Popüler Konu Sevgili günlük...

off yaaa... nasıl zor geliyor beklemek biliyor musun; nasıl sinir bozucu... neden ben de diğer herkes gibi akışına bırakamıyorum... aslında bırakmış gibi davranıyorum ama sadece davranıyorum ve buna dayanamıyorum ; ruhum sıkılıyor... sonuca bağlanmayan herşey beni çok yoruyor ; olumsuz da olsa sonuç sonuçtur benim için...

ama bu sefer ne yazık ki beklemem gerekiyor sanki; belki de gerekmiyor... belki de manasız bir bekleyiş bu... kafam çok karışık ; aklım ve kalbim hiç bu kadar uyumsuz olmamıştı... aslında en kolayı noktayı koymak ama yapamıyorum ; yapmıyorum... çünkü umut ediyorum ; iyi de böyle bir şeyi nasıl umabiliyorum yaaa inanamıyorum kendime...

Kız günlük, bugünkü sürprize bayıldım...
Sabah kapı çaldı açtım, bi baktım çocuk elinde kırmızı güllerle gelmiş, ayy nasıl sevindim.
Sonra demezmi Handan hanım diye, tabi tüm umudum kırıldı, sonra umutlanmamak gerekmiş diye düşündüm ama hiç üzülmedim nedense...
Patrondan markete gideyim diye izin aldım, tam çıkacaktımki aşkım aradı ve kapı zili çaldı.
Bi baktım yine çiçek ama bu sefer benim ismim, tebi ben şokk, hattada aşkım, çocuğada kimden gelmiş söyle bakim diyorum
Nişanlımada "tatlım kapat bana bişey gelmiş" diyip kapattırdım telefonu...
Meğer sefdiğim çiçek göndermiş, ama çiçekten çok çiçeğin gönderiliş amacı mutlu etti beni...
Bir kere daha iyiki tanımışım herüfümü dedim

Günlük; bu gün sevdiğimle tam 2. yıldönümümüz. Bizim için Sevgililer Gününün hiç bir önemi yok çünkü bize her gün sevgililer günü zaten. Ayrıca 15 Şubat yıldönümümüz olduğu için bu gün daha önemli bize. Ben her çiftin yıldönümü kendisine özel olduğu için, daha özel olduğunu düşünüyorum. 14 Şubat bana çok anlamsız geliyor. Hele birde böyle günde sevdikleri hiç birşey yapmadığı için kızan kadınları gördükçe gülüyorum resmen. Karşındaki içinden geldiği an süpriz yapmalı, hediye almalı bence. Dayatmayla olmamalı.

Ona ilk günki gibi aşığım hala. İlk günki kadar heyecanlıyım onunla birlikteyken.
2 sene önce tam bu gün, buralara geleceğimizi hiç tahmin etmiyorduk ikimizde.
Herşey öyle güzel ki.. İnanamıyorum.
Seviyorum onu. Hemde çok..

Ne kadar oldu sana yazmayalı hatırlamıyorum...
Dün okulum başladı. Bu dönem daha azimliyim, daha çok çalışmak istiyorum. İnşallah istediğim gibi güzel geçer bu dönemim.

Askerimi nasıl özledim bilsen. 5 ay olmuş onu görmeyeli. İnanamıyorum! askerlik boyunca en uzun ayrılıklarımızı yaşadık. Aylardır birbirimizi görmedik, sesimizi duymadığımız günlerde oldu ama birbirimizi sevmekten vazgeçmedik. Sabrettik ve bugün şafağımız 4
Sonunda bitiyo inanabiliyor musun

Geçen yıl bu günlerimi düşünüyorum da nasıl kötüydüm. Bir yandan üni ye adapte olmak bir yandan onun hasretini çekmek nasıl da zordu benim için. Her gün telefon sürekli elimde bi arasa bi kaç dk sesini duysam diye beklerdim. kimi günler arayamazdı, nasıl özlerdim... Şimdi şükürler olsun bütün zor günleri geride bıraktık.

