Popüler Konu Sevgili günlük...

Ne zamandir yazmiyordum dimi sana,gel accik bisiler anlatayim.

Simdi yarin dogum günüm,ve yemekli misafirim var.Hic düsnmeden kabul ettim

sonra iptalde etmedim neyse konu bu diil.Aksam bi ton temizlik yaptim herzamanki gibi.

Yemeklerimin bi kismini hazirladim filan,pasamla kocikim disardalardi bu arada.Eve geldiler

biraz oturdular filan,amannn ellerinde bi pasta üstünde bi mum ikiside sarki söylüyorrrrrrrrrrr

oyyy cok duygulandim yaaa..Büyügüne ayri kücügüne ayri bikez daha hayran kaldim .Cok mutlu

oldum..Bu arada yas sendromum oldugunu bildigi icin esim pastasinin üzerine sadece bir tane mum

koymus:)))) pastayi yedik filan,benim kücük tombigimde bi hareket var,babayla kas göz isareti

filan.Bu seferde hediyemi getirdiler.Kocaman bi paket..Bil bakalaim bana ne almislar.Hahahahaha cok

güldüm tam benlik bi hediye..Hani sarzli el süpürgeleri varya,ondan almislar:)E ama banada bu

yakisirdi.kül kedisi kivaminda hep ev temizliyorum.Onada cok mutlu oldum cünkü cok istiyordum.

iste böyle b gecemis harika gecti..Simdi ikiside uyudu,biraz net keyfi yapip yatcam.Yarina misafirim

var.

slm günlük...
offf offf 55 gün oldu yarim gideli ben hala alışamadım yokluğuna... kokusu olmadan uyumaya...
günler geçmiyor zaman durdu sanki... oysaki yanımdayken nasıl hızlı geçerdi...
nasıl özledim bitanemi... nasılll...
gündüz çocuklarımla oyalanıyorum ama geceler bitmiyor... sabahlar olmuyor...
hele bi de oğlum sorunca baba diye ağlayınca hiç tutamıyorum kendimi...
rabbim inşallah sağ salim kavuşmayı nasip eder ...

sevgili günlük......hep böyle başlanır ya :)

neler anlatsam nasıl anlatsam sana bilemedim.....

bak şimdii söleyeceklerimi kimseye söleme tamam mı ???sır...

o varya hani ooo :) şşş dur biri gelio :)
hah geldim o varyaaa seviyorum heralde bilemedim yaaa

sevgili günlük,
buraya yazanların bazılarının sevdiği, eşi uzakta sanırım
sevdiğinden ayrı kalmak nasıl bişidir bilirim
onlar için zaman öyle bi geçsin ki anlamasınlar nasıl geçtiğini
ve bir an evvel kavuşsunlar...
sevenlerin ayrı kalmasına dayanamıyorum...
beni sorarsann her şey yolunda 3 haftadır sözlüyüz

Günlük;

Sevgilime birşeyler oluyor arkadaslarına benden daha cok zaman ayırmaya basladı
Gidip annesiyle mi konuşsam otursun anasının evinde
Bekar evi acmak da neymişş

belkide sevdiği yakın olduğu halde uzakta olanlar vardır hani yakınınddır bakamazsın konuşamazsın elini tutamazsın vs vs vs vs

Oğlum kamptan döndü. Çok özlemiştim sarımı

Herşeyi biliyor kuzum. Sorular sordu. Hepsine cevap verdim. Yavrum o kadar olgun ki.. Sorguluyor, yorumluyor.. Destekliyor

Bu arada daha da hızlandı herşey..
Aileler, tarihler, yaşanacak yer, çocuklar.. En ince ayrıntılarına kadar konuşuluyor.
Planlar yapar olduk.
Bazen delice korkuyorum. Bazen huzur doluyum.
Bakalım ne olacak?

