Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüğüm günaydın.
içim çok dolu,azcık yazayım sana da rahatlıyım.
çalışan anne olmak ne zormuş be günlük.
akşamdan buyana fırtınalar kopuyor içimde.
ağladım,ağladım....akşam...
çok zor gelior günlük...
hayat nie bu kadar zor...
ailelerden uzakta olmanın en büyük dezavantajını yaşıorum şuan...
ruhum sıkılıor günlük...
yavrum koca gün aklımda...
Allah'ım sen yardım et bana...
sabır ver...
içinde bulunduğum durum iki ucu .... değnek ....
rabbim,sen duy sesimi...:85:
ben herşeyi yavrum için yapıyorum.
o iyi yaşasın,rahat büyüsün die...
:85:
çalışıp;yavrumu rahat yaşatmak mı?
çalışmayıp,kıt kanaat geçinip,yavrumu benim büyütmem mi?...
Sabır rabbim sabır.
sen doğru olanı göster bana...

Son düzenleme:
günaydın...yüzümde bi nur bi beyazlık var hayırdır inşallah..
sabah namazından sonra çok garip bi rüya gördüm güzelmiydi acaba hatırlıyamıyorumki

o çok merakla okuduğum kitabın dün sonuna geldim,ağlayarak bitirdim kitabı çok etkilendim..çok güzeldi yazarına teşekkür ettim..tanıyorum kendisini,2.cildi'de yoldaymış bekliyorum.
buaralar kendimi kitaplara kapattım bana en iyi ilaç o şuanda....

sınavlarımı çok merak ediyorum...içimde kötü bi his var...telefonumuda kapadım bugün oohh gel keyfim gel :) hiç dert tasa yookk.....

ağlaması aklıma geliyor günlükcüm,,,yeşil gözlerinden akan yaşlar...o güçlü adam...!!!
ama veda etmek gerekti....bende olması gerekeni yaptım..üstelememek lazım.ben güçlüyüm günlük..güçlüyüm çünkü kabullenmeyi biliyorum hırstan sataşmadımki ben hiç kimseye...
hayat güzel belkide hayırlım çok başka bambaşka biri...belki ona aşık olacağım günün birinde..yine yeniden tertemiz hayallerle belki busefer evlenirim bile..nedersin..olamazmı??olabilir...........:69

Son düzenleme:
Günlük uzun zamandır yazamadım..
Çok mutluyum çunki istifam kabul edildi günlerdir istifa ede ede bir hal oldum
7,5yıl dile kolay ama bunalmıştım artık...
aşkımda 3 gün önce başka yere geçti. bende oraya gideceğim
Patronum tazminatımıda ödeyecek.. üzülüyor ben gidiyorum diye bende üzülüyorum elbette. alıştık birbirimize ama bu yapılanma bana uygun değildi.. o da biliyor...
diğer işe geçiş yapana kadar biraz tatil yapacağım dinleneceğim :82:
turlara katılacağım. yani tam bir tüketici olacağım para yiyeceğim

günlük bacım, sana kucak dolusu acıyla geldim. çok acıyo içim çok..
ben ne hayaller kurmuştum oysa
iş yerinde de bir sürü stres var yine. kafam kazan gibi.
şirket sahibi çok gaddar. bu hafta içinde iş yaptığımız firmalardaki 2 kızın çıkışının verilmesini talep etti.
başkasının sözüne bakıp da ufak tefek yanlışlar için çıkış vermezler umarım kızlara.
gözümü 4 açmam lazım günlük, hiç affetmiyor..
haftasonu da antalyadayım
ahh antalya, bana iyi geleceğini hiç sanmıyorum ama güzel şeyler düşüneyim, aklıma kötü şeyler gelmesin

sevgili günlük tünaydınlar =) uyanalı çok oldu ama daha ancak yeni girebildim siteye, mağlum ev işlerinden. hafta sonu kardeşimle eşi bize gelicekler, çok mutluyum. çok özlemiştim kardeşimi. hepbirlikte güzel bir hafta sonu geçirmeyi planlıyoruz. umarım benim eşim de tatil olur fazla mesai olmaz. gel cumartesi gel, kardeşini getir bana...

