Popüler Konu Sevgili günlük...

Şeytanın kulağına kurşun diyeyim
günlük işlerim yoluna giriyorrrrrrr
yaşasıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn
Allahım duydu dualarımı
sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim
evimde de işimde de huzuru,mutluluğu ve ennn başta sağlığı eksik etme yarabbimmm.....

Kavuşmamıza çok az kaldı günlükcüm.
Nasıl özledim onu, nasıl görmek istiyorum bi bilsen.
Bu aralar çok mutluyum huzurluyum onunla.
4 gün sonra, 15 Şubat günü tam 2 yılımız doluyor.
Bana çok az geliyor aslında, onunla nice 2 yıllar geçirmek istiyorum.
Bu gün annesiyle geldiğinde ona yapacağım sürprizi konuştuk, çok mutlu oldu kadın.
Onunda yardımıyla sevgilime çok hoş bir sürpriz yapacağım.
Umarım herkes sevdiğine kavuşur, sevmek. sevilmek çok güzel şey..

Son düzenleme:
"unuttuğumu sandığım, vazgeçtiğimi sandığım,
sevmediğimi sandığım öyle bir zamanda gel ki;
yerçekimine karşı koysun damarlarımda beni yaşatan her zerre.
öyle bir zamanda gel ki; vazgeçmek mümkün olmasın."

günlükcüm yine şarkılar şiirler tavan..
işteyim hala, sanırım 8 den evvel çıkamıcam gibi..
aslında çıkıp da gezesim var biraz ama tek başına da pek sıkıcı..
karmakarışığım resmen!!
içim kıpır kıpır ama, bu halim beni bile endişelendiriyor..

"arada bir bir yanım boşver diyor acıya
elbet diyor olacak derdi de dermanı da"

slm günnüşşş bugunde bitti kazasız belasızz allahaa cok şükürrrdaha işyerındeımm o ayrı meselee amma osuunnyarın büyük günnnallahımmm yardım et sen banaaabelkıde hayatımın dönüm noktasııı amaa sadece sen bılıyon hee aramızdaaayarında olmaz sımdııı zate bugun gecıremedımmmyarın nasıl gecıcek zaman bılmem:97::97:amaaa sonundaaa kavuscamm muradımaaaaallahımmm duyy beniii biliyorum duyuyosunnartık mutlu olmaa zamanııcok gözyasları döktümağladıkkkk artıkk mutlu olma zamanıı degılmııinşallah sana güzel haberlerlee gelirimmm simdilik baş başş:80:

günlükcan..bugün bi arkadaşımızın nişanlısı geldi memleketinden
haftasonu kalıcak..kızla ilk kez tanıştık..hanımhanımcık çok tatlı bi kız çok sevdim valla
öğlen beraber yemek yedik..yaza evlenecekler ne güzel
buraya kadar güzeeel..hani dediydim ya neredeyse en yakın arkadaşlarım olan kişiler birbiriyle sevgili oldu diye
işte onlar,bu bahsettiğim nişanlı arkadaşlarım ve sap olarak ben 5imiz gittik yemeğe
ilk kez böyle bişey yaşadım..genelde sevgilimle ben olurdum bi de ev arkadaşım yanımızda olurdu..yalnız olan o olurdu
şimdi sevgilisi olmayan ben oldum ve kendimi kötü hissettim..fazlalık gibi ya
illa sevgilim olsun derdinde değilim ki zaten yeteri kadar üzüntü yaşadım ayrıldığımzda..
ama yine de bugün kötü hissettim kendimi..bi de sağolsun sekreterimiz de 'bi sen bekar kaldın allegria' deyip bi güzel daha da bozdu moralimi
mutluluklarıyla mutlu oluyorum ama bi daha çiftlerin birlikte olduğu yere gitmicem böyle..
onlar mıç mıç sevgi gösterisi yaptıkça ben kötü oldum..sağolsun bu yeni sevgili olan yakın arkadaşlarım da sürekli kumru pozisyonundalar ben rahatsız oluyom
çıkamadı karşıma adam gibi bi adam..ya ben de emin değilim pek isteyip istemediğimden ama ne bilim kötü oldum bugün

sevgılı gunlukcum ne zamandır yoktum
cok olaylar oldu
cok seyler
ama ya sen benı eskısı kadar dınlemıyorsun
ya da benım sana anlatasım yok
sanırım artık cok anlatasım yok artık
herkesın mutlu olmasını dılerım tatlım

Öteki dünyayı meraklardayım bu aralar
Bir o kadar merak etmekte
ve bir o kadar da korkmaktayım

Oyun misali gibi bazen hissettiklerim
Bu dünyada ben fazlayım
Y a da gereksiz insan sayısı çok fazla

Okadar iyi niyetli değilim aslında
Fesatlığımım bencilliğimin farkına yeni yeni varmaktalardayım
Bir insan bu kadar iyiyken
Ve bir o kadar da bencil olmayı nasıl becerir

1 tane vicdanlı biri var yanımda
Şu koskoca dünyada
Birtanecik...
Ama onda ki de öyle bir
Merhametki
Bence anlamsız ve fazla
Hak etmiyorlar ki...

Kimse bana bu kadar değer vermedi
Bu kadar insan yerine koyup
Bu kadar merhamet etmedi
Acımadan kırdılar kanatlarımı
Ve mutluluk burnumun ucundayken
beceremiyorum onlar yüüzünden mutlu olmayı...

Bir arkadaşım demişti
Senden iyi artist olur diye..
Acaba ben iyi insan portresimi çiziyorum
Gerçekten iyimiiyim...
Yoksa rol mü yapıyorum...

Karışığım biraz
Biraz da nezle olmuşum
başka da bişey yok...

Olanda hayır vardır !
Bu hafta kıymetli bir hafta, o zaman bu musibet beni üzememeli....
Zor ama çzöümüde yakındır inşallah...
Bekleyeceğiz bakalım...

Doktora gittim. Krem ve hap verdi. Soğuktan olmuş ellerimdeki kırmızılıklar.
Alışveriş yaptım biraz aynı zamanda. Ama kot alamadım.
Çok yoruldum, mağaza gezecek dermanım kalmamıştı. (
Onu da haftaya hallederim artık. Bu hafta sonu iyice dinleneceğim.
Tempolu günlerin öncesinde kendimi dinlemem gerek.
Vücudumu tertemiz yapmam gerek; odamı da aynı şekilde...
Bu dönem defter kullanmaktan da vazgeçiyorum. Sadece sarı sayfalar aldım. :))
Sarı konsantrasyonu sağlayan renk olduğu için onu seçtim. :))
Okul beni heyecanlandırıyor niyeyse. Sanki ilkokul 1e başlayacağım, o derece hem de.

Bugün ne olduysa bir sürü kızın elinde kırmızı gül gördüm. :s
Yau ufacık ufacık çocuklar bile kollarına takmışlar bi sevgili, geziniyorlar öyle.
Kuzenim de buldu sonunda mutlu olduğu birini, daha önce de yazmıştım sana. :))
Çocuk ondan 7 yaş büyükmüş. (Benim de hayalim benden 7-8 yaş büyük biriyle beraber olmak.:)
Dağcılık yapıyormuş, latin dansı yapıyormuş, fotoğrafçılıkla uğraşıyormuş, çok sıcak ve sevimliymiş vs. :)) 41 kere maşallah. :))
Aslında facebookta fotoğrafları varmış ama benim facebookum yok.
Mail yoluyla gönderecek fotolarını. :))

Öyle iştee. Sıkılıyorum ben ama. ( Bugün pek keyfim yok. (
Dizi izliim ben en iyisi. Görüşürüz canım. ://

nasıl bir baş ağrısıdır bu yarabbimmm ölüyorum ya :2: offf bi de sinir var ki üzerimde ya sabırr diyorum ya sabır malum dönem öncesi siniri bu biliyorum ama çok kötüyüm ya bugün nişanlımın hediyelerini gönderdim aps ile ama o bana bişey göndermicek biliyorum ona da üzülüyorum biraz biliyorum maaşını almayı beklicek hep zaten bi sebebi oluyo ya bi sürpriz yap ya bişey yap nolur ya bi kere de düşündüm ama yapamadım deme yaptım de annem de o sana bişey almadı mı diyecek şimdi ne dicem :26: üstünden 3-5 gün gçtikten sonra gönderir belki ama o gün benim için hiçbir anlam ifade etmicek :2: zaten ayrıyız en azından onunla avunacaktım beni düşünmüş almış diyecektim paketi alınca heyecanlanacak defalarca aldığın şeye bakacaktım ama olmayacak biliyorum olmayacak çok kırgınım

yarın hiç derslerine gitmediğim şu ehliyet sınavı var.

azıcık çalıştım bugün.

çok da umutsuz bir vaka değilim de aşırı bir güvenim de yok

bakalım artıkın.

yarın ayrıcana saça maşam geliyo

ya zaten dalgalıyım az daha dalgalanayım dedim

mükemmel olmanın nesi kötü ki

yine aynı akşamlardayım yine bekleme modundayım yanlızlık üşütür diye duyardım şarkılardan hafif söylemişler yanlıklık birde çürütürmüş meğer....
gün sayıyorum geleğin güne adım adım çoğu gitti azı kaldı benimde bir nefeslik sabrım kaldı o yanımdaki küçücük kalp olmasa onun sıcaklığı ısıtmasa nasıl geçerdi bu günler bilmiyorum
elele bir çifte gözüm kaydı o anda gözlerim buğulandı...... ne güzel ve ne gerçek sözler eger kalbiniz beyniniz başka diyarlarda atıyorsa akacak bir damla gözyaşı hep halihazırda bekler senii...
eger eve gittiginde yanlız karşılayacaksa o ev seni ya da akşam karşılanacak olan çooook uzaklardaysa merdivenleri tek tek çıkarken gözün kayar diğer kapılara ev önündeki bolca ayakkabılara özenir biyandanda kızarsın çünki kıskanırsınn onların sevdiği yanındaa......

ama geçecek hepsi ya delip geçecek ezip geçecek saglık olsun her geçen şey bir iz bırakacak nefesinin nefesime değmesine az kaldı küçük sığınamın ben ve küçük kalbim döört gözle bekliyoruzzzz gel ........

Artık kendini toparlama zamanı biraz çık şu internettende kendine vakit ayır tembel ben

Pazartesiden itibaren kendime program yapıyorum ve uyacağım olmuyor böyle olmuyor

hep onu düşündüm...onu düşündüm.....hep aynı başka bişey yaptığım yok ..................................................

gunlukcummmmmm
ben geldım hemde cok mutlu heycanlı
pazartesi gunu sözüm var :maşallah:
sevdiğime kavuşuyorum inş,onca zaman onca yasanılanlar
ve kavusma anı,ıns allah utandırmasın tamamına erdırsın

Sevgili günlük bugün annemin istediği gibi bir kız olup evi temizledim dipten başa, komşu kadın misafir geldi kısır ve çay yaptım...
Babamın istediği gibi akşam oturdum derslerime çalıştım
Beni seven insanla çıktım, yürüdüm ve onun istediği gibi hayaller kurduk...

İçim nerde biliyor musun sevgili günlük? Uzakta , bu şehirden uzakta baska birinin yanında Ben bir tek gece yarısını gecince, herkes uyuyunca seccadenin üzerinde gerçekten kendim oluyorum

Bu aralar böyle işte günlük.. Hemen hemen her gün aynı

Okullar malesef ki pazartesi açılıyor...
Ablamda üni okuduğu şehre gidyior...
Şimdi onu kapıdan geçirdim annemle babam servislerin kalktığı yere gidiyorlar...
İnşallah sağsalim varır...
Yeni döneme giriyoruz günlüğüm...
İnşallah bu dönemide başarıyla gururla atlatırız... :13: İnşallah....

gunluk merhabaa
hergun aynı hergunum aynı.aksam sınemaya gıdıyım dedım buroda işler cok mesaı yapıcam yarında calısabılırım.ısaallah calısmam askımla buluscaz delıyı cok ozledım.ama sabah sabah sınır ettı benı dalga gecıyor bazen bıtsın dıyorum onu ıcımden atmak ıstıyorum bazen oluyor onu ıcıme sıgdıraamıyorum.msj attım sabah sınır oldum sana dıye.ama ben senı canımdan cok sevıyorum yazmıs kızamadım ona yumusadım hemen.ıste kızıyorum kendıme onu boyle delıce sevdıgım ıcın.neyse gunluk ısler cok benı bekler sımdı lak lak yapma zamanı degıl cenem dustu yıne duygusalallık cıkıyım hemen gunumuze gelelım.
:84: :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…