Bi insan iki olur mu ?
Olmazzzz.
Anlatma bana kendini ben seni senden daha iyi biliyorum emin ol.
Sen o anlattığın kişiden o kadar uzaksın ki.
Sadece aynayı kendine çevirme cesaretin yok kendini kandırıyorsun ve etrafındakileri de kandırmaya çalışıyorsun...
Yapma biliyor herkes... Sende kabullen kendini..

görüştğk sonunda küçük bir arada.sen yine tavır yaptın telefonda,gelmem dedin..ben yine tehdit ettim,birdaha görüşmem dedim..sen yine çok geç geldin,benim yine zamanım gitti..eve vaktinde gitmem gerek herzamanki gibi.yani senin geç gelmen demek bizim daha az görüşmemiz demek.
ne yanlış ne doğru bilmiyorum...çok üstüne geliyorum eleştiriyorum ama sende beni anlamıyorsun..üzülüyorum kırılıyorum yıpranıyorum.beklentilerim omzunu ağrıtmak yerine aklında tutup değiştirebildiklerin olsaydı keşke...
sen anlamak yerine uzatmayı tercih ediyosun.. ben yi,ne ağladım herkse gülerken..yine kötü ayrıldık işte..zaman yine boşa gitti.oysa ne garip insanın insanı boşyere üzmesi,halletmek kolayken..

slm günlük...
bu gün çok mutluyum... akşama kadar kocişimle msn de kameradan konuştuk... kilo almış biraz toplanmış.. çok tatlı görünüyodu... keşke aramızda mesafeler olmasaydı doya doya sarılabilseydim ona...
neyse buna da şükür... bu gün ikili sayılara düşeceğiz allahın izniyle...
atarsa 99

Sevgili günlük bugün biraz alışveriş yaptık ev için.
En az benim kadar güzel bir gündü.
(nazar:))

Bu geceeeee 12:00den itibaren ders kaydı açılacak, seçimlerimi yapacağım.
Çooooookkkk heyecanlıyım.
Aaaaaahhhhhh keşke seçmeli ders olarak Kore Dili'nden bir ders bulabilsem.
Nasıl istiyoruuummm bunu anlatamamm günlüğüm.
Eğer öyle bir şey olursa sevinçten takla atacağım.
Gerçi seçmeli ders alabilecek miyim tam belli değil. :26::26:
Pffff!! Görüşürüz sonra.

işte geldim burdayımmben seni çok ihmal ettim yazmam genelde ama içimden geldi bugün ah ah bi kaç gündür neler çekiyorum bir bilsen çok atışıyoruz bu günlerde çok onunla:96:suç bende mi onda mı bilmedim:26:aman neyse sonuç olarak mı ne tabisi barıştık önümüzdeki hafta yanındayım aşkısımınoff ablam burdaydı bir haftadır karne tatili ya :97:ama gittiler bir haftacık kalabildiler dedim gelmeyin alıştırıp alıştırıp gidiyosunuz dedimeheh neyse hadi ben çıkayım artık dolabımı toparlayacağım bu saate bıraktım işte çok huysuzdum bugün boğazım ağrıyordu sabah :18:hasta olmaktan nefret ediyorum yarın yada öbürsü gün maaş alıyorum sonrada alışverişe vuracağım kendimi evimiz için ciciler almamız gerekecek ah tammuz ahh[/FONT]

Son düzenleme:
Merhaba.
Genelde başım sıkıştığında hep ölmek isterdim,nedense.Sanki kurtalabilecekmişim gibi.Ama en azından orada adalet var derdim,hak ettiğimin cezasını çekerim.. Sonra ölmekten korkar oldum,nasıl hesap veririm diye.Bir yandan da yaşamın tadına varmaya başladım galiba.Hayata hiç bu gözle bakmamıştım.Bence hayat;sorumluluklarımızın olduğu,yaşamak için para kazanmak,diğerleri gibi olmak için de para harcamamız gereken,sürekli telaşımızın olduğu ve bu telaşlarımızda dünyamıza kimseye iyilik yaparak birileriyle bişeyler paylaşacağımız bir yer yoktu,değildi.Ama çiçekler vardı güzel kokan,oksijeni sağlayan yeşillikler vardı etrafımızda en önemlisi o kadar çok sağlıksız,engelli insanlar var ki..Şimdiye kadar ne kadar çok gereksiz şeylerle yormuşum beynimi,hep boş yere harcamışım onu.Önceden hedefim yoktu.okula git eve gel arkadaşlarınla buluş karnını doyur yat uyu dinlen..... Allahım hepsi ne kadar gereksiz şimdi.. Bunlar tek başına yaşam nasıl sağladı bana.Ben bunlarla şimdiye kadar nasıl yetindim..Artık duygularımı da düşüncelerimi de saklamıyorum içimde.Ne düşüyorsam o,ne hissediyorsam o. Ötesi yok bundan sonra.Pisi pisine okuduğum bölümün şimdilerde hayranıyım,kitap okuma alışkanlığı olmayan ben elimden kitap düşmüyor.Ve gereksiz insanlar beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor.Ne sensin benim şuan ki mutluluğum ne de ailem. Ne sen zarar verebilirsin bana bu saatten sonra ne de bir başkası.. Şuan ki huzurumun tek kaynağı HEDEFİM.

