Popüler Konu Sevgili günlük...

Seviyorum sevgilimi.
Hiç bilmezdim ben, sevgili nedir biliyor musun?
Mutluyum, en önemlisi huzurluyum.

Son düzenleme:
Şimdi de dudağımda minik bir şey çıktı.
Moralim çok bozuk.

Ve bir daha 'ne olursa olsun, nasıl olursan ol, gel rüyalarıma' diye dua etmeyeceğim.
Dün gece rüyamdaydı. İçimi kararttı, ruhumu daralttı yine.
Çok sıkılıyorum onu ne zaman rüyamda görsem.
Artık ne zaman büyük bir sıkıntı içinde uyansam acaba onu mu gördüm diye düşünmeye başladım.

Sonuca gelecek olursam hiçbir şey umrumda değil. Beklentisiz ve sakinim.
Rüzgar nereye savurursa orada olacağım. (

yine uykusuz bir gece yine hayal kırıklıkları ve yine halen bekliyorum... ne zaman beni anlayacak çok merak ediyorum. ve en önemlisi ben ne kadar daha dayancam?? zaman ne göstercek hayat nereye sürükleyecek bilmiyorum.... hayırlısını diliyorum sadece

İnsan bazen umutsuzluğa düşer.
Her şey de her konuda...
Yarına çıkacağın belli değilken neden peki bu tasa?

Günnükk,

İçerde birşey biriktirmemek lazım di mi? Sonra hastalık olarak çıkar maazallah Çıkarıp atmak lazım içerde kokuşup zarar vereceğine.. Ben biriktirince ne olacağını çok iyi biliyorum..
Hayat bir tane Kasmamak kasılmamak lazım...

günlük nezamandır aşkımla sevgililer günü için plan yapıyorduk yemeğe gidicektik
gittiğimiz yeri bile ayarlamıştık ki dün akşam bozuldu
aşkımın araba düğün arabası olucakmış babası arkadaşına söz vermiş
bizde araba yok diye gidemiyoruz
çokkk moralimiz bozuldu ama napalım yapıcak bişey yok

akşam işçıkışı kuaföre gidiyim kendime geliyim
yarın sabahta erkenden çıkıcaz sevgimlimle yemek iptal oldu ama kahvaltıya gidicez
günlük ben kaçar hemen bi konu açmam lazım kahvaltı mekanı bulmam lazım
yarına kadar bulmam lazım

günnüküm,
ne zor şeymiş karar verememek...
çalıştığım yerden ne kadar sıkıldığımı biliosun ve ne kadar sevdiğimi burası bnm ailem oldu...başka bi hastaenden teklif aldım ve gitmekle kalmak arasında kararsız kaldım aynı işi yapıcam orası daha küçük bi hastane ve biraz daha rahat ederim fakat burada heryeri avucumun içi gibi biliorum herkesi tanıorum burası bnm ailem..ama başımızdaki sorumlular burada gerçekten sorunluuuu sırf onlar yüzünden gitmek istiorum yoksa doktorlarım arkadaşlarım çok iyi ne yapmalıyımmmmmmmmmm

Yorgunum günlük
Kenara çekilmek istiyorum
Hayatın akışı, karmaşık sıkışık trafiği yordu beni.
Dinlenmek istiyorum.
Güne varolmanın sevinci ile uyanmak istiyorum.
Gülümseyerek uyanıp iyiki varım demek ve günü keyifle yaşamak istiyorum.
Kafamı iş aşk gelecek planları kaygıları riskleri kazançları kayıpları kurcalamadan sakin yaşamak istiyorum bir müddet..
Yorgunum günlük.
Hayat çöktü omuzlarıma..
Biraz kenara çekilmek, kendimle başbaşa kalmak istiyorum.
Hayat izin verir mi bunaa??

Bugün sinirliyim günlük...
Sinirli...
Kim ne derse desin patlıcak kadar sinirli...
Bugün beni kendimle bırakın ya çok şey istiyorum sanki...
TEk kalmak istiyoerum...
Akşama kadar tek net başında geçirip kafa dağıtmak istiyorum...

Tepemdeki ofiste yine tadilat var. Allah'ım ya matkap sesi dinlemekten bildiğin kazan oldu başım
Aha böle bakıyorum bön bön
Ama düne göre çok daha iyiyim.
Malum bir de hafta sonu geldi di mi:86:
Nişanlımcan iş görüşmesine gidecek bugün. Ne diyim hayırlısıysa olsun işallah

Hadi öptüm gari

Ben hayatımda ne insanlar gördüm ama senin kadar iğrendiğim bir insan daha olmadı... Üstelik benimle aynı kanı taşıman da cabası... Ben bu kadar her şey iyi olsun diye düşünürken sen nasıl yapıyorsun bunları, inanılacak gibi değil gerçekten... Ama bitti bu sondu artık, sabrımın taştığı yerdi... 2 senedir susuyorum her yaptığına, malıma canıma her şeyime göz diktin, sağlığım bozuldu senin yüzünden. Artık bitti, Ömer öldü Ezel doğdu, yanımda da aynen bir Ramiz dayı... Sen bundan sonra uğraş bakalım benimle uğraşabilirsen, bakalım bundan sonra yaptıklarımı görünce neler hissedeceksin... Hiç beklemiyordun ya hani benden... Ömrünün son nefesine kadar sana rahat yüzü gösterirsem ben de insan değilim... Soluk aldırmayacağım sana... Kanımı emdin, neşemi, huzurumu emdin ya aynılarını bir bir yaşatmazsam sana... Sen dur bu senin yapabileceğin son oyunundu, perde kapand ve ikinci perde start aldı... Ama ben bundan sonra eğleneceğim, çünkü bak daha neler göreceğim neler

doğum günüm bugün günlük:119:
18 olduuum:92:
birazdan arkadaşlarım gelecek,keşke sevdiğim de olabilseydi yanımda
Allah nasip ederse önümüzdeki sene onun yanında olacağım

Günlük ;
süper şeyler olacak :) Hissediyorum :)
2 güzel birbirini buldu inş sonu da güzellik olacak :)
bu face de çöpçatanlığa yaradı be :))
Canım arkadaşım inş mutlu olacağı bi yola adım atar.
Ve ayrıca o nasıl bişeydi o gözler ya allahım baktığı yeri eritiyor.
Yıllar bıyunca tanırım ama ilkkez çocuğun gözlerine bakıyorum.
Güzeller güzeli arkadaşımı mutlu edecek inş o deniz gözleri :))
Allahım çok mutlu olacakları kararları nasip et nolur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…