Popüler Konu Sevgili günlük...

Mrb günlük ,

Koşturmaktan , yoğun tempodan sana bile yazamıyorum artık. Geçen gün fırsat yaratıp kk daki canlarım için kına elbisemi , ayakkabımı , tokamı , gelin tacımı , gelin ayakkabımı , nikah kıyafetimi falan ayrı ayrı topiklerde paylaştım.Sağolsunlar hemen yorumlarınıda yapmışlar.Hepsi için çok mutlu oldum.

Artık dinlenmek yasak.Uykusuzluk hat safhada.Önümüzdeki pazartesi nikahım var.Evde tadilat sürüyor ama çok şükür kaba işler bitti.Bir tek kapı pencere verniklenecek birde banyo ve mutfak bataryaları takılacak.Dünde bütün gün uğraştık evde.Şimdi perdeler için gezmemiz fiyat araştırması yapmamız lazım.Brilliant tan ölçü aldırdık ama aşırı pahalı fiyat verdiler birde reklamda % 40 indirimden bahsediyorlar..

Merak ediyorum acaba benim süpriz ve hediyelerden hoşlanmayan müstakbel eşim benim için ne yapacak hem sevgililer günü , hem doğum günüm , hemde evlendiğimiz gün olan 14 Şubat 2011 ' de...

Herşeyin hayırlısı be günlük ... Yüzdük yüzdük kuyruğuna kadar geldik. 1 hafta sonra resmi olarak evli bir bayan oluyorum,bu o kadar farklı bir duyguki ... Umarım herşey hayat boyu hep güzel olur...

Sevdiceğime ne hediye alsam karar veremedim.
Mübarek insan yahu 16 şubatta doğmuş.
Beni masraftan kurtardı saolsun.
ilk doğum günü ilk sevgililer günü ne hediye alsam bilemedim.
Fikri olan varsa bana özelden mesaj atsın lütfen..

Dün aşkımla gökhan'la çiğdeme gittik.
Bebişleri çok tatlı yaa..
Başta beni yadırgadı yabancıladı filan ama sonradan alıştı.
Epey bi mıncırdım kızı..
Süper bişey yaa..
Anne olmak, aile olmak...
Muhteşem birşey! Allah gönlüme göre versin inşallah.

Neyse bir kaç bişey vardı canımı sıkan epey kafaya taktım galiba.
Eve gidince çok fena oldum. Birden başıma ağrı girdi. Midem bulandı.
İstifra etmekten yoruldum. Ihlaya ıhlaya uyudum. Aşkım dediki rahat bırak kendini herşeyi kafaya takma diye ama olmuyor işte gamsız biri değilim. Olmak istesemde olamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gündür tesadüfler....şaşırmalar...cumartesi günü çıkmış gelmiş buraya uzaklardan karşıma çıktı şaşırdım benim için gelmişti günlük ama birşey değişmedi....sevmek yetmiyordu bazen.
bazı imkansızlıklara artık cesaretim yok...hiç birşey değişmedi istemedim değişmesini..üstelemenin anlamı yok böylesi hayırlsı...
pazar günü ise başka bi şok ....''aşk tesadüfleri sever''adlı filme gittim
pişman olmadığım enden filmlerden biriydi...muhteşem...o çocukluk aşkları,heycanları tatlı hüzünlü anları.ve sonunda mutsuz sondu ama aşk yinede kazandı...çok güzeldi hala etkisindeyim.ve üstüne üstelik mustafa cecelim'de önümde oturuyordu inanamadım ilkten karanlıkta göremedim sonra baktım o...hemen molada fırladım peşinden lavobaya gidiyordu gittim yanına slm verdim konuştum ve fotoraç çekip o anı ölümsüzleştirdim.muhteşemdi en güzel özel günlerimden biriydi.
film bittiğinde ise çoğu kişi ağlıyordu ..benimde gzlerim dolmadı desem yalan olur.
ben filme aşık oldum..
tekrar aşık olmak istedim.o heycan çok başka bambaşka.....

Rüya gibi bir 3 günün ardından burdayım..
Nişanlım geldi ve dün akşam gitti günlük..
Kolum kanadım kırıldı yine..
Yine her şey anlamsızlaştı,küçüldü gözümde...
Sabah kalkmanın,kahvaltı etmenin,gezmenin,oturup televizyon izlemenin,gülmenin bile tadı yok sensiz.
Seni,yüzünü göremeden başlayan günlerin hiçbir anlamı yokk.
Gittin ya üşüdüm sanki..
Bir soğukluk,yalnızlık kapladı içimi..
Kendimi kimsesiz hissetmeye başladım.
Doyamadım sevgilim,doyamadım.
Sanki gideli aylar yıllar olmuş gibi şimdi.
Öyle özledim.

