Popüler Konu Sevgili günlük...

şuan öyle öfkelı öyle kızgınımkı ve bi o kadar mutsuzumki ( insanlara verdıgım degerın karsılıgı bumu olmalı şunu bir kez daha anladımkı ne kadar ıyı olursam olim hep kaybeden ben oluyorum su mubarek gunde benı bu duruma sokup ağlatanları ALLAH'ıma havale edıyorum.... ...

Son düzenleme:
$afak sadeceee 4
Cuma gunu kocacigima kavusacam allahin izniyle..
Yiyip bitirmis olacagiz bu askerligi... 460 gün mahf oldukkk yaaaaa..
Ama bittiiiiiiiiiiiiii nerdeyse:26: Seni cok seviyorum kocacim
Sevgililer gunumuz kutlu olsunnnn, iyiki varsin, iyiki benimsin..

Çok kırgınım ama hiçbişey yazasım yok be günlük...
Tek dediğim şey nasıl bu hale geldi herşey?
Kendileriyle gurur duyuyolarmı acaba şimdi ?

ben geldim günlük bu hafta sonu gidiyorum
ama mutlu değilim günlük bir süre görüşemiyecek olmak çok zor
günlük ben hatalıyım ama dayanamıyorum günlük ve her şey daha da kötü oluyor.
benden sana tek ii haber bu hafta gidiyor olmam başka birşey yok

Kocişime eşofman takımı aldım günnüküm;
çok yakıştı yiğidoma...
o da bana deri ceket ve kısa bot
ayyyy yirimmmmm onu ben....

Neymiş efendm bizde üzülüyoruz,bunalıyoruzz allaha dua et nişanlınada öle söliyorum bi yürü git yaa..bizim çektiğimizn gramını çekmiyosun be kadın..Bu mübarek günde allhtan tek dileğim merhamet duygusunu biran önce tatdırsın hepinize..hastayım yaşadığım şeyler yüzünden direncimde iyice düştü toparlanamaz oldum sen ne biliyosun ki..kocası sütlaç istemişmiş de onu pişiriyooo allhm iice fıttırdım aramaz olaydım..okadar rahat ya heriflerr..ahh günlükk ne olacak bizim halimizzz çokk bunaldım çookkk.Ama iyi ki dün nişanlım geldi koca bi buket almış süprizz bide çok hoş bi altın kolye çok beğendim.İyi ki varsın balım...Allh yardımcımız olsun inş biranönce kavuşuruz..tabi bunlar bozmazsa offf..

ya bu adamdan ne hanzo ne odun bi adam yaaa
akşam yemeğe gidelimmiş ama ben ayarlıycakmışımm
ne anladım bu işten yaa her zaman ben ayarlıodum bi sefer de sen organizasyon yap..artık hazıra konmak istiorum o ugraşsn..
Dedim ona ayarlarsan bi yer gelirim yoksa bn evimde kandilimi kutluycam...
Hediyede almadım bu sene,3 sene aldım noldu..
Akşam olsun hayr olsun.

bayram gelmiş neyimee tam bugüne ve baana özel bi şarkı...sevgililer günüymüş peehhhh sevgilim yokki günümde olsun...
ama biliyormusun günlük kafa rahatt ..ben böyle iyim bugün kesin kararlar aldım.hayatıma uzun süreler kimsecikleri sokmuyorum iilişkim bittikten sonra kısmet açıldı beni isteyen vs.evlenmek için...ama ben hiç birine evet demedim istemedim istemiyorumda.erkek delisi değilim çok şükür ondan bitsin ona başlıyım.....
bugün çok özel bigün ama sevgili peygamberimizin doğum günü...KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN...oruçluyum öylede susadımki sorma günlük inek gibi su içersem böyle olur:)

alışveriş yapmam lazım acil tarafındannn ama birazdaha beklemeliyim sanırım.
2 pantol ihtiyacım var 2 gömlek 2 hırka 2 şal bi ayakkabı bi etek bi uzun hırka ohooo listeye bak anasıı bide yandan bitane çantaaa para yetmez bunlara babacıgıma yazık...

hadi günlük hoşçakal ..ayrıca ebuşun 8 temmuz şafagı evleniyor kuzusu inşalah gidicem....
burcumada burdann kokulu kokulu

