Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüğümmm nabersinn
beni sorarsan bomba gibiyimmmm
bugün evdeydim annemle bir çıktık sabah çıkış o çıkış gez gez gez öldükk...
alışveriş yaptım yeni yeni ojeler aldım
kütüphaneye uğradım bir de kitap aldımm
var mı böyle bir huzur yaaa
odam... yalnızlık.. sessizlik... kitabım... yatağım.. ve ben...
mutluyummm huzurluyum günlük allahm bozmasınn
ahh bir de özlem olmasa....

Selam günlüğüm, nerdeyse 1 haftadır uğrayamıyorum sana....
Gene dertliyim günlük, eşimle gene sorunlarımız var...
Dün gece saat 2 olmuş baktım yok yanımda, meğersem tv karşında uyuyakalmış.
Tamam biliyorum bende hatalıyım, ama onun yaptığıda saygısızlıktı !!!
Bu eşimin kötü bi huyu kabullenmem gerek günlük, ama olmaz ki böylede.
Kim olursa olsun benim yerimde aynı şeyi düşünür. Ben açık sözlüyüm düşüncelerimi her ortamda aktarabilirim hiç çekinmem. Sonuçta sohbet ediyoruz insan fikrini söyle ihtiyacı içinde oluyo ister istemez. eee ben konuşuyorum o susuyo. Yav senin de bi görüşün yokmu.
Konuda dün akşam hanımın çiftliğinde idam sahnesi vardı.
Ben mal gibi konuşuyorum sorular sorular soruyorum hiç konuşmuo benimle, yapısı böyle kocamın biiyorum ama her zaman da aynı olgunlukla karşılayamıyorum kusura bakmasın.
İşte aile olarak böyleler, sinsi suratsız kaynanam da böyle. Tabii olaya annesini de kattığımda anda başladı tartışma.
Ama bana küfür etti günlük, s.git dedi, bende aldım çantamı çıktım yola. sonra arkamdan arabayla geldi, annemlere kadar götürdü beni.
Çok iğrneç bi akşamdı. ama sonuç olarak annemlerin kapısından gene bindirdi arabaya gene getirdi eve.
Küs kalmayıda beceremiorum ki, sabah özür diledim, sende özür dile dedim. İkimizde hatalıydık sonuçta.Hala küs benimle.
İşin kötüsü akşama yemekli misafirimiz var, yakın arkadşlarımız gelio.İptal mi ettirsem ne.
offf günlük. iş yerinde yaşadığım sorunlar yetmiyo, maddi sorunlarımız yetmiyo bi de böyle sorunlarla uğraşıyoruz.
Ama benimde kötü bi huyum var, her kavgada evden çıkıyorum. Benim bildiğim adam evden çıkar, uleyn bana ne oluyosa ben gidiyorum evden, o tutmaya çalışııyo beni.
Hadi bu sefer ciddi bi nedenim var. kovdu beni s.git dedi.
Bu saygıszlığıda ilk kez gördüm.
Ne diyim. Bazen kızıyorum kendime, kalmadın ingilterede, gittin evlendin. Oysaki ne hayallerim vardı, hepsini evliliğe tercih ettim eşim için tercih ettim.
Kötümü ettim, hayırr seviyorum kocamı....
Ama neyseee haydin öptüm seni gene uzun yazdım.
Görüşürüz

son 1.5 saat...

boğazım neredeyse kapandı.

gece uyamaya bile çok korktum,uykumda boğulurum diye.

bu tamponlar bi çıksın gör bak ne iyi olucam

pamuğumla da konuşamıyoruz.çünkü ses telleri artık işlevini yerine getirmiyo.

