatta neyim kolay olduki buda olsun..ne olur daha fazla bekletme bizi gel artık...babanda çaktırmıyo ama seni sabırsızlıkla bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…