Hani dedin ya mesajında eylülde düğünümüz var hazır ol diye
Nasıl sevindim..
İnşallah sevgilim inşallah şartları ayarlayabiliriz ve bu hasrete bir son veririz.

Böyle işte günlük..
Sana başka ne anlatabilirim bilmiyorum
Henüz toparlanamadım.Bir garibim.
Bir an önce kendime gelip KPSS'ye hazırlanmam lazım.
Çok çalışıp onun yanına atanmalıyım.
Rabbim yardım etsin bize..

kpss tercihleri yapılmışta bitmiş vay anasınıııı duymadım bile :84::84::84:

yoğun çalışma temposundan aklıma bile gelmedi :84::84:

Yurtdısı işim halloluyor günlük.Patron Tr izninden dönsün babam haber vericek hemen.bakarsın hemen giderim nisan ve mayısta aöf sınavım var amaaa :84:

yarın dr a gidicem.mideme sanırım bir problem var.korkuyorumm :26:

eneeem aslısım evli hatun olucak az kalmış :87::87:

günnüş be su an evlilik 28 ime kadar düşünmüyorum emmeee bende gelin olcammııı çok uzak gözüküyor benimde düğün hazırlıklarım olsuun bende evleneyiiim

gnnüş haftasonu deli gibi gezdim...tarot falı baktırdımmmm sonuc cok cok farklı cıktı su an birlikte olduğun küşüyle evlilik görünmüyor.6 - 7 ay içinde yeni birisi girecek hayatına vee 5 yıl bie birliktelik yasayıp nikahla biticek çok mutlu olucaksın dedi hatun yaa ben 5 yıl yurtdısında olucam zaten. sevgilimide seviyorum :78::98: alllaaam yaa tarotcu hatun kafamı karıstırdın de get

Bir deli aşk başıma dert olur
Dert olur kendime yanlızlığım
Yüzüme gülüp giden
Canımı ezip geçen beni öyle mahveden biri var

Kanıma girmiş bir kere canıma yetti bin kere
Beni öyle kahreden biri var

Anlatmak zor bana
Neler çektim uğruna
Gözlerdeki yaşlar gibi
Hergün yeniden başlar gibi

Biri var saramadığım
Biri var doyamadığım
Gidiyor avucumdan yandım Allahım yanarım

Biri var saramadığım
Biri var doyamadığım
Her gece başucumda onu ararım

Ya günlük kociş bugün sinir etti beni
yeni aldığım kaşkolumu kendisi takmış gitmiş
kendisininkini de bana bırakmış eşşeğim...
O bana çok güzel hediyeler aldı sevgililer günü için
canımın içi 10 tane kaşkol feda olsun ona beee
Ben ne alsam aşkıma yaaa:26:
Bi de şu işyerindeki stresten hayırlısıyla bi kurtulsak
benden iyisi yok bu dünya daaaaaaa....

ya gunluk ben evlılerı kıskanıyorum sanırım benıde sevdıgım dedım bır adam olsun omzuna yaslanınca huzur buluyum ya gercekten kızkanıyorum ( sankı hıc o guzel gunler gelmıyecekmıs gıbı guzel kızım ama nedense nasıbım yok cuma gunlerı guma suresını okumak lazımmıs nasıbın acılması ıcın artık bende okuyum yas oldu 24 bır baltaya hala sap olamadım ((

offf ya offf...neyse gunluk askımdan saten evlılık gıbı bırsey beklemıyorum ama ayrılamıyorumda ondan ne yapıcam ben boyle.bende evlenmek ıstıyorum yuvam olsun mutlu oluyum artık turbelere cul çaput bağlamaya baslıcam askım ankaraya gıdıyor bugunde islerı cok ve bız 15 gundur bulusmuyoruz bende demıyorum bulusalım senı ozledım dıye amann

gunluk bugunde calısıyorum tam otomatık makıne gıbı durmaksızın ısler cok sıkısmak ıstemıyorum ay sonuna.

yeni sildigim parkeye sömineni külünü döktü benim tombalak kedi,suan cok sinirliyim yeniden sildim heryeri onada cok kizdim.

simdilik küsüz,arabalariyla oynuyor ama kaslari catik aradada göz göze geliyoruz.pisman oldum

kizdigim ici nama belli etmiycem pismanligimi anlasin azcik,iyice tepeme cikti.pöff bi dilim pasta

bi bardakta kola ictim hani sinirliyimya.