Aman beyaa bilmem kaçıncı kez aynı hatayı yapışım bu
Bir daha ekşiden yorumlara bakıp ta film izlemeyeceğim
Birisiyle bari tutsun film zevkimiz yahu :|
Ayy bu arada günlük bu çocuk çok fenaa
İşini nasıl da biliyor zaaflarımı koz olarak kullandı
Nasıl da unutmamış şaşırdım açıkçası..

gunluk bu sana bugun ıkıncı yazısım ama ıcım doldu bee senden baska kımseyede nazım gecmıyor anlatıyorum işte oyle...

bı yerde hata yaptım ama ben nerdee ahh o hatamı bulabılsem keske dıyorum keskee hic tanımasaydım onu sadece selam verdıgım bır arkadasım olarak kalsaydı bu kadar uzulmezdım hıc.sanırım hayatında baskası var yoksa bu ılgısızzlık neden benı kaybedecek yakında haberı yok yada ben kaybolcam etkısız eleman olucam yanı anlamıyor anlamıyacakta benı hıcbır zaman.sanırım artık bıtmelı .

MRB GÜNLÜK ,

Bugün ilk aşkım , koca çınar ağacım , aslan yürekli canım babacığımın doğum günü bak bunları ona yazdım.. Birini facede kendi duvarıma diğerinide onun duvarına ((

Bu benim duvarıma yazdğm

** BABAM... Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün,bilmeni istediği bir şey var : SEN BENİM İLK AŞKIM,KOCA ÇINARIM,ASLAN YÜREKLİ BABAMSIN..! Bana hep güç verdin,destek verdin.Her zaman yanımdaydın..Hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız..Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkür ederim.Sevgin ve anlayışınla hep yanımdasın,sığınağımsın..Doğum günün kutlu olsun

Buda babamın duvarına yazdğm

Ailemin Reisi , İlk Aşkım , Kona Çınar Ağacım CANIM BABAM <3 Varlığın hep yüreğimi ısıttı,bana mutluluk ve güven verdi.Bugüne kadar başardığım ve elde edebildiğim herşeyde senin payın var.Babam olman,atam olman bana gurur veriyor.Bana yaptığın en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olman.Benim kalbi sevgi dolu,kucağı sıcak,anlayışlı,şevkatli canım babam.. Sağlık ve huzur dolu nice uzun ömrün olsun.Doğum günün kutlu olsun benim yıkılmaz çınar ağacım!!

Ooff..offf.. günler azaldıkça bi yanım buruk bi yanım huzurlu ...
YUVADAN UÇMANIN ÜZÜNTÜSÜ , SEVDİĞİNE KAVUŞMANIN SEVİNCİ ...
İşte böyle karışık bir şey

Bütün gün üst kattaki ofiste çalışma vardı. Matkap sesinden bildiğin kazan oldu başım.
Dün balımla yaşadığımız tartışma,
Patronun bugün bana haksız yere, "yok şöyle yapalım, yok böyle yapalım bi daha ki sefere" diye bir nutuk çekmesi,
Yüzümde pörtleyen kocaman sivilce...
Tatsızım işte anla be günlük, ofisten çıkıp yollara vurasım var kendimi. Saat 18:00 olsa da kaçsam:95:
:

Son düzenleme:
slm günlük
dedim gelmişken iki satır bişiler yazıyım şuraya
nişanlım gitti demiştim di mi?:26: demiştim demesine de hala sindiremedim offf yaaa o da ben de bi garip olduk bu sefer sürekli evlilikten düğünden bahsediyo bizimki ben kendi kendime daha çok var derken yaza yapıyoruz deyip duruyo hadi hayırlısı bi de iyi ki aramız sorma gitsin aşkım herzamankinden daha bi sevgi dolu daha bi ilgili.şaşırıyorum vallahi
bugün de gittim sevgililer günü hediyelerini aldım yarın göndericem inşallah bi de dayanamadım çeyizime çok güzel çerezlik aldım 6 tane. 2 de kupa aldım biri aşkıma biri bana.üzerlerinde sevgililer gününü anlatan resimler falan var çok şirin bi ara çeyiz topiği açıcam zaten fotolarımı bi çekiyim bu arada kpss hazırlıkları tam gaz devam ediyo çok ama çok çalışmam lazım be günlük.
pazartesi de işbaşı yapıcam öğrencilerim beni bekler özlemişlerdir beni ben de onları özledim
öyle işte ne diyim ki başka gidip yine ders çalışcam şimdi görüşürük

inanamıyorum 5 ay sonra nişanlımı görcem.. son iznimizi kullanıyoruz pis uçak sis yüzünden kalkamadı öğlen 12 deyken akşam 8.30 da bincek aşkım sabah 4 te anca gelcek olsun.. yeterki gelsin göreyimm sarılayım...

sigaramın dumanına sarsam saklasam seni
gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri
gitme gitme el olursun sevgilim incitir beni
yokluğuna ah yol yol olsa uzasa unutmam seni
gitme gitme gittğin yollardan dönülmez geri
gitme gitme el olursun sevgilim incitir beni
akşam vakti sardı yine hüzünler
kalbim yangın yeri gel kurtar beni senden
akşam vakti dolaştım sokaklarda
yırtık bir afiş seni gördüm duvarda
gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni
gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni

Son düzenleme:
sevgili günlükçüm

bikaç gündür gelmiyordum yamacına

saç bakımı olaylarına sardım yine,deli gibiyim

saçlarımın nasıl da yavaş uzadığı gerçeği dank etti resmen kafama.

benle birlikte saçlarımı kestiren arkadaşımın saçlar omuzlarına dökülüyo

benimki omzuma zor değiyo

ben de başladım şu ay takvimi ile bakım olaylarına.

bi de dax sipariş ettim gelsin de görelim maharetini

zaten saçlar iri dalga ama uçlarını daha da güzel yapma düşüncesiyle maşa da sipariş ettim.

işte böyle bu aralar saç macerasına giriştim yine...

günlük son günlerde afedersin ama dana gibi yiyorum resmen
ay kilo alcam bu gidişle ya ama ben şu anki halimden acayip memnunum
dal gibi inceciğim maşallah 51 kilo
ama nasıl bir iştah patlamasıdır anlamıyorum sürekli açım ya
aman beee yemeden de olmuyo ki
neyse geçici bi durumdur belki umarım

başka da bişey yok anlatmaya değecek şekerim
gün sayıyorum..Ankara için..6 günlük güzel bi değişiklik olacak
bu ortamdan uzaklaşmaya çok ihtiyacım var sıkıldım çünkü
hadi görüşürüz can can günlükcan

çokk streslıyımmmmm bugunlerın sağlıklıca çabk gecıp gıtmesını dılıyorummmmmmmmmm

ALLAH IM LÜTFENNNN AKLIMDAKİNİ YANIMDA EYLEE

günlüğüümmmmm
bugün alışverişe çıktıkk çok masraflı oldu ama her şey içimize sindi.
yüzüklerimiz de alındı

yarın sözleniyoruuzzzz

günlük canım çok sıkılıyi bea :97:

çok canım yanıyor...çok....bunu anlatamam...ben mutlu olamayacakmıyım uzun süre..birazcık mutlu olmaktan bile korkuyoırum...hemen sanki bişey oluyor yada olacak:((((((( etrafımdaki iyi yürekli herkes umarım mutluluğu bulur..bense...bilmiyorum ama kimseye kötülük etmedim hele sevdiğime asla...tecrübesizliklerim olmuştur ama bukadar da değil çok karışığım çok doluyum...çok fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…