Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün 14 şubat.. bugün 2 haftaki hayallerime göre sevgilim yanımda olacaktı ama nasip değilmiş olmadı..ayrıldık..
Allahım hayırlısı buymuş ama dayanmak da çok zormuş..
onu çok özlüyorum..
çok seviyorum...
Allahımm engellerimizi kaldır..dualarmızı kabul et..

bütün gün aklımdan çıkmadan oturdum öyle boş boş oturdum..
özlüyorum seni..
ben sensiz çok mutsuzum...

Sevgililer günü zırvalığına değinmek istemiyorum.
Böyle salak bir olay görmedim ben yeaaa.

Bugün otobüste gelirken öyle içten diledim ki 'Allah'ım noluuuurrrr bu yıl şenlikte yanımda aşkla baktığım bir erkek olsun, çok mutlu olayım, harika bir aşk nasip et bana' diye.
Şenlik zamanı sevgilileri görünce çok imreniyorum.
Birbirlerine sarılıp eşlik ediyorlar ya şarkılara...
Bu hale düşeceğimi bilmezdim be günlük.
Hep dua edeceğim, artık çok daha fazla dile getireceğim bunu, olur elbet olur.

Ama mutluyum şu an. Sigur Ros dinlemek huzur veriyor.

Bu arada dün karşıma çıkan ve atmaya kıyamadığım resim ve msn yazışması çıktısını bu sabah atasım geldi.
Ben ne diim kendime bilmem ki!
Bir gün öncesinde romantizmden kırılırken sabahına hadi atiim şunları diyebiliyorum hiç umursamadan.
Neyse... Hala duruyorlar atmadım.

Çok kıymetli bir gece...
Dualarımız kabul olur inş'Allah..
Rabbim O'nu manamızdan haberdar eder inşallah...

Bugün bir fırsat kapısı açıldı.
Fırsat kapısı diyorum çünkü böyle hayırlı bir günde gelene şer demeye dilim varmaz..
Lisans öğrencilerine teknik resim, autocad gibi alanlarda yardım edeceğim, ödevlere falan bakacağım, bir iki hocama yardım edeceğim yüksek lisans derslerim dışında karşılığında üniversite belli bir ücret ödeyecek işte...Bakalım hayırlısı artık...
İş başvurularım devam ediyor..
Şartlar değişir belki..dua ile belki... İnşallah..
Herkesin hayırlı duaları kabul olsun inşallah...

gunluukkkk duy benııı

hala esek gıbı calısıyorum uykum geldı karnım ac onumde ıs cokk offfffff offffffff.....

gunluk yarın ızınlıyım kardesımle karabuke gıdecez tabıkıde benımkının haberı yok gızlı gıdecem.ben calısmaya devam

simdi ben bu koca ıcın ölmeyeyım yanı günlük nasıl ölmeyeyim ya nasıl..

ben onun o düşünen ,o gezıp görüp begenen yorulan hallerıne kurban olurum

kızmısken ,actım kapıyı sırıtıyordu ya elınde sevdıgım cıcekler ,nasıl gülüyüoruz

cıceklerı aldım bı kutu cıktı kocaman kalp pasta ,esek dedım ne yaptın ben pasta yapmıstım ,biliyorum dedı

optum optum hop bı kutu daha hemde uuuuuuzn zamandır denemek ıstedıgım sey

sonra bı kutu daha ,kızma ama dedı kabul et lutfen ,reklamlarda cıkan cep telefonu bı de kolyesı

agladım dayanamadım neden aldın fılan ..

ve en sona da kendı zevkıne gore bısey

abartmıs ,ama uzun zamandır hedıye almıyordum karıma bugun ıcın ozel olrak almadım fılan dedı

kıyamam ya cok sevıyorum onu gunluk cok

ınsallah bende bı hedıye verebılırım ona o kadar cok ıstıyorum kı ..

bugun dıleklerın kabul olcagı gun ..bızı gör Allahım ,bızee bu mutlulugu yasat..