silammm

Naber günlükcük
Bu akşam eşimle aramızda olan özel birşeyi kutlamak için dışarı çıktık
Çok nezih bir yere yemeğe gittik, tatları damağımda kaldı
Eeee tatlısız olurmu sonrada haydiiii Özsüt'e özsütün aynası yaban mersini favorim benim
Normalde tatlıyı çok yiyemeyen ben! bu koca dilimi tek başıma indirebiliyorum miğdeye :78:
Sonrada gezdik biraz caddede ,
Küçük paşam nasıl da mutlu oldu , dışarı çıktık diye
Kış geldi , sık sık dışarı gezmeye çıkamıyoruz haliyle
Bu akşam hoplaya zıplaya bi hal oldu
Büyüdü ama ya, yemek yerken de gezerken de hiç üzmedi beni
1 ay sonra doğum günü
Allahım inşlh doğum gününe kadar evimiz teslim edilir de ,
Geniş geniş evimde bi sürü kişi davet ederim.
Neyse, biraz gezdikten sonra can dostumun kardeşinin nişanına gittik
Gülümün doğum günü hediyesinide götürdüm sonunda
Çok kalabalık olduğu için , çok duramadık geldik evimize
Yarın yeni bir haftaya başlıyoruz
Ve evet bi sürü dikiş beni bekliyo

Eee çok konuştum yine dimi

sevgili günlük keşke dilin olsada yazdıklarıma cevap verebilsen...
kafam çok karışık,mutluyum hemde üzgünüm...hem çok cesaretliyim birazda korkak...
beynim çok yorgun,artık bebiş gelsin ya günlük,evimiz neşelensin,kocişimin kucağında bebeğimi görmek istiyorum artık,kimbilir baba olmak ona ne çok yakışacak,ama anne olmayı ne kadar hakediyorum onu bilmiyorum,belki beni kendisine anne olmaya yakıştıramadığı için gelmiyor bebeğim.

Günaydın Günlüğüm...
Bugün erken kalktım annemle güzel bir kahvaltı yapmak için oh...
Ancak boynumun sağ tarafı tutulmuş :26:
Başımda da bir ağrım var..
Bunlar haricinde herşey iyi güzel
1 hafta kaldı tatilin bitmesineee:18:

Son düzenleme:
Günlükcüm ders kaydı sabah başlıyormuş.
Ben de erkenden oturdum pc başına tabi.
Akbabalar gibi millet üşüşüyor seçmeli dersleri kapmak için.
Elimi çabuk tutmam lazım ama site açılmıyor ki. (
Rüyamda da yine pırlanta gördüm.
Hatta bu kez pırlanta değil 'pırlantalar' gördüm.
Hayır olsun inşallah.
Neysee ben biraz daha uğraşayım, umarım olur bi an önce. ://

günlük bu ne sabah sabah 50 kere wc ye girdim çıktım az kaldı sandalye dikicem kapısının önüne
üşüttüğümde hep böyle oluyorum işte:2:
günlük bu haftason hafta sevgililer gününü kutlamamıza çok az kaldı
napalım ilk sevgililer günümüz
çok romantik çok güzel geçicek çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…