Ne kadar oldu sana yazmayalı hatırlamıyorum...
Dün okulum başladı. Bu dönem daha azimliyim, daha çok çalışmak istiyorum. İnşallah istediğim gibi güzel geçer bu dönemim.
Askerimi nasıl özledim bilsen. 5 ay olmuş onu görmeyeli. İnanamıyorum! askerlik boyunca en uzun ayrılıklarımızı yaşadık. Aylardır birbirimizi görmedik, sesimizi duymadığımız günlerde oldu ama birbirimizi sevmekten vazgeçmedik. Sabrettik ve bugün şafağımız 4
Sonunda bitiyo inanabiliyor musun
Geçen yıl bu günlerimi düşünüyorum da nasıl kötüydüm. Bir yandan üni ye adapte olmak bir yandan onun hasretini çekmek nasıl da zordu benim için. Her gün telefon sürekli elimde bi arasa bi kaç dk sesini duysam diye beklerdim. kimi günler arayamazdı, nasıl özlerdim... Şimdi şükürler olsun bütün zor günleri geride bıraktık.
20sinde tezkere alıyor ama ilk evine gidicek. Ailesiyle, akrabalarıyla görüşcek. 1 hafta sonra da uçarak gelcek aşkım benim kollarıma... Çok özledim günlük çook; dokunuşunu, sarılışını, öpüşünü...
İnşallah 15 aylık zorlu yolculuk biticek ve bir daha hiç böyle uzun süre ayrı kalmicaz...
Rabbim asker yolu bekleyen, hasret çeken herkese sabır versin bir an önce kavuştursun sevenleri...
Hayırlısını diliyorum hakkımızda