:Çocuklarım babasız büyümesin diye katlanayım mı?
Eşimden çok kötülük, ihanet, dayak görüyorum. Çocuklarım babasız büyümesin diye katlanıyorum ama ruh sağlığım çok bozuldu.
En çok da beni üzen aldatılmak. Buna katlandığım için sevap kazanıyor muyum yoksa kendime acı çektirdiğim için nefsimin vebalini mi kazanıyorum? İçim çok acıyor. (Rumuz: Acı hayat)
Sevap kazanacağım diye acı çekilmez, eziyetlere katlanılmaz. Sevabı başka şekilde de kazanırsınız.
Bu düşünceniz ve yaklaşımınız her ne kadar iyi niyetinizin bir sonucu olsa da, bu sefer de zulme razı olma gibi bir başka yanlışa girmiş olursunuz.
Çünkü Peygamberimizin buyurduğu gibi senin üzerinde nefsinin de hakkı var, bedeninin de hakkı var, çocuklarının da hakkı vardır. Bir hakkı teslim ederken, bir hakkı ayakta tutmaya çalışırken diğer hakları yüzüstü bırakmamak lazım.
İnsan niçin evlenir? Mutlu ve huzurlu olmak için değil mi? Hayatını düzenli bir şekle getirmek, dinini eksiksiz yaşamak, günahlardan uzak durmak, çoluk çocuğa karışmak, annelik, babalık zevkini tatmak için değil mi?
Bunların bir kısmı gerçekleşse de, huzurunuz yoksa, mutlu değilseniz, size sahip çıkması, sizi koruması ve el üstünde tutması gereken kocanız size ihanet ediyor, dayak atıyor, eziyet ediyorsa göz mü yumacaksınız? "Kaderimmiş, çekerim" mi diyeceksiniz.
Ne yapacaksınız? Bir kere hiçbir kötü davranışa boyun eğmeyin, hiçbir ihanete katlanmayın, aldatılmaya razı olmayın. Mücadele verin, kendinizi korumaya, savunmaya, haklarınızı aramaya çalışın.
Öncelikle eşinizin bu hale gelmesindeki sebepleri belirleyin. Ne oldu da böyle muameleler yapmaya başladı? Aranızda ne geçti, neler yaşadınız da sizi seven, sayan bir adam böyle eziyetler yapıyor?
"Sözün bittiği" yerde değilseniz, her şeyi oturup konuşun, dertleşin, sizden beklentilerini söyleyin, siz de kendisinden isteklerinizi dile getirin. O şu anda mutlu ve rahat değildir, depresyon geçiriyordur, ruhi bunalımlar içindedir.
Eğer gerçekten konuşacak durumda değilseniz, kendinizi ezdirmeyin, bedensel ve ruhsal darbelere muhatap olmamanın yollarını arayın.
"Çocuklarım babasız kalmasın" düşünceniz bir anne şefkati gereğidir ama bu halette iken çocuklarınıza nasıl bir eğitim verecek, onları nasıl yetiştirecek, hayata nasıl hazırlayacaksınız?
Yaptıklarına teslim olmadığınızı, kararlılığınızı, direncinizi ve vakarınızı iyice belli eder, duruşunuzu netleştirirseniz, en azından fazla ileri gitmez, kendine gelir. Yeter ki, yaptıklarına hiçbir şekilde katlanmadığınızı açıkça seslendirin.
Zararin neresinden ama erkenden donulurse kardir be canim...

Yeni ev !
Tadilat !
Gerginlikler !
Yeni yaşım !
Antalya'ya gidiş -dönüş !
İnternet bağlantısını açtırma !
2. yüksek dönemi başlangıcı !

Özetle bu geçen günler...
Yazıldığı gibi kolay geçmiyor.
Nitekim mide ağrısıyla tanıştım bu dönemde ara ara yokluyor...
Bugün ise ufak bir alışveriş yaptık bize...

günnüş naaaağğğbeeerrrr

Bak sana bu sabahki rüyamı anlatıcam.aşkuma bile anlatmadım daha hea.kıymetimi bil

