Popüler Konu Sevgili günlük...

sabahtan beri fırsat bulup gelip şuraya 2 kelime yazamadım

şu kış girdi gireli gribim eksik olmadı
sıkıldım günlükk sıkıldımm yaz gelsin artık
aşkımla yazın keyfi başka oluyo
ama iyiki arabamız var heryeree arabayla gidiyoruz valla iyi alıştık
hele benimki araba yoksa 10 dk lık yere çıkmıyo iyi alıştı oduncuğum

cumartesi günü gezmelerdeyimm
pazar günüde sevgililer günümüzü kutluycaz
pazartesi çalışıyoruz ve çalışma saatlerimiz uymuyo
zaten 7 den sonra akşam trafiğinde nereye gidebilirz ki ayrıcada kandil
kaynanamıda arıyım pazartesi günü kandilini kutlamaya

Günlük;

Dün tartışmıştık kocişimle biliyorsun

eve geldiğindede konuyu ben açmadım kendisi açtı

içimden geçenlerin hepsini yüzüne söyledim

mesele uzadı...küstüm ona yemek yemiyceksin dedim

ciddi ciddi yemedi,öyle aç karnına oturdu

bende gururuma yedirip kalk hadi gel ye diyemedim

hastaydı ya biliyorsun,dün gece ilaçlarını ben hazırlamyınca içmemiş

az önce aradı yine soguk konustum,çok kötüymüş işten izin alamadığı için çıkamıyormuş suan

çok üzüldüm,dünden beri gizli gizli ağlıyorum.

Onu çok seviyorum,biran önce iyileşir umarım.

İtiraf edeyim,dün ona gaddarca söylediğim herşey yalandı!

hiç olurmu öyle birşey,nasıl inandı anlamadım:44::44:

en büyük değişimler yavaş yavaş gelişir diye düşünüyorum
hiç zorlamıyorum, hiç üzerine gitmiyorum hayatımın.yaptığım iş, düşünce şeklim,
arkadaşlarım, alışkanlıklarım yavaş yavaş değişiyor.herşeyin harika yürümesi için
zemin hazırlıyor kaderim bana.bende ona uydum gidiyorum.ne verirse razıyım.kendi içime çekildim biraz.zaman zaman seyrediyorum sadece olanları.
bugün yine izin günümdeyim.kendimle ilgilenmek istiyorum biraz.
dışarı çıkıp alışveriş yapıp eve dönmeyi planlıyorum.pijamalarımla mutlu huzurlu bir gün olsun.belki eve dönerken bir dergi alır onu karıştırırım.kendi elimden tutup, kendimi gezmelere çıkarıcam, güzel ciciler alıcam.bugün fonda şıpsevdinin müziği vardıya işte aynen o çalıyor günlük.sakinliğiyle huzuruyla uyuyakalırım belki
:80:

merhaba sevgili günlük
çoook uzun zaman oldu dimi sana yazmıyalı
neler yaşadık dimi neler paylaştım seninle
şimdi evlendim çok şükür çok mutlu bir evliliğim var
ALLAHIm herkese nasip etsin kimsenin mutluluğu bozulmasın inşallah
ama sanırım artık bizi zor günler bekliyo eşimle günlük
tek dileğim ALLAHım eşimle bana bu süreçte güç ve kuvvet ver yardım et lütfen

Bugün benim tatlılar tatlısı, güzel yüzlü melek annişimin doğum günü.
İyi ki benim annem olmuş, biriciğim, şekerler şekerim, bal yanaklımm, öpmeye sarılmaya doyamadığım, canımın içi tombulum.
Bizde sadece benim ve kardeşimin doğumgünü kutlanır hep.
Annemin babamınki es geçilirdi. Ama bu kez öyle olmadı.
Pastasını aldık, odama sakladık görmesin diye. :)) Umarım hoşuna gider fıstığımın.

Okulla ilgili iş için çıkmadık dışarı. Okulun ilk günü gidip hallederim ben.

Bu arada günnüş benim parmaklarım şişiyor. (
Daha önce de olmuştu. Bir kere hepsi şişti, bir kez sadece serçe parmak, şimdi de sol elimin işaret ve serçe parmağı şişmiş durumda. ( Tam kıvıramıyorum parmaklarımı. Sağ elimin parmaklarında da var şişlik. Ayy bir de ellerimin üstünde kırmızı benekler çıkıyor, kaşıntı yapıyor.
Egzama mı, alerji mi ne bilmiyorum. Cuma gününe randevu aldım. Bakalım ne dicek doktor. Daha önce şişmeler için gittiğimde anlam verememişlerdi neden olduğuna. Bu kez umarım net bir şeyler duyabilirim. Belki de klavye kullanımındandır. Parmaklarım yoruluyordur tuşlara basa basa. ( İnşallah ciddi bir şeyim yoktur. (

Görüşürüz canım.