Ahhh Allahım sen herkese acil şifalar bağışla

bana da....

gunlukcan ben geldımmm.kadınlar klubune gırdıgımde ılk sana yazıyorum kafam rahatlıyor :))
benımkıne cok kızdım ya 2 haftadır gorusmuyoruz tamam 1 ay gorusmeyelım bısey demem ıslerı var derım sallarım takılmam boyle seylere ama evmımle ısının arasında 10 metre mesafede ınsan bı kere askım senı ozledım demezmı işte öküz diyorum kızıyor bu seferde.aman neyse cokta tın.az sonra kutuphaneye gıdıcem cok hos bır kıtap okuyorum az kaldı yenı kıtabımı alıyım.doğan cüceloğlunun yenıden ınsan ınsana o kadar guzelkı ıletısım hakkında konusuyor orneklerle yazmıs cok begendım.oylen yenı bır kıtap alıyım :)

yarın pazar gunluk ohhh ben gece erken yatma derdım yok sabah gec kalıcam işe derdım yokk ohhhhhh beeeee

işmerkezındekı kıza 50 dolar borc vermıstım ayın bırınde verırım dedı vermedı hala 1 2 gun daha beklıyımde istıyecem.işte gunluk bunu sevmıyorum madem borc alıyorsun zamanında öde ben sımdı guvenıp bırdaha vermem borc zaten hıc huyum degıldır borc vermek ama neden verdımse bu kıza neyse.bugunluk bu kadar canıkom

Sevgili Gunluk,
Hala bazi beklenmedik sorunlarla ugrasiyorum ama artik herseyin yolune girecegine inaniyorum-ki hizla da guzel seyler yasar oldum....hala beni uzmek, canimi yakmak isteyenlerin varligi beni cok sasirtiyor ama bilmiyorlar ki o koprulerin altindan cok sular akti.... hayatimdan cikardigim birkac kisi disinda kimseye kirgin, kizgin degilim , kimseyede verilecek bir hesabim yok...neyse ,hadi bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olur, insallah....

Son düzenleme:
İşyerindeyim...
Bazılarını katletmek istiyorum...
Evet evet tam olarak bunu istiyorum...

Özgürlüğüme kavuşmak istiyorum...
Yerin altında karanlık bir odada daha fazla durmak istemiyorum...
Bunaldım, duvarlar üstüme üstüme geliyor, evraklar sanki boğazımı sıkıyor...
Kuş olup uçmak istiyorum...

günlükcüm dün akşam aşkımın yengesiyle tanıştık
oturduk saatlerce kahve dünyasında kahvemizi içtik çikolatamızı yedik
birde falda baktık bana
çokl iyi anlaştık çok sevmiş bana hatta bayılmış
beni sevmeyenmi var anacım ;
yarında arkadaşım ve kızı rüyayla oliviuma gidiyoruzz kzııda az mıncıklıyım çok tatlı beyaaa

buarada svegililer gününede az kaldı aşkımla çok güzel biyere yemeğede gidicezzz

Eveeetttttt beklediğim haberi aldım.
İsteğime kavuştum.
Mutluyum.
Allah'ıma şükürler olsun.
Biraz daha fazla dua etmeliyim bu arada.
Çok boşluyorum o işleri, hiç iyi olmuyor.

Hadi görüşürüz yine tatlım.

sonunda tamponlar çıktı günlük.

bizimkiler cümbür cemaat poliklinikteydi.

ilk tampon çıkarma yeltenmesinde telaşa kapılıp bağırdım.

annem çok korkup ortamı terk etti

ama sonra sakinleştim.

acısı olmasa da güzel bir duygu olduğunu söyleyemeyeceğim.

şimdilik nefes alıyorum yaa o bile yeter

zaten gelince işlm iş rahat bir uyku oldu.

Allah kimseye sağlık derdi vermesin.

Yaaa bu arada ehliyet sınavına pek çalışamadım.biraz topralansam çalışıcam ama

yattı galiba bu iş.

yarın isticekler beni günlük hala inanamıyorum şans dile bana dua et n bişi yap nolurrr:18::18::18:
ay off ne sıkıcısın beee bir iki laf etsen ölür müsünnnn

Son düzenleme:
günlük ben buraya giremeyi bayağı oldum malum evde bilgisayar vardı ama para konusunda çok sıkıntı yaşadığım için internet bir türlü bağlatamamıştık ama inşallah evi taşıdığımda oda olacak...
YENİ İŞE GİRDİM.....ÇOK MUTLUYUM......
o kadar çok mutluyum ki ayın 12 sinde işe girdim hemde sevdiğim bir işe kasiyer işi.....
ama ne yazık ki işe girdikten 15 gün sonra çok fena hasta oldum ...burun kanaması + grip acayip üşüttüm....burun kanamam 3 gün devaM edince hemen pendik devlete gittim tanı: damar çatlağı varmış ....aynısı annemdede vardı ....ırsimidir nedir bide doktor yakıcaz dedi hepten korktum bir krem verdi ama iyi geldi ....tabi bütün bunlar iş yerindeyken bugün başıma geldi işten izin alıp doktora gittim..sağ olsun iyi insanlar ...patronlarım..şimdilik bir sorunumuz yok eşimle aynı yerde çalışmam ayrı bir keyif...beraber eve gidiyoruz beraber yemek yiyoruz...2011 yılı umarım bize uğurlu gelecek...:97:​