Günüşüm dün sevdiceğim ile beraberdim.
Çarşamba doğum günü.
Hediyesini birkaç gün önceden verdim.
LC den gömlek ve kazak almıştım.
Çok beğendi. Bende mutlu oldum tabi.
Sonra dün ilk kez evlerine gittim.
Kapıdan uğrayacaktık sözde.Annesi ısrarla içeri çağırınca beş dakikada olsa girdim.
Rahattım ama kasmadım kendimi. Fazla vaktim yoktu. Beş dakika filan kaldım kaçtık sonra.. Öyle işte güzel geçti. Sabah facebook'a baktım gece mesaj yazmış "uzun zaman olmuştu hediye almayalı aslında. teşekkürler" diye.. ay kıyamam ben ona. Daha asıl süprizi bilmiyor.
Hıı hıı evet düşündüğün gibi çarşamba çıkıp gitcem yanına.

naber günnüş sana uğramayalı ne kadar uzun zaman olmuş
bgn çok huzurlu ve mutluyum Sevgililer sevgilisinin kutlu doğum günü
herkese hayırlı kandiller al sana gerçek sevgililer günü varmı ötesi be günnüş
minik oğlumla geçirdiğimiz ilk kandilden olsa gerek çok huzurluyum
Rabbim daha çok kandiller yaşamamızı nasip etsin
minik umudum büyüyo günnüş Rabbimin mucizesi artık kendini belli etmeye başladı
tekme atıyo artık o kadar güzel duyguymuşki Rabbim dileyen herkese nasip etsin
geçen hafta çok hastaydım şiddetli öksürük uyutmadı beni çok korktuk eşimle
umuduma birşey olmasın diye Rabbim korur miniğimi
ona ulaşacağım günü iple çekiyorum ona çok geç ulaştım Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin tatlı telaşlarım var oğluma oda bakıyorum beğenemiyorum
bakalım nasıl bir odası olcak bebeğimin
k.k dan bebek haberini sabırsızlıkla beklediğim okadar çok sevdiğim arkadaşım varki
Rabbim kısa zamanda hepsine nasip etsin
günün sözüyle veda edeyim sana
Evet bugün sevgililer günü.. Sen de buluş Sevdiğinle bugün!
At kendini seccadeye, bir tövbe et, dönmemecesine.. O’nun sevmediği her şeye “elveda” de! Gözyaşların armağan olsun O’na.. Gözyaşların ve zaten O’nun olan yüreğin.. Bugün ve her gün!...
"Esselatü Vesselamü Aleyke Ya RASULALLAH!..."

Son düzenleme:
Mezun olduğumdan beri ilk defa ben ne yapmak istiyorum diye soruyorum kendime
Evet bu devirde iş bulmak hiç kolay değil ama acaba diyorum bıraksam işi ağustosta,
Sonra alsam formasyonumu, öğretmenliğe mi kassam?
Aklım karışık biraz, kuzucumun işlerine göre şekillenecek biraz da durum.

Kandilin mübarek olsun günlüğüm, Allah sağlık, mutluluk versin.

evet günlük bacım,
sevgililer günü gelmiş, neyime... bizden geçti artık..gençlerin başında şimdi
çok önce yapılması gereken şeyi cuma günü yaptık. üzüldüm biraz ama içim rahat artık
antalya macerama gelelim,
süperdi. cumartesi öğlen ordaydık. ilk önce eşimin eğitim göreceği yere gittik. sonra otel aradık bulduk.
sora sora bağdat bulunur demişler ya ne güzel demişler.
sonra çıktık gezdik bi güzel.. harika bir denizi var antalyanın. hayran kaldım :97:
akşam otele geldiğimizde ayaklarım şişmişti resmen.
ertesi günde eşim sabah erkenden gitti. bende tek başıma çıktım. gezdim gezdim gezdim
çok iyi geldi günlük, stres attım bi güzel..akşama kadar dolaştım.
akşam üzeri de eşim geldi.. deniz kenarında çay içtik.. ne güzel bir manzarası vardı ya oranın:97:
bugün de iş başı işte.. sıkıcı..
neyse , ben kaçar...
kandilin mübarek olsun kadınlar kulübü

Aybura katılıyorum günlük En sevgilinin günü bugün, Kandilimiz mübarek olsun

EE günlükcük naber :)
Ben çok iyiyim , herzmanki gibi enerjik

Cumartesi günü gülüm ve eşini yemeğe davet ettik
Balık partisine süper bi akşam geçirdik
Yemek yemekten bi hal olduk
Üstüne birde tabu oynadık, ne kriz bi oyun yahu
Bir tatlı yapmışım ki sorma gitsin
Bildiğimiz tatlı ama içine meyve girince lezzeti nasılda değişiyo, şahane birşey oldu