20sinde tezkere alıyor ama ilk evine gidicek. Ailesiyle, akrabalarıyla görüşcek. 1 hafta sonra da uçarak gelcek aşkım benim kollarıma... Çok özledim günlük çook; dokunuşunu, sarılışını, öpüşünü...
İnşallah 15 aylık zorlu yolculuk biticek ve bir daha hiç böyle uzun süre ayrı kalmicaz...
Rabbim asker yolu bekleyen, hasret çeken herkese sabır versin bir an önce kavuştursun sevenleri...

Hayırlısını diliyorum hakkımızda

Maşallahh herkess yardımsever,
Herkes iyi niyetli,
Herkes temiz kalpli ne güzel maşallah maşallahh..

Allah'ım hepimize hidayet ver ne olur...

günnük buraya yazilan mutluluklari okudukca bende mutlu oluyorum...
umarim hep güzel sey okurum, umarim hep mutluluklar paylasilir burda...
okula gitmedim yine...
istemiyorum böyle cok daha iyiyim, o kapidan iceri girdigim andan itibaren yüzüm asiliyor, kendimi kötü hissediyorum...
ama böyle bos oturmakta istemiyorum, daha fazla calisicam bundan sonra bakalim patronla konusucam, insallah olumlu cevap verir....
degisken ruh halimden bende sIkILdIm artik, bu kadar duygusal, alingan, kirilgan olmak beni cok yipratiyor ve en önemlisi bunu belli etmemek icin cabalamam daha da kötü ediyor beni...
kararlar veriyorum hergün, söz veriyorum kendime ama hicbirini tutamiyorum...
guatr mi bu kadar etkilliyor acaba?
ameliyata daha var, o da canimi sIkIyor bir yandan...
neyse günnük iste böyle...

Sevgili Gunluk, ben cok sevdim, Mevlana'dan...

Diyorsun ki "Ben sana gonlumu verdim."
Iyi de gonul dedigin nedir ey sevgilim?
Ben sana hic gonlumu verir miyim?
Cunku gonul dedigin topraga girince toz olur,toprak olur.
Ben sana ruhumu veririm.Cunku ruhum sende sonsuzluk olur!...

sevgili günlük
Nasıl güne başlarsan öyle giderya aynen öyle berbat başladı ve devam ediyor ya nedir bu ya hep iyilik yapıyım drken hep kötülük oluyor hani iyilikten maraz doğar ya çok doğru bende iyilik yapıyım diyorum karşımda ki atıp kafama vuruyor bu nasil bişey ya anlamıyorum deliricem yakında yaşam gittikçe zorlaşıyor nefes almak zor geliyor .....

Akşam 10 buçukta geldim diye annemden fırça yedim inanabiliyor musun!
Yaa böyle bir şey var mı? Mart'ta 22yi dolduracağım hala bir genç kızın gece yarısı dışarda ne işi var diyor. Sanki ilk kez eve geç geliyorum.
Babam beni 12de de gelsem gülerek karşılardı, annem yapmadı bunu. Çok sinirlendirdi beni.
Bu şekilde davranması beni kendinden uzaklaştırması dışında hiçbir işe yaramaz; farkında değil.
Koca kız oldum, dizinin dibinde oturacağımı sanıyor herhalde. Yani aklım almıyor ki bininci kez yaptığım bir şey, bu akşam neden bu kadar tepkiyle karşılandı? Ara ara böyle dengesizlikleri oluyor işte. İyi bir anneye yakışır bir davranış olmadı bu. Benim gibi bir kıza yapılmamalıydı. Sonuç olarak altta kalmadım tabi ki. Bir sürü laf saydım ben de. Kendi bilir, devam etsin bakalım böyle yapmaya, o zaman görüşürüz. Anneyse anneliğini bilecek. Sonra da kardeşime diyor ki 'ablana sor .... yiyecek mi.' :s Heyy Allah'ım yaa... Sanki az önce bağırıp çağıran gecemi b*k eden kendisi değildi.