Günnük kız bugün günümün yarısı sinirle yarısı da mutlulukla geçti. Erim önce beni bir güzel sinirlendirdi. Zati geçen haftadan gıcıktım ona Tam kendi kendimi düzeltmişken bugün tuz biber ekti üstüne laflarıyla. Sevgililer günü çok takıldığım birgün değildir ama kadınız işte insan bir güzel söz bir gururunun okşanmasını istiyor haliyle Ay ama deli etti beni. O sinirle aradım hırlamak için beni konuşturmadan kötü şey söyleme deyip kapattı telefonu. Nasıl şiştiğimi düşün. Sonra aradı ben domuz gibi bir sesle açınca sesim yakından gelmiyo mu deyip daldı odama Bir elinde kocaman bir çiçek bir elinde poşet aha da böyle oldum Onun çektiği bir fotomu kocaman çerçeveletip getirmiş bütün gıcıklıkları sürprizini örtmek içinmiş. Ama ben böyle sürprizleri sevmiyorum yaa. 2 saatte zor adapte oldum olaya sinirim çabuk geçemiyo. O da benim gibi. Allahtan telefonda bana cevap vermedi de olay uzamadı. İkimizde gemileri yakacak cinsten sinir insanlarız. Bu ilişkide söz vermiştim böyle yapmıcam diye. Hatta çok yerde tutuyorum kendimi ama bugün allahtan kötüye sarmadı olay
Çok seviyorum be günlük. Bence tek sorunumuz uzak olmak. İç içe, çok vıcık vıcık ilişkileri ben de sevmem ama insan istediğinde sevdiğini görebilmeli di mi?:85: bizim görüşebilmemiz için bir sürü şartın oluşması lazım:85:
Aman napalım sağlık olsun. Ülkeden ülkeye ilişki yürüten de var ( Ben beceremem gerçi becereni de takdir ediyorum)
Seviyorum nan.

Şu mubarek kandilin yüzüsuyu hürmetine allah sevdiğimi korusun bütün sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah. bir de beni onsuz onu bensiz eylemesin.
Amin..

Son düzenleme:
sevgililer günü nedir ki bizim için her gün ayrı bir heycan ayrı bir mutluluk allahıma şükürler olsun o yüzden günlük kandilden bahsedicem offf ben hayatımın her kandilinde hasta oldum yine hastayım bayan olmak zor zor neyse rabbim dularımı inşallah kabul eder. tek dileğim sağlıklı mutlu huzrlu yıllar sevdiğimle başkada bişi istemiyorum neyse bolonez soslu makarnayı fazla kaçırmışım en iyisi ben uzanıyım biraz yarın önemli bir gün

sevgili günlük
hayatımın en güzel sevgililer günü hediyesini alıcam yarın
aşkım geliyor :97:
hesapladım tam tamına 111 gündür görmemişiz birbirimizi
bu görüşme ikimize de çok iyi gelicek :119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günlük ya çok mutluyum çooookkkkk
benim bu eşşekkafalım çok mutlu etti bugn bnii
çikolatalara bogdum kendimi hala karnım şiş nefes alamıyorm
güzel bi gündü bize hergn 14 şbat ama olsn
askerde bn ona hep mektup yolluyodm geri yollamıyodu içten içe kızıyodm ama iyiki ona söylememşm rezil olcaktm çünkü oda yazmış hep bugn verdi aglayark okudm ama böyle gözyaşlarına can fedaa

hpinizin kandilide mübarek olsn KK ailesii

Ne güzel söylemiş aybur günlük...

Evet bugün sevgililer günü.. Sen de buluş Sevdiğinle bugün!
At kendini seccadeye, bir tövbe et, dönmemecesine.. O’nun sevmediği her şeye “elveda” de! Gözyaşların armağan olsun O’na.. Gözyaşların ve zaten O’nun olan yüreğin.. Bugün ve her gün!...
"Esselatü Vesselamü Aleyke Ya RASULALLAH!..."