bugün akşam aşkımla tam 2 saat telefonda konuştuk vay be
tutturdu bize gel gelmemmm ben derbüyelüü kızımm
annen baban yoksa gelmem dedim ay ben ölmiyim
zaten annesi babası dünden razı sürekli çağırıyolar aramızda çok iyi maşallah
yarın bide hazırlanıp dışarı çıkıcam duş alıp zaten öksürüyorum :2:
başımada ağrı girdi yatarım birazdan

Günlük bazen cadı olduğumu düşünsemde aslında çok çabuk affedebildiğimi gördüm insanları..
Çok sabırsız ve sinirli olmama rağmen merhametliyim..
Aileme karşı çok zayıfım zaten..
inşallah bundan sonra böyle devam eder
Ne olursa olsun kıyamıyorum onlara

günlük la
öksüre hapşura mikrop yuvasına döndüm ha..ay istemiyom hasta olmak ben
geçsin artıkın yaa..
bugün sinemaya gittik kızlarla..Aşk Tesadüfleri Sever'e
ben bu kadar dram olduğunu bilmiyodum valla filmin şimdi spoiler vermek gibi olmasın ama özellikle sonları falan baya baya dramdı yani
benim G.Korelilerimin dramlarıyla yarışçak cinsten hemi de
beğendim ben..böyle aptal bi gülümsemeyle iç geçirmeyle falan izledim
zaten Mehmet'in yakışıklılığından bahsetmeme gerek yok sanırım
ben de istiyom öyle bişi maşallah Allah neler yaratıyo ha
Belçim de ne güzel kızmış be valla..Ankara da geçiyo ya film o nedenle şu Ankara gezisinde gideceğimiz yerleri kararlaştırdık filmde
o Manhattan'a mutlaka gitçez inşalla..Tunalıda kahvaltı falan filan
her nekadar ex öküz orda yaşıyo olsa da ben severim Ankara'yı..baya oldu gitmeyeli hem
ay sıkıldım yeter bu kadar yazmak
hadi görüşürük

Sevgili gunluk,
Hem buralardan,monotonluktan biktim, hem de beni bulutlarin ustune ucuracak birini istiyorum, sen ne dersin,olabilir mi???????

kardesımın askerligı ıspartaya cıkmıs.ordanda muhtemelen doguya gonderirler.dun aksam ogrendigimden beri aglıyorum.kıyamadıgım ustune titredigim birtanem asker oluyor.gururluyum ama coookta burugum.Allah yardımcımız olsun. hayırlısıyla bitırıp gelse..

yeniyim bu sayfada günlük...çok yalnız hissediyorum kendimi.ev herzamanki gibi kalabalık,başımı dinleyeceğim tek köşe gece yarısı ulaşabildiğim odam..aşkımla görüşemeyeli 1hafta oldu. zaten tartışıyoruz.sevgililik süresi uzadıkça bunalıma giriyorum.bana da gün doğsa artık,bende mutlu olsam ve bende burada avazım çıktığı kadar çığlık atabilsem ' yarın beni istemeye geliyorlar diye..' içim acıdı bak yine... inşallah o gün de gelir. BİR GÜN GELECEK,BİR GÜN KALACAK SÖZÜYLE GÜÇ BULUYORUM..

prenses perı cok ıyı anlıyorumsenı

ama gecıyor ..

...............

esım sabah gelecekmıs ,üzüldüm onun adına..
dınlenemeden yıne gıdecek ,kıyamam

bende yatmıcam ,zatı Cem var bugün Okanda onla avunucam
sabah yatırmam yoksa kocamı..

olsaydı yanımda sarılsaydı..

saat 4 te ayrıldık ama özledım

ve o hala yok günlük,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…