Ben muhteşem yüzyıl dizisini izlemiyorum günlükcüm,halit ergenç midir nedir o adamı da hiiiiiç sevmem ve beğenmem yani.aklımın ucundan geçirmişliğim bile yoktur ikimizi:82: Ama sen kalk,rüyamda koskoca kanuni olarak benim kapıma dayan kapı dediğimda sarayda falan yaşamıyorum hee,saray yavrusu bile değil.ufak bi mahalle işte.kanuninin atı bile sığmaz bizim sokağa,o derece yani adam atı bırak orduyu toplamış bizim sokakta duruyo,bana böle kılıç-kalkan gösterisi gibi bi gösteri yapıyo elindeki tuhaf şeylerle mehter bölüğünün davula vurması gibi elindeki ucu çivili top gibi şeyi sallayıp yerlere vuruyo falan,bi heybetli ki sorma gitsin.güya bana güç gösterisi yapıyo.ben de sanki nişanlı değilmişim gibi hoşuma gidiyo adamın yaptıkları tövbe tövbeee e sıkıyosa hoşuna gitmesin,koskoca kanuni kapıma dayanmış,surat mı asıcam adama.tez vurdurur kellemi be!:18: Ama ben aşkumu seviyorum tabi.herhalde ben bunu ayarlayayım,sonra da tahttan indirip yarimi padişah yaparım diye düşünüyorum:97: tabi canım,sanki yarim de saltanat soyundan geliyo sonra tabi aşkım mesaj attı da uyandım.uyanınca da baktım bi tarafım mı açık kalmış diye ama yorgan morgan her tarafım kapalıydı yani.bakalım bu gece devamını görebilecek miyim:44: fragman da vermiyolar ki önceden neyse canım,daha heyecanlı oluyo böle

Çok kararsızım..
Zaman ne kadar değiştirebilir bi'insanı?
Bir gün bir ömür gibi geçti resmen
İltifat manasında değil buu .
Şimdi gel de ondan uzak durmayı dene
N'apmalıı? Çok heyecanlıydı bugün hala aşık
Tek emin olduğum şey 14 şubatta yalnız olacağım
Asıl komik olan da şimdiden bizim için plan yapması

:97:

sevgili günlük;
bütün hayallerimi umutlarımı bir dağa yasladım. O dağı göremiyorum şimdi..Acaba hiç orada yok muydu ki?
Vardı evet biliyorum ama neden bu kadar çabuk eridi?
Ya da ben bu koskoca dağa yine güvenemedim mi? :18:
Bugün de kararsız kaldım yine.. Gelecek günlerimden korkarak uyandım güne..Geleceğin mutsuzluk getirmesinden korkarak yine bugünümü de mutsuz geçirdim..
Pişman olma korkusu seni yaşamaktan alıkoyuyor beni ey hayat..Biraz olsun güldürsen yüzümü, bana cesaret versen, doğruları göstersen sanki ne olur?

bu ara çok kötüyüm günlük
huzursuzum,garip korkularım oluştu
1ol'umu çok özledim
akşamları ona sarıldığımı hayal etmeden uyuyamıyorum
bi tek o zaman huzuru hissediyorum
bugün gezdim hava aldım biraz düzeldim
ruhum kendine gelince O'na da gülümsedim,sevdiğimi söyledim bi sürü bi sürü
işleri yoluna girse de rahat nefes alsa böceğim benim

sana yazmayalı uzuuuun zaman oldu,bişey değişmedi ki
annem babam sabaha gidiyor kısmetse çok alıştım çook...bu en zor geçen haftamda burdaydılar,öyle rast geldi,hele annem,ahh onlar üzülmesinler
biliyorum anlamıyosun neden bahsettiğimden ,özetle canım, içim çok sıkkın

Tombigim erken uyudu banada net keyfi kaldi.offf be günlük cok yaramaz yani söyle kirma atma firlatma huyu yok ama cok kipirdak.sütmü iciyor ayagini sallar,yemekmi yiyor eller havada filan.test yaptirtik hiperde diil.cok cok cok akillii algilari cok yüksek ama cokta fena yahu.bi bilmislik bi ukalalik cokta sevimli kuzum.

iste böyle uyudu pasam yarina süper dinc kalkar isnl.Rabbim saglik sihhat versinde olur gider hersey,pasam benim akilli kuzum..bugün bana biyiklarin varmi diye sordu:) yok annecim dedim.!peki ama neden dedi:)) ee gelde isirma simdi o tombik suratini dimi?annelerin olmaz biyigi dedim,benim var ama dedi.demekki ben anne olmuycam dedi gitti ..aglasammi gülsemmi kaldim öylece.

Günaydın günlük,
Sana uğramayalı nice zaman olmuş..
Çok hastayım,Alya iyi bugün ama ben berbatım.Diş etlerime kadar yaralarımı hissediyorum boğazlarım filan her bir yerim acıyor
İnsan acıdan ağlar di mi günlük
Hiç bir değişiklik yok bizde.Çalışıyorum,ev-iş kreş arası mekik dokuyorum.
Alya 2 yaşına giriyor önümüzdeki hafta kocaman olduMeleğim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…