Sevgili günlük, şu çeyrek asırlık kısacık hayatımda, 14 Şubat'ı pek yalnız geçirmemişim Bugün de yalnız değildim Bana sevgisini veren insanlaydım, yine güzel bir sevgililer günü geçirdik
Acaba bugün bizi deniz kenarında yürürken gören insanlar ne düşünmüştür. Ne çok genç çift vardı bizim gibi, başbaşa yürüyen kafelerde oturan. Hava da güzeldi, memleketim de güzeldi.

.........................................................

Fakat bugün çok mutsuzum, şimdiye dek 'O' aklıma geldiğinde ağladım Ama şimdi gözüm değil gönlüm ağlıyor Gönlüm çok uzakta ve yorgun, mutsuz. İmkansız bir sevgiyi içimde tek başıma taşıyorum, 24 saat aklımda Gözümü kapatsam yüzünü görüyorum
Geçecek mi acaba?
..................................................

Bu arada haftasonu planımız da hazır, güzel geçecek iki gün bizi bekliyor

Bugün mübarek bir gün günlükcüm, daha fazla dua ve şükür etmeliyim sanırım

Günlügümmmmm
Sabah günesin enerjisinle uyanmak ne kadar güzel bisi Bugün gezdim tozdum kahvemi ictim ohh Ama cok güzel ayakkabilar vardi kampanyada onca cesitin arasinda yokdu bana göre bedenleri ayiklanmis,en cokda göz göre göre kacirdigim yazlik ayakkabiya yanarim Sevgililer gününde millet siraya girmis cicek almak icin gönül yapmak lazim dimi ama es gecilirse olmaz Ilginc olanida bugünlerde cocuklara karsi antipatikliligimin yerine ay ne tatli sey gibi gibi bir hallere giriyorum Güzeligim üstünde bunun farkindayim,olmasam bile etrafimdakiler hissetiriyorlarDaha pozitifim daha güleryüzlüyüm durup dururken gülebiliyorum napim ellimde degil o kadar huzurlu mutluyumki sükürler olsun bugünüme ve veee laf aramizda yakisiklilarida gözümden kacirmiyorum
cesaretlendim be kim tutar beni bugün bi gelinlik gördüm güzel modeli ama kendime olsa begenmezdim onu :2: daha farkli olmali varmidir ki öyle gelinlik :44: cektim hatta kk ya koyarim kizlara fikir olsun yok fikir degistirdim benzer modeller var zaten netde

hersey daha güzel olucak günlük buna tüm ictenligimle inaniyorum

beni tebrik eden herkese bir defa daha teşekkür ediyorum günlüğümm
herkesin kandili mübarek olsunnn

günlükkkk çok mutluyum yaaaaa
nişanım için gün ayarladık bugün tabi mekan da
16 temmuz doğum günümde nişanlanıyoruummmmm

slm gunluk naber nasılsın gorusmeyelı benmı ıdare eder işte. aynı monoton hayat.
nelermi oldu?
annem anjiyo oldu çarpıntım var diye şükür kalpte bişey yok.
kardeşimin askerden donmesıne 2.5 ay kaldı ama gecenlerde bobreklerını usutmus 3 gun rapor vermısler ..askerıyede ılac kalmadı herkes hasta dıyo..batman soguk napsın cocuklarım bu vatan boyle korunuyo ıste bzm evlatlarımız orda harap oluyo biz burda sıcacık yatağımızda offffffff.
eşimde diş tadilatına başladı 20 lıklerden basladılar cekmeye.
bana ilk defa sevgılıler gunu hedıyesı aldı. çiçekler aldı..doğumgünü evlilik yıldönümümüz tamamda.başıma taş yağıcak neyse duvara vurup başarılarının devamını diliyorum. :82: çok uğraşıyorum ama sonunda yontucam galiba ben bu adamı hala bebeğim yok günler yıllar geçtikçe hevesim kaçıyo.istememeye başlıyorum rahata alışıyrm olursa nasıl yapıcam diye düşünüyorum.sadece eşim için istiyorum .6.5 yıl oldu. cocuk doguramadan menopoza gırersem.offf allahtan hayırlısını istiyorum sadece hayırlı olacaksa olsun hayırlı zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…