Neysee şu anda zerre etkisi yok dediklerinin. Çok güzel bir grup çaldı bu akşam barda. Bayıldım şarkılarına. İlk kez çıkıyorlarmış Ankara'da. Çok özlediğim makarnayı da yedim bugün. Bir de limonlu mariachi içtim. Aslında biradan nefret ederim, kokusunu hiç sevmiyorum ama bu iyiydi. Grup sahne almadan önce çalan şarkılar da çok güzeldi. Etrafa baktım, sevgililere baktım. Aklıma 'O' geldi. Etrafta onun gibi giyim tarzı olan, onun gibi saçı sakalı olan erkekler görünce daha da çok girdi beynime. Çok istedim yanımda olmasını, ona sarılmayı, sakalının, saçının yüzüme değmesini. ( 'O' başka, bambaşka. Çok sevmiştim ben onu günlük çooooooookkkkk. ( Ve sanırım bu sevgide hala gram eksilme yok.

Günlük onu seviyorum Sen biliyosun zaten..

O da dua ediyor kardeşim için. Allahtan yarın buralarda birşeye ihtiyacım olsa hop yanımda

$afak son 2 gün, kocacigim askerligini yiyip bitirmis olacak allahin izniyle
Yarin Türkiyeye ucuyorum oh my godddddddddd

Cok heyecanliyim, cünkü süpriz yapacam askima
O benim ondan 5 saat sonra inecegimi zannediyo
Ama ben bir gün önceden iniyorum ve ben onu karsilicam havalimaninda
O zannediyoki o inecek, eve gidip du$ alacakmis sonra beni alacakmissssss
Heyttt beeeee, kalbim kipir kipir, cok mutluyum

Miriba günnük
Artık utanmıyorum biliyo musun ? tabi bunu bilmeden önce olayı bilmen lazım. Ben hayata erken başladığım için ben merkezli biri olmuştum 2 yıl öncesine kadar. Sorumluluklar ve şartlr hep güçlü olmamı gerekti. Belki bıkkınlıktan belki de yorgunluktan güçlü olmaktan korkar ve utanır olmuştum.
Ama artık utanmıyorum. Güçlü olmak güzel bir şey :76: Hayatı tek başına omuzlayabilmek.
Tabe gönül ister o omzun yanına bi corc koloni ,brad pitt. Napalım olmuyosada ben kemal sunalımla devam ederim yoluma.
Sebepsiz mutluluk var içimde.
Hayatı seviyorum artık, tabi kendimide.
Ve güzel günler geleceğine inanıyorum.

Hani burdan dua istediğim sınavım var ya günnük.
Kazandım ve ben artık SMMM'yim. Cuma günü ruhsat için başvuracağım.
Ek iş , ilerde kendi ofisim.
Hayaller güzel..
Sevdiğim .. bir bebek ..
Neden olmasın :)

Allah herkesin kalbine göre versin günnük ..

Hadi kaçtım ben görüşürüz

off benim çok cnm sıkılıyo bu aralar.
sanki hiç bir istediğim olmuyo ve hep aksilikler çıkıyo.uzun zamandır beni adam akıllı mutlu edecek hiçbirşey olmadı hayatımda.hep stres hep stres..yeter artık kaldıramıyorum.

günnük merhaba

bugün çok hastayım ben,öksürük,boğaz ağrısı,halsizlik ve burun akıntısı çok kötüyümm göözlerim yanıyor günnük..:2:
bir dünya iş var öle gözümde büyüyorkiii..ne yapsam bilmiyorummm

selam günnüş
dersim bitti eve geldim.
okulda doğalgaz hala açılmadı donduk resmen.
montla ders işledim.yarın ısınırız umarım.
pek önemli bişey yok herşey aynı.
uğraşıp duruyoruz işte.
gidiyim de ders çalışıyım görüşürük.

( Dün çiçeğimin fanusunu annem kırdı...
Ama yüzündeki o masum mahcubiyet anneme daha çok üzülmeme sebep oldu...
Bugünde sevdiceğimin arkadaşının eşi intihar etmiş iyimi...
Ne desemki (
Kötü oldum be günlük, çok kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…