Evet günlükçüm deme...geldim işte...İş yerinde açılmıyor kk, gıcık olmuş durumdayım...hoş açılsa da bu ara takılamazdım ya neyse...Malum GYS var...Midir yardımcısı olacam inşallahhh...çalışmam lazım...İyiyim günlük, çok iyiyim...Gözdem 1 yaşını geçti...Tam bir bal böceği...Ömrüm o benim...Anne deyişine kurban olduğum...Sağlığımız yerinde, işim gücüm tıkırında çok şükür...Özledim burayı...bir sürü hiç bilmediğim nik var...ama içerik aynı
Artık akşamları burda olmayı deneyeceğim...Doğduğu günden beri 21.30da mışıl mışıl uyuyan bir bebeği olunca insanın kendine ayıracak vakti de oluyor çok şükür...
Ne diyeyim...Yeniden Hoş geldim, hoş buldum...
Biraz dalalım içerilere bakalım...He profil resmimi de değiştiryim de kızımı gör..Maşallah de heee...Gözleri nazar boncuğu yavrumun ama olsun...sen yine de de...

En uzun yolmuş insanın içi...
İçimizde ,benden öte benden ziyade olana kulak vermek gerek imiş !
Her derde ilaç imiş !
Deme ki çok çok şükür etmek gerek imiş !

günlük şu kardeşim sinir etti beni hürreme fena kaptırdı kendini o bu evin hünkarıymış

günlükkkkk
aşkım sevgilime bi paket hazırladım sevgililer günü için özel kutu aldım harikaaa böyleeee
kırmızı çok şık bi kutu üstünde kalpler ı love you lar öpücükler ohhh

kardeşim gördü vermiyceksin bunu ona kiss me yazıyo lan diyo deli kızan

biran önce gelsin şu pazar günü çok güzel olucam çokk
fotoları çeker face e atarım :93:

neyse günlük ben kaçar sevgilim işten çıktı ihmal etmiyim benim oduncuğu kızar soraaa

Günlük;
ben zannettiğimden de sabırlı çıktım!
Güzel gelişmeler oldu bu 1 ayda nerdeydik nerelere geldik
şükür ki...
tek bişey kaldı o da tam belli olsun herşey süpper olucak
swatchdan nişanlıma çok güzel bi saat beğendim doğum günü için onu alıcam :)
Bol bol dua edicem hemen olsun,belli olsun
beklemek zor,hele bide uzaksa çok zor :2:

Sevgili Gunluk,
Bugun hava inanilmaz guzel, ben de, cok sukur artik gayet iyiyim, yine cok isim var ama olsun calismayi seviyorum, mutluyum,yeni kararlar,yeni yollar... hepsi bana guc veriyor...

gunluk ilk sana gunaydınnn...
yenı aldıgım topuklu botumu gıydım ama sanaırım ayaklarım agrıyacak bende buroya ayakkabı getırdım.pabuçlarım o kadarmı guzel askımın sevgılıler gunu hedıyesı benmı ne alıcam.bizde boyledır o alır ben almam o der benım bıseye ıhtıyacım yok bana verecegım parayla yatırım yap dıye bende tamam dedım.bazen ıcımden gelır kığılıdan gomlek alırım askıma.dun ısyerıne gıttım aksam cok ozlemısım onu elemanları olmasa atlardım boynuna sımsıkı sarılırdım hıc bırakmıyacak gıbı ahh askım ahhh neden bu kadar yogunsun nedennnnnnnnnnn...

neyse aksam bulusalım ben sana gosterecem dunyanın kac bucak oldugunu.bugunde işlerım cok faz daha peşin vergılerı bıtıremedım patron dun aksama bıtsın demıstı barı o gelmeden yapıyım.

günaydııın günlük
rabbim beni yanlız bırakmadı
gerçeleri gösterdi bana allahıma şükürler olsun
iyiki evlenmişim kocişimle iyiki hiç pişman olmadım zaten
o çok akıllı zeki ayrıca tertemiz bir yüreği var
bitti artık bitiyor yavaş yavaş
kızımlayım evimleyim artık çok şükür rabbime

dün gece seni sevdiğimi söyleyecektim
sana ihtiyacım var diyecektim
nedense sustum

çünkü sen bundan korkacak kadar özgür
ve korkup benden kaçacak kadar bencilsin

dün gece hafifçe mırıldandın rüyanda
sonra dönüp gülümsedin uykunda üstüme alındım

çünkü ben
bundan korkacak kadar tutkun
ve korkup senden kaçacak kadar yorgunum

off günlüğüm ya nasıl bi derde girdim ben böyle.. içim yanıyo resmen.. ne yapıcam ben hiçbir fikrim yok.. dahası da o ne düşünüyor hiç bilmiyorum.. ben uzak durmaya çalışırken bu şarkıyı paylaştığını gördüm.. gözlerim doldu..
off yine duygusallaşıyorum.. olabildiğince mantıksız bu iş.. bir yanda ailem bir yanda en yakın arkadaşım.. ama sonra O.. böyle bütün akşam karşımda yanımda otururken..
salak gibi tutuldum..

sevgili günlükçüm yine geldim yaklaşık olarak 5.500 saattir uyumadım sarhoş gibiyim bi şişe şarap içsem de böyle olurdumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…