Dün akşamda aşkımla başbaşa yemeğe çıktık ,
Ardından sinama keyfi tabisi
Film çok güzeldi , ve çok etkileyiciydi :82:

Bugün gülüsü yine gelicek bana, bi sürü mamalar hazırlıyorum
Bir iştahım açıldıki sorma gitsin,
O bana gelince, ben ona gidince habire tıkınıyoruz , nolucak bu hal bilmem
Can dostumla ayrı duramıyoruz yahu,gülüm o benim Allah bozmasın
Yarında ben ona giderim zaten , kociğin toplantısı var
Evimize taşındığımızda napıcaz bilmem
Ama o beni bırakmaz , az uzakta da olsak mutlaka gelir , imkanlarını zorlar yine gelir Öyle unutmaz :82:
Ki , kırdık zamanında birbirimizi ama yinede vazgeçmedi dostluğundan , kazandı beni ve gözümü açtı
Çok farklıyız artık, ben eski ben değil, o eski o değil
Kıymetliyiz birbirimiz için 13 yıl dile kolay

neyse ... cancazım , ben gideyim bişeyler hazırlayıp gülüsü gelene kadar film izliyeyim

günlük nen su Asli kankam biseyide biz söylemeden anlasa sascam zati
bende Gece kusumu burdan öpüyorum sap sup ve o dediginin aynindan
zhebanimede söyle bende onu cok özledim geri dönüsüm muhtesem olcak günlük

merhaba günlükkk,,,

bugün bana gül geldi evet yablış duymadınnn gül geldii... ama istemediğim,ısınamadığım insan..en çok koyanda bu ya..
sevdiğim insandan hep beklemiştim ben bunlara paramı harcıyamam demişti odun geçti gitti unutmak gerek artık....
çok zorluyor bu yasin beni günlük istemiyorum dememe rağmen üstüme çok geliyor ne yapsam bilmiyorummmü

eminemin sayesinde ebrunun düğün tarihinide öğrenmiş oldum.. umarım birgün toplaşırızda düğün günüde beraber oluruz günnüşş

emineme burda kokulu öpücükler

bu arada herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

hiç bir fal mutlu olursunuz demiyor..
fallara mı inanmak yoksa duygularına kapılıp gitmek mi?
fallara da sinir oldum.. sevgililer gününe de.. sabahtan beri de ortalıkta yok nerede ne yapıyor bilmiyorum..
moralim bozuldu bak yine..
gerçi fallara da çok inanmamak lazım, eski sevgilimle süper uyumlusunuz çok mutlu olursnuz aradığınız kişi o diyordu. ne oldu??
iyi şeyler insanı bekletmez, birdenbire olur dimi..
olmıcak mı?
olsa da ayrı dert aslına bakarsan..

14 Şubat.... Gündem maddesi ....

Seneler önce 14 Şubat 2004 ..... Ne kadar zaman geçerse geçsin unutmak mümkün olmuyor.
Gülüp geçsem de kendimi kandırıyorum aslında ...
14 şubat 2004 ' te hayatımın en büyük süpriziyle karşılaşmıştım .
Sevdiğim bir çift söz yüzüğüyle gelmişti ...
İşte her 14 Şubat beni o günlere götürür.
Ona ne mi oldu ???
Şimdi EVLİ ....
pEKİ YA ben ben ben hala AYNI YERDE....
Bir adım ne geri de ne ileride ....
.......................................................

hERZAAMNKİNDEN farklı değiğldi yaşadıklarım,şu klavyenin tuşları bile deli ediyor artık beni. Bugün hattta en iğrenç günlerden biriydi. nefret nefter nefret ediyorum ............... malum şahıs bi kere de bi yerini kaldırd a sen kapat şu kahrolası sobayı bıktım artık emirler yadırmandan ben sana sofrayı kur demiyorum kaldır da demiyorum içerisini haman gibi yapana kadar kaldır bi yerine.. sona az dolduruyorum dee evet çok az dolduruyorsun maşalllah ki sabah ibrik hala sıcak oluyor .... nefretttttttttttttttt tek hissetttiiiğiiiim insanların beni kullanmasından bıktııııııııııııııım.. kandilde de şeker toplanır mı yaaaaa Allahım sen bana sabır ver.... evde cam bırakmasınlar,dış kapımızı bi tarafları gibi açık bıraksınlar sonra kandilde de kandiliniz mübarek olsunnn.. offff offfffffffffffffffff çekilsemez bir hava ve bugünde